Hallå 😄
Vilken underbar dag de har varit idag.
Började 10.50 vilket var skönt, älskar att ha sovmorgon
😉
Slutade skolan 16.00 och då drog jag, Kajsa och Emma till gymmet. Efter vi hade gymmat så åkte vi hem till mig och åt lite mat och var där en stund.
Lite senare drog vi ut å åkte. Vi stannade nere vid vattnet på stan och prata å myste. Så himla undervart sådär på kvällskvisten när solen börjar gå ner.
Skjutsade sedan hem Kajsa och Emma åkte hem.
Nu ligger jag i sängen och ska försöka plugga lite.

Justja, vi köpte en pool häromdagen som vi satt upp idag. Så härligt!
😄☀️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tisdag
Hej!
Dagen började med 2 prov i branschkunskap och 1 redovisning i affärsutveckling. Båda gick jättebra
😊
När de var klart fick jag äntligen hämta min bil som blivit lagad, ja vart helt överlycklig!
😉
På naturkunskapen som var våran sista lektion åkte vi till lugnsjön. Där vi gick runt och kika lite. De var verkligen jättefint och riktigt mysigt där. Så himla skönt väder också, solen stekte verkligen!
När vi hade slutat så åkte jag och plockade upp Emelie och sen min morbror så åkte vi och fiska. Även de var jättemysigt. Har verkligen haft en underbar dag idag!

Hör nedan kommer lite bilder
😊

Likes

Comments

Hej! 😊 De här är min och Kajsas blogg, vi tänkte börja blogga tillsammans för nöjets skull, hoppas ni gillar våran blogg. Hör kommer lite info om vem jag är 😁 Sanna Håberg heter jag och bor i Söderhamn. Jag är 18 år, fyller 19 år i juni. Jag pluggar handel och administration sista året nu på staffangymnasiet i Söderhamn. Fast i höst börjar jag plugga till undersköterska. Utöver skolan så jobbar jag även på Coop Forum. På fritiden är jag gärna ute och åker bil, har en Audi A4 så är min lilla pärla 😉. Umgås mycket med vänner också😊.

Likes

Comments