View tracker

Här sitter jag vid datorn och är uttråkad till MAX!
Barnen sover sen halv 8 ungefär . Jag slängde in en maskin tvätt & vek tvätten som va torr. Passade även på och fota kläderna som ska säljas ! Så nu väntar jag bara på att maskinen ska bli färdig sen ska den hängas upp.
Blir i sängen sen. För imorgon ska mannen & jag julshoppa & även handla födelsedags grejer till stora damen , som blir 3 på torsdag ! :)
Så imorgon ha vi ordnat barnvakt, för vi ska även gå på bio :)

Idag ha det väl inte hänt sådär jätte mycket hemma. Barn & jag fick ett ryck och möblera om här. Sen när vi väl va färdiga med vardagsrummet & sovrummet . Så blev Lisa trött. Så då struntade jag ta resten av rummet ;) Få fortsätta med det söndag :)

Men nu hörde jag att maskinen va färdig där nere , så nu är det dags och hänga lite tvätt :) Så få se fall det kommer upp ett inlägg imorgon. Annars kommer det ett någon gång innan jul ;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon från en trött mamma 😴 Lovisa fick för sig att vakna vid 23:00 & somnade inte förrän halv 3inatt :( Så ringde klockan vid 7 imorse. För det dagis för barnen idag . Så har inte fått många timmar natt 😴 Men kommer nog gå lägga mig en stund sen när barnen är lämnade på dagiset 😊
Har satt igång Lejonvakten till barnen ,menas dem äter frukost :) Sen dags och göra iordning dem för dagis :)

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon världen :) Här hemma blev det sovmorgon för oss , halv 9 vaknade Lovisa :) Så vid 9 gick vi upp och gjorde lite frukost :)
Stora damen sover än :) så få se när hon vill vakna . Jag satt med en kopp te i handen , men den slet Lovisa till sig 😂 Haha .
Nehe om jag ska klä på Lovisa lite kläder & ta tag i tvätten :)

Likes

Comments

Godmorgon världen :). Jag vaknade upp till täppt i näsan , hals ont & ont i huvudet :(  Denna jävla gravid förkylningen blir jag knäpp på 😂 Lovisa & Leia är i sina rum och leker :)
Snart kommer dem väl in hit & säger att dem vill ha frukost :) Jag har inte rest mig ur sängen än 😉

Natten har varit hemsk !!! :( Båda ungarna fick för sig och vakna igår kväll & somnade inte förrän 2 . Så jag är helt slut.  Emil ska iväg och jobba om 2 timmar drygt :/ Och han ska även kolla på ett annat jobb 👍👏

Likes

Comments

Är det bara jag som längtar till julen ? :) 😍 Vill upp alla julsaker nu & allt :) men det får helt enkelt vänta 😂

Likes

Comments

Blä , vad ska man göra ? Emil jobbar , Barnen sover & jag har nästan gjort allt här hemma :) Bara plocka in disken & lägga in tvätten kvar . Men först , så tar man sig en paus & Zira får för sig att att hon ska springa över tangentbordet haha ^^ Har plockat bort henne flera gånger . Men hon verkar inte ge sig ;)


haha Detta är Leia för 1 år sedan , då hon fick en knasig ide att hon både ska sommar jacka & vinter mössa ;) 


Likes

Comments

Barnen lämnade på dagis :) här hemma äter vi frukost & snart ska vi börja göra i ordning här . Källaren ska rensas & här uppe med för den delen :) Så man kan ställa in lite saker :)

Likes

Comments

Snart dags och börja gå till dagiset med barnen :) Dem är färdiga & klara . Så nu ska jag fixa i ordning mig :)
Fast hade hellre velat sova en stund till ;) Zira väckte Leia vid halv 7 . & vi brukar gå upp kvart över 7 :) Men Men . Är väl skönt ibland och gå upp tidigt så man hinner med lite saker :)

Likes

Comments

Längesedan jag skrev nu . Har hänt lite sen dess . Jag har tyvärr blivit sjukskriven för lite saker . Tråkigt. Men men . Nu är det jag som kommer först måste bli bra & bebis i magen kan bli lidande . Och det vill vi inte. Så som det ser ut nu, så kommer jag bli det under hela graviteten :/

Just nu så mår man inte sådär jätte bra. Slö & orkelös:/ Så när sysslorna ska göras , så går det sakta:/ Men men . Vill inte stressa & vill inte ramla ihop en gång till .

Maken har nästan gjort allt här hemma :) jag har väl inte gjort sådär jätte mycket . Har en tvätt att hänga upp & en tvätt som ska tvättas & vika tvätten som är torr. Sen blir det faktiskt sängen för min del :) Måste ha energi . Så bäst och lägga sig tidigt :)


​Den 6/9 gick vi även ut med att vi väntar en liten till :) Kommer bli fullt upp . Men vad  gör det :) ? 


Likes

Comments

​Ligger i sängen  efter en kvälls promenad med Nellie & Elvie ❤

Maken & barnen sover redan. ligger och lyssnar på deras andetag :) kan man inte sova , så kan man lyssna på det . Det får man att inse att jag är världens lyckligaste som har dem ❤ om ett par månader går vi från 4 till 5 . Vi fick veta för någon vecka sedan , att vi väntar våran 3;dje barm.  Mysigt. Inget vi hade planerat , men inget vi ville ta bort heller. Kändes inte mer än rätt och behålla det 😍 Men datum och sånt går vi ut med senare , vi har bara ett tillfälligt datum . Så hoppas vi har räknat rätt :) 

Och så har jag blivit sjukskriven från jobbet pga att jag mår dåligt. Både fysiskt och psykiskt :/ har svimmat och lite . Så min läkare tyckte det va bäst både för mig och barnet . Så inget händer oss . Så fokusera vi på att allt ska bli bra igen. Och så fort barnet är född , ska jag boka operations tid . För efter det tänker inte jag må bajs igen . Så  hoppas allt går som det ska och de :) 


Men nu ska jag nog sova :) Maken ska upp och jobba & barnen lär nog vakna innan han åker .

Godnatt 

Likes

Comments