Min vardag, Övrigt

Mamma fyller år snart. Vi åkte hit idag, lite tidigare än tänkt men så blev det. Hon såg sin present och kunde inte vänta, precis som ett barn är hon.😅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Övrigt

Mådde piss igårkväll. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände faktiskt. Vet att jag gick från soffan till sängen men att jag vid trappen fick så ont att jag fick ligga kvar där ett tag och bara gråta ut.
I alla fall, väl uppe vid sängen ingen aning om vad som hände där heller riktigt. Kristiffer berättade för mig att jag tillslut hade somnat med hans mobil i min hand.
Jag minns att svetten bara rann från mig, så det är väl det jag minns. Väl, tidig morgon vaknade jag upp, mardrömmar och kallsvettig. Tror det händer för mycket att jag verkligen måste bort härifrån.
Vad mer ska man säga..?

Likes

Comments

Min vardag

Ganska grått och mulet ute idag, detta hindrade dock inte oss för att ta en promenad i detta höstväder. Vi såg ett rådjur som skuttade omkring, fick dock ingen bild på det då det var en väldigt snabbt ivägskuttande rådjur.

Nu står Kristoffer och lagar mat och jag längtar tills det blir klart. :)

Likes

Comments

Min vardag

Mådde lite mycket dåligt förut när jag och Kristoffer kollade på film efter att jag jobbat lite extra idag. Somnade då av att jag mådde dåligt.
Nu är klockan 02:54 och jag kan inte somna. Kristoffer och hundarna snarkar gott men jag, jag ligger vaken och tänker på mat.

Likes

Comments

Min vardag

Fyller år idag, tack till alla som har grattat, jättesnällt.
Åkte från mamma, handlade och sen kom hem, strax därefter kom stor del av min familj, kristoffers mormor ringde och till er som inte var här, ni missade en riktigt god tårta som jag hade bakat, helt from scratch!
(fick dock göra om bottnarna en gång då dom första totalt var superäckliga).

Fick fina presenter, dock inte önskat mig så mycker mer än massa varma vantar och mössor. Precis det jag fått. Alla presenter är inte med men det ni ser på bilden, jag är jättenöjd, mest nöjd över att min älskade familj var här men saknade ändå ett par stycken. 😀😯

Likes

Comments

Min vardag

I förrigår jobbade jag, 16:00-00:00, riktigt skitkasst gick det på jobbet, plockade lite, bara massa tungt, körde in med trucken i väggen, körde till fel platser och ja, en riktigt pissig dag, precis som hela veckan har vart.

I alla fall, en halvtimma in i mitt plockande får jag ett meddelande i mitt headset att jag ska komma in på kontoret. Alltid precis lika nervöst när jag får ett meddelande från cheferna för jag är alltid nervös över att jag gjort nåt fel. Men så var det inte, skulle bara hämta lite nya arbetskläder, dock fick jag inte allt då någon mer huvtröja hade restnoterats så får väl se när den kommer.

Likes

Comments

Övrigt

Åååååh jag blir så trött på människor. Jag är så sur att denna veckan inte kan sluta mer än i katastrof. Inte nog med de, körde volvon på besiktningstest idag, tro fan inte att saker behöver göras på den också! Ååååh!
Denna veckan har jag bråkat med folk, skrikit åt folk, dampat på folk, fan är det för fel på människor. Ställer man en enkel fråga börjar fan ett helt jävla samhälle rycka in och skrika och bråka. Onödiga samtal har jag fått, jag har fått ringa onödiga samtal. Nu återstår lite transportstyrelse och kronofogden trams, jag som INTE ens har nåt med kronofogden att göra behöver ringa för att se hur någon annans skatteskyldighet påverkar mig ifall inte dom betalar.
Kära människor, nu ska ni veta, om ni säljer en bil den månad som skatten ska betalas på bilen, står du som ägare dag 1 den månaden då är det DU som är skatteskyldig, inte köparen om inget annat kommer överens.
Just nu vill jag bara stänga ner mobilen, skippa allt och sen sticka iväg ett tag från allt!

Likes

Comments