Hej vänner!!

Vi kör bloggen igen tycker jag, oavsett om jag försöker sluta med den kommer den alltid tillbaka på något sätt.

Har fortfarande sommarlov, njuter av det till fullo. Dock börjar skolan om en vecka men ska egentligen inte klaga för de flesta börjar i veckan medan vi börjar på måndag nästa vecka. Sista veckan av sommarlovet tänkte jag tillbringa hos pappa, tycker det är så skönt där. Ska dit imorgon och har planerat att bada och även fota nya bilder. Ska även försöka få med mitt crew till pappa på onsdag för att tälta. Sen har jag inte så mycket mer planerat än att jag förmodligen ska på keep it loud på lördag.

Var även i Stockholm i veckan, supermysigt var det. Bjuder på några bilder från det så länge! Hoppas ni kommer gilla bloggen igen, tänker mig mycket smink och skönhetsinlägg, tips och även lite kläder mm här och var. Love.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lägg gärna till mig på snapchat, har öppen mystory. Dock lägger jag inte upp jättemycket men ska försöka bli bättre på det. Däremot accepterar jag bara de jag känner. Puss!

Likes

Comments

Idag var det min storasysters tur att ta studenten. Vi åkte upp till hennes skola vid halv elva för att se på utspringet, om det nu heter så. Vi var klara vid halv ett och då tog sig alla gäster hem till oss för att fira henne med presenter och mat. Det har vart en jättehärlig dag och vädret likaså. Hon var så fin idag och jag är så stolt över henne! Puss!

Likes

Comments

God morgon!

Gick upp tidigt för att fixa mig, städa rummet och fixa inför syrrans student. Så här ser jag ut idag! Klänning & skor från Sri Lanka. Fler bilder kommer under dagen, puss!

Likes

Comments

För jag har loooooov!

Detta har jag väntat på länge, är väldigt nöjd över denna termin och har kämpat och känner att det ska bli skönt med lov nu. Denna sommar ska bli riktigt mysig. Kommer vara mycket på landet hos pappa, åka till Estland, Liseberg med min bästavän Ida, åka till Stockholm, dansläger och umgås med vänner.

Har haft väldigt fullt upp senaste veckan, vi hade nyss vår stora föreställning försommarsång. Det var grymt kul! Min första uppvisning som danselev. Men nu är det sommarlov och tänkte starta igång bloggen igen.

Dagen har vart jättebra. Jag plus Nathalie, Cissi och Ida sov hos Ida i natt, eftersom vi ville fixa oss tillsammans. Så vi gick upp klockan fem i morse. Tro det eller ej. Men jag skulle fixa mig plus Cissi. Men jag älskar sånt så det gör absolut inget. Sen åkte vi in till skolan för avslutning, samlades i klassrummet. Sen gick hela klassen ner till Steves och åt lunch tillsammans. Sedan gick vi till trädgårdsföreningen och hade det mysigt där en stund. Är hemma nu men ska bara ta det lugnt ikväll, ska sova ganska tidigt för imorgon är det min systers student. Så det blir studentmottagning och även student fest. Puss på er!

Likes

Comments