Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I början blev det ju uppdatering minst en gång om dagen. Då var allt nytt och vi hade er att dela med oss av. Nu för tiden ser det mesta likadant ut och därför blir det inte lika mycket inlägg här på bloggen. 
Vi går till jobbet måndag till fredag, vi går ut till parker, går till barer, dricker lite goda drinkar, äter god mat och umgås med vänner. Inläggen kommer därför upp mer sällan då det inte finns lika mycket att berätta och dela med sig av. 
Men lite då och då tänkte vi iallafall kasta upp lite bilder. Så i nästa inlägg kör vi en liten bomb av bilder från senaste tiden. 


Likes

Comments

Anledningen till att det blir väldigt lite bloggande är för att vi springer runt hela tiden, hit och dit varje dag. Träffar folk, handlar, kollar runt i staden, jobbar osv osv osv.

Men allt är jättebra med oss. Vi trivs på jobbet och vi har det superbra här!

Likes

Comments

Igår kväll hade vi vår första och efterlängtade taco-kväll. Det var sååå gott och jag längtar redan tills resterna ikväll.

Ha en fin dag allesammans. Vi jobbar på för fullt här på kontoret!

Likes

Comments

Jag har haft den bästa helgen någonsin här med mina föräldrar. De va så mysigt att de kom och ville skämma bort mig med så mycket kärlek, god mat och mycket skratt! Längtar redan tills jag får krama om dem igen. Världens finaste föräldrar!

Likes

Comments

Här om dagen hann vi äntligen med lite strandhäng! Vi gick ner tidigt på förmiddagen och la oss vid vattnet. En händelserik dag där någon försökte sno Marias väska så Michelle fick ta en löp och jaga honom, som tur är fick vi tillbaka den. Men god mat och mycket som vägde upp!

Likes

Comments

Senaste kvällarna har vi spenderat ute med lite gott att äta och dricka. Har varit supermysigt att bara sitta och prata, lyssna på musik och njuta av Barcelona.

Likes

Comments

I två dagar i rad har jag med vänner varit upp till ett fantastiskt ställe med en helt underbar utsikt. Vi har tagit med oss lite picknick, haft lite musik och druckit gott. Att sitta där och skratta i solnedgången gör verkligen att man inser hur bra man har det här.

Likes

Comments

Denna helg har varit fullspäckad för min del. Jag tog ledigt från jobbet på fredagen för att ta morgonflyget till Sverige. Min kära vän Helin är i Sverige en kort period så jag tog självklart första bästa flyget hem för att få träffa henne. Kort och gott har jag spenderat denna helg med familjen. Det va väl behövligt. Nu är jag tillbaka i Barcelona, vilket är rätt så skönt det också. Saknat värmen då det regnade väldigt mycket i Sverige. Nu är det dags att sälja lite elavtal!

Likes

Comments