View tracker
Resor

Glömde lägga upp någon bild från Harlem! Här är två bilder från Apollo theatre!
P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första dagen i New York. Vilken stad , kom hit igår kväll. Var väldigt jet-leg vaknade nämnligen kl 03:30 och trodde klockan var 07:30. Men idag har jag ändå känt att jag kommit rätt tidsmässigt. Älskar denna staden och känner mig hemma här. Tänker att jag någon gång skall bo här under en tid i mitt liv. Idag har vi varit i Harlem , Time Square och lite runt central park. Vi bor på ett hotell som heter Executive Hotel Le Soleil New York. Ligger jättebra och spenderar inte jättemycket tid på hotellrummet ändå. Tog en morgonpromenad kl 07:30 till Time Square och runt fifth och sixth avenue. Bilden är tagen på Time Square imorse. Det regnar ute så vi äter sent ikväll så vi kan gå till någon resturang när det slutat regna. Har varit runt 24 grader och sol lite blåsigt. Glömde ta på mig solglasögonen imorse men det gick ändå.

P&K

Likes

Comments

View tracker
Resor

Hej

Just nu sitter jag på sas loungen på Kastrup. Riktigt trevlig och mysig lounge. På väg till New York planet lyfter 18:35. Så spänd och glad. Så efterlängtad semester. Igår kom min bror Erik hem till oss eftersom att han inte bor hemma längre. Så nu är hela familjen på väg till New York. Skall till tax free innan jag går på planet. Kommer ta jättemycket bilder till bloggen också. Bloggar nog något på planet också.

P&K

Likes

Comments

Lajvet

​Hej

Det har varit mycket på sistone. Med skolan , träning , kompisar , familj alltså LIVET. Men jag känner att det har blivit lite fel med min blogg det kommer inte upp inlägg regelbundet. Men jag skall bättra mig. Har därför tagit bort alla inläggen. Nu är det en vecka kvar tills jag får höstlov. Jag drar till New York på Lördag. Skall bli så mysigt och roligt. Kommer shoppa galet mycket. Kommer bli jättebra. Har ett so-prov på fredag. Jag kan det bra hoppas att jag känner det på  fredag också.

P&K

Likes

Comments