Godmorgon underbara fredag

Humöret är på topp. Det är ju fredag och jag har sovmorgon. Börjar inte förrän klockan 10. Skönt att hinna fixa sig och äta frukost i lugn och ro.

Startar alltid min vardag med en skål gröt. Rör i ett ägg precis innan gröten kokat klart. På med lågkalori äppelmos och massa kanel.

Likes

Comments

Något av det sjukaste jag gjort tror jag. Aldrig någonsin haft så kort hår som detta. Helt galet! Men är riktigt nöjd. Skönt med en helt annan look.

Drog till gymmet direkt efter frisören för 5km jogging. Håret är så kort så kunde inte ens ha hästsvans (!!!)
Äh, jag gillar det

Nu ska jag plocka ihop en väska till imorgon. Äntligen fredag och den ska spenderas i Falun med nära och kära. Som jag sett fram emot denna helg. :)

Likes

Comments

Nu har 3dm blivit kapat av håret. Färgen är i och snart kan jag äntligen känna mig lite fräsch igen.
Som jag längtat efter detta. Spendera några timmar i frisörstolen, snacka lite skit och ha egen tid. Så himla skönt att unna sig lite! :) händer inte allt för ofta

Likes

Comments

Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen och försöker vakna till liv. Ska åka till jobbet om 30 min.
Idag väntar boxning efter jobbet igen. Så skönt med saker inplanerat på kvällarna, veckorna går så himla fort.

Hur spenderar ni er lillördag?

Likes

Comments

I lördags hade jag en av de bästa dagarna på länge. Började dagen med bananpannkakor, ben n jerrys och trevligt sällskap.
Därefter vidare på boxningsträning. 3h träning med en otroligt grym tränare. Lasse Myrberg!
Lasse Myrberg har tidigare vunnit några SM. Nu är han boxningstränare i Stockholm men är ursprungligen från samma boxningsklubb som jag tränar i nu.

Helt sjukt va man kan få energi enda in i själen av denna sport, när man egentligen är helt slut. Så mycket glädje :) Imorgon är det äntligen dags igen.


Likes

Comments

Dom 2 tröttaste dagarna i veckan är nu förbi. Snart är det helg igen och massa mys med en vän väntar.

Slutade jobbet 15:30 idag, va hem en snabbis och bytte om till träningskläder och sen vidare till gymmet för att först träffa kompis 1, därefter kompis 2 och sen avsluta ett skönt dubbelpass med kompis 3, haha! Skönt att för en gång skull ha lite sällskap på gymmet.

Likes

Comments