Vaknade upp i dag och känner inte mig alls lika ångestfylld som jag gjorde i går. Får hoppas att det håller i sig hela dagen Peppar, peppar ta i trä. Började dagen vid 11 tiden i vanlig ordning. Känns skönt att få ordning på dygnet hyfsat i alla fall. Har fått i mig mitt kaffe och nu tittar jag och sambon på The Strain. En skitbra serie, verkligen! Loggade in på Facebook innan och såg att jag hade fått en meddelandeförfrågan som var väldigt intressant. Ska skriva lite fram och tillbaka, så får jag se om vi kommer fram till något vettigt och bra. Livet kanske vänder för oss snabbare än vad jag trodde? Ska inte säga för mycket. Men vi får se. Kommer hålla er uppdaterade om läget och framförallt vad det hela handlar om. Söndagen kommer att spenderas hemma och bara ta det lugnt. Vad ska ni göra i dag?

Likes

Comments

Lördag i dag. Om det är någon som missat det helt. Men det tror jag inte. Vaknade klockan 11 i dag och sen dess har jag bara legat i sängen och tittat på GA. Har även tagit en varm, lång dusch som var välbehövlig. Jag har en konstig känsla i kroppen denna dag. Vaknade och kände mig nere och deppig och den känslan hänger fortfarande kvar. Jag vet varför jag känner mig så här. Men försöker att inte tänka på det för mycket, fast att det är svårt. I går fick jag reda på att våran lägenhet blir uthyrd från och med den 1 december. Vilket betyder att vi måste betala hyran för två månader och inte tre och det är ju skönt. Men det jag känner mig nere för är att vi har råd att betala alla våra räkningar denna månaden förutom en. Kanske får hjälp av svärmor, om vi har tur. När ska det bli bra?! Jag orkar fan inte mycket mer! När ska man slippa känna ångest konstant? Ska försöka hålla mig för mig själv i dag, så mycket det bara går. Göra saker jag tycker om så kanske denna känsla försvinner.

Likes

Comments

Då var det fredag igen. I dag har vi bott hos svärfar i en vecka. Nu känns det lite bättre att bo här, men man saknar fortfarande att bo själv, varje dag. Förhoppningsvis vänder vårat liv till det bättre snart igen. Vad har då hänt denna fredag? Inget speciellt faktiskt. Sambon hade avslutning på sin skola tidigt i morse. Han fick sitt truckkort, åt frukost tillsammans med alla och avslutade allt på ett trevligt sätt. Så det ska vara. Han var tillbaka vid 11 och då hade jag redan vaknat. Vi tog en promenad med hundarna och vid 13.00 så tog vi bussen ner till stan tillsammans. Sambon hade glömt lite saker på skolan, så jag följde med som sällskap och passade på att spela Pokémon Go. Vi var hemma igen vid 15 och tog en promenad med hundarna vid 16 tiden. Mycket springande i dag känner jag. Men skönare än att bara sitta inne och inte göra nånting. Har laddat ner säsong tolv av Ghost Adventures - GA och håller på att se om det igen. Var ett tag sen jag såg det och är nästan helt säker på att jag sett hela den säsongen. Men ska se om det igen för att säsong tretton är ute och därför vill jag vara lite uppdaterad.

Väntar på att maten ska bli klar just nu. Blir plankstek till middag i kväll och en kall öl. Gott ska det bli! Sen kommer denna kväll bara bestå av ljusmys och GA. Jag råder er att titta på denna serie, om ni inte redan gjort det. Den är verkligen hur bra som helst! Helt klart den bästa övernaturliga serie jag någonsin sett, enligt mitt tycke i alla fall. Klår Det Okända med dom fetaste hästlängderna som finns, helt klart! Har ni varit med om något övenaturligt? Berätta gärna för mig i kommentarerna nedan. Jag har inte varit med om nånting, skulle inte vilja det heller. Men jag tror ändå på det övernaturliga utan någon som helst tvekan. Nu är det dags för mat. Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Denna onsdag började vi klockan 10.30 med att gå ett varv med hundarna. Det är skönt att ta en promenad det första man gör på morgonen när man vaknat. Sen att komma in i värmen, ta sig en kopp kaffe och äta någon macka till frukost - det är fint! Dagen har inte bestått av så mycket mer än så faktiskt. Ytterligare en promenad till med hundarna vid 15 blev det. Och sen vid 17 tiden så gick vi upp till Väla och in på Ö&B för att handla lite nödvändigheter. Kattsand bland annat och lite mat till både mig och sambon. Har nästan precis ätit klart och nu hade jag tänkt att spendera min kväll med att plöja igenom några avsnitt av den femte säsnongen av American Horror Story. Jag började se den när den kom ut, men tappade intresset efter att jag sett några avsnitt. Tittar just nu på den senaste säsongen och medans det ska släppas fler avsnitt så tittar jag på den femte säsongen.

Som ni kanske ser så är bloggen tom på inlägg, förutom detta då. Ville börja om på ny kula igen, eftersom vi har börjat om vårat liv på nytt igen. Vi har flyttat och vi går (förhoppningsvis) mot bättre och positivare tider. Då ville jag inte ha kvar en massa negativa minnen om det som varit, så att man blir påmind hela tiden. Om man redan är skör så är det ingen bra idé att ha kvar minnen som gör en ännu mer ledsen. Jag vill börja om från början på alla sätt som finns. Kommer kanske upp ett inlägg om hur livet ser ut nu någon gång. Om det är någon som finner det intressant dvs? Annars så låter jag det vara helt enkelt.

Likes

Comments