me, svart och vitt

Slutade ett idag, har varit med Klara sen två ungefär. Vi såg någon skräckfilm, extremt dåliga skådespelare. Det öser ned regn ute och mamma är ute och springer, förstår inte varför hon inte kommer hem. Ska plugga till ett psykologiprov nu, försöka få in lite (mycket) information, känns ändå okej. Jag förstår det mesta.
Vill ut i regnet, älskar regn, framförallt på sommaren när det kommer helt oväntat. Det är så kort tid kvar till sommaren förresten, ska försöka få den bästa sommaren hittills.

Ska träna i morgon, äntligen, det är så skönt. Har extremt mycket mål nu, vill verkligen ha mer resultat och jag har inte ont i ryggen. Bäst. Jaja, måste verkligen ta tag i psykologin.

Likes

Comments

me, svart och vitt, dom som betyder mest

Vet inte vad jag ska skriva om, måste göra klart en uppgift med Liw nu och sen ska jag på yoga. Var i skolan till kvart i tre typ, började vid åtta, somnade på två sekunder i bussen hem. Skolan har varit bra though, jobbade mest med engelska uppgiften med Liw och sen tre lektioner med genomgångar. Jag kan verkligen inte koncentrera mig under en genomgång, allt annat än läraren är intressant just då.

En ska, det är så kallt. Har gått runt med jacka hela dagen, förstår inte dom som tror det är sommar och går i typ kjol?? Har aldrig kjol annars heller men ändå. Vill ha värme i vilket fall, överlever inte mer kyla. Fick hem ett par boot cut jeans igår, älskar dom!!

Imorgon går jag i skolan till två, ska jobba efter det och sen åka till gymmet. Ska försöka få mamma att äta ute med mig efter gymmet för ska på bio med Liw vid nio så känns onödigt att åka hem emellan. Vi ska se get out, skräckfilmer är verkligen det ända jag och Liw ser, vi möter upp Ebba efteråt och åker till mig. Bäst.

Likes

Comments