Idag var ingen bra dag, jag har pluggat hela dagen och bakat. Gjorde en banankaka och åt upp halva innan den ens hunnit svalna, brända tungan fler gånger men hets åt ändå för det kändes rätt. Skrev klart två examinationer, lämnade in den ena nyss och hade fram till 23.59 på mig. Det känns så jävla skönt, verkligen genuin lycka. Satt i ungefär en timme och läste igenom alla #metoo berättelser och grät, sen läste jag igenom under #ihave (???) vad är ens det för skit? på riktigt? att männen får uppmärksamhet igen? sen NÄR är det modigt att berätta att en har våldtagit någon? jag fattar ingenting. Jag skrev i alla fall om det på instagram, en korttext som tog typ 45 minuter att få ihop för jag skakade.

I morgon är det i alla fall skola igen och jag ska verkligen försöka få ihop det. Jag försöker varje dag, ska till psykologen och prata och sist träna. Bra dag? vet inte än, banankakan på kvällen efter träningen lär förmodligen vara det bästa.

Mitt inlägg: Syftet av #ihave är inte att vi ska lägga fokuset på män, igen? syftet är inte att vi ska bli förvånade över antalet inlägg som publiceras under #ihave för det är inget nytt? Bli inte förvånade som om ni inte visste att de fanns en förövare bakom varje historia som publicera under #metoo. Behandla inte männen som om det vore så jävla fint att de vågar berätta sin del av historien när det är under #metoosom styrkan finns. Det är inte starkt att berätta sin historia under #ihave när det grundar sig i att personen utfört exempelvis sexuella trakasserier och våldtäkt. Lägg inte mer fokus på männens ånger över vad de gjort. Låt inte #metoo försvinna, låt de hålla i sig och för en gångs skull vara fokus på alla icke-män. Så ja, #metoo , för icke-män är allt. 🌹

KRAM <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

KÄRLEK

När en väl haft honom vill en inte tillbaka till hur det var innan, det bara är så, hur gärna jag en skulle vilja att det var tvärtom.

Likes

Comments

me, svart och vitt

Hej!

Tänkte precis måla mina naglar, vill ha rött. Jag har numera blivit helt beroende av rött och vill att allt ska vara rött. Det känns dock så icke originellt, det är liksom höstens färg som alla har i år så jag lär ju hitta allt jag vill hitta i rött.

Min senaste obsession bland musik är macklemore's nya album. Jag vet verkligen inte vad det är som gör att alla hans låtar blir ren eufori i mina öron, tycker om känslan inuti mig. Det hela grundar nog i hur länge macklemore varit just den artisten för mig. Hans musik är ju inte helt min smak men det är hans röst, förmodligen.

Gick upp vid tolv idag fastän jag lovade mig själv att ta tag i saker, ska i alla fall läsa min engelska bok sen oavsett om det inte tar någon tid alls. Sedan ska jag beställa skor och böcker, eller örhängen. Mamma står och lagar en vegansk soppa, det luktar godare än någonsin tidigare i köket typ?

Jag har försökt skriva på bloggen tidigare, vet inte vad jag ska skriva längre. Jag skriver inte ens i min dagbok utan den har varit tom hela sommaren framtill nu. Det kan bero på att jag har absolut noll saker att skriva förutom ord som gör ont men inte ens dom kommer fram. Det ordnar sig nog snart, ska försöka få ned några meningar i kväll så det släpper.

Kram

Likes

Comments

me, svart och vitt

Hej bloggen

jag tog bort lite inlägg nyss, ska snart rensa mer. Det är så mycket jag skrivit som jag verkligen inte är nöjd med och som inte ska vara här längre helt enkelt. Det är ju så att cirka 80% av allting handlar om honom här men bara för han är allt för mig är han ju inte de för er, därför ska det tas bort för jag orkar inte lägga ned mer tid på kärleken. Den kärlek som gör ont alltså.

I alla fall, jag är ledig idag men ska snart in till skolan för utvecklingssamtal och sen träna efter det. Sedan i kväll ska jag beställa lite saker från asos, boka tid för att färga håret, städa och sen klippa topparna vilket jag inte gjort på över ett år. Det är skola som vanligt i morgon vilket bara känns meningslöst egentligen när en inte har något att se fram emot efter skolan men jag ska försöka göra något mysigt ändå.

Nu ska jag försöka fixa något att äta och sen plugga till det som kommer i slutet av veckan.

Kram

Likes

Comments

me, svart och vitt

I'm back och har blivit mer basic än någonsin liksom mina klädval nu på senaste är det tråkigaste jag varit med om!! Köpte iallafall en ny väska idag och den ser 10x mindre röd ut på bilden och mitt hår är lika skevt som vanligt. Jag mår i alla fall hyfsat, ska åka och träna nu och kanske missar bussen pga jag bloggar istället. Att jag väljer att blogga nu, av alla stunder.

Väskan är i vilket fall från monki för typ 200 kr?? typ, ska börja blogga också. Ha de bäst!!

Likes

Comments

me, svart och vitt

Lämna mig inte. Blir jag kär i dig, stanna då, jag orkar inte fler scenarion där jag är ensam tillslut.
Det är för mycket redan, det ligger liksom så nära, att folk lämnar. Det är aldrig ett för evigt, aldrig någonsin egentligen.

Likes

Comments