me, svart och vitt

Hej,
Jag har inte skrivit här på rätt länge, går in här ofta och skriver och sen raderar. Jag återpublicerar det jag avpublicerat och avpublicerar det jag har publicerat. Är aldrig nöjd, vet inte om det är mig själv jag försöker göra nöjd, om jag försöker uppnå något omedvetet. Skolan börjar i vilket fall på måndag och jag orkar inte skriva något mer om det, känns som hela kroppen reagerar på något fult sätt som gör att det gör ont. För det gör ont.

Jag tänker väldigt mycket på honom, alltid på samma gamla scenarion. Drömmer också, vaknar varje morgon och tror att han har skrivit olika saker och att vi har träffats men det är som sagt bara drömmar. Jag har börjat komma tillbaka till dom nätterna igen där jag inbillar mig saker och det slutar alltid med att jag tänker på att sätta mig på bussen till honom. Han känns ju så otroligt långt bort, vilket han inte är men det spelar ingen roll egentligen. Ingenting spelar roll just nu.

Vet fan inte vad jag ska skriva

!!!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

KÄRLEK , me, we broke up

Egentligen är kärlek det finaste en har, är nog kär i kärleken om jag tänker efter. Liksom sättet en förändras på när en är kär, lyckan är okontrollerbar och allting runtom blir så otroligt fint fastän en ofta är rädd över att bli lämnad igen. Jag tycker nog mest om sättet jag skriver om honom i böcker och när jag pratar om honom med andra.

Det är ju så att sättet en pratar om personen i fråga gör att andra tror att hen är omänsklig för det känns ju så orimligt att så fina personer existerar. Det känns inte på riktigt att så pass mycket kärlek ryms i två kroppar, att kärleken är så stor att den tar över helt och hållet. Konstigt de där egentligen men jag ska fortsätta skriva om kärleken, om honom för det är på riktigt det finaste som finns.

Likes

Comments

me, svart och vitt

Lämna mig inte. Blir jag kär i dig, stanna då, jag orkar inte fler scenarion där jag är ensam tillslut.
Det är för mycket redan, det ligger liksom så nära, att folk lämnar. Det är aldrig ett för evigt, aldrig någonsin egentligen.

Likes

Comments

me, svart och vitt

Har sovit och solat idag, sminkade mig i flera timmar fast det såg ändå ut som det alltid gör i slutet, sminket alltså. Sen åkte jag med mamma och åt på Enjoy, är så mätt nu, mår inte helt okej generellt så ska skriva lite och se film. Gråter ofta när det gör ont, alltså vid minsta lilla smärta, är inte känslig eller så utan vill bara få ut det. Det känns så nu, hjärtat gör liksom ont.

Ska se Pulp Fiction, bästa filmen, sen se perks om jag orkar för jag tröttnar aldrig. Älskar film, vill dock inte vara ensam idag, vill ha kärlek och kramar. ":(" '

aja, kram!!

Är visst känslig förresten, alltså extremt känslig men det är bara för jag har ont konstant, allting blir bara värre då generellt. Ska skriva om det någon gång här, typ vad som gör mest ont och så vidare.


Likes

Comments

me, svart och vitt

"after a hard day of work" - mammas kommentar åt bilden med mig hållandes i en cola. Har ju jobbat idag igen, trivs som jag pratat om tidigare och idag gick allting så bra verkligen. SItter och dricker cola nu och äter små körsbär och försöker tänka på allt jag vill skriva om här, framförallt böcker och kärlek. Låter ju tråkigt egentligen men jag vet inte vi får se.

Imorgon träffar jag Ebba på kvällen, vi ska göra middag hos henne och bara vara. Det var evigheter sen (typ) som vi träffades, vill ta igen på allting som vi missat av varandra för på Fredag ska hon utomlands. Är ju extremt glad för hennes skull, mest av allt vill jag bara gå runt på Paris gator nu eller bada i havet längs med Nice's stränder. På tal om Paris, boken på bilden där uppe är "Paris, chérie, sådär säger folk, alltså" av Ida Pyk, den är fin om du gillar Paris, modeller och killar med brunt lockigt hår typ.

Likes

Comments

KÄRLEK , me

Bråvalla, alltså det bästa var lätt Håkan, kan inte ens i efterhand förstå det ögonblicket när alla började skrika för han kom springandes längs med kravallstaketet. Började panikgråta och sen log jag större än någonsin verkligen, alltså blev verkligen chockad av alla känslor som träffade mig. Är ju kär kär kär!!!!

Likes

Comments

längesen, me

Vill att jag ska se mjuk ut, att det ser ut som jag inte anstränger mig och försöker kontrollera allting. Mjuk är dock svårt, att vara sådär enkel och okomplicerad, passa in i alla sammanhang och vara vackrare än någonsin.

Det är inte jag, det var jag förut kanske, när hans kyssar placerades på min hud och lämnade spår av glitter. Jag tänkte inte på allting som kväver mig långsamt, funderade inte på alla drömmar som var bättre än verkligheten och log åt min spegelbild ibland.

Förlåt till min kropp för jag inte ler av att se dig, förlåt för jag tänker på allt du kunde vara istället för allt du är. Jag vill vara kär i dig, för det är då det är möjligt att någon annan blir kär i mig eller hur?
mår illa.

ps. behöver honom, som vanligt. ds

Likes

Comments

dom som betyder mest, KÄRLEK , me, svart och vitt

Träffade wilma och samuel igår, ni vet när en bara kan skratta med vissa personer och känna sig helt fylld med någon slags positiv känsla, precis så. Överdriver kanske, på grund av att det inte är bra i grunden men dom gjorde det bra de få timmar vi sågs.

Sommar, alltså älskade jävla sommar. Jag blir galen av solen, hela kroppen känns annorlunda. Jag sitter dock inne och jobbar hela dagarna men det är värt det, verkligen ett så bra jobb och fina människor. Ska börja träna snart igen, har ju varit sjuk och är fortfarande matt i kroppen. Jag mår bra utöver det tror jag, orkar inte tänka lika mycket för då måste jag skriva och jag får inte ut orden just nu så då blir allting ett stort moln av ord bara. Så jag tänker inte, träffar bara vänner, njuter av sol, glittrande ögonlock, läppar täckta i läppstift och fina människor.

Det känns egentligen som jag är fylld med tät ångest, sådan som gör att det inte går att andas och tänka klart, men jag försöker verkligen att inte släppa ut den, låta den ta över helt. Bästa jag, jag klarar mig, nu ska jag glittra hela sommaren ut. Jag har bytt rum också, har veronica, håkan och onika på väggen, fint fint fint. Har dessutom satt upp torkade rosor överallt och en sänghimmel, åhh jag älskar att vara kär i mitt rum, skriver på ett helt annat sätt här i tystnaden.

Likes

Comments

Okej så bråvalla fuck't me up, literally. Nej men jag är så otroligt sjuk, ingen ork alls och jag har precis börjat sommarjobba men behövde nu ta ledigt på grund av att jag inte ens kunde ta mig ur sängen denna morgon. Life is good utöver det, bråvalla var helt galet bra. Bara the fact att jag rörde Håkan förklarar allting.
Ska jobba i tre veckor nu, sen Håkan igen och efter det way out west. Jag har dock ingen känsla alls av att det är sommar men det kommer antar jag.

Ser Narnia nu, ska se ahs sen och bara vila, vädret är ändå inte nice så jag missar ingenting. Får dock panik över att inte hinna allting denna sommaren, vill träffa så mycket människor och må bättre men det blir som det blir I guess. Lär förmodligen åka till stockholm flera gånger i vilket fall. Just det!! Louise kommer hem idag, vi ska träffas i morgon efter att hon varit på språkresa länge, ALLTSÅ MITT HJÄRTA vad jag saknat henne. Förmodligen the fact att hon inte varit hemma som gjort att inget blivit helt perfekt hittills.

Likes

Comments