not emotionally stable aka me , svart och vitt

tisdag. jag är helt slut idag, känns som 0 delar av min kropp vill samarbeta med mig. ska lära mig delar av en redovisning till i morgon och sen försvinna in i en bok resten av kvällen. jag köpte "jag ger dig solen" i söndags och den är verkligen fin, får mig att tänka så otroligt mycket.
Tänkte på en sak idag i skolan. att jag är trasig, bokstavligen talat trasig. vet inte vem jag är. snart 17 och fullkomligt förlorad. vet att många i början av ett nytt år pratar om att hitta sig själva, det låter otroligt flummigt? för det är bara något dom flesta säger och sen aldrig funderar på igen. jag har i vilket fall bestämt mig nu, kan inte vänta ett år till, måste klara mig, kan inte vara såhär längre.
måste måste måste hitta mig själv igen.

Vekan ser ut såhär:
Försöka lära mig att sova igen, ligger och stirrar rakt upp i taket i flera timmar och gråter nu, kan inte sova.
Plugga inför kommande uppgifter och prov.
Träffa människor, jag måste tvinga mig själv oavsett om jag konstant är utan ork. vill såklart.
Träffa min psykolog och eventuellt planera in en ny tid. behövligt.
läsa, skriva, måla.

Ni är bäst.<3

Likes

Comments

längesen, not emotionally stable aka me , we broke up

Försöker att inte tänka på att du inte är kvar och att det faktiskt börjar bli klart för mig att du inte kommer tillbaka.
Målar upp bilder i huvudet på oss där våra känslor är färger och vår kärlek är alla regnbågens färger,
för vi kände så mycket förut och min lycka var större en någonsin.

Tänker tillbaka på dom två första veckorna i Juni när jag ena dagen skrek av lycka på Håkans konsert och andra dagen låg i hans famn med oändlig lycka i hela mig.
Det var då jag vågade lova mig själv att bli bra igen, lovade av att det var nu som allting skulle vända på riktigt.
Tillät mig själv tänka att all smärta innan det var värt nu när han var min.
Han lämnade mig sen och jag hade lovat mig själv att inte gå sönder igen, falla tillbaka i det gamla men nu är jag här igen och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det.

Likes

Comments

dom som betyder mest, längesen, not emotionally stable aka me

Alltså exakt hur dåligt kan en vara på att blogga? hur svårt ska det vara att få ihop ett litet inlägg med ord om exakt ingenting?

Jag har en del i skolan nu, kommer behöva skriva massor och det vet jag att jag kan men inte längre. jag är så otroligt stressad konstant, får inte fram orden alls vilket bara slutar i ångest. alltid ångesten som förstör. ångesten försvinner ju aldrig egentligen? den är konstant där.

Ska försöka få in tid för psykolog men om jag tar mig dit är en helt annan sak. jag orkar inte ens träffa mina närmaste, avbokar så fort jag får chansen för det krävs för mycket energi från min sida för det ska funka. är jag i stan, tar jag mig dit, ler och skrattar lite, kramar extra länge i slutet för vet ju inte hur lång tid det tar till nästa gång, kommer hem, gråter

Imorgon, fredag, behöver helg men just imorgon känns som världens undergång, för det är ju det. jag vet inte om jag kommer klara mig, om jag kommer få ont eller inte, vad jag ska säga.
vet fan inte ens om det kommer hända, att vi faktiskt ses. ska vara fin imorgon iallafall, må bättre bara imorgon, han får ju inte veta hur det egentligen är.

Likes

Comments

längesen, we broke up

Hade ju bestämt mig för att inte falla.
Bestämt mig för att fokusera på mig,
ta hand om mig själv.

Sen kom du,
och det tog en millisekund för mig,
att bli din.

Jag älskar ju dig.

Likes

Comments

not emotionally stable aka me , svart och vitt

Alltså har tänkt på att jag är i sådan jävla extas över att få resa, jag ska till Italien i sommar och åhhh så många fler ställen men..Jag har inga pengar till mer?? Jag kommer inte förrän om flera år kunna resa runt i världen för egna pengar för jag är ju en fattig student. En fattig student som snart (om några år hehe!!) ska börja jobba och förmodligen får vänta tills jag blir pensionär om jag vill resa runt i HELA världen.
Alltså det är ju så, vi går i skolan, utbildar oss, jobbar och sen när vi är pensionärer DÅ ska vi äntligen få ledigt och göra vad vi vill när det är nu vi har som mest energi och desperation efter pengar och att resa. Jag förstår inte, eller jo jag förstår men jag vill inte att det ska vara såhär, jag behöver min lycka nu inte sen.

Slutade vid 14.30 idag istället, dagen var verkligen jätte seg och jag hade kramper i varje del av kroppen. Åkte direkt till waynes med L efteråt, vi bokade tåg till Stockholm och pratade om allt. Han gick förbi utanför fönstret och jag tror aldrig jag fått så ont i hjärtat, kunde inte andas. Ugh. Åkte hem med buss och insåg att mina hörlurar var borta, jag känner mig bortglömd, som om världen glömde ge mig en gnutta lycka idag igen och istället dränkte mig i lite mer sorg. Ska inte klaga på idag eftersom min smärta inte handlar om bort tappade hörlurar och tråkiga skoldagar, det är faktiskt värre än så.
Jag hoppas ni alla har kvar era hörlurar, <3.

Likes

Comments

not emotionally stable aka me

alltså jag har sån grov mensvärk och fick mens idag och nu känns de som jag drunknar i tankar. Ska sova nu, klockan är inte ens åtta men orkar inte vara vaken mer.

Börjar 09.40 imorgon, skönt, har psykologi direkt. Älskar psykologi och åhh skolan känns verkligen bra nu. Slutar 14.45 och ska träffa Louise, hon är bäst.

Likes

Comments