me, svart och vitt

Hej! Har varit borta, det har inte hänt mycket alls. Har bara haft bra dagar, har bara bra dagar framför mig.

Italien, tog det så himla lugnt hela veckan och läste, tänkte och skrattade. Tycker om Italien så otroligt mycket, så jävla fint verkligen. Kan literally inte sluta äta när jag är där, åt verkligen konstant.

Träffade Klara när jag kom hem, träffade Teo och Anton ett tag, pratade om allt och såg modern family tills vi somnade. Uppskattar henne oändligt. Det blir bara upprepning för har bara träffat vänner och uppskattar alla så mycket att jag går sönder så behöver inte skriva om det tusen gånger. Såg "ingenting och allting" med Louise, alltså den var för klyschig för att ens prata om, tyvärr. Sen sov vi hos mig och började packa ur ateljén dagen efter samtidigt som vi diskuterade hur onödigt det är att nöja sig med lite och hur en vet att en mår bra.

Sen har jag varit på bio igen med Ella, såg den om Tupac, nice nice nice. Träffade Malin och Samuel också, känns som det aldrig händer, förut umgicks vi alltid typ. Igår träffade jag Ebbis och Liw, vi åt, precis som jag gjort med alla andra också och vi diskuterade det jag och Louise diskuterat.

Jaja, denna recap vart så ytlig, måste fota bättre och mer och skriva mer men hade glömt bort bloggen totalt tills att jag idag satt helt blöt bland mina jordgubbar i trädgården och behövde skriva ned allt jag tänkte. Är tillbaka <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

längesen, me, svart och vitt

"Nej det går inte, hejdå"
"va?"
"Ja, det går inte om du inte litar på mig."

Liksom det är inte att jag inte litar på honom, jag litar inte på mig själv. Så när någonting händer tror jag på det. Endast för att jag inte litar på mig själv tillräckligt för att veta att jag duger för honom, hatar den sidan hos mig själv.
Blir jag kär, litar jag på den personen fullt ut, alldeles för mycket för att jag ska klara mig när det tar slut. Liksom jag vet att personen i fråga aldrig skulle såra mig men jag vet också att jag aldrig kommer vara tillräckligt bra för att någon inte ska såra mig. Förstår ni?
Jag vill bara att han ska förstå att jag litar på honom, men inte på mig själv alls. Det har ingenting med honom att göra, bara mig och att jag tror att jag går att ersättas med minsta lilla grej.
Felet är hos mig inte dig.

Likes

Comments

me, svart och vitt

Asså vänta va? Jag åker till Italien nästa vecka? så jävla härligt. Ska fota exakt allt, ta långa promenader i staden och nära havet för att få med varje sekund på bild. Behöver verkligen slappna av, tänka och sortera alla tankar, det löser ju sig säkert fastän jag har så mycket som ska vara klart i skolan och runtom.

Köpte de finaste byxorna någonsin idag, jag kände mig så fin? fick nog lyckorus genom hela kroppen av att trivas med mig själv en liten stund. Stod även och provade bikini i kanske 30 minuter, finns nog inget mindre kul än just det. Fick med mig en hem i alla fall, kanske fotar den någon dag. Ni kommer 100% säkert se mig i byxorna i alla fall, så jävla nice är dom.

Åker förhoppningsvis till Stockholm på fredag med några, ska se Maggio och bara vara på grönan. Nice ändå. Vill spendera hela sommaren i Stockholm egentligen, så onice att inte kunna träffa personer på grund av distansen. Jaja.
Hoppas ni mår bra, jag mår okej idag:)

Likes

Comments

me

"Jag saknar dig med"
Fyra ord och jag går sönder igen, känner mig ihållig, som om det är nu jag faktiskt inte orkar mer.
Fast jag orkar, det gör jag. Jag kanske inte orkar på samma sätt som förut, men det fungerar. Jag andas och ler ibland. Ler ofta bland vänner, tänker inte på honom på flera minuter, kanske timmar.

Sen på kvällen, är det som att börja om. Jag tänker på hans läppar, händer, fräknar, nyckelben, ord. Jag tänker på allt igen på kvällen. Sen somnar jag, vaknar igen och ler under dagen, skrattar och känner lite mer än jag är van vid nu.

Det viktigaste är ju att jag orkar, oavsett hur ont det gör däremellan.

Likes

Comments

KÄRLEK , me


Undrar om jag kommer hitta någon annan som ger mig samma lycka.

Likes

Comments

me, svart och vitt, dränkt i ord

Vill säga förlåt till mig som 16 år. Förlåt för jag lät mig själv glömma de gånger jag gråtit över killar som inte ens betydde hälften så mycket som han gjorde. Förlåt för jag lät mig själv ge 100% av mig till någon som skulle ta allt. Förlåt för jag lät mig själv tro att för evigt existerade, att jag lät mig själv tro att allting inte har ett slut.

Jag har lärt mig nu, att inte förvänta mig ett för evigt, att uppskatta allting så som det är nu. Alla tårar hade kunnat varit leenden om jag inte förväntat mig ett för evigt, om jag inte låtit mig själv glömma att människor tröttnar.

Likes

Comments

me, we broke up

Rädd för att träffa någon annan, för vem är jag när jag inte är kär i dig?
Kommer inte träffa någon annan, för jag är ingen utan dig.

Är kär i dig, alltid dig.
Vill ha dig igen, alltid dig.

Likes

Comments