View tracker
View tracker
View tracker

Klockan är 04.56 och jag försöker memorera minsta lilla rörelse du gjort i närheten av mig - men jag går bara sönder och tänker på om det alltid kommer göra såhär ont fastän alla säger att det kommer sluta, men när kommer det sluta gör ont? innan nyår som är mitt mål? nej det är en månad kvar, det håller inte. så jag ligger kvar och tänker på om du tänker på mig och jag tänker på vad fan jag ska göra här ensam utan dig.

Likes

Comments

KÄRLEK , not emotionally stable aka me , svart och vitt, dom som betyder mest, längesen

en bra dag, mår okej idag.
Ingen skola idag och en sov därför till 12, åt snabbt lunch, grät till håkans musik, tänkte på honom, sminkade sig snabbt, köpte gott på Ica snabbt och träffade Klara läääänge efter 1 månad (??)
Nu väntar jag på Klara, vi köpte pizza på Ica till henne och thai till mig, vill att det ska vara såhär varje dag.
Hon r min ängel. <3

Likes

Comments

musik + mig = sant , not emotionally stable aka me , svart och vitt, dom som betyder mest, ler, skrattar - skriker av lycka

Jag har inte skrivit här sen i tisdags, vill ju så gärna uppdatera hela tiden, skriva om alla mina tankar men jag orkar inte.
I fredags var jag inte "närvarande" alls under hela dagen, började 8.10 för att sen vid halv tio ha håltimme i nästan två timmar som jag spenderade genom att försöka få Håkan biljetter som slutade med att jag köpte en lite för dyr biljett till Ullevi den 29 Juli.
Efter håltimmen hade jag svenska prov och precis när jag satt mig ned släpptes Håkans extra konserter vilket resulterade i 0 koncentration under provet. Jag försökte komma ut ur klassrummet så fort som möjligt och hade sen två biljetter till den 28 Juli, LYCKLIGASTE TJEJEN.
Åhh och The weeknd släppte album, mucho love till honom.
Resten av dagen umgicks jag med S, T och L, nicenicenice.

Likes

Comments

dränkt i ord , not emotionally stable aka me , skriver ned alla ord

jag är en av alla 16 åriga tjejer som inte orkar gå upp på morgonen för de känns som ångesten dränkt en i smärta som aldrig slutar.

jag vill inte ställa mig framför spegel och dränka mitt ansikte i smink så fort jag kan för jag inte trivs annars.
jag vill inte vara kär i en kille som aldrig kommer tillbaka.
jag vill inte inte veta vem jag är.
jag vill inte behöva berätta för nya människor i mitt liv om hur jag blivit och om hur bra jag var innan det blev såhär.

jag vill kyssa människor med trasiga hjärtan.
jag vill ramla runt på gamla gator med nya människor.
jag vill hitta en kille med trasigt hjärta och bli en människa med honom, läka med honom.

haha godnatt hörni, jag är liten, olycklig och vilsen.

Likes

Comments

not emotionally stable aka me , svart och vitt

Hi darlings, idag mår jag lite bättre, är inte lika arg. Skolan stressar mig - något otroligt, det kryper i hela kroppen.
Varje gång någon nämnt alla uppgifter och prov vi har den här veckan har en velat gräva ned sig under jorden, bokstavligen och sen försvinna totalt.
Nyår, hm, ja, nyår, fan. det är snart en månad kvar? hur tänkte jag? jahopp.

Jag har tappat min lust till att skriva eller alltså jag vill skriva om honom för allting handlar om honom men jag vet inte, det känns dåligt hur jag än gör. Ni märker hur stabil jag är va?? ellerhur??

Likes

Comments

dränkt i ord , not emotionally stable aka me , svart och vitt, så jävla arg, we broke up

jag är dränkt, dränkt i ångest, plugg, tankar och har ingen aning om hur jag ska få ihop detta och jag försöker inte ens?? jag orkar inte.
Igår var jag med mamma på en föreläsning om hållbart mode under dagen, såå bra och intressant men 70% av mina tankar gick åt till honom, han ger mig ångest nu, ren jävla ångest för jag inte duger. lol ska inte vara sån.
JAG SKAPAR ALLA MINA EGNA PROBLEM UTAN ATT ENS ANSTRÄNGA MIG??
Jag
ser bara svart idag är arg på allt och ingenting. Efter föreläsningen åkte vi hem och sen spenderade jag alla resterande timmar fram till 05 ungefär genom att se på skam, igen, fjärde gången nu? fick ännu mer ångest i vilket fall och somnade like a fucking mess i ena hörnet av sängen.

Idag har jag försökt plugga, ni kan ju gissa resultatet, mmh precis så, bye.Likes

Comments