- "du kommer aldrig lämna mig, eller hur?"
-"nej, aldrig."

klockan är 02.54 och de har gått fyra månader sen du lämnade mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

jag , tankar, texter

I am bad at loving people.
I’m invested in one moment;
Planning the memories that will shape how they’ll destroy me,
and the next I’m ripping apart words that they’ve said.
Telling myself that love does not exist.
Love can not keep me safe.

I'll stop responding to messages,
stop picking up when they call.
I’ll miss dinner once, twice.
They’ll wonder where I’ve gone.
Weeks go by with the same short response.
“I need some space this is suffocating."

Why can’t I do this?
People will touch my soul with care,
and I’ll treat them like they were the ones to create,
these pieces that are engraving scars on my skin.
I’ll treat them like horror scenes.
I'll run.
I'll convince them I love them until I can no longer convince myselfand then,
I'll run.

I’ll misread every situation, it almost seems intentional.
Creating problems just for kicks, as if I get pleasure out of:
losing everything and everyone.
By my own hands.
Maybe it’s because it feels better to be alone when you're not waiting,
waiting for the phone call where they say "I still love you".
Maybe it’s because you’re not the one waiting for somebody who will never come back.
Maybe it's because being disppointed in yourself is easier than being disappointed in,
somebody you love.

I’ll cast blame on anything that doesn’t make me face,
face the fact that I can not have a forever.
Not with another person, no matter how badly I try, no matter how badly I want to.
I can not trust my own bones;
Why the fuck do I keep thinking I can trust anybody else?

Likes

Comments

friends, jag , tankar

​Louise and me tog en såå mysigt promenad i söndags efter att ha suttit inne,  dödat människor på spel och skrikit för alla jävla eldhästar i spelet kom vilket aldrig hänt förut och vi försökte förstå hur människor kan sitta inne och spela i flera timmar varje dag - hur? 
Vi gick iallafall ut efter att jag tjatat om att de är kallt i flera timmar, men det var värt det. 
Hon är fin och jag tackar allt och alla för jag har henne. 

Likes

Comments

jag , tankar

- Jag klarar inte av människor som inte kan hantera att andra mår dåligt, att de måste förminska en och berätta för en hur mycket man överdriver. hatAr er , jag skäms för er skull, ert beteende är inte okej.

- Njuter av att gå i skolan, är konstant dödstrött och min motivation ligger på 0 men med en bra klass och skola så funkar allting super bra. Har aldrig känt såhär innan, gymnasiet ur the best.

- Är hellre olyckligt kär i honom än lyckligt kär i någon annan, tänkte på detta häromdagen - jag har gett upp om att försöka få honom tillbaka, försöka förstå vad som egentligen hände men jag vill fortfarande vara kär i honom för han är det finaste jag vet - någonsin.

- Ni människor som inte klarar av att se andra lyckliga eller se era vänner vara i ett förhållande och må bra, why you doing this?? det hjälper inte dig på något sätt.

- Är helt beroende av att blogga, älskar det verkligen oavsett om det inte märks då min uppdatering är det sämsta jag varit med om och den lär inte bli bättre.

Likes

Comments

Hade matteprov i tre timmar idag vid 8, kom rusande in i aulan i sista sekund - totalt borta. Det gick sådär, är lite besviken på mig själv.
Efter matten så var dagen bra, sååå bra, trivs så himla bra i min klass och skola generellt helt galet. <3
Slutade vid halv tre, var hemma vid halv fyra och då började jag sminka mig (??), jaja har haft en mysig dag i vilket fall.
Ska äta god mat nu och mysa med mami, puss <3


Likes

Comments

​Louise bestämde sig för att göra en vlogg, här är resultatet, jk. Har haft en bra helg, såååå bra

Likes

Comments

Likes

Comments

jag , frågor och svar

Hörrni!! Jag har äntligen tid för att skriva, på riktig. Vill prata om vardagen, skolan och allt de tråkiga som jag inte njuter av att läsa av på andra bloggar to be honest.
mående
Min kropp värker idag, jag vill krypa ihop till en liten boll i min säng och sjunka igenom madrassen och samtidigt dra ut varje nerv ur min lilla kropp för fan vad det suger att vara hjärtekrossad. HJÄRTEKROSSAD hm, jag tycker inte om ordet - hatar de lika mycket som själva innehållet ut av det. Jag vet inte hur jag tar mig ur saker, hur jag ska kunna förtränga allt som gör ont för att börja om igen, börja om igen igen igen igen igen. Trodde inte jag skulle behöva börja om - lika förvirrad och förstörd som för ett år sen. Jag klarar inte mycket, har nått min gräns, mer smärta tar jag inte - vill skrika rakt i ansiktet på varje person som någonsin försökt förstöra mig för jag är fortfarande kvar här även fast jag inte känner mig lika levande - jag är inte borta jag är kvar, måste påminna mig själv om det ibland.
skola
Jag älskar min klass, jag älskar gymnasiet, jag älskar alla lektioner fast att min energi ligger på 0, jag älskar skolans chokladbollar ( HOLYYYYYY), jag älskar alla nya människor som får mig att le på 0.1 sekunder och jag älskar att vara jag oavsett om jag inte hittat mig själv än - är fortfarande förstörd, så jävla fucking lost helt enkelt. Men jag menar - jag älskar att kunna vara mig själv för ingen känner mig nu på riktigt, jag kan vara vem jag vill igen. KÄRLEK TILL GYMNASIET.
bloggen
Försöker uppdatera hela tiden, fotar dock ingenting längre och efter skolan är jag dead. Älskar att skriva här, läsa bloggar och få response på det jag skriver så ska verkligen försöka bli bättre gällande uppdateringen.
my day day day day
Gick upp, fortfarande mörkt ute vilket får min lilla kropp att gå sönder för jag fått för lite sömn och det inte finns något ljus som ger den liv. Blev sen till bussen men hann hoppa på i sista sekund utan varken vatten eller mat i magen, men det kändes bra, tycker om min kropp bättre utan mat i den oavsett om mat är det bästa jag vet. Svenska första lektionen med favorit läraren (älskaaaar alla mina lärare!!!!hm). Fick i mig en liten macka och sen satt jag i omklädningsrummet innan idrotten och försökte komma på alla anledningar någonsin till att inte vara med, 10 minuter senare satt jag på en cykel inför en spinning lektion, resultatet: JAG DOG NÄSTAN.
Efter skolan åkte jag till jobbet, spenderade tre/fyra timmar där och nu efter har jag skrivit klart svaren till en geografi uppgift och ätit med pappa, njuter. Nu ska jag krypa ned i sängen lika uttråkad som vanligt och dränka mig i serier. byeeeeee

Likes

Comments