Lycklig att det är vår och nytt försök att blogga igen! ☀️

Däremot är jag ganska säker på att folk inte läser bloggar längre?!
Inte jag iaf, minns inte ens sist gång jag var inne på en blogg?! Flera år sen tror jag 🙊

Tycker ändå att det är ganska kul att kunna titta tillbaka! So lets go 💃


Var och hälsade på på mitt gamla jobb idag, fan va det var bra där jämfört med mitt nya. Just sayin'
Och faaaan vad jag mår bra idag 😁☀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Jag är sällan nervös, men idag ska jag provjobba på en restaurang och jag är fan nervös.

Intervjun var jag liksom hel cool. Men att typ bevisa vad jag kan som nu på ett provjobb. Det är fan en annan sak.

Jag borde ha läst på lite om deras meny också, men det har jag inte gjort heller. Fuck!

Likes

Comments


Jag har två saker jag är glad för idag. 

1. Den rosa elefanten.. Jag vann den till Ronny på Liseberg för ca 2 och en halv månad sen. Sen dess har jag inte sett den en enda gång, men idag hittade jag den under soffan :D  
Vad säger det om våra städrutiner förresten?

2. MIN IPHONE ÄR HEEEEL! :D  tappade den för ett tag sen, den vart helt sprucken, en del av skärmen fattades och högtalaren hade ramlat av så jag kunde inte prata i den.. Men nu såååå ;)  Men snälla ring inte iaf, ni vet att jag har lite svårt för det....Jag brukar ju låtsas som att jag är upptagen när min mobil ringer, i själva verket trycker jag på låsknappen (så att den blir tyst) och stirrar på mobilen tills den slutar ringa.. VARJE gång tänker jag att jag ska ringa upp senare, men det blir sällan av...

Igår svarade jag dock när Mike ringde. Mest för att jag kände mig dum om jag skulle igga han igen. Men jag vill ju gärna vara hans kompis dessutom!

Jag: Vadå nytt jobb?  Varför har du inte berättat det?
Mike: Jag ville berätta, men du har ju inte svarat.... 
Jag: nää okej, men när började du där då? 
Mike: Två månader sen! 


Ops......
 

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vilka som vart uppe tidigare.  Men här är några jag inte minns att jag la upp. Har typ 1000 till... Slutade ju blogga mitt i allt. Men kan lägga upp mer vid något annat tillfälle :) 

Likes

CommentsLängesen? 
Haha... 

Snabb update. 
Jag är tillbaka i Sverige. 

Vad mer?
Hade en dejt med Ronny idag. 
Sen tände jag lite ljus och tittade på tv här nere i vårat sovrum, så jävla mysigt att sitta här i soffan medan Ronny ligger o sover på sängen brevid.  Alltså.. Så skönt att ha han hemma igen efter att han vart i Smögen i två månader! LOVE MY LIFE! 

Jo juste.. 
Vi flyttar snaart!!! Eller om tre månader, men ändå.. Sååå jävla lycklig!!!! Men kommer nog sakna detta stället lite ändå... Vi har ändå "bott" här i snart 4 år och det är sjukt! 

Likes

Comments

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen. Jag har ärligt talat vart så jävla ledsen och besviken på mig själv, min mamma och hela mänskligheten. 

Igår var vi på stranden. Jag såg en kille i kanske 14 års åldern som kom släpandes på en mindre kille i kanske 7års åldern. Den lilla killen såg avsvimmad ut och den äldre killen släpande honom i benen med ansiktet ner i sanden. Samtidigt som en till kille som också var i 7-8 års åldern gick på andra sidan och skrattade och sparkade en fotboll i den avsvimmade killens huvud flera gånger. 

Dom släpade honom på det sättet flera meter, alltså genom hela stranden typ. Jag säger till mamma flera gånger att säga till dom och fråga vad dom håller på med, men hon säger ingenting.. När dom kommer närmare oss, släpper dom honom. Och dom två killarna lämnar honom där, skrattar och går till sina föräldrar som sitter precis brevid oss. Killen ligger kvar i sanden, fortfarande med ansiktet ner. Jag säger till min mamma att fråga föräldrarna, vafan som händer, ifall dom ens känner honom?
Mamma frågar och dom säger att det också är deras son, men typ skit i det. Han har gjort nåt dumt och mår bara inte så bra.... 

EHHH NEEEJ, KLART SOM FAN ATT HAN INTE MÅR BRA! Tänker jag...

Jag sitter kvar helt spänd och väntar på att han ska röra sig.. Han gör inte det. Jag ville gå fram till honom, men mamma säger åt mig att strunta i det!!!!!!!!  Det kändes som en evighet men tillslut går bröderna tillbaka till honom.

Och den stora killen lyfter upp honom i håret! Hela hans ansikte är täck av sand, och ur hans mun och näsa hänger det liksom blöt sand.. Hans bröder tar upp ännu mer sand i sina händer och trycker upp i hans ansikte.. och skrattar... INGEN GÖR NÅGONTING, föräldrarna låtsas inte om det, alla runt omkring kollar bara åt nåt annat håll. Nu ligger han på sidan, han är heeelt slut och den andra lilla killen sparkar bollen på honom några gånger till. 

Sen lämnar dom han igen. Han ligger fortfarande bara kvar. Men han torkar av sitt ansikte. Efter en stund ålar han sig till strandkanten.. Där hans föräldrar satt, och hans bröder spelade fotboll. Föräldrarna kollar inte ens på honom. Men syskonen sparkar bollen på honom en gång till, han puttar iväg den, så den hamnar i vattnet. Då ställer sig hans pappa upp, skitarg! Sliter upp honom i tshirten och liksom skakar honom i luften. Sen bara han släpper honom, rakt ner så han faller i sanden igen. 

J
ag ber min mamma att säga till dom om och om och om igen.... Men nääää det är tydligen inte våran ensak... 

Den lilla killen blir iallfall väldigt rädd för sin pappa och för första gången ställer han sig upp... För att springa iväg.... 
Jag ser att han har lagt sig längre bort i sanden, då går jag bort till honom och sätter mig ner på knä framför honom. Han sätter sig upp och tittar på mig. Jag räcker fram min vattenflaska mot honom för att fråga om han vill ha? Men han springer bara därifrån... Och lägger sig brevid sin mamma i sanden.

Samtidigt har Pablo precis kommit till stranden.. Han hade sett när jag gick fram till killen, han vet ju ingenting, så han skrattar bara och frågar om jag har fått en ny kompis.... nää svarar jag... Och berättar vad som har hänt. Äsch  det är nog ingen fara tycker han.. Att folk från Sydamerika kanske bara är hårdare än jag är vad vid att se..  

I typ samma sekund ser vi hur mamman tänker slå ungen. Och han springer iväg igen...

När Pablo såg det och hur rädd killen var så fattade han... Så vi gick fram till honom igen.. Pablo frågade hur han mådde, varför han inte lekte med sina syskon, varför han hade sand i näsan, om han ville ha vatten osv.  Men han sa att han mådde bra, gillade att leka själv, han behövde ingenting osv...  Sen sprang han iväg igen...

Pablo erkände att han inte såg okej ut, och att han förmodligen inte är okej heller.. 

Jag bröt typ ihop.... Jag var så jävla jävla ledsen.. Och besviken... Och arg... På dom, på mig och på ALLA!!!! Pablo sa att det enda vi kunde göra var att ringa polisen.. Men förmodligen skulle dom inte göra nånting... Speciellt eftersom den familjen inte ens kom från Chile.. 

Såå vi gjorde ingenting.... Vi gick därifrån...... 

Och fan vad jag hatar mig själv för det, jag trodde att jag var bättre än så.. Men det är jag inte... Och jag hatar verkligen mig själv för det!! 

Likes

CommentsAtt surfa är sååå kul, dom andra dagarna har det gått bra. Men idag var det verkligen inte min surfdag. Vågorna var väldigt starka och jag tänkte helt seriöst ibland att idag kan vara dagen jag dör. 

Ni vet först när jag skulle paddla ut i vattnet, jag ligger på magen och paddlar och paddlar och paddlar med armarna, men det kommer stora vågor hela tiden som sköljer över mig och drar mig vart fan dom vill. Varje gång ser jag dom typ en och en halv meter ovanför mitt huvud och tänker bara fan inte igen, ibland tänkte jag att brädan skulle flyga upp och slå mig i ansiktet, men det hände inte. 

Dock hände det på benet igår och jag har ett stort blåmärke. 

En av gångerna när jag ramlade, ramlade jag mitt i en stor våg. Brädan flög upp i luften och jag drogs ner och slog i botten med vågen. Jag kunde inte se var brädan var, men den sitter ju fast i min  fot och jag visste ju att den skulle komma ner och jag skulle komma upp. Då var jag rädd att krocka med den. Men det hände inte heller.
Jag fortsatte slås mot botten några gånger, sen kom jag upp och då låg den där på ytan bredvid mig, upp och ner på. 

Men förutom dom här småsakerna så är det så jävla jävla jäääävla kul att surfa!
Jag vill göra det varje dag för resten av mitt liv. 

Likes

Comments

Idag var vi i Maintencillo. Det var typ den bästa stranden jag någonsin vart på. Det är synd att det ligger 2 timmar ifrån oss bara. Men nästa vecka kommer vi ändå vara där ganska mycket, för då börjar jag på surfskolan där!!! WIIHOOOOOOO!! 

Det finns surfskolor närmare också såklart, men inte såhär perfekta. Det kommer bli heeeelt underbart!
Den lilla "hyddan" på understa bilden är min surfskola, men vi kommer ju ändå bara vara i vattnet! Ååhhhh vad jag längtar!


 

Likes

Comments

Det är graffiti ÖVERALLT här. Alla byggnader är typ fulla av graffiti. Men det är ganska så coolt faktiskt! :)
Likes

Comments