im gonna be a supermodel. and everyone is gonna dress like me. ahaaahahahahahaha.ha..ha hahahahaaaaaaaaa..ha. risig. Heselius har fest ikväll, big happening, farsan är skitnöjd. Vart tog den söta lilla sacko vägen..?! you are a mystery.. little black.. little black! godnatt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

What can i say about her.. sambucca... misshandel av killens mage.. med ansiktet, skitnöjd. Det diffusa i situationen var sen att ciggen som blåste från hennes mun, ner i vattenpölen, straffade henne med EN svart fot.. what can i say about it.. drick sambucca med meeeej. Sen att de övriga också betedde sej lite suspekt.. det säger jag ingenting om. det var mycket då. Möbler kan ni lämna utanför min port, tack. u. puss hej.

Likes

Comments

Shieeet, vad hände med mitt hår? page.. planerat? oxi. Jag flyttar i november, bort från göteborg.. love it!! Om nån vill säga hejdå så möts vi på mitten av bron, 12.00.. nahaa Helgen då, its gonna be cool. Filles, hejdå.

Likes

Comments

Karateeeeeeeeee!!! emmy och jag... why not?!?! Shiiieeet, vi klippte lite grejer hos ammi, trots att hon är privatperson.. sen becknade vi en shot som vi klippt hemma hos mej. Det var galet, men precis efter det klippte vi varsin stol på nåt billigt-öl-hak. Och eftersom att jag tidigare under månaden klippt ett kort på gothia-towers gick vi vidare till luckan. Där klippte vi spriten i baren och jävlar vad vi becknade den! Det klipptes lite väl mycket alkohol i vår närhet, vi fick hybris.. vilket resulterade i hemgång. Klipp den!! Eller va fan.. klipp dej. Passa dej, annars blir du becknad efter vårt klipp.. Gahhhh, lägg ner. Ja.

Likes

Comments

"Det luktar kiss i kylen.. jaha, nä, men det var ju inte bra" Varför finns det så mycket konstiga människor? i min närhet... I day for cookie dough. Ingen reunion, sörjer det lite. Men knappt. Det kommer fler. "Meeen hej Sofia!! .. tja? Var har du varit..? öh, jo, jag har varit utomlands.. ett tag. jobbat. Meeen guuuud va kul.. öh.. (lutar sig sådär skönt konspiratoriskt framåt och sänker rösten några decibel) ..är det sant att man, du vet kan dricka på jobbet när man säsongar så där? öh, nä, det är inte sant." Wat else about the life on ironsquare.. inte mycket. hejdå!

Likes

Comments

Men chiiit, jag slet typ ut piercingen med en tång.. vad skulle jag göra liksom.. jävlar vad ont det gjorde. Jävla hotell, vilka tror dom att dom är, trycka nån jävla dresscode på mej.. fuck it. Förövrigt såå kan ni nå mig från klockan fem på morgonen framöver, det är nämligen då jag startar mina kommande arbetspass. love it. Jag saknar mycket.. mycket saknas mej:) Jag sysslar med karate, någon gång då och då.. Jag praktiserar det.. ofta bland vänner. Vätskeintaget är viktigt, annars funkar det liksom inte. Nöjet i sporten försvinner.. ska ligga lite lågt med karaten framöver. har ju jobb numera, tror inte cheferna uppskattar karate på jobbet.. eller? "Hejkon svejkon ägg och bacon"- Alltså kom igen kvinnan som skrev subtitlarna till kill bill två. hur faaan kan det vara översättningen på någonting i hela världen?!?!?!! skärpning, you fucking malaka.. malakies! Hej då!

Likes

Comments

Eimma är last man standing. Jag är kung. Ska bli iallfall.

Likes

Comments

Chiiiit. va hände:) Men det var skoj! Ursäkta mej tjejer, kan inte ni bara gå hem? När stänger ni då? Fem. men Klockan är ju bara halv fyra... Jaha Det var en rolig kväll, värd att dokumentera! Lund.. eller var det vinslöv, 22.. nej 24.. jo. "Alltså du är verkligen skitsnygg och så, men kan du inte bara ta ut den där piercingen? Ursäkta? Jo, alltså, du vet jag gillar inte tjejer som har tatueringar och sånt. Men sandra har ju tatueringar.. Vem fan är Sandra då?" TACK!! lyckat ragg by the way:) Det får vi ha!

Likes

Comments

Jähä.. Jag vet inte vååååd det ärr, men det ärr nonting som innte är som de ska... Men om vi säger så här, Sthlm och lund två poäng, göteborg noll. Tackar!! Ett helrör konjak tack, öh, metaxa. Tre stjärnig tack. Hur många glas? Ett, shotglas alltså... Hajdeå!

Likes

Comments

Samla era hjärngympetankar.. vaaad? Jag är hemma, fast inte hemma. Är i sthlm, snart lund, niiice. Ikväll blir det fest.. för en minimal budget. jag och natta har startat en fond " Nathalie och sandras tunnelbanefond" Vi är tacksamma för samtliga bidrag för att vi ska kunna lämna vällingby, tackar!! Hejdå, hfk Varför har ni slängt min säng?!?!?!

Likes

Comments