View tracker

Hejsan! jag vill bara säga att jag tänker ta bort bloggen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Okey, så där uppe är en bild på Skarhults slott från idag när jag va där med klassen.
Jag har många fler bilder fast jag lägger bara upp en på slottet.
Förutom att jag va på Skarhults slott så va ju min dag ganska intressant. Fick hjälpa mamma med att fixa blommorna utomhus och suttit med mobilen och varit med kaninerna hela dagen och juste jag dansa lite. Men inget annat så ja min dag va super intressan...
Men imorgon så blir det jätte kul ju jag har 4 sidor i historia att läsa på och vi ska ha läxförhör i det. Sen har jag två sidors lång engelsk text som ska kunnas läsa flytande och 10 st glosor i engelska också.
Men nu så är min störiga lillebror här och vill ha Coca Cola att dricka så jag måste ge honom det innan han går och säger något för mamma och sen kommer hon att säga att jag ska ge honom det och bla bla bla.
Tur att jag slutar om 4 veckor 😊 Kommer ju sakna dom i klassen som slutar och så fast ändå så är det sommarlov så Yey!
Men ja och nästa vecka på onsdag så kommer jag träffa min klass som jag kommer gå i till hösten. Det kommer väl bli intressant... Men ja tillbaka till min störiga lillebror som just nu har mina dans skor. Nu måste jag ta tillbaka dom också och ge honom Coca Cola...Ibland hatar jag småsyskon...

Likes

Comments

View tracker

Okey, så igår så blogg jag inte för att min kompis Deona va hos mig.
Men iallafall så spela vi lite fotboll och va med kaninerna. Och juste! Vi bråka med en humla!!! Den hade kommit till kaninburarna medan kaninerna va i betesburarna. Så till sist så döda jag den. Först våga jag inte fast till sist så gjorde jag det. Jag tyckte synd om den fast det va för kaninernas skull. Jag är väldigt rädd om dom.
Men idag så va jag på bowling med klassen. Det va jätte kul jag hade högst poäng av alla tjejer i klassen, och vi är 15 st tjejer.
Jag hade 205 poäng och va faktiskt nöjd eftersom jag praktiskt taget är jätte dålig i bowling. Men jag har nyss kommit hem så tänkte att jag skulle blogga. Men snart så ska jag också ducha.
Men imorgon så ska jag med klassen sticka till ett slott som heter Skarhult och vi ska bara gå runt där medans någon person babblar om för i tidens barn och lite så.
Men det kommer väl bli kul, jag gillar historia det är ett intressant ämne tycker jag.
Men synd är så är jag och min ena BFF i 6A och hon gillar inte historia så speciellt mycket. Medans min andra BFF som är i 6B också gillar historia som jag.
Så jag kommer ha en vän som kommer går runt och klaga hela tiden. Så det kommer ju bli jätte kul....inte....
Men ja sen händer väl inte så mycket.
Men ja nu så ska jag ducha och sen göra
färdigt matteläxan och sen ta ut bateriet ur min laptop och sätta in det igen, eftersom den har en grön skärm igen...Den får det ibland och det är lite störigt.
Men jag kommer väl ändå överleva.
Men nu måste jag verkligen ducha. Och ladda mobilen jag har bara 12%

Likes

Comments

Okey, så det är måndag idag. Jag har fått min klass lista och jag tycker den är helt okey. Bara att en av mina BFF's kommer gå i 7B och jag kommer gå i 7A med min andra BFF.
Annars så har jag inte gjort så mycket. Jag har fått sluta tidigare idag. Jag slutar faktiskt 13.30 fast idag så fick jag sluta 13.05 typ. Men iallafall så imorgon blir det en vanlig skol dag och allt och sen efter skolan så ska min kompis Deona följa med mig hem.
Sen på onsdag så ska jag bowla med klassen.
Och på torsdag så ska vi till ett slott som heter Skarhult och gå runt där när våra gaieder pratar om barn för i tiden. För så va vi där när dom prata om kvinno makten tro jag det va men nu så är det om barn.
Sen fredag blir en vanlig dag den också.
Men nu måste jag verkligen städa rummet.
Och juste! Idag så kom jag på att ta med min mobilen och fota Zlatni.
Så här är två bilder på min lilla äskling ❤ (han är inte precis liten kan jag säga)

Likes

Comments

Okey, jag vet inte varför jag bloggar nu men jag bara gör det. Idag så har det varit jätte fint väder och jag har varit ute med kaninerna hela dagen. Men den här dagen va inte bara bra för att det va fint väder och så utan också för att min älskade katt har kommit hem igen ❤
Han har varit borta i ungefär 2,5 månad kanske 3 månader till och med. Jag har saknat honom jätte mycket.
Så innan så va jag i mitt rum och läste en bok som jag fick av min storasyster som heter "Godnatt Mister Tom" Vi hade lite om den boken på Nationella Proven i svenska för några veckor sen och redan där blev jag intresserad av den. Men jag hade ingen aning om att min syster hade den. Så jag fick den av henne. Men iallafall jag läste boken och kolla snabbt ut genom fönstret när jag ser något gult utanför mitt fönster. Jag kollar lite närmre och ser min lilla Zlatni.
Så jag springer snabbt ut och mamma bara fråga vart är du på väg. Och jag bara säger att Zlatni är tillbaka. Men han hade en fästning vid örat och en mellan ögonen plus två vid nacken. Annars så hitta vi inga men vi tog av dom och fixa honom. Så nu är han fin igen.  Men han är alltid fin för mig.
Jag glömde ta med mig mobilen för att fota honom för att jag blev så glad av att se honom igen. Nu behöver vi nog inte köpa någon ny katt för att han är ju tillbaka. Jag hoppas han inte försvinner igen bara...
Men det va inte bara det att han hade fästningar utan han hade ett sår vid ögat och en vid örat. Det ser ut som om han varit med i något bråk. Det måste varit med någon av våra grannars katter eller så med någon random katt bara. Men han mår bra men han är lite magrare än förut. Det är tur att vi iallafall hade något att ge honom. Men  nu är han iallafall hemma. Och om någon nu tycker att Zlatni är ett lite konstigt namn så är det faktiskt inte alls konstigt. Det är ett serbiskt namn som är ganska så vanligt på katter i Serbien. Zlatni betyder guld. Och han är min lilla älskling och hans päls är typ gul så jag tyckte det namet passa honom bra. Och jag ville gärna att han skulle ha ett serbiskt namn eftersom alla mina förra katter hade svenska namn. Men iallafall så är han tillbaka och jag är jätte glad. Men  nu så ska jag gå och "lägga mig" mina föreldrar tror jag sover fast istället sitter jag och bloggar nu. Men så fort det här inlägget är publicerat så ska jag ta min laptop och kolla på film. Jag kommer inte kunna sova alls. Jag är hur pigg som helst....Men film dax nu. Jag ska kolla på lejonkungen ❤ Jag älskar dom filmerna ❤

Likes

Comments

Okey, så igår så kom vi hem från Danmark runt 02.00. Vi körde en annan väg hem genom Köpenhamn och det gick så där. Mamma körde fel väg eftersom hon lyssna på pappa som inte är så duktig när det gäller vägar i andra länder.
Eller ja han kan vägarna i Tyskland & Serbien & Bosnien & Rumänien fast inte Danmark.
Så till sist kom vi hem. Och jag somna på direkten. Nu så är vi hos min pappas kolega Robert och jag har spelat fotboll och lite så.
Just nu är jag i deras lägenhet och kollar på min så kallade "vän" Christian när han spelar Fifa. Han fråga om jag ville spela och jag sa bara "nä det är lugnt.  Det kommer bara gå åt skogen om jag spelar 😅 Eftersom jag är jätte dålig på att spela Fifa.  Min storebror försökte lära mig spela något som jag inte har en aning om vad det heter och ja det gick så där det också.
Så ja jag kommer aldrig lyckas spela något som har med det att göra.
Ja men nu så ska jag läsa en bok på wattpad. Om någon nu inte vet vad det är så är det en app som finns för både Apple & Android användare där man kan göra egna böcker som andra kan läsa och så kan man läsa andras böcker. Så nu ska jag läsa en bok där. Så byebye blogg

Likes

Comments

Okey, så vi kom fram i Hillerød runt 16.00 fast jag kom på att fråga om wifiet vid 18.00.
Så det första inlägget kom då.
Men nu så har jag ätit och varit med mina småkusiner.
Och jag kan säga att vädret här i Danmark är mycket bättre än i lilla lilla Eslöv.
Det är mycket varmare och ja almänt fint.
Och jag tror att jag borde börja plugga danska...
Min kusin pratar ju bara danska & serbiska.
Men Elizabeth är ju bara 2 år.
Så lite  svårt att förstå.
Så borde nog lära mig danska som det ser ut.
Men nu så ska jag sitta och göra något annat.
Kanske kolla på Trassel igen.
För första gången in forever så kollade jag på Trassel igår kväll. Efter 6 år. Den kom ju ut 2010 men jag kolla på den 6 år efter.
Och igår när jag berätta det för min kompis så sa hon exakt så här: "Va?! Alla har ju kollat på Trassel!!"
Men ja inte jag.
Men jag kolla på den igår och jag älskar den redan. Jag tror det är min nya favorit Disney film.
Sen så har jag aldrig häller kollat på Modig den såg jag igår efter att ha sätt Trassel.
Och jag kan lova er alla att jag praktiskt taget böla. Jag påriktigt grät i slutet.
Jag är ganska så känslig.
Jag blir rädd jätte lätt & jag kan börja gråta för minsta lilla sak. Men  ja måste gå finns en liten unge här som är jätte störig. Jag gillar inte så ungar.  Dom ända småungarna jag gillar är mina kusiner. Men ja måste sticka finns en sött liten bebis här som jag mer än gärna är med ❤

Likes

Comments

Okey, så nu sitter jag i en bil med hörlurar i öronen på den högsta volymen på väg till Danmark till min morbror och kusiner.
Jag hade problem med att bestämma kläder innan fats till sist så bestämde jag mig. Men sen så va typ alla mina  ballerinaskor försmå för mig...Jag har bara 3 st par eftersom jag gett alla andra till min kusin.
Så till sist så bestämde jag mig för ett par som jag kan lägga upp bild på i slutet av bloggen. Jag ser bron nu. Elr ja vi är på bron 😅 Mamma bad mig ta några bilder för att reta min farbror i Serbien 😂.
Nu så är vi under vattnet och det är så jäkla mörkt. Fast ändå fint. Det ser ut som om vi snart är ute ur mörkret. Och där försvann mitt internet men jag kan ändå skriva. Yey solljus!!!
Jag är typ lite rädd för mörker...Hehe...
Men Danmark är fint iallafall. Eftersom jag inte har signal nu för att jag är i Danmark men ja när någon nu läser detta så har jag signal igen. Jag ska koppla mig till wifiet när jag kommer fram till Hillerød eftersom det är där mina kusiner bor.
Men ja när jag har wifi så kommer det här blogginlägget ha varit i dåtid typ. Men det tog inte så lång tid att komma in i Danmark iallafall. Men det är inte min första gång att vara i Danmark. Jag har varit här flera gånger för. Oftast i Köpenhamn då och inte i Hillerød. Jag har aldrig varit i Hillerød för. Detta är min första gång faktiskt. Men nu så ska jag fortsätta spela spel och lyssna på musik ❤
Och ja när någon nu läser detta så har jag redan spelat färdigt och lyssnat på alla min låtar på mobilen. Men ja byebye for now. Och det kommer ingen bild på mina dumma skor. Jag är för lat för att ta bild på dom 😂

Likes

Comments

Okej,  nu så har jag haft orientering med min älskade klass....Det gick så där. Vi skulle orientera individuellt men jag och min kompis och två killkompisar gjorde det tillsammans och vi har as många fel kan jag säga. Vi kunde typ inte läsa kartan. Just nu så sitter alla som är färdiga och väntar på dom andra som tar en till runda. Jag vet inte hur vädret är i andra delar av Sverige fast jag vet att det är jätte fint väder här och att det ser ut som om det börjar bli sommar i lilla Skåne.
Tur för det. Jag skulle inte klara av mera snö & regn...
Men time för mig att sticka nu min kompis tror hon vet hur man dansar balett så jag ska hålla tal för henne eftersom jag dansar både jazz,hiphop, break, street och balett för den delen ☺

Likes

Comments

Okey,så idag är det bästa dagen igen. Why?
Jo det är så att min mobil skärm fungerar igen. Jag är överlycklig!!!Och så har jag äntligen fått träffa min 6 månaders gamla kusin Leonora och sen min morbror hans fru och min andra kusin Elizabeth!!Idag så har jag hjälpt mamma med att fixa allt städat och fått tillbaka min mobil som nu äntligen funkar!!!
Och så har jag fått jaga lilla Princess som lyckades rymma ur buren som dom är på gräset i igen. Hon gjorde det igår och så gjorde hon det idag fast hon va i en annan bur. Igår så rymde både hon och hennes syskon och jag fånga alla men idag rymde hon flera gånger typ 4 st gånger.
Det ser ut som om hon kommer vara busig som hennes föreldrar kanske busigare...
Vem vet...Men nu ska jag sticka till gästerna fast det är tråkigt på något set blir det ändå roligt. Och imorgon så ska jag krama ihjäl min BFF hon har varit i Danmark från torsdag till idag och kom nyss hem till Sverige. Och jag har saknat henne jätte mycket så jag kommer krama ihjäl henne. Men på fredag så ska jag till min morbror i Danmark för Elizabeth fyller år och sen bara några veckor senare så ska vi ditt igen eftersom dom ska ha dopp till Leonora
Men ja tillbaka till gästerna ☺ Bloggar kanske sen...😊

Likes

Comments