Domen blev depression. Det känns lite konstigt med tanke på att jag verkligen trodde att jag var fysiskt sjuk. Men skönt att veta att det är något som kommer gå över nångång. Ja, så nu har jag ännu en medicin att ta varje dag. Jag kan ju säga att det inte är speciellt kul. Mer om det där sen kanske..
Finns intresse att läsa mer om detta ämne? Psykisk ohälsa, mediciner m.m. alltså?

Vad är nytt sedan sist jag skrev? Jo, jag har gått och blivit mörkhårig (svartbrun). Jag har även varit förkyld som en tok, kollat alldeles för mycket på Netflix och Investigation Discovery, druckit mängder med te & sovit. Helgerna har sprungit förbi och jag insåg idag att jag varit nykter i 36 dagar! Woop woop! Passar utmärkt att jag inte känner för att dricka nu för tiden, eftersom den nya medicinen inte ska blandas med alkohol. Att jag dessutom kommer ihåg helgerna är ett megaplus det också.

Jag har även börjat spela The Sims igen, haha. Det är ett himla bra tidsfördriv faktiskt. Jag är iofs inte så mycket för "spel-läget", utan mer för att bygga och inreda husen. Måste kolla upp om det finns ett sånt spel där man bara behöver bygga saker. Har du något tips? Lämna en kommentar, tack!

Nu ska jag försöka få något vettigt gjort. Lutar dock mot att det blir soffan och gosa ner mig under täcket igen.

Hoppas du som läser haft en fin helg!
Tills vidare, hej.

/Sandruew

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är inte PK och har ganska svårt med att hålla koll på vilka siffror / statistik som stämmer till 100%, men jag har ändå rätt till en åsikt.

Allt som sägs av politiker vrids och vänds maximalt - allt är en sån oreda hela tiden. Jag vet helt ärligt inte vilket parti jag ska rösta på nästa gång för tydligen är ju inget parti bra. Det uppstår konflikter vänner & kollegor emellan om man ens börjar fundera på saken högt..

Enligt min mening så är världen sjuk och länder blir smittade varje dag med den skit som försiggår. Hur svårt ska det vara att följa konceptet "lev och låt leva"? Varför inte samarbeta, göra världen bättre, tryggare och finare? Varför?

Jag kommer aldrig begripa varför det krigas, mördas, våldtas, hatas och att naturen förstörs av människor och deras atombomber (bland annat). Varför existerar de ens? Nä fy bövelen för den skiten..

Sverige, kära lilla Sverige, varför är vi på väg mot det hatfulla, kalla, elaka & fula hållet?
Snälla människor, lägg ner hatet.. bara sluta!
HUR ORKAR NI MED ATT HATA VARJE DAG?

Mvh, något less och uppgiven medmänniska..

/Sandruew

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ja, är det något jag är dålig på så är det just det - röra på fläsket "i onödan". Till vardags (i arbetet som byvaktmästare) har jag inga problem som helst att röra mig ca. 8 timmar om dagen. Det är allt från gräsklippning, sopning, krattning och kasta saker på tippen m.m. Men det här med att träna.. Det är inte min starka sida.

Jag hade bestämt mig för att börja gymma nu över höst & vinter, men idag sa latmasken ifrån. Jag lämnade tillbaka gymtaggen (till gymmet som jag inte ens varit och tittat på). Bara det där med att ta sig iväg känns drygt. Kan bero på att jag är i den här trötthetsperioden, eller så är det inte min grej helt enkelt..

I alla fall, det jag ska komma fram till: idag beställde jag ett stycke hopprep, yogamatta och pannband från Sportamore ! Om jag får in som rutin att röra mig hemma så är ju det en början i alla fall. Pannbandet är något som jag skulle beställt för ca 3 år sedan men som jag aldrig kommit till skott med att göra, haha. Att ha mössa då man har långt hår och arbetar utomhus är ju ingen hit direkt.

Nä, nu är det snart dags för lunch!

Ha en fin dag!

/Sandruew

Likes

Comments

Ja, hur pinsamt namn är inte "CrazySandrue"? Ungefär hur pinsamt som helst. Att jag heter så på Tradera är ännu skämmigare, haha. Jag vet inte hur gammal jag var när jag blev medlem på Tradera, men som ni alla säkert vet så är det ju inte direkt enkelt att byta nickname där. Huvva. Men ja, hittills har det ju gått relativt bra med det namnet.

Anledningen till varför jag kom och tänka på detta är för att jag precis lagt upp lite saker som jag säljer där. Håll tummarna för mig att jag får sakerna sålda.

Idag har det annars varit en typisk slö och mysig söndag för mig. Finns inget bättre än myskläder och 0 måsten!

Hoppas ni har det bra också!
Tills vidare, hej!

Undra hur länge mitt skrivbord kommer se så här fint och prydligt ut? Detta vart i alla fall resultatet av att jag flyttade in skrivbordet i sovrummet samt "trimmade" blommorna.

/Sandruew

Likes

Comments