Jag är inte PK och har ganska svårt med att hålla koll på vilka siffror / statistik som stämmer till 100%, men jag har ändå rätt till en åsikt.

Allt som sägs av politiker vrids och vänds maximalt - allt är en sån oreda hela tiden. Jag vet helt ärligt inte vilket parti jag ska rösta på nästa gång för tydligen är ju inget parti bra. Det uppstår konflikter vänner & kollegor emellan om man ens börjar fundera på saken högt..

Enligt min mening så är världen sjuk och länder blir smittade varje dag med den skit som försiggår. Hur svårt ska det vara att följa konceptet "lev och låt leva"? Varför inte samarbeta, göra världen bättre, tryggare och finare? Varför?

Jag kommer aldrig begripa varför det krigas, mördas, våldtas, hatas och att naturen förstörs av människor och deras atombomber (bland annat). Varför existerar de ens? Nä fy bövelen för den skiten..

Sverige, kära lilla Sverige, varför är vi på väg mot det hatfulla, kalla, elaka & fula hållet?
Snälla människor, lägg ner hatet.. bara sluta!
HUR ORKAR NI MED ATT HATA VARJE DAG?

Mvh, något less och uppgiven medmänniska..

/Sandruew

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ja, är det något jag är dålig på så är det just det - röra på fläsket "i onödan". Till vardags (i arbetet som byvaktmästare) har jag inga problem som helst att röra mig ca. 8 timmar om dagen. Det är allt från gräsklippning, sopning, krattning och kasta saker på tippen m.m. Men det här med att träna.. Det är inte min starka sida.

Jag hade bestämt mig för att börja gymma nu över höst & vinter, men idag sa latmasken ifrån. Jag lämnade tillbaka gymtaggen (till gymmet som jag inte ens varit och tittat på). Bara det där med att ta sig iväg känns drygt. Kan bero på att jag är i den här trötthetsperioden, eller så är det inte min grej helt enkelt..

I alla fall, det jag ska komma fram till: idag beställde jag ett stycke hopprep, yogamatta och pannband från Sportamore ! Om jag får in som rutin att röra mig hemma så är ju det en början i alla fall. Pannbandet är något som jag skulle beställt för ca 3 år sedan men som jag aldrig kommit till skott med att göra, haha. Att ha mössa då man har långt hår och arbetar utomhus är ju ingen hit direkt.

Nä, nu är det snart dags för lunch!

Ha en fin dag!

/Sandruew

Likes

Comments

Ja, hur pinsamt namn är inte "CrazySandrue"? Ungefär hur pinsamt som helst. Att jag heter så på Tradera är ännu skämmigare, haha. Jag vet inte hur gammal jag var när jag blev medlem på Tradera, men som ni alla säkert vet så är det ju inte direkt enkelt att byta nickname där. Huvva. Men ja, hittills har det ju gått relativt bra med det namnet.

Anledningen till varför jag kom och tänka på detta är för att jag precis lagt upp lite saker som jag säljer där. Håll tummarna för mig att jag får sakerna sålda.

Idag har det annars varit en typisk slö och mysig söndag för mig. Finns inget bättre än myskläder och 0 måsten!

Hoppas ni har det bra också!
Tills vidare, hej!

Undra hur länge mitt skrivbord kommer se så här fint och prydligt ut? Detta vart i alla fall resultatet av att jag flyttade in skrivbordet i sovrummet samt "trimmade" blommorna.

/Sandruew

Likes

Comments

Åh, vad lite flyttande av möbler i lägenheten kan göra mycket ändå! Jag har precis flyttat skrivbordet & sängen (plus lite annat), "trimmat" blommorna och dammsugit. Nu ska bara lådorna till skrivbordet rensas ur så får jag nöja mig för idag, tror jag.
Att jag sovit bort större delen av dagen gör ingenting.. det är ju helg.

Ja, angående den här tröttheten jag känner; igår var jag till läkaren. Dom tog några prover, lyssnade på lungor & hjärta, gjorde EKG och så. Ingenting visade på att något är fel, men det ska göras lite mer tester. På torsdag ska jag alltså dit igen för resterande prover, som jag måste ta på fastande mage klockan 08.00.

Det konstiga med det här läkarbesöket var ju ändå när läkaren började spekulera i vad det kan handla om. Han gav mig ett häfte om depression.

Jag har ju diagnosen "Emotionellt instabil personlighetsstörning" (borderline), men från början (januari 2012) hade dom satt "Bipolär UNS" i journalen. I och med detta så började läkaren gå in på spåret att det kan vara depression jag har - fastän jag "bara" har mer fysiska symptom än psykiska. Och har detta något att göra med min diagnos - om den är fel eller om det behöver tilläggas något - så är det ingen enkel resa jag har framför mig.. Han (läkaren) menade på att om det har med diagnosen att göra så får dom på hälsocentralen inte göra någonting och då måste jag skickas till öppenpsykiatrin igen. Det kändes som en hård smäll och jag känner verkligen att jag inte orkar det.. Men om det inte har med diagnosen att göra så får dom hjälpa mig. Hur ska dom kunna reda ut det? Jag fattar ingenting. Det är ju rätt längesedan jag blev "avskriven" från psykiatrin i.o.m. att jag är en "stabil borderline" (hemska benämningar det finns ändå..). Så ja, så ligger det till i alla fall.

Nu ska skrivbordslådorna rensas, som sagt.. Hej så länge hörni!

/Sandruew

Likes

Comments