Jajjemän, ni läste rätt. Storfrukost-lunch, det var det jag skrev på snapchat i alla fall. Var så dö-hungrig så jag kom inte på att det kallas brunch. Fast min version var mindre än en ordentlig brunch, så ja - vi kör med storfrukost-lunch.

Anledningen till denna panikröra av matiga saker var att jag hade ett ärende på stan klockan 10.00. Eftersom jag hoppat av plugget har jag inte haft några tider att passa, så ni kan ju tänka er hur svårt det var att vakna till liv i morse.

Just i detta nu väntar jag på att kaffet ska bli klart och att äggen ska bli färdigkokta, därför är det ingen bild på kaffemugg + äggmackor x)​

Hoppas ni haft en bra förmiddag, med bättre rutiner!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad har jag gett mig in på nu då? Jo, jag ska börja töja mina öron! Jag tycker det är så snyggt med lagom töjning och pluggar/tunnlar. Velat prova hur länge som helst, och nu när jag (hör och häpna) hoppat av plugget känns det som ett ypperligt bra tillfälle för att prova något nytt!

Utöver det har jag även bokat tid för att tatuera mig! Aah, lyckan känns nästan total just nu!

Töjningsspiralerna gick jag in och köpte här i Östersund på Sin City. Deras webbsida -> sincity.nu

Tatueringsstudion som jag ska tatuera mig på -> Hellroad Tattoo & Design.

Likes

Comments

God förmiddag!

Igår påbörjade jag något som kallas "decluttering". Det går alltså ut på att systematiskt sålla bort saker som man inte har behov av att ha kvar, kortfattat. Jag ser redan skillnad efter bara nån timmes "decluttering".

På min bild har jag skrivit "Declutter your home for a calmer life", för det är min tanke angående det hela. Jag går nämligen konstant och stör mig på alla saker som känns i vägen, eller som tar upp onödig plats i garderober & skåp m.m. Tankarna dyker även upp då jag inte är hemma. Det känns lite som att det alltid är stökigt fast det inte syns utanför skåpdörrar och sådär. Så om jag gör något åt problemet = mindre tankar i vardagen som stör det jag behöver göra. You get the point.

Ett problem har dock uppstått och jag behöver lite hjälp med det.

Om Du vet vad man kan göra med kläder man ej vill ha kvar, får Du gärna lämna en kommentar om tips! Det skulle jag uppskatta väldigt mycket. För ska jag gå efter min egna lilla plan - gå och kasta lite kläder då och då vid sopåtervinningen - skulle jag förmodligen pekas ut som en misstänkt individ, haha! Fast nu vet ju inte jag om det är normalt att kasta kläder i en sån där stor skräpcontainer.

Som sagt, tips mottages gärna!

Likes

Comments

​Idag kom äntligen mina stickers som jag beställde till Life Plannern! Yay! GlitzandGlamPlanning

Jag är väldigt nöjd!

Själva ordern blev skickad den 30:e Mars, så jag tycker att det gick oerhört fort att få sakerna! De skickades från Kanada liksom.

Nu ska här planeras!

Utöver detta så är just den här måndagen underbart bra! I alla fall så här långt. Det får gärna inte vända.

Hoppas Er måndag varit bra och att Ni också fått en bra start på veckan! =)

Likes

Comments