Här är några bilder från jullovet som är fotade på Gotland

Idag var det en väldigt lugn dag. Jag jobbade på som vanligt i skolan med matte inför matteprovet på torsdag, åkte sedan hem och åt mellanmål medans jag kollade på Grey's Anatomy och nu sitter jag på sängen och bloggar. Som sagt så har det varit en väldigt lugn dag. Imorgon däremot så ska jag på öppet hus på Östra Real med mamma på kvällen och sedan på torsdag ska jag på öppet hus på Kungsholmens gymnasium. Det kommer att bli många öppet hus och snack om gymnasium under de kommande veckorna. Hoppas att det inte tråkar ut er.

Likes

Comments

  • Filed under: INSPO

Likes

Comments

Världens godaste hamburgare!

Idag var det en jätte rolig dag med min kompis Frida! Vi åkte in till Mall Of Scandinavia för att gå på bio och äta lunch. Så först åt vi lunch på Bar Burger Café. Jag tog en miniburgare med sötpotatis pommes, och det är nog den godaste hamburgaren jag har ätit i Stockholm! Det var såå gott och jag rekommenderar verkligen att äta där.
När vi hade ätit färdigt gick vi till Zara för jag skulle byta storlek på en jacka som jag har beställt, och de sista två exemplaren i Stockholm i min storlek fanns bara i Mall Of Scandinavia så jag var lite rädd att någon skulle hinna köpa dom. Som tur är så hade ingen gjort det och jag kan nu äntligen börja använda min fina jacka. Sedan var det dags för att kolla på bio och vi såg "Fantastiska Vidunder". Jag tycker filmen var jätte bra! Så bra att jag nu vill se alla åtta Harry Potter filmerna som jag inte har sett än.
Tillsist gick vi runt i affärer en stund och tog sedan frozen yoghurt på Honeycomb.

Det var en rolig lördag med god mat, bra shopping och bra film!

Likes

Comments

Absolut ÄLSKAR avokado mackor!

Idag har det varit en väldigt bra dag! Den började dock med en försovning, men jag hann göra mig i ordning i god tid. Sedan hade vi musik vilket gick helt okej, det är en ganska lugn lektion där jag oftast inte behöver anstränga mig så mycket. Efter det var det franska som är en helt annan femma, där behövde jag koncentrera mig och jobba på som varje franska lektion för att ens kunna hänga med. Sen var det dags för slöjd, och det var klart den roligaste lektionen på hela dagen. Det jag håller på med just nu är att sy en väska och jag tror faktiskt att min kommer att bli väldigt bra. Så det är alltid ett roligt projekt att jobba på, men när lektionen var slut så var det dags för lunch och jag tror inte att jag har ätit så mycket skollunch på ett bra tag. Det blev kyckling med couscous eller ris, plus att de hade ganska mycket sallad dag vilket gjorde det ännu bättre! Tillsist var det sista lektionen där vi fick sluta tidigare och bara prata om gymnasievalet den lilla tiden vi faktiskt hade lektion. Så det var en ganska bra skoldag för mig jämfört med vad det har varit innan jullovet.

När jag sedan kom hem åt jag bara det här jätte goda mellanmålet och kollade på Grey's Anatomy, igen... Men det var jag värd eftersom att jag är färdig med alla skolarbeten som vi har fått inom de teoretiska ämnena.

Likes

Comments

Några bilder från Gotland

Idag har jag inte gjort så mycket än att jobba på som vanligt i skolan och sedan kolla på Grey's Anatomy när jag kom hem. Däremot fick vi sluta tidigare eftersom att idrottslektionen var inställd vilket var så bra! Jag ser inte fram emot de närmsta idrottslektionerna och jag hoppas att fler idrottslektioner blir inställda under de kommande två veckor. Jag brukar oftast inte tycka så, men vi ska åka skridskor nu vilket jag verkligen inte tycker om. Det är sporten jag ogillar mest av alla, så jag ser inte fram emot det. Men det är bara fyra lektioner och jag hoppas att tiden går snabbt.

Förlåt om det blev lite negativt nu, men jag gillar verkligen inte att åka skridskor. Jag kan i alla fall gott säga att jag inte alls har mycket arbeten att göra i skolan just nu, och det måste jag njuta av innan det börjar bli hektiskt igen.

Likes

Comments

Precis som alla andra så ska jag försöka bli nyttigare. Jag ska inte utesluta något näringsämne, men jag tänkte försöka minska på sockerintaget och alltså inte äta godis, snacks, glass och även sluta med att dricka läsk, för det gör jag alldeles för ofta. Att äta nyttigare måste vara en av de vanligaste nyårslöftena, men jag ska i alla fall bara göra det i en månad som det är tänkt just nu och jag ser faktiskt fram emot det. Det som gör det extra svårt för mig att äta mer hälsosamt är att jag är allergisk mot väldigt många grönsaker vilket är så synd, men jag får försöka få det att funka. Sedan är jag extremt sockersugen av mig och jag vet att första helgen kommer vara svår att motstå men jag får göra mitt bästa! Jag har till och med köpt ett anteckningsblock för att skriva ner recept och annat som har med det här att göra.

  • Filed under: MAT

Likes

Comments

Idag hade jag världens mysigaste dag på stan med fina Beata! Det första vi gjorde när vi kom in var att äta lunch på Fridays, och det var jätte gott! Jag tog en Caesar sallad som jag verkligen rekommenderar för det var precis lagom mängd dressing och kycklingen var perfekt tillagad. Sedan satt vi bara och pratade om allt möjligt, t.ex. gymnasium och en ny serie vi har börjat kolla på som heter Grey's Anatomi. Den är sjukt bra och jag rekommenderar den till alla som tål att se blod. Det var verkligen jätte roligt att träffas efter att inte ha sett varandra på hela lovet! Efter det gick vi runt lite i affärer, men ingen av oss hade något speciellt vi ville köpa eller titta på så det slutade med att vi satte oss på Espresso House och åt lite till. Sedan pratade vi jätte länge och satt där tills det var dags att dra hem.

Likes

Comments

Ni kanske ser att jag älskar att fotografera himlen, hehe...

Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på serier nästan hela dagen. Det var tänkt att jag skulle träffa min kompis Emine, men hon kunde inte så det fick bli en mysdag istället. Fast för att inte vara instängd på rummet hela dagen så gick jag på en promenad i kylan. Men jag ville få lite frisk luft och då kunde jag samtidigt fota lite. Som ni kanske har märkt så tycker jag särskilt mycket om att fota himlen när solen håller på att gå ner.

Jag ville bara uppdatera er lite idag fast att jag inte har så mycket att skriva, men på lovet är det tillåtet att inte göra någonting. Hoppas att ni också har ett mysigt lov, oavsett om ni har mycket aktiviteter eller bara är hemma!

Likes

Comments

Alltså jag vet inte varför jag blir så exalterad över ett köp, men jag köpte jackan idag!! Nu när den var på REA, slutsåld i alla storlekar förutom min (ödet) och så har jag inte kunnat sluta tänka på den ända sedan jag såg den, så tyckte jag att det var dags att slå till. Jag är super exalterad över att få hem den och testa den! Nu hoppas jag bara att den passar och ser bra ut, för jag tror inte att jag någonsin har köpt någonting så "outside my comfort zone". Men det känns väldigt bra och jag kan se det framför mig när jag har på mig jackan så det borde inte vara några problem. Nu kan jag knappt bärga mig och vänta tills jag äntligen får testa den!

Likes

Comments