View tracker

Älskar smoothie bowls! Äter det så ofta jag har tid att göra det!

Idag har det varit en ganska jobbig skoldag men det är jätte skönt efteråt när det är färdigt, för idag hade jag både ett muntligt franska prov och en SO/SV presentation. Som tur är gick båda väldigt bra och det gick ungefär så som jag ville så jag är väldigt nöjd. Och det är jätte skönt nu efteråt när det är färdigt eftersom att jag har varit så nervös inför både provet och presentationen. Nu har jag alltså bara fyra prov kvar den här terminen, sedan är det äntligen jul och lov! Jag är så taggad på julen fast att jag inte riktigt har känt av "the christmas spirit" pga plugget men det jobbigaste är snart över och då är det bara att mysa och baka goda julbakelser samtidigt som man lyssnar på julmusik!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej igen! Jag tänkte bara börja med att berätta att jag kanske inte kommer vara aktiv varje dag pga en massa prov jag måste lägga ner min energi på, men jag ska försöka så gott jag kan och om ungefär tre veckor är det över. Bara så att ni vet varför jag inte har varit/kommer vara aktiv varje dag.

I alla fall så har jag t.ex. varit på en gala sen jag sist bloggade. Förmodligen vet ganska många att det var Big Buzz Awards igår som jag, min syster och vår kompis Alicia var på. Det var en jätte lyckad kväll där vi fick ta kort med jätte många youtubers, musers, instagramare osv. Det var helt enkelt jätte många sociala medier kändisar bl.a Alexandra Nilsson (Kissie), Heja Internet, Samir, Keyyo mm, och det var det galan handlade om. Det var fem kategorier tror jag och vi var mest intresserade i Musical.ly kategorin. För min syster Fanni älskar den appen och de som var nominerade, så hon blev såå glad när hon fick träffa dom speciellt Amanda Edmundsson. Det var helt enkelt en toppen kväll!

Likes

Comments

Idag var jag och min kompis Beata på Norra Real gymnasiet för idag var det öppen skoldag. När vi kom dit så träffade vi även min kompis Cornelia som jag går på dans med och sen gick alla vi tre tillsammans resten av dagen. Alla vi tre är intresserade i linjen naturvetenskap, så vi var inne på en biolog, en kemi och två mattelektioner. Vi hade även en jätte snäll elev "guide" som visade oss runt och berättade lite om vad hon tyckte om skolan. Nu när jag har varit på Norra Real så tycker jag att det verkar vara en jätte bra skola. Det en mysig miljö med fina lokaler, eleverna var jätte snälla och de flesta lärarna verkade bra. Men det finns två saker som gör att jag tvivlar lite, för det första så tar det minst en och en halvtimme för mig att åka dit och sen så vet jag inte om jag kommer in eller klarar av linjen. Jag kan komma in om jag verkligen försöker, men sedan ska jag fortsätta med lika högt tempo och inte gå ut med allt för dåliga betyg. Vår elev "guide" sa själv att lärarna är ganska stränga med betygen, så jag får se vad jag bestämmer mig för. Men jag ska nog absolut söka till gymnasiet, jag måste bara tänka på om jag kommer klara den svårighetsgraden.

Likes

Comments

Tröja-Abercrombie & Fitch Jeans-Pieces Skor-Din Sko Klocka-Michael Kors

Likes

Comments

Idag har jag bara räknat matte i skolan, för på eftermiddagen hade vi matteprov och jag hade inte pluggat så mycket som jag brukar inför matteprov så då gjorde jag det hela förmiddagen. Men efter provet kändes det ganska bra och jag hoppas att jag inte hade alltför många fel.

Imorgon ska jag göra lite roligare saker, för då ska jag och min kompis Beata in till stan för att shoppa lite och äta middag. Ser framemot det och att det dessutom är helg då! Den här veckan har varit lite jobbig för det har varit mycket prov så jag är glad att den snart är över.

Likes

Comments

Nu är det verkligen vinter ute. Det har snöat hela dagen idag och alla bussar i mitt område är inställda. Min syster fick gå hem från skolan och det är en bit att gå, men jag slutade tidigt idag så jag hann ta bussen innan den ställdes in. Men det var verkligen kallt att gå den lilla biten jag behövde gå. Hoppas att det slutar snöa snart så att man kan ta sig fram i alla fall, men jag vill inte att det ska sluta snöa helt för det är så fint och mysigt. Vintern är verkligen så fin!

Likes

Comments

Idag har det varit mycket sitta tyst och lyssna i skolan, så det var inte en jätte rolig dag men helt okej. Sedan tränade vi även inför nationella proven imorgon som jag har. Det är muntliga och jag har i bara Svenska och Matte vilket innebär att jag inte har i engelska eftersom att jag gjorde det i 8:an. Därför har jag även en väldigt kort dag imorgon och slutar redan vid 10.45 för vi har inga andra lektioner innan eller efter proven. Det är det enda positiva med det hela och jag tänker utnyttja det till max genom att åka till Mall of Scandinavium och julhandla lite grann. Så jag ser framemot när proven är över men just nu är jag lite nervös. Men det går säkert bra så länge man inte får en stor black out vilket jag aldrig har fått.

Förresten så köpte jag min julkalender efter skolan idag, och då köpte jag den från Benefit. Jag har velat ha den jätte länge och nu kom den in till Sephora så då passade jag på att köpa den. Jag är verkligen såå nöjd att jag gjorde det för det är den enda julkalendern jag vill ha och det ingår i julen för mig att ha en kalender.

Likes

Comments

Hej igen! Nu har jag inte bloggat på några dagar, och jag har egentligen ingen bra ursäkt för den enda anledningen till pausen är att jag var sjuk och orkade inte. Men jag tycker fortfarande att det inte är en bra ursäkt och jag vill verkligen bli bättre på att inte ha uppehåll, så jag får helt enkelt prioritera bloggen ännu mera.

Jag har i alla fall den här veckan ganska mycket prov som inte är så roligt, vi har t.ex. muntliga nationella prov på onsdag vilket jag verkligen inte ser framemot. Det enda bra med det är att jag slutar 10.45 och jag tror att jag ska åka in till Mall of Scandinavia då, men jag är inte säker. Vi får se vad jag gör men det ska bli jätte skönt att sluta så tidigt! Sedan har jag en fråga angående shopping, för jag funderar på att införskaffa mig något nytt till en "gala" jag ska gå på. Det är nämligen Big Buzz Awards och jag vill klä upp mig till det eventet men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Eftersom att det förmodligen kommer var väldigt kallt då för det är 20 November så vill jag helst inte ha kjol eller klänning, så jag funderar på att köpa ett par kostymbyxor men jag är inte säker. Har ni något förslag på vad man kan ha på sig som är lite "finare" men ändå varmt, för jag ska stå ute och köa innan.

Likes

Comments

Lite bilder från igår

  • Filed under: FOTO

Likes

Comments