Idag har det varit ännu en vanlig skoldag. Min vardag ser ungefär exakt likadan ut, för det enda jag gör är att gå i skolan, dans och vara hemma. Jag önskade att jag gjorde mer roliga saker på eftermiddagarna, men jag hinner nästan aldrig/är för trött. Aja, i alla fall så var min första lektion idag inställd vilket inte var så kul eftersom att vi kunds ha fått sovmorgon om vi fick veta det tidigare. Sen hade vi eget arbete till lunch och då jobbade jag bara med matte hela passet. Efter det var det idrott och då hade vi två tränare från en basket förening som lärare, men de gjorde eller sa nästan ingenting och det slutade med att vår vikarie för vår idrottslärare hade cirkelträning med oss. Lyckad idrottslektion! Tillsist hade vi bara en lektion kvar som var eget arbete igen och då fortsatte jag med att räkna matte.

Nu ska jag snart äta middag och sen dra till min andra onsdagsträning på året! Jag är så exalterad för vi har börjat med en ny koreografi som jag ÄLSKAR till låten "I miss you" med Adele!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Tartelette palette in bloom 2. Marc Jacobs palette the lolita

Åhh! Jag håller på och väljer vilken ögonskuggspalett jag ska köpa, jag kan bara inte bestämma mig för vilken. Det står emellan dessa två, och båda är så sjukt bra och fina att jag inte kan bestämma mig. Den enda fördelen Marc Jacobs paletten har är att den finns i Sverige så att jag kan köpa den när jag vill, men å andra sidan ska jag snart åka utomlands där Tarte paletten finns. Så det är ett svårt val och jag måste verkligen titta på alla youtube videor det finns på olika tutorials med dessa två. Vilken tycker ni mest om?

Likes

Comments

Idag har det varit en såå bra dag! Den började mad musik, och jag tycker det är helt okej. Idag skulle vi fortsätta skriva på våra låtar och vi blev färdiga en halvtimme innan lektionen var slut så då satt vi bara och pratade resten av tiden. Sedan åkte jag, Beata och Sophie till ett öppet hus på Östra gymnasium samtidigt som vi hade vår språklektion. Som jag berättade igår så är språk den enda lektionen jag inte tycker om på fredagar, så det var helt perfekt. När vi hade tittat färdigt på skolan åkte vi tillbaka och hade slöjd. Jag älskar slöjd och just nu håller jag på och syr en väska. Jag älskar den här uppgiften, så jag njuter verkligen av slöjdlektionerna.

Sedan slutade vi och då åkte jag och Beata in till stan och åt på Jensen's Bøfhus. Det var super gott, fast personalen var lite sega och långsamma. Vi fick vänta ganska länge på både att beställa, maten, drickan och notan. Men det var verkligen jätte gott, och vi åt för ett väldigt bra pris, så det var värt det. Efter att vi hade ätit och betalat gick vi till Zara där jag köpte två plagg. Jag köpte en blus och ett par kostymbyxor vilket jag har velat ha jätte länge! Jag kanske hinner fota dom imorgon, jag ska i alla fall försöka göra det innan det blir mörkt för jag har dans på dagen så jag måste göra det tidigt på morgonen för att hinna. Tillsist gick vi till en random gata och fotade lite.

Det var en perfekt fredag och nu ska jag njuta av att det är helg!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat på jätte bra i skolan. Det var lite bättre koncentration i klassrummet idag jämfört med igår. Så idag gjorde jag färdigt två arbeten som inte behöver vara färdiga förrän om en vecka. Hittills känns det inte alls stressigt i skolan, så jag hoppas att jag lyckas hålla det så. Men i slutet av terminen kommer det bli stressigt hur före i arbeten man än är. Aja, jag får njuta så länge det varar. Sedan ska jag på dansträning ikväll, och jag har en känsla av att jag kommer vara helt slut efteråt.

Imorgon kommer det vara en jätte exalterande och kort dag. Plus att jag missar en språklektion (yeey) eftersom att jag ska på öppet hus mitt på dagen. Men öppet hus tiden är precis när jag har den enda lektionen jag inte tycker om imorgon. Så jag har musik först och sen drar jag till gymnasiet under språklektionen och så hinner jag komma tillbaka till nästa lektion vilket är slöjd. Efter det slutar jag, och då ska jag äta lunch i stan med min kompis Beata. Det kommer vara såå kul!

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska jobbig dag i skolan pga en nyhet jag och min klass fick reda på. Jag går på montessori avdelningen på min skola, vilket innebär en lite annorlunda pedagogik och blandade årskurser i en och samma klass. Idag fick vi då reda på att hela avdelningen kommer att uppgöras plus en annan avdelning som också har blandklasser, och sedan ska dessa två klasser slås ihop. Det ska inte längre vara några blandklasser heller, utan min klass som består utav 7:an, 8:an och 9:an kommer splittras. Det här påverkar egentligen inte mig eftersom att jag går i 9:an och den här förändringen kommer att ske till nästa termin när jag har börjat gymnasiet. Men min syster går i min klass (7:an) vilket betyder att hon kommer att få byta klass, lokaler och kanske även lärare. Nästan alla i min klass grät idag, och det var verkligen ingen glad eller bra dag. Hoppas att morgondagen blir bättre och jag kommer i alla fall få se alla danskompisar ikväll eftersom att jag har första onsdagsdansen idag!

Likes

Comments

En snap från idag och en från förra veckan

Likes

Comments

Idag har jag shoppat och bara slappat för att vila upp mig inför en ny skolvecka imorgon. På förmiddagen var vi i Täby centrum där jag köpte två tröjor från Gina Tricot och två sminkborstar från elf. Sedan när vi hade kommit hem så tittade jag bara på Grey's Anatomy. Jag vet att jag är helt besatt av serien och jag borde förmodligen inte titta på det så mycket som jag gör, men jag börjar närma mig slutet på den så snart kommer jag inte ha någonting att se på efter skolan längre (i alla fall inte tills jag hittar en ny serie)

Imorgon börjar en ny vecka vilket betyder skola. Som tur är, är det ingen vecka med skolarbeten som behöver vara färdiga, presentationer eller prov. Utan nästa vecka startar vi upp nya arbeten i de flesta ämnena, och då är det inte så stressigt eftersom att jag oftast gör det mesta av ett arbete mot slutet. Men jag ska försöka bättra mig och starta i tid även om jag förmodligen inte kommer göra det, så ska jag försöka.

Likes

Comments

En outfit med kavaj är bland det snyggaste som finns enligt mig, därför köpte jag en från Zara som jag inte kan slita mig ifrån just nu.

  • Filed under: MODE

Likes

Comments