​Idag har det varit en jätte mysig höstdag. Vi hade nämligen en väldigt kort skoldag, och det kändes som att den gick väldigt snabbt, så det var super bra! Sedan gjorde jag den här mysiga koppen med varm choklad, och för att den skulle se lite höstig ville jag testa att göra muggen till en pumpa som jag såg på pinterest. Jag tycker att muggen blev jätte söt! Pinterest har verkligen bästa inspirationsbilderna, jag har t.ex. fått ideér till hur jag ska fortsätta att höst dekorera mitt rum tack vare pinterest. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag köpte jag lite höst dekorationer till mitt rum! Det var väldigt lite men jag är super nöjd med pumporna och konfettin i glasburken. Det var verkligen på tiden för mig att göra det för jag tycker att jag var alldeles för sen med det, men bättre sent än aldrig. Jag hoppas att jag inte blir lika sen med juldekorationer för det är min favorit högtid! Men jag tror att jag ska beställa några ljus redan nästa vecka så att jag inte glömmer bort det, för annars kommer jag börja jul dekorera i december.

I alla fall, är ni taggade på höstlov för det är verkligen jag. Jag längtar såå mycket och nu är det bara en vecka i skolan kvar tills jag får ledigt. Så tagga lov om fem dagar!!

Likes

Comments

​Dessa är dom två julkalendrarna som jag väljer mellan att ha i år. Båda innehåller smink och kostar nästan lika mycket, den från Tanya Burr Kosmetiks är lite billigare. Jag tycker om båda jätte mycket så jag kan inte välja vilken jag ska ha, men det är i alla fall lite tid kvar tills det är dags att köpa en. Sedan har den från Benefit inte näs kommit ut än, så jag lite tid på mig att tänka. Vilken tycker ni mest om? 

Likes

Comments

Idag var jag på gymnasiemässan med skolan. Jag var inte där så länge dock för jag visste ungefär vilka gymnasium jag skulle kolla på, och jag tyckte att det var rätt så hjälpsamt men när jag går på öppet hus så kommer jag nog få mycket mer information.

Efter gymnasiemässan åkte vi tillbaka till skolan, men jag fick inte alls mycket gjort då. Jag kommer nog få plugga mycket i helgen, men jag är beredd på det. Sedan ska jag snart åka till dansen fast att jag är super trött. Jag skulle vilja slippa dagens lektion men vi ska träna tillsammans med en annan grupp så det är nog bra om jag är med på den. Och ikväll är det Wahlgrens Värld som vi kollar på varje vecka. Det ska bli mysigt!

Likes

Comments

Nu är det bara fem veckor kvar tills det är uppvisning på dansen, och tiden har gått såå fort! Jag kommer ihåg första danslektionen på den här terminen som att den var igår. Det är verkligen otroligt hur fort det går när man har kul. Däremot känns det inte som att tiden går så snabbt i skolan dock, för jag känner mig väldigt stressad över att prestera på topp i varenda arbete jag jobbar med. Det är lite jobbigt men det är nog värt det i slutändan. Men om jag får ett prov till att plugga till så kommer jag att explodera.

Jag har i alla fall idag jazzdans och det är väldigt roligt på onsdagar, för vi håller på med en rolig koreografi. Däremot vet jag inte riktigt hur vi ska hinna göra hela på bara fem lektioner, men vi får nog ihop det på något sätt.

Likes

Comments

Den här helgen har varit såå grym! Det är verkligen en av de bästa på länge, för i lördags hade jag som vanligt två danspass som alltid är lika roligt. Sedan åkte jag hem till min kompis Emine som är på bilderna, och då fotade vi (as you can see) och bara pratade om allt möjligt. Efter ett tag skulle vi träffa våra andra kompisar för att sova över, och det var så himla roligt! Det var verkligen en av de bästa sleepovers jag har varit på! Och till sist åkte jag och min familj till min halvbror och hans familj för att fira hans dotter Wilma. Det var också jätte mysigt att få träffa dom och där fick jag klä ut mig till både astronaut och prinsessa.

Det har helt enkelt varit en toppen helg!

Likes

Comments

  • Filed under: INSPO

Likes

Comments

Bilderna kommer ifrån den HÄR bloggen

Jag har så länge velat ha en roséguld väckarklocka! Jag har fortfarande inte hittat en. Den enda jag ville ha var den här från Åhlens. Men den såldes slut innan jag hann köpa en och jag är fortfarande såå sur över det, för jag kan inte vakna av alarmet på min mobil så jag använder min väckarklocka varje dag. Men den jag har är så himla ful, så jag skulle verkligen vilja ha en finare. Speciellt en med färgen roséguld. Hoppas att Åhlens börjar sälja fler sånna här väckarklockor, för då skulle jag verkligen köpa en direkt. Aja, jag får väl leta vidare och bara hoppas på att jag hittar en.

Likes

Comments