Detta var då dagens lunch som ni kan se på bilden nedan! Jag hade tänkt göra en vlogg på när jag lagade den men jag hade inte tid med det... men ikväll hade jag tänkt göra en vlogg på när jag visa er vad jag brukar äta under dagen lite senare, så håll utkik!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 1 Readers

Likes

Comments

Ingår fick det bli ett väldigt sent träningspass! Jag körde lätt ben med många repetitioner, eftersom att det är viktnedgången jag kämpar för så är det ingen ide att köra på max! Det leder ju bara till att man bygger än massa muskler och muskler väger ju mer än fett så då är det ingen ide att välja att köra på max, så jag rekommenderar även det till er som vill gå ner i vikt! Mycket kondition och lite styrka för att öka förbränning!

  • 2 Readers

Likes

Comments

​​​​

Igår var det dag 1 på min 30 dagas challenge! Jag tycker det har gått bra hittills och jag hoppas det kommer kännas lika bra hela vägen​, att jag inte tappar det igen. Jag har handbollsträng på måndagar men eftersom att jag är skadad i ryggen så kan jag inte träna, jag har försökt att träna vissa träningar men det har inte gått så bra så jag satsar på min rehab och på gymmet istället så att jag kan börja träna handboll fullt igen! Igår körde jag 30 min intensiv kondition och sedan körde jag ungefär 1h rygg och biceps. Idag blir det träningsschemat från handbollen på gymmet idag med laget och lite spinning på det!

Jag sitter i skolan nu och borde egentligen plugga lite nu istället för att sitta och blogga! hej svejs!

Likes

Comments

Det var sommaren år 2016 som jag blev anställd på lidl, sommaren innan mitt andra år ( tredje) år på gymnasiet och som många vet som jobbar eller har jobbat inom handel/butik så är detta ett jobb som verkligen är jobbigt fysiskt och speciellt när man jobbar i en ganska liten butik och när man är som anställd och behöver göra allt. T ex packa upp varor och sitta i kassan, förbereda innan öppning och stängning. Detta arbetet gjorde att jag inte orkade att varken träna äta rätt, istället så var jobba, sova och äta det ända jag gjorde. Jag hade inte häller tid med att träffa mina vänner.

Detta lede till att jag gick upp väldigt mycket upp i vikt och men det var inget jag märkte för än jag en dag efter sommaren bestämde mig för att ställa mig på vågen. Enligt vågen hade jag gått upp 10 kg på hela sommaren, och detta gjorde mig väldigt deprimerad så jag gick till mina kompisar och sa att jag ville gå ner i vikt och att jag inte gillade min kropp längre osv. Mina kompisar höll inte med och övertygade mig om att man inte såg någon skillnad. Detta påverkade även mina tankar, istället för att ta tag i träningen så höll jag med dem och ändrade inställning direkt, jag fortsatte att leva så som jag gjorde på sommarlovet.

Men en dag så märkte jag själv att jag inte längre passade i dem klädstorlekarna som jag brukade ha, istället så blev jag tvungen att köpa kläder med 2 storlek större och detta gjorde mig väldigt deprimerad igen. Jag började förstå att mina vänner hellre ville ljuga för mig än att kanske hjälpa mig, men jag tror även att dem inte gjorde det för att vara elaka istället så ville dem kanske inte att jag skulle gå runt och tänka på det och sa det bara för att vara snälla. Men efter det så bestämde jag mig för att börja träna ordentligt, men samtidigt så visste jag hur lång processen var för mig att gå ner innan och jag orkade inte att gå igenom den processen igen, så någonstans i mitt huvud visste jag att jag behövde att gå ner i vikt men samtidigt så orkade jag inte, så jag fortsatte att leva ett ohälsosamt liv då jag inte tränade så mycket och brydde mig inte om vad jag åt. Jag kunde vakna mitt i natten och gör mig en smörgås eller två, jag blev även väldigt lätt sötsugen och köpte ofta godis efter skolan och speciellt på lördag och fredagar.

Dagarna gick och gick det närmade sig jul, och jag hade nått min gamla vikt, och jag kände att nu är det dags att få ett stopp på min viktuppgång så jag sökte och sökte efter olika träningsprogram och kostschema, men jag hittade inget som jag tyckte var bra, tills jag en dag hittade en challeng på facbook. Jag såg att många för och efterbilder på många som hade varit med på den challengen och blev själv sugen på att vara med på den. Jag kontaktade personen som höll i den och hon hjälpte mig att komma igång. Denna chellengen hjälpte mig att gå ner 2 kg på två veckor, men tyvärr blev jag sjuk den vintern och kunde inte träna på två veckor. Detta gjorde mig lat och jag gav upp IGEN.

Men under den tiden så bestämde jag mig för att börja träna seriöst så fort jag blev frisk igen, och det gjorde jag! Jag började träna stenhårt och eftersom att jag spelar handboll samtidigt så blev det effektivt även fast jag kanske inte alltid åt efter kostschemat. Det slutade med att jag gick ner 5 kg på ungefär 2,5 månad.

Tiden gick och jag orkade tillslut inte mer. Jag kände att jag lika gärna kan börja träna på sommarlovet då jag inte hade något plugg, men istället började jag att jobba under sommaren igen och det blev samma resultat som sommaren innan. Jobbet tog kål på mig och jag orkade inte göra något mer än att jobba, äta och sova. Jag gick då upp igen efter att jag hade kämpat mig ner igen.

Sommarlovet gick och skolan började igen. På gång och på gång försökte jag med att starta ett bättre och hälsosammare liv men jag lyckades alltid bryta det jag lovat mig själv. Idag är det november och jag har äntligen bestämt mig för att kämpa mig tillbaka! Efter att det gått 3 år sedan jag lyckade gå ner 20 kg så tänkte jag att det var dags för mig att försöka seriöst igen, efter att jag gått upp igen!

Nu för tiden när jag kolla mig i spegeln så känner jag mig inte alls lika nöjd med min kropp som jag gjorde för ungefär 2 år sedan då när jag kollade mig i spegeln. I början så ville jag inte inse att min kropp hade förändrats, jag ville inte heller att den skulle göra det och även när jag fick höra det så nekade jag och höll inte med och nu skall jag i denna bloggen berätta för steg för steg om hur jag skall ta mig tillbaka till mitt gamla jag.


IDAG

2 TILL 3 ÅR SEDAN

Likes

Comments

Hejsan bloggen! Igår fyllde min pappa 57 år och det firade vi med en asgod tårta som jag hade hittat på. Lyckades faktiskt jäkligt bra med den och alla tyckte den var god! Kommentera om ni vill ha receptet. Tårtan innehåller dimechoklad, Philadephiaost, maränger och cupcake fyllning samt färgade pärlsocker.

Idag blir det mycket cardio för att bränna bort alla dessa kalorier från tårtan! Får se vad det blir för slags cardio men antagligen blir det rulltrappan, springa eller crosstrainer. Hade så gärna velat gå på något spinningpass i 1 timma men tyvärr är alla så tidigt på morgonen och jag börjar tyvärr att jobba redan vid sju.

  • 264 Readers

Likes

Comments

Idag blev det inte ett sånt långt pass på grund av att att gymmet stängde kl 20.00 och jag hade ingen möjlighet att dra tidigare till gymmet. Men jag lyckades med hela programmet som tur var! Rygg och armar.

Imorgon blir det ett tidigt pass för att kunna hinna med lite andra planer som jag har planerat att göra resten av morgondagen, ska nämligen jobba och sedan ta med mina brorsöner på bio, tror det var "dumma mig" dom skulle se på. Har en bra fortsättning på kvällen!

  • 267 Readers

Likes

Comments

Hej mina kära, jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering! Mycket jobb det senaste och även mycket att tänka på. Men snart får man lite semester och då kommer det uppdateringar lite ofta hör på bloggen så håll utkik efter nya uppdateringar!

Bara för att jag har haft mycket att göra så har inte det hindrat mig för att träna! Arbete kan inte stoppa mig för att träna, träning är väldigt viktigt för mig för att det gör mig riktigt pigg och motiverad till det målet jag vill nå!
Styrka,kondition är det bästa med träningen!

Idag sprang jag 6km plus 60 M backintervall. Och nu ska jag köra lite Maga och rumpa plus lite rehab övningar för min skadade axeln

  • 312 Readers

Likes

Comments