snart blir det flytt.. längtar som bara den.. längtar till att komma till riktiga vänner till dom som verkligen finns där för mig när jag behöver någon och livet är skit ni finns i sthlm.. ni andra klarar jag mig utan.. falska självupptaga as är vad ni är!!!! Linn du är det finaste som finns.. min kärlek min lycka min fru.. du är underbar!! kan inte se mig själv utan dig just nu.. Cissi tack för att du finns i mitt liv.. du lyser upp det som solen på dagen.. jag hoppas och tror på dig.. du kommer lyckas!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

va på bio i går då med A.. micket mysigt haha han skulel försöka att övertala mig att se Bond.. men nej nej har aldrig sett en bond film i hela mitt liv och hade inte tänkt att börja med det nu heller.. haha så det fick bli en animerad film.. åldersgräns 7.. men va fan den passar ju oss perfekt.. haha Bortspolad hette den.. helt klockren måste jag säga.. min humor i ett nötskal.. haha.. så jag kan ju bara rekomendera den =) sen kan jag ju bara rekomendera begarkungen.. micket nice va det.. så jag kan lätt tänka mig att gå på bio lite oftare.. speciellt om man kan gå och ta en öl i baren med ett trevligt sällskap ;) efter bion blev det en av våra berömda promenixer.. fast denna gången bara ner till centralen.. där fick vi sitta i 45 min innan min buss gick.. härligt.. =) blev tjöt om allt och ingenting.. och sen självklart en puss eller 2.. haha.. kanske inte så självklart men det hände wwweeeeiiiii hahahahha... sen fick jag sitta på bussen med ett fåning flin och ett pirr i magen... Underbart!! jobba i morgon igen ja.. ska bli kul att gå förbi Ds och känna pirret igen.. haha kanske tom kan bli en fika i personalfiket.. men bara om jag har tur.. =) ska gå ut i köket nu och göra en stor kopp te och känna pirret och ha det fåniga flinet.. haha vågar inte säga det än men det kommer snart =)

Likes

Comments

fan känner lite panik över att parken är stängd nu asså.. det har ju varit mitt andra hem dom senaste månaderna.. men men snart är det jul och då är man tillbax (förhoppningsvis)

synd att det inte blev någon fest i söndags.. kvällen hade ju varit så mycket bättre om det bara hade blivit av.. men men det finns ju vissa puckon som inte kan sitta still.....

Likes

Comments

känner mig ensamast i hela världen.. men visst det är väl mitt eget fel.. en att gå igenom detta själv...........kan inte ens beskriva det..

det fanns en som stöttade mig till 100 men klantiga jag stötte ju bort personen.. har bara mig själv att skylla! det förnekar jag inte.. jag erskänner bara att jag ångrar mig och att jag gjorde fel jag är inte mer än bara människa!

men det hade varit skönt att få ett samtal ibland och höra frågan

-hur mår du?? klarar du detta själv?? och sen få höra -jag finns här oavsätt vad!

säger inte att alla ska finnas där för mig hela tiden absolut inte.. men är det verkligen så jobbigt att stanna upp en sek och fråga en fråga??? släppa det ni har just i den sekunden..du vet vem du är.. jag säger bara att jag saknar dig och behöver dig!!!!!! fly inte undan för att det är lättast utan hjälp mig när jag för engång skull ber om det! är det så verkligen förmycket begärt?

har beslutat mig om att jag ska sluta gräva ner mig själv!! jag ska be om hjälp.. jag måste det.. jag klarar inte detta själv.. jag gräver min egen grav!!

Likes

Comments

denna veckan har väl varit rolig Söndag.. översvämning på jobbet haha gick upp till knäna på mig.. sjukt kul! kunde inte köra någon attration utan fick slappa hela dagen och "hoppas" på att vattnet skulle försvinna (efter man har slutat) och att det skulle sluta regna.. fick sitta instäng på Kaffe koppen hela dagen blev sjukt varmt där inne till slut.. men jag trivdes som fisken i vattnet.. eller man kanske ska säga som äpple skruttarna som låg och simmade i vattnet utan för fönstret haha en rolig dag va det iaf... Jag och Claes stog på knatte och såg vattnet forta in från in.. - Hmm vi kanske ska breaka( stänga attraktionen) nu eller vad säger du? båda stog och tittade på varann som 2 idioter.. 10 min efter vi tog beslutet att stänga va knatte rally vatten fyllt så det blev knatte båtar ist haha Lisebergs humor!! Kommer bilder inom kort!! Torsdag: blev moster till en liten kille som ska hete Lucas... otroligt söt liten sak.. Williams komentar på väg till sjukhuset va underbar! - pappa? bara hämta mamma inte bäbis.. william vill inte!! haha stackarn fattade inget... Kommer bilder inom kort! Måndag: kännslo tjöt! jag säger bara jag pallar inte!!! inte nu iaf.. kanske om nått år eller så ahaha... Kommer inga bilder inom kort!

Likes

Comments

denna dagen har varit helt perfekt... legat hemma i trädgåden och slappat med syrran, carl och mamma.. sen kom Charlotte och tjötade en stund sen åkte jag med charlotte till stallet red lite.. sååååå underbart va det.. att sitta på en hästrygg ute i skogen och bara ta det lungt.. precis vad jag behövde efter allt... åkte ner och tog ett kvällsdopp efter en bra avsluting på dagen... imorgon blir det en jobbig dag.. ska till skånegatan och prata med dom... ush och fy.. Nadia jag vill bara säga TACK!!!! du är helt underbar tack för att du finns för mig just nu.. hade aldrig klarat detta utan dig!!!

Likes

Comments

det va riktigt segt att höra det men det va ett måste.. kanske kan man gå vidare nu.. hmm fast det kommer bli sjukt jobbigt men det är lika bra d..

Likes

Comments

har det bästa jobbet någonsin.. älskar det och trivs som bara den.. visst man har sjukt mycket blåmärken och sår men det får man leva med!! har dock redan gjort bort mig totalt... haha en 88:a efter 2 dar.. det är bra jobbat.. haha... tog lite bilder i fredags när vi va ute så det kommer upp snart.. nu ska man iväg och jobba igen.. göööött..

Likes

Comments

Varför Vi Älskar Killar : - Sättet de ser ut när de kliver ur duschen med en handduk slarvigt knuten runt höften . - De där djupa rösterna de får på morgonen . - Rufsigt hår när de är precis nyvakna . - Sättet de så sexigt tar av sig tröjor och skjortor . - Att de direkt förlorar ca 75% av sin hjärnkapacitet när vi smeker insidan av deras lår . - Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le . - Den där otroligt sköna känslan när de kysser oss i nacken . - Sättet de sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk . - Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti deras . - Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket de får när de försöker få av bh:n utan att lyckas . - Hur de erbjuder oss att låna deras jackor - trots att de bara har en T-shirt under och det är jättekallt . - Hur de ser ut som små barn när de sover, trots att de är hur tuffa som helst när de är vakna .

Likes

Comments

i går satt man i en bil sen kl 6 på morgonen till 6 på kvällen.. rätt segt måste jag ju säga.. Åkte med jimmy till sthlm för att lämna tillbax hans vovve.. jobbigt och känslosamt för honom.. äntligen fick man se att han hade ett hjärta!! haha nä ush tyckte så synd om honom.. det va rätt gött att komma iväg måste jag ju säga.. se nått annat än götet... haha jag fick ju se Alby och Ekerö.. haha yes!!!!! en härlig resa med många skratt och jävligt många döda grävligar.. tappade räkningen vid 20..as som kör över djur.. tänk på deras familjer.. :( (eeehhh) sen på hem vägen när jimmy skulle lämna bilen i kungälv så fick vi se världens sötaste kattungar.. blev helt käääääääär 2 veckor gamla plutte snutt... Inga känslor kom tillbax jag är så sjukt nöjd över mig själv äntligen över honom.. haha YEEEEES!!!!!

Likes

Comments