Min dag

Jag har varit i fjärilshuset med min familj och fjärilshuset ligger i Solna så var det en bit att åka men det var kul för jag fick ligga ner. I min familj är vi sex st och va har bara fem platser i bilen så jag fick sitta i bagageluckan vilket va skönt. Just den natten hade jag bara sovit tre timmar så jag kunde sova under tiden när de försökte hitta ditt. Men där inne så fanns det fjärilar såklart men det fanns också undervattensdjur så som fiskar och hajar. Det fanns också robot vild djur, asså det var låsas för att det ska passa in det var en tiger, flodhäst, krokodil och kobra orm. Jag och min familj var mer intresserad av hajarna. Det kom in en man där som heter Ove, bara för att tilläga han var inte med hajarna i vattnet okej nu kan vi gå vidare med berättelsen. Men Ove berättade om hur hajarna äter och de äter i stort sätt bara fisk. Och då började han prata om varför hajarna attackerar oss och de gör inte det bara så där om de märker att vi rör deras revir eller skulle råka förstöra något så skulle de bara attackera för at sydda sig och sitt revir inget annat så egentligen är det människans fel att man bli uppäten. För Ove sa att om man bara ligger där utan att röra sig så attackerar hajen inte för den bryr sig inte om dig så vi borde inte vara rädd för hajarna vi borde vara rädd för giftiga spindlar och ormar som kan döda oss med en gång genom bara ett bett. Men vit hajen då de äter sälar och om vi klär ut oss i våra våtdräkter och har en tänk på ryggen så ser vi ut som sälar och blir uppätna det är också vårt eget fel. Så se till att inte klä ut er som sälar så äter de inte upp dig.

Det var typ min dag för sen efteråt när vi va klara så somna jag igen det jag gjorde va att äta på Donken annars sova jag i sängen, i bilen och ute på soffan.

Hoppas ni tyckte det var kul att läsa så får ni ha en fortsatt trevlig dag hejdå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

fotografering , life updates
Bröllop

Hej allihopa jag har varit i Vadstena som ligger i Småland tror jag. det var min kusin som gifte sig i ett kloster och hon och hennes makes sida är katoliker så det var ett lite annorlunda bröllop som jag har varit med om. det var en fantastisk dag att se så mycket kärlek och så mycket mat. men å andra sidan så va inte maten särskilt god, men om man säger att det ska bli potatis sallad så vill man ju ha den där vita potatis salladen och inget annat för den här var vidrig. men själva bröllopet var jättefint och sjukt mycket kärlek det var fett nice trots mitt kärleksliv är dåligt just nu. allt vi typ gjorde va att sjunga en hel del och äta, snacka, se brud paret och dansa. det var ju så mycket mer än de men inget som var en stor del av dagen, men det var kul att se videorna på möhippan och svensexan och quizet asså det roligaste jag har varit med om. men det bästa på hela kvällen var ju dansen makens familj kommer från polen så vi dansade polsk dans vilket var kul och förvirrande för det är så mycket att komma i håg och det var inte så enkelt att dansa något som jag inte har dansat innan. men mina yngre kusiner har lärt sig den dansen i skolan men inte jag, vad är det för skit skola jag har. det var på min a förra skola men nu har jag en bra skola kanske för det är gymnasiet. men själva dansen utfördes i en ring och så skulle man stå två och två och man ska gå fyra steg framåt med musiken sen ska man vända på sig så det hållet man gick åt ska ryggen vara och gå ytterligare fyra steg åt samma riktning och sen gör man samma sak igen men fast åt andra hållet. sen skulle man hoppa ut in ut in i den här cirkeln som vi har skapat och sen snurra tjejen och så byter man partner. det var fett komplicerat i början men sen så börjar jag fatta när en gick ut ur cirkeln så jag stod där ensam så jag gick ut. jag tror det var antingen polsk dans eller belgisk dans. och sen efteråt så vart det disco musik så då vart det att hoppa upp ur stolen och börja dansa. och den dansen jag fick mest kommentarer av var macarena för att jag kunde dansen perfekt men så duktig är jag inte jag kanske kan dansen men jag kan inte hänga med i takten. men under danserna så lärde jag känna många nya kompisar så vi dansade i ungefär en timme sen var klockan typ kvart över tolv på natten och alla började dra hem. dansen var ju det bästa på hela dagen och att jag drack två cider flaskor för mig själv. jag och min pappa åkte tillbaks till vandrar hemmet och skulle gå och lägga oss men jag har sätt på så mycket skräckfilmer och på Jocke och Jonna när de är på spökjakt så jag var livrädd för att sova för det är ett väldigt gammalt kloster sen 1500 talet tror jag och det lukta jätte konstigt och så fans det en kedja i mitt rum och ovan för sängen finns det ett kors. jag la mig ner i alla fall och somnade efter en timme så klockan var typ halv två och vi skulle upp och äta frukost kl åtta.

går runt i vadstena

dagen efter bröllopet så gick vi runt i Vadstena och där är väldigt fint och gamalt staden har funnits ganska länge och när vi gick för bi kyrkan så stod det lite om staden och runt vadstena och i staden finns det spår av mänsklig bosättning från järnåldern. och efter 1346 så skänktes bjölbopalatset av kung magnus eriksson till heliga birgitta som grundade vadstena kloster där jag bode under de här två dagarna. och där bröllopet va. den här birgitta blev ett helgon när hon dog om ni vill veta mera så får ni goggla själv det sägs att hon ska ha 11 barn eller 8. vadstena består väldigt mycket utav kyrkor kloster och museum så om ni är intreserade så kan ni åka ditt. Men efter jag hade vacknat så var vi kvar i vadstena i ungefär två timmar sen tröttna jag och jag brukar oftast gilla att gå runt i gamla städer så gillade jag inte den här staden så mycket. Det är nog för att staden på minner mig mycket om katoliker och jag är inte katolik det blir typ bara för mycket.

men jag hoppas att ni tyckte att inlägget är bra för jag har lagt ner mycket tid på att ändra en del så får ni ha en fortsatt trevlig dag. hejdå

Likes

Comments

life updates

Hej alla jag har varit ganska borta gjort en del saker som jag kommer göra en annan blogg om men de får ni se då vad det är. Men jag har haft problem med min före detta pojkvän vilket är mitt ex nu, men nu är det så att vi gick runt i stan vi snackade lite om vad vi tycker om förhållandet och vad vi kan förbättra med oss själva och om vi skulle vara ihop eller inte. Men vi bestämde oss att vi bara ska vara vänner då det också vart ett problem för jag har jätte svårt att inte bli svartsjuk. Så när jag fick reda på att han har skaffat en ny så vart jag arg, ledsen och typ förkrossad för jag trodde att vi kunde vara vänner men då insåg jag att vi inte kan det om han ska va lycklig. Jag gör allt för att han ska vara glad och lycklig men jag hatar att gråta och se honom ha kul med någon annan som inte är jag. Jag vill ha honom för mig själv jag älskar honom och ja jag har känslor kvar och de gör bara saken värre, och nu kommer det sjuka han sa att han tycker inte att distansförhållande funkar men då är han ihop med någon från Stockholm. Och han sa att han har svårt för att veta om det han känner är kärlek och efter hur länge har han snackat med henne då. Så den dagen vi gick det var typ den 21 juni så frågade jag har du hållit på med någon annan under tiden och han sa direkt nej och att han inte hade varit otrogen och en vecka senare så ser jag på Facebook att han har ett förhållande och han sa till mig att jag har snackat med en annan och då känner jag att han ljuger. Så om ni nån gång stöter på Sebastian Alanen så bli inte ihop med honom han säger att han gör det för äns bästa men har gör det bara värre har varit med om mer.

Jag har också haft problem om andra saker också men vi är fortfarande kvar i ämnet killar och jag har träffat två killar och det var på samma dag men den första kontaktade jag men den andra kontaktade mig. Men den andra känns typ lite mera som den typen jag vill vara tillsamans med. Men jag träffa den ena hemma hos mig och vi hade kul vi myste och kollade på film han fick ta lite på mig och så men sen så hade vi sex. Nu tänker ni " va hade du sex på första dejten" men nu var det så att vi inte han komma till samlag för han kom under förspelet så när han skulle trycka in den så kom han så det blev inget mer med det så nu kan ni va lugna.

Men nu kommer vi till andra grejer jag har inte haft min mens under juni vad jag kommer ihåg jag har räknat upp vad jag gjorde alla dagar och om nåt så är den för tidig då jag kan ha haft den för två veckor sedan eller så är den för sen då den kom igår den 2 juli och min mens har i stort sätt varit regelbunden då den brukar komma 15-17 varje månad men inte den här gången. Vad kan det bero på? Jag har googlat lite men som jag ser det så vet jag att jag inte är gravid iaf inte för att jag har tagit ett test eller så men han som jag va med han ta bort innan han kom så det är vad jag tror och är ganska säker. Men är det farligt? För det kan ju vara på grund av att mitt ex gjorde slut med mig så jag tog det ganska hårt. Men om ni vet om det är farlig eller typ kan ge mig råd om jag skulle behöva gå till ungdomsmottagningen jag anser att jag inte behöver det men jag litar inte alltid på vad jag säger.

Hoppas alla har det bra hejdå

Likes

Comments

life updates
Min "Pojkvän"

Hej alla under den här veckan har jag haft problem med min pojkvän. Jag kan inte direkt säga om vi fortfarande är ihop eller inte för det är så osäkert. Allt startade med att han var osäker om han verkligen känner något för mig för att han känner sig låst och inte kan få träffa andra tjejer om han är med mig för han vet om att jag blir väldigt svartsjuk och han vill inte såra mig. Han är en komplicerad människa från min sida för i onsdags när han gjorde slut så ville han berätta vad han kände och gjorde då slut men sen nästa dag på kvällen så skriver han till mig att "igår var ett stort misstag och du är den perfekta tjejen för mig. Jag ville ha en egentligen ha en tjej utifrån vad jag ser som perfekt men det är helt orealistiskt att det kommer aldrig hända så snälla bli min flickvän igen."

Det är inte första gången han har sårat mig det har hänt en gång innan och han sa exakt samma sak att han vill ha något som är egentligen orealistiskt men då så jag att det var lugnt för man kan inte tvinga någon att vara ihop med någon men han sa jag kommer aldrig gör om det igen, och vad händer han gör det igen och sen gör slut på riktigt. Den här gången tog jag inte tillbaks honom så enkelt. Dels för att han sms dumpa mig och för att jag är rädd att det ska hända en gång till.

Jag älskar verkligen honom jättemycket, han betyder så mycket för mig, han har alltid hjälpt mig och ställt upp för mig och jag vill verkligen inte förlora honom. Men om jag säger att jag vill bli ihop med honom igen så vill jag inte att han ska såra mig en tredje gång. och jag har blivit så sjukt osäker på om han är med någon bakom ryggen på mig och då kommer jag känna mig osäker varje gång han ska ut och göra något. Men jag tror inte att vi skulle klara av att va vänner heller speciellt inte jag för jag har fortfarande känslor kvar för honom. Jag tror att jag kommer få panik så fort jag ser honom och att det kommer bli så svårt att stå emot vad jag egentligen vill göra. Jag vill inte gå runt och låsas att jag inte känner något och jag vill inte förstöra för honom så jag vill typ bara gömma mig och ignorera honom.

Mitt problem är att jag inte vet om jag vill utsätta mig och mina känslor för fara eller om jag vill gå runt och gömma mig för honom. Det skulle vara jättesnällt om ni kan hjälpa mig med det här för jag vet inte vad jag ska göra. och om ni har varit med om något liknande hur gjorde ni?

Hoppas ni har det bra och har en fortsatt trevlig dag

Likes

Comments

life updates

Hejsan jag heter Alexandra men jag vill kallas för Sandra men nu går vi till det viktiga det här är mitt första blogginlägg. Jag vet inte direkt vad jag har tänkt göra med min blogg än men det får vi se på vägen. Jag hade tänkt berätta nu om vad jag har tänkt göra med min blogg än så länge tills jag har kommit på vad jag ska skriva om här.

Jag hade tänk ta upp lite om mina life hacks, mode på min nivå och vad jag tycker kring mode. Jag hade också tänk att jag ska visa er min redigering på in Instagram och på mitt Instagram konto som är till för just fotografering om ni vill för ni följa namnet är incrediblephoton men just nu är jag lite lost där har inte kommit på några teman om ni vill får ni komma med förslag det är bara att lägga ner en kommentar.

Jag hade också tänk att det ska finnas life update här på min blogg så efter varje gång som något händer eller att jag har varit borta ett tag så kommer det komma upp en life update så ni får veta vad som händer i mitt liv.

Men som jag har sagt tidigare så kommer bloggen ändras på vägen för att jag kommer ha kommit på andra idéer eller ännu fler idéer. Det är självklart att jag kommer skriva ett inlägg om vad jag kommer att förändra och förbättra .

Jag hoppas att alla ni där ute har det bra och har ett skönt sommarlov för jag tror alla har fått sitt sommarlov nu och kan chilla och slappa eller om man ska sommarjobba eller resa. men hoppas att alla har det bra så hörs vi.

HEJDÅ

Likes

Comments