Morning morning.

Klockan är inte ens 06, och jag är vaken frivilligt 😣 Kunde inte somna om riktigt efter att Jan åkte till jobbet. Fast la mig tidigt igår för en gångs skull..

Jahaa, det har redan gått en vecka sen sist. Vad har hänt då? Hade en intensiv arbetsvecka. Kursen i HLR gick bra också. Hoppas dock att jag aldrig behöver utföra det på någon.

Helgen hade jag helt ledig, skönt! Har tagit det väldigt lugnt. Varit nere och målat en byrå som Lucas ska få ha sina kläder i. Den vart FÖR vit när den blev klar, så fick lov att "shabba" till den lite. Såg genast bättre ut 😉

Fredagen drog vi till kyrkan i Nås och kollade när Lucas hade lucia. Fika på skolan efteråt, Lucas hade fullt upp med att visa sin skolbänk och skolan. Inte varit på hans skola sen ett år tillbaka. Jag har ju liksom ingentint där att göra annars heller så.

Lördagen var vi hem till Anna och Egon. Åt tacos och drack litegrann. Mycket trevligt!
Igår var vi på julbord på värdshuset i Äppelbo med Rågsvedens såg (Jans jobb)
Vet inte om jag var så imponerad av maten, men var helt okej! Julmat får jag nog av så fort, så tur det bara är julmat en gång till.

Igår kom Lucas igen, veckorna går så fort! Drack lite glögg och pysslade med lego och tittade på tv. Kröp ner under täcket vid 22, sen blev det tack och godnatt! Vet inte vad klockan var, men vaknade till inatt av att det var trångt. Upptäckte att Lucas hade krypit ner i våran säng nångång under natten. Kunde inte somna om riktigt efter att Jan åkte runt 05, så var likabra att gå upp. Ska slå på lite kaffe, väcka Lucas, äta frukost sen skjutsa honom till bussen.
Är -12 idag, brrrr....

Sen på fm ska jag hem till en kollega och fika. Hon är sjukskriven så var ett tag sen vi sågs nu! Sen blir det nattjobb från kl. 16 för min del.

Nähä, dags att avrunda.
Hörs när vi hörs :)

Måste bara visa vilka vackra syskonbarn jag har! Min bror tog korten (de skulle ta julkort). Sen har Pappa redigerat dem lite. fina! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll!

Än så länge är jag aktiv ;)
Slutade jobbet 09 imorse. Skönt att äntligen få åka hem. Blev en intensiv vecka även om jag ändå varit mycket ledig. Jobbade måndag, onsdag och fredag natt. Sen avslutade jag veckan med ett dygn till idag. Har ju ändå varit på jobbet varje dag, så idag blev det en lugn hemmadag!

Imorgonbitti ska jag på kurs i HLR. Minns kursen från gymnasiet, men är bra att bli uppdaterad. Livsavgörande grej, alla borde lära sig det!

Som sagt, varit hemma hela dagen och gjort det som fallit mig in. Blev lite pysslande idag. Gjorde en liten enkel krans att ha på öppna spisen. En krans att ha på dörren, sen plockade jag lite granris och pyntade lådorna med på trappen. Torkade apelsiner på fm som skulle sitta på kransen, luktade så gott! Sen kanelstänger på det.. Fick liiiite julkänsla för första gången i år ;) Men är fortfarande grönt på backen.. Lite tråkigt faktiskt även om jag tycker det är riktigt skönt..

Förutom det så blev det lite virkning, tvätt och dammsugning, och en "powernap" på 3h ;)

Ses!

Likes

Comments

Nu så, har jag tänkt på börja bloggen igen. Kör omstarter hela tiden tror jag. Kom på att jag hade en blogg, läste igenom gamla inlägg som jag sen raderade. Tänkte: Äh, jag börjar om helt. Snart nytt år och nya tag! :)

Ni som har läst tidigare vet väl vad som hänt i alla fall. Jag och Jan köpte huset efter min mormor och morfar. Renoveringen går långsamt, mycket annat emellan hela tiden (och vi har väl egentligen ingen brådska heller). Båda sovrummen uppe är klara i alla fall. Hallen på övervåningen är utslagen och allt är förberett för att slå på skivor, tak, golv osv. Vi ska väl köra ett riktigt ryck här snart :)

Vi trivs i alla fall fortfarande likabra, och det är huvudsaken!

Lucas har hunnit bli hela 8 år gammal.
Vi har honom varannan vecka.

Jag har nytt jobb, eller ja. Jag är där jag tidigare var vikarie, men nu som fast anställning denna gång. Tjejen jag jobbade åt somnade tyvärr in för snart ett år sedan.. Hade då turen att få en tjänst efter bara en månad hemma. Jag jobbar tyvärr inte heltid, utan 63%. Men fungerar bra då jag stämplar upp till heltid på sidan av.

Vi har skaffat en till misse, för ca 1 månad sedan. Eller ja, Jan tog hem den utan att ens fråga mig ;) Det var en surprise som jag inte uppskattade. Haha.. Men nu har jag fäst mig vid honom, och han går bra tillsammans med de andra gubbarna. Han lystrar nu mer till namnet Harry :)

Syrran har fått en son, för snart ett år sedan. Det blev en Matheus. Fick stora äran att vara med på förlossningen. Vad mäktigt, fint och underbart det var! Vilken supersyrra jag har!

Nej nu måste jag försöka sova. Mer uppdatering inom kort! :)

Hejdå!

Likes

Comments