Jag vet inte exakt mer vad ja har åh säga om livet just nu mer än att jag försöker kämpa. Just nu känns de som om jag travar lite på gränsen till att låsa in mig & aldrig mera visa mig för folk (iallafall någon månad..)
Att ligga i sin säng, gråta i flera timmar är de jag gör. Jag gråter så hårt & mycket att jag tills slut får ont i huvudet av de. Varför gråter jag? Ja de vet ja inte riktigt, jag vet inte varför ja mår dåligt, jag vet inte varför ja helt plötsligt stor lipar..

Jag försöker räcka till så gott ja kan, visa att jag bryr mig, visa att jag vill väl, men de räcker fan aldrig fram! 😭 vad jag än gör eller tar i blir fel, allt jag vill väl blir misslyckat & fan allt .. 💔
Att behöva må så här önskar jag inte ens min värsta fiende, det är hemskt. Att känna att man är misslyckad, otillräcklig, inte ha vänner som hör av sig som vill ses, att bli lämnad ensam, att man inte orkar något från dag till dag utan att bara ligga i sin säng & må så jävla dåligt.

Jag vill oxå va lycklig & älskad. Men det är något med just mig som gör att folk skäms för mig, folk vill inte vistas i min närhet.
Förlåt att jag har en funktionsnedsättning. Som gör att jag inte är som alla andra, en funktionsnedsättning som gör att :
"Jag blir inte ledsen, jag blir sårad.
Jag blir inte glad, jag blir överlycklig
Jag blir inte sur, jag blir rasande
"

Mitt liv är seriöst en berg&-dalbana. Jag kan vara superglad & lycklig ena stunden, till att få något sagt till mig som gör att jag blir sårad & sjukt ledsen. Att vakna på morgnarna & hoppas på att dagen ska bli bra är något jag gör varje dag, men sen kan de vara något litet som gör att jag faller ner igen & orkar inte resa mitt humör på hela dagen, det är hemskt att det är så, men de e så mitt liv är, ibland är de på topp & ibland inte.
Varje dag är en evig kamp för mig själv, att försöka passa in här, att inte va så där jobbig, envis, ivägen, störig, högljudd osv som jag kan tolkas som, människor, det är inget jag är medvetet.
Det kan ibland verka som jag inte bryr mig om vad du säger till mig, tro mig, ja vill det, men ibland har jag svårt att förstå, ja tror ja förstår men istället blir de att jag missuppfattar allt, de skapar kaos i min hjärna, jag är för feg för att fråga vad som egentligen menades & får istället försöka förstå.

Saker som folk kan ha sagt till mig lever kvar inom mig, de klistrar sig fast på insidan av min hjärna & där bor dom. De försvinner inte. Jag kan bearbeta saker i dagar, veckor & även månader. Händer de något funderar ja ofta över den situationen som uppstod & försöker förstå, åter igen, jag bearbetar den. Saker som folk sagt till för över 10 år sen lever kvar i min hjärna som jag fortfarande har svårt att förstå att folk kunde ens säga. Saker & situationer som hände för över 10 år sen bearbetar jag fortfarande.

Därav försöker jag finnas till mer för personer jag bryr mig om. Jag sätter de i fokus istället för att fokusera på mig. Jag tycker det är viktigare att personer i min omgivning mår bra & är lyckliga.
Förlåt om jag är tjatig, förlåt om jag skickar hela tiden, men det visar att jag bryr mig. Jag menar inget illa med det.
Men ibland brister det & det är dom lägena jag önskar jag kunde få frågan "hur mår du?"

Med detta inlägg vill jag bara förklara lite hur det fungerar i min hjärna, jag vill ingen illa, jag vill alla väl & att även om jag uppfattas som gnällig, störig osv, att jag inte menar med att vara det. Jag vill bara vara mig, Sandra Wikerstam.

  • 86 readers

Likes

Comments

Jag är verkligen sämst på att blogga! 🙄 haha.. men ska återigen försöka bli bättre på det.

Igår hände inte så jättemycket, va på gymmet, sen handlade ja & sen åkte jag & mamma hem 👌 blev en lugn hemma dag. Kvällen avslutades med kebabrulle, lite godis & film :) inte sovit så mycket inatt, typ 40 minuter. Pratat med världens finaste hela natten ❤
Vid 7 tiden lagade ja frukost till mamma & pappa. Sen efter frukosten gick jag & la mig en stund & har nu varit vaken i typ 2 timmar. Idag händer inte jättemycket, blir en lugn hemma dag kika tv & bara ta de lugnt. Imorgon blir det yoga kl 9:00, bra start på dagen. Men nu ska jag fortsätta kolla fångarna på fortet & bara ta de lugnt :)

  • 114 readers

Likes

Comments

Jag försöker blicka framåt, jag försöker. Men varje dag somnar jag tårar som rinner & jag vet inte hur länge jag orkar .. 💔

  • 164 readers

Likes

Comments

Jag har sååå många gånger sagt att jag ska tänka på min kropp åh bla bla bla.. men jag har alltid tyckt gymmet har varit en jobbig plats att gå till, FAST jag samtidigt tycker de e väldigt kul, men de har iallafall blivit så att jag har slutat & börjat osv.. och sista gången ja slutade "bestämde" jag mig för att jag inte skulle gå på gym länge.. fram till för typ 2 veckor sen! Nu ÄLSKAR jag att gå på gymmet 😍 Fyfan va kul de e, att börja i Vara var nog fan det bästa jag gjort, nu vill ja dit hela tiden! 😃
Actic i Vara har sån otroligt bra kontakt med sina kunder/tränare, det bryr sig verkligen om dom som tränar där & mer välkomnad har jag ALDRIG känt mig tidigare! 💪

  • 207 readers

Likes

Comments

Jag är så tacksam för min underbara & fina familj, för min absolut bästa & älskade pojkvän, hans fina familj & de vänner jag har. ❤ just nu är ja i ett väldigt lyckligt stadie i livet & är tacksam för de jag har runt mig. Jag har de ja önskar. & önskar bara att livet har fina & bra saker att ge i framtiden. ❤

  • 262 readers

Likes

Comments

Igår var vi i Göteborg, Jul på Liseberg! Med hela Goa familjen. Riktigt mysigt, åt mat på Green Room som är en vegansk restaurang. Spännande! Fanns endel goda saker :) efter de så for vi hem & kollade Beck. Bra film! 😎✌️️
Idag har de inte hänt så mycket, varit iväg på möte, sen typ bara varit hemma & tagit det lugnt.
Nu snart blir de natten, har något som trycker över bröstet som gör en aning ont.. får hoppas de e borta imorgon 🙌

  • 276 readers

Likes

Comments

En pappa är en person som ska finnas där, som ska stötta när det är jobbigt, som hjälper till om man mår dåligt eller bara vill ha en famn att kramas i. 
En pappa ska vara en förebild och skapa trygghet och bygga upp gemenskap med sitt barn.
​En pappa ska visa tillit och visa att han alltid finns till hands när man behöver.
​En pappa ska visa kärlek till sitt barn.

Den ​pappan​ är inte min ​pappa​. 
Han har svikit mig så många gånger, han har inte visat mig den kärleken jag behöver. Han har inte visat mig tillit att han alltid kommer stötta mig, istället har han visat mig raka motsatsen. Han vill inte veta av mig, han vill inte visa den kärleken jag behöver. Han ringer aldrig för att kolla hur det är med mig eller hur jag mår, han besöker mig aldrig trots att det han bor ca 3 mil ifrån mig. Han prioriterar annat här i livet och det är synd när han valt att skaffa mig. Varför skulle han göra det från första början när han redan försvann första gången när jag bara var några månader? 
😔 ​En sådan person förtjänar inte att få finnas i mitt liv när jag så många gånger försökt att få kontakt med honom. Jag har så många gånger försökt ringa och få kontakt med han men han svarar inte och han ringer inte upp när man har försökt nå han. När man så många gånger blivit avvisad så börjar humöret sakta bli värre, man undrar så vad man gjorde för fel, varför han valde att undvika mig så? Blev jag inte den dottern han ville ha? Var det något jag gjorde fel? Var det något jag sårade honom med? Varför säger han inget då? Varför kan han inte förklara för mig varför han gör som han gör? 

Idag valde jag att ta ett steg som jag inte vågat göra tidigare, idag avslutade jag min kontakt med min ​pappa.​ Jag förklarade för honom i samtalet varför jag ville det och tro på självaste fan att han skyller över allt på mig, att det är JAG som orsakat det osv. Frågade honom varför han valde att skaffa mig och mig bror från början, men det kunde han inte svara på. Jag förstod då att jag inte betyder något för honom och att jag har ödslat tid på en person som inte vill ha min tid. Han får mig att må dåligt, han förstör saker och jag vill inte det, han ska inte få förstöra mer nu än vad han redan har gjort. 

JAG ÄR STARKARE UTAN HAN! 

Likes

Comments

Ligger just nu i ett hotellrum i Danmark med mitt hjärta ❤️ mamma & pappa har rummet bredvid :)
Idag va vi på utställning med Artos, han fick Excellent CK & C.A.C.I.B vilket betyder är väldigt bra! :)
Snart ska vi ner & äta gott & dricka lite öl till de, annars blir de bara myskväll med mitt hjärta ❤️❤️

  • 412 readers

Likes

Comments

Idag är de torsdag & de betyder att snart får ja träffa min älskling igen! Bara 10:30 timmar kvar! 🙈 tur att ja snart ska sova så de går fort :)
Imorgon ska vi plocka upp honom ganska tidigt för att åka iväg på hundutställning med mamma & Clas. & självklart Artos! :)
Blir som en liten minisemester, hotell och bara mysa :)
Veckan har annars varit bra, jobbat & och tagit de lugnt, sover rätt dåligt på nätterna vilket tar ganska mycket på krafterna 😴 men hoppas ja kan få ordning på de för ja känner att de kommer slå ifrån om ja inte får ordning på min sömn.. men men, de blir nog bra så småningom :)
Nu ska jag kolla lite "The Vampire Diaries" och sedan sova. Vill ha fredag & vill ha Ludwig hos mig ❤️

  • 424 readers

Likes

Comments

Idag är de 2 månader med mitt hjärta! ❤️
Tiden rullar på väldigt fort, ibland lite för fort 😇 men dessa 2 månader har varit helt underbara. Han är så otroligt underbar & omtänksam! & att han är min 😍 jisses säger jag bara, vilken kille, är glad att jag träffade han! 🙈👏
Min älskade Ludwig ❤️

  • 430 readers

Likes

Comments