Idag är en sån dag jag helst inte ens vill kliva upp ur sängen. Men jag måste tyvärr det.
Idag ska de sista göras klart i lägenheten för ska lämna tillbaka nycklarna idag & sen är det hejdå med den.

Sovit som en potta skit inatt.. Vaknade en gång i ren panik & nästan grät, vad jag hatar när de händer så.. Sen vaknade ja ungefär varannan timme.. Förbannade mardrömmar, varför ska dom existera för? Va skönt det hade varit om man bara kunde strunta i dom..

Jag har inte varit så aktiv de senaste, men de är ju inte ovanligt för att vara mig har jag märkt, jag bloggar helt enkelt i perioder, de känns lättast så för mig. Bloggen är inget måste för mig men de känns skönt att ändå kunna komma tillbaka hit och skriva av sig osv. Så det kommer nog alltid vara i perioder för mig här.
Humöret idag är inte alls på topp.
Känner gråten i halsen, känner hur svag jag är i kroppen.
Hur jag önskade att denna dagen bara kunde passera.
Hur jag kunde få sova bort hela dagen, men de går inte.
Imorgon, då hoppas jag dagen är bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 69 readers

Likes

Comments

Jag vill bra lägga mig på golvet åh gråta, gråta ut allt som finns inom mig, just nu känns allt jättejobbigt. Folk iggar mig fast jag inte vet vad jag gjort, jag försöker finnas till så gott jag kan, men det är inte alltid jag kan ställa upp så mycket som jag hade hoppats på. Jag förväntar mig inte att folk ska ställa upp tillbaka för de har jag tröttnat på, de är ingen som gör det ändå. Varför ska jag vara snäll m0t folk när ingen är det tillbaka? Folk verkar gilla mig för ja har: fester, tankar deras bilar, köper något osv till dom, när de handlar om pengar DÅ finns jag. Sen finns det 1 sak jag faktiskt är så äckligt glad över, och det är att jag ÄNTLIGEN får leva mitt egna liv! Det finns INGEN som talar om mig om vad jag ska göra eller inte göra, ingen som säger till mig att jag inte får göra på ett sätt, och att jag alltid måste göra som personen säger, det är så jäkla gött att äntligen få leva som jag vill! som jag längtat efter det! :D Och eftersom ja gör det så tatuerade jag fingrarna förra veckan, ska fortsätta bygga på vänster handen vad jag vet hittills, som ja e taggad till de! :D :D helt galet!

 Så på ett sätt mår ja jääävligt bra! :D fast är ledsen, men de går nog över :) 

Likes

Comments

Jag är så arg, ledsen och frustrerad att jag bara vill slå sönder allt jag äger och har. Jag vill inte gå till jobbet, jag vill inte visa mig ute, jag vill bara sitta inne i min lägenhet, helst inte prata med någon, Känslorna går som en jävla berg-och-dalbana! I vissa stunder är jag hur glad som helst medans andra sekunden sitter jag och är jätteledsen. Varför kan ja inte har en ynka jävla bra dag? Jag vill härifrån, komma bort några dagar, så jag kan slippa detta för ett tag, min aggressivitet tar över, jag blir rosenrasande. Jag vill inte !!

 Varför ska de kännas så tomt och jobbigt?

Likes

Comments

​BRA START?! - nja, sådär..

Började året med att jag och Kimmo åkte till Finland, var hur kul som helst! Och jag kommer snart att göra det igen! Blir jag själv då? - det återstår och se! 
Bilder och mera om det kommer i ett annat inlägg! Just nu känner jag att jag bara vill packa ner allt jag äger och har, hyra flytthjälp och flytta! Jag vill INTE bo kvar i en förbannad håla där jag inte känner mig välkommen, alla känner alla, visst så är det, alla umgås med alla? - Nej. Jag vill flytta till en stad där jag kan börja om på nytt, helst där ingen känner mig, där ja kan börja om från 0. Det kan jag aldrig göra här, folk har sin åsikt om mig och hur jag än försöker är jag hatad. 
Likes

Comments

​Idag har min dag inte alls varit den bästa.. Försov mig nästan till jobbet, men hann iallafall någorlunda i tid till jobbet.. Allt va frid åh fröjd där. Morgonmötet va oxå bra, fram tills de va över och vi började greja på jobbet.. Jag åh en arbetskollega rök ihop.. Jag ansåg inte att jag gjorde något fel, jag stod bara på mig och de som kom ur min mun de skiter jag i, de va inte så många ful eller dumma ord, men jag skrek, jag gapade och sa ifrån, Blev kallad "jävla kossa" ett antal gånger, fick höra att personen skulle få mig uppsagd på jobbet, att ingen tycker om att jobba med mig, men de roliga i det är att de som inte gillar att jobba med mig gillar inte jag att jobba med, de jag jobbar med på dagarna är 2 killar. 2 killar som man kan skratta med och de är fan inga dåliga dagar, aldrig ha vi tråkigt! :D Men fick även veta att några står bakom mig, och du ***** jag tänker inte sluta, LYCKA TILL med åh få mig uppsagd. Du kommer inte lyckas! 

Likes

Comments

Allt bara dalar, jag trivs inte här längre, jag vill flytta. Jag vill BORT! Jag vet att endel här inte vill att jag ska vara kvar här, de har nog velat att jag ska flytta länge, iallafall 1. Ta de lugnt, så fort jag kan flyttar jag. De värsta är att lämna familjen åh vissa arbetskollegor som jag verkligen gillar att jobba med, men jag kan inte stanna bara för det, jag själv måste få trivas där jag bor. Att inte trivas i en stad/by där jag har jobb, familjen, egen lägenhet, två fina katter.. De känns jobbigt, att inte få platsa in längre, jag dög ett tag, jag har en sjukdom, jag äter inga tabletter för de, inte gjort det sen 2009. Jag gick på tom mage i över 12 timmar! Jag kan inte äta tabletter de slutade funka, att gå in på en ny behandling va något ja började med men när jag fyllde 18 år och bestämde över mig själv så avslutade jag det och struntade i allt.. Men varför ska jag behöva vara "lugn", hör fortfarande vissa saker jag fått sagt till mig: du är jobbig, folk orkar inte med ditt humör.. De är sådana saker som gör ont i mig, som jag varje dag måste försöka glömma för stunden för att inte brista ut i tårar och totalt tappa det. Jag vill kunna vara omtyckt som alla andra, men varför ska jag behöva ändra mig för det? Det är inte så det ska vara, jag ska bli omtyckt för den jag är, inte den jag "borde" vara.. Jag kan vara uppe i varv, jag vara helt crazy, men det är sådan jag är, det är sån jag gjordes till.. Inte någon lugn liten snäll flicka som inte gör något dumt, jag har gjort som jag velat typ så länge jag kan minnas, jag vill bestämma själv, jag vill inte ha några order om hur jag ska leva mitt liv om hur jag ska bete mig och allt de där, jag är jag och det kommer jag alltid att vara. Oavsett vad folk säger, men de tar emot att visa mitt ritkiga jag. Jag vågar inte leva mitt liv till fullo, jag måste hal tiden bromsa in mig själv, för att folk inte ska tröttna på mig, när jag väl visar upp mitt riktiga jag lämnar dom mig. "det är ingen som orkar med en Sandra Wikerstam" 


En dag bor jag inte här längre, en dag kommer jag bo där folk (förhoppningsvis) tycker om mig. Där jag kan vara mig själv utan att behöva hålla tillbaka.. JAg vill kunna leva mitt liv till fullo! 

Likes

Comments

Jag ska sluta hjälpa till, jag ska sluta låna ut. Jag ska sluta vara snäll. Fan allt blir till ett helvete, sitter inne mä så otroligt mycket agg just nu som en kommer svälla över åh då blir de inte kul för den personen som kommer få ta emot det. Den dagen de händer hoppas jag egentligen inte att den kommer åh hända.. Men men vet ju aldrig..  

Att jag påminner att jag ska ha pengar som har passerat mer än 6 månader skiter väl jag i, är man skyldig är man skyldig oavsett hur långt tid de tagit.. Sen är de inte ens jag som ska ha pengarna, hur svårt ska de vara åh betala tillbaka eller?! Skiter i om vi inte har någon kontakt kvar, BETALA TILLBAKA bara för fan!!
Jag lånar ut för jag vill vara snäll åh försöka hjälpa till så mycket jag, men får ja inte tillbaka det som folk har lånat är det färdigt.. De kommer gå ut över alla. Ingen kommer ja låna ut till.. De får var nog, jag får ju aldrig låna av folk, varför ska då jag vara den som hela tiden lånar ut? Börjar bli lite trött på att hela tiden ställa upp men aldrig få någonting tillbaka.. 


Likes

Comments

​JAG BLIR TOKIG ! 

Likes

Comments

​idag är de söndag.. vilken betyder slö dag! tänker inte göra så mycket idag mer än att städa lite lätt och typ stryka lite saker ;) 

just nu halvligger jag i soffan och kollar nya jönssonligan filmen, som jag sett typ tusen gånger! men gillar den faktiskt :) så den får de bli och några fler! :D Inget gym idag. kör på måndag i stället! ryggen är inte riktigt med mig:(

igår va de lugnt, hade filmkväll mä mig själv och somnade tidigt, så ingen bakis idag inte! :D men vaknade dock ändå mä huvudvärk, men tog en tablett så nu är det bra! :) Frukosten är nere så tänker äta lite flöt idag(= de får man ;) 

Suget efter att tatuera sig igen blir bara större åh större, gjorde den senaste för typ 3 veckor sen bara.. vill under nålen igen! :D hoppas de blir snart ! :) 

rumpbilden bjuder ja på för ja älskar min rumpa så jävla mycket! :D folk kan få klaga, men ja lägger upp exakt vad ja vill, på vad ja vill och vart jag vill! :) Punkt! 

Likes

Comments

Fullständigt namn: Sandra Marie Rut Wikerstam

Kön: ♀
Födelsedag: 24 mars 1994
Hårfärg: just nu är det svrt/blått
Ögonfärg: den jag har ;)
Längd: 173
Bor: Grästorp
Tröjstorlek: helst stora pösiga :)
Jeansstorlek: använder inte jeans
Skostorlek: 40-42

Favorit...
Färg: svart :)
Djur: katt o hund
Årstid: Sommar :)
Hemsida: Ingen
Musikgrupp: ingen speciellt
Låtskrivare: ingen :)
Lärare: Kjell !
Fotbollslag: inget xD
Åldersgrupp: ? :)
Grundskola: central
Gymnasieskola: ingen
Film: hundraåingen <3
Tv-serie: the vampire diares
Klädaffär: gina helst :)
Skoaffär: någon bra ;)
Morgontidning: NLT
Radiostation: lyssnar la knappt på radio ;)
Tv-spel: need for speed ;)
Mobilmärke: samsung galaxy s6 edge så lätt!
Plats: där ja känner mig älskad och omtyckt
Bil: Nya Saab 9-5 TiD4
Chipssort: en del :)
Godis: blandat :)
Mat: spagetti och köttfärsås
Grönsak: Gurka :)
Dricka med alkohol: helst öl åh sprit :)
Dricka utan alkohol: Vatten :)
Tid på dygnet: Natten för då får man sova <3
Dag i veckan: lördag!
Månad: Sommarens månader :) och mars!
Sport att utföra: rida ;)
Sport att se: helst ingen :)
Musikgenre: olika :)
Syskon: bror och 2 ingifta systrar som jag ser som mina systrar :)
Släkting: Många, men mest mormor som jag saknar mest av alla då hon gick bort 2006 i cancer och skulle gjort vad som helst för att få träffa henne igen! <3
Väder: Solen!
Designer: ingen :)
Läkerolsmak: några olika :)
Glass: milka!
Tuggummisort: MÅNGA! <3

Din bästa vän:
Namn: ..
Ålder: ..
Bor: ..
Hårfärg: ..
BDB?: ..
Familj: ..
Ni träffades hur: ..

Ni träffades var: ..
Ni träffades genom vem: ..
Hur länge ni har känt varandra: ..

Hur länge ni har varit bästa vänner: ..

Lite mer privat..
Har du kysst en tjej: yes!
Har du kysst en kille: haha haha jaaa
Ålder vid din första kyss: kommer inte ihåg
Namnet på din första kärlek: skit samma
Har du haft utomhussex: haha OM jag har xD :D
Har du haft gruppsex? nej, aldrig.
Använder du stringtrosor/kalsonger: string :)Är du kär just nu: nej!
Har du varit otrogen: nä.
Har du varit den som någon var otrogen mot dig: va?
Är du nöjd med din kropp: långt ifrån

Erfarenheter..
Du har..
[x] Varit full
[x] Spytt offentligt
[x] Varit med i tidningen
[x] Varit med på TV
[ ] Varit med på en skiva som sålts i affärerna
[x] Ätit sniglar (va liten och käkade genomskinliga bär, såg inte snigeln mä skalet..)
[x] Varit i Italien
[ ] Åkt en katamaran
[x] Blivit sjösjuk
[x] Haft en nära-döden upplevelse
[x] Skrattat så att du fått ont i magen
[x] Skrattat så att du gråtit
[x] Gråtit offentligt
[x] Gråtit i skolan
[ ] Sett "Borat"
[x] Sett "Shrooms"
[x] Sett alla "Saw"-filmer
[ ] Läst alla Harry Potter-böcker
[x] Varit i Sundsvall
[x] Varit i Malmö
[x] Varit i Stockholm
[ ] Varit i Örnsköldsvik
[x] Varit i Göteborg
[x] Träffat en kändis
[x] Skrikit skällsord efter någon
[x] Varit utanför Europa
[x] Kört moped (EU, Vespa eller crossmoppe)
[ ] Tagit moppekörkort
[x] Kört bil själv längre än 3 km
[ ] Tagit bilkörkort
[ ] Åkt kryssningsfartyg
[x] Åkt segelbåt

[x] Åkt motorbåt
[x] Varit inlagd på sjukhus
[x] Opererats ( 9 november 2014)
[x] Sminkat dig själv
[x] Sminkat någon annan
[ ] Klippt av dig allt ditt hår/snaggat dig
[x] Åkt skidor
[ ] Åkt snowboard
[x] Bowlat
[x] Spelat minigolf
[x] Spelat air-hockey
[x] Åkt skridskor
[x] Spelat biljard
[x] Gått på någon lagsport
[x] Gått på någon uppvisningssport
[x] Gått ut grundskolan
[x] Badat en katt
[ ] Stöpt egna stearinljus
[ ] Sytt ett par byxor
[ ] Gått ut gymnasiet
[ ] Varit elevrådsrepresentant
[x] Ställt upp som fotomodell
[ ] Ställt upp som krokimodell
[x] Haft ett sommarjobb
[ ] Gjort en egen tidning
[x] Träffat någon du lärt känna på internet

Karriär
Vad går du för utbildning: ingen
Vart: ----
Vad var din poäng när du gick ut nian: 10poäng - G i engelska
Vilket är ditt starkaste ämne i skolan: engelska
Vilket är ditt svagaste ämne i skolan: Idrott
Vad vill du bli när du är färdigutbildad: ------
Vad är ditt mål i livet: -------
Ska du fortsätta studera på högskolan efter gymnasiet: haha aldrig

Livsfrågor.
Är du rädd för döden: japp..
Är du rädd för psykisk smärta: ah
Är du rädd för fysisk smärta?: ah
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske
Är du för eller emot abort: -------
Tror du på karma: ..?
Tror du på ett liv efter döden: kanske

Tror du på spöken: japp...
Tror du på UFOn: haha nääää
Tror du på återuppståndelse: vet inte
Har du varit med om något övernaturligt? har ja säkert

Antingen eller..
Höger eller vänster - politik?: ......
Mamma eller pappa?: BÅDA!
Staden eller landet: landet..
Kolsyrat eller saft: kolsyrat
Natten eller dagen: Natten
Folktomt eller folkfullt: fullt
Ständig uppmärksamhet eller total ignorans: egentligen bådaBlåa eller bruna ögon: spelar ingen roll
Blondiner eller brunetter: båda
Killar eller tjejer som kompisar: killar
Överdrivet med smink eller inget alls: ingetNaken eller kläder: egentligen båda
Hiphop eller rock: ....
Fotboll eller hockey: inget.
Klackar eller gympaskor: mellan ting
Jeans eller mjukisbyxor: mjukisar
Skjuta eller skjutas: skjta
MSN eller ICQ: MSN
Playahead eller Bilddagboken: inget
Glad eller ledsen: Glad
Skratta eller gråta: skratta såklart
Full eller nykter: full

Likes

Comments