Ibland mår man inte så bra och det är okej. Det är okej att man mår dåligt och det är inget fel med det. Att leva med ångest är inge fel. Det är okej! Man är inte mindre värd för att man lider av panikångest eller någon annan ångest. ALLA är annorlunda och varje person är unik på sitt sätt.

När ångesten kommer är det inte lätt. Jag tycker det är svårt att öppna mina känslor och säga vad jag känner och tycker. Jag är rädd att mina ord sårar någon, men den ända jag sårar är mig själv. Man försöker att vara stark, men ibland så kommer det bara. Den ångesten som gör än så fruktansvärt ledsen, men man vet egentligen inte för vad.

Min ångest har ALLTID funnits, men den har inte varit stor. Den har varat i 5 min sen är det bra, men nu kan den sitta i 1 dag eller mer och det är så fruktansvärt jobbigt och tungt. Önska verkligen jag kunde skriva här vad det beror på men jag kan inte göra det. alla som står mig nära vet vad detta handlar om och det är det viktigaste. Är så tacksam över alla som stöttar mig i denna svåra period nu och förhoppningsvis är det snart över.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments