Nu har vi tagit oss igenom julhelgen! Yeeeyyy!
Ingen julfeeling detta år alltså -.-'
Meeen iaf julen va trevlig! Vi åkte först hem till svärföräldrarna och käka lite frukost och öppnade våra julklappar. Bästa va ett från David, resa till ullared och 1000kr att shoppa för. WoopWoop! Sen åkte vi och hämta Roxanne å sen åkte vi direkt till David kusin å firade med hans släkt. Roxanne fick såååå mycket julklappar😅 Hon är poppis 😉
Efter maten åkte vi till mina föräldrar där min mormor och morbröder va. Vart ännu mer julklappar^^
Igår åkte David och hjälpte en kompis och jag och Roxanne slappa hemma och lekte med alla nya leksaker, speciellt dockvagnen.
Idag åkte vi till svärföräldrarna och käka lunch. David mormor va där också. Fick lite mer julklappar då :)

Likes

Comments

Min lördag var AZUM!!! Tillbringade den med mina kusiner Lizette och Celine. Vi sjöng å dansade å bara va^^ Bästa på länge. Att få komma bort å bara vara Sandra och inte mamma för en kväll. Det behövs ibland.

Likes

Comments

Hej.

Just nu sitter jag och Roxanne och kollar på julkalendern.
Idag har har Celine hjälpt mig att färga mitt hår. Sen träffa vi Lizette så åkte hon och jag till systemet och handlade till imorgon.
Nu är jag galet taggad inför imorgon!! Kommer bli toppen!

Likes

Comments

Tjohooo!!!!
Grymt bra vecka!!!
I måndags var jag på möte och fick jobb. Gjorde även mitt första prov i vård och omsorg. Idag var jag på möte i skolan om betyg för att se om jag vart godkänd så jag kan plugga vidare och jaaa det var jag!! TJOHOO!!!!
Pallar ju inte gå om😅😅😅
Är bara 2 saker jag måste fixa till men är ändå godkänd men kan höja betyget. Så nu ska jag fixa nått att äta och sen fixa dom där uppgifterna 💪

Likes

Comments

hahah hallå där!

Om det finns någon där...

Jag är usel på blogg. Men aa skit samma!!
Jag är mamma så vart finns tiden?!

Nu är ju Roxanne 1år! GALET! Och hon kan gå nu!!!
Hon går hos dagmamma för jag pluggar på C3L till uska. Alltså undersköterska. Idag var jag även på en arbetsintervju. Så nu har jag jobb. WOOPWOOP!! Kalasbra!!

Nu sitter jag bara hemma och Roxanne springer runt och leker 😊

Likes

Comments

Hahaha jaa jag är ju sämst på att blogga!

Mycket har hänt sen sist. Roxanne är snart 9månader, vi har flyttat till min morbrors lägenhet, jag ska börja plugga igen och Roxanne ska börja hos dagmamma.

Något som är detsamma är att mitt temperament är detsamma. Finns en person jag är väldigt arg på. Hen accepterar inte mig som hen bör göra. Skriver skit om mig på sin blogg och skriver om sånt hen ska ge fan i! Har man inget med saken att göra ska man hålla käft. Usch vad arg jag är!!!


Idag ska jag åka hem till mina föräldrar och tvätta och hänga där för David hjälper sin kompis att flytta så är helt ensam. Eller aa har ju Roxanne :)

Får ta å lägga upp en bild på stora tjejen <3


Likes

Comments

Godmorgon!

Ojoj vad längesen jag skrev🙈 Roxanne blir snart 3 månader.
Dop på söndag som vi måste baka till IDAG!
Nu ska jag äta frukost😊

Likes

Comments

Asså det är så mycket nu med bebis så hinner inte skriva. Idag är min sessa iaf 10dagar. Vi bytte nyss blöja och satte på pyjamasen☺️ nu ligger hon på soffan, kollar runt, pratar lite och sprattlar^^
Finns inte så mycket att skriva om henne än eftersom hon är så liten fortfarande. Hon äter, sover och skiter 🙈 Typiskt bebisar!
Men hon är en glad liten prick!

Likes

Comments

Hehe ja nu är det så att bebis är född! Yeeeyyy!
Hon kom på beräknad dag alltså 13 augusti. Hon va 51cm lång och vägde 3400g 😊 hon äter som hon ska och allt funkar😊 Bara mamma som har ont i hela kroppen efter förlossningen 😂 men nu känner jag att det börjar ge sig och är på bättringsvägar^^ skönt det! Men nu ska vi mysa lite så 😜

Likes

Comments

Ingen bebis än och gick in i vecka 40 igår.... 5 dagar kvar till bf.
Va mycket text på appen denna gång så blir två bilder 😜

Likes

Comments