Syrenerna blommar för fullt och jag känner mig som Ferdinand som "luktar på blommorna" vart jag än går. Lupinerna blommar också i dikena, och det ser så fräscht ut.

Sådär annars så har jag två lediga dagar framför mig nu, vilket ska bli riktigt skönt. Imorgon åker jag och Robert ner mot Tammerfors för att hämta hans föräldrar. Kanske vi hinner pricka in lite shopping då också, eller i alla fall en god lunch.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra helgen gjorde jag egen potatisgratäng från grunden för allra första gången i mitt liv. Vuxenpoäng minsann. Satte i potatis, lök och vitlök och mums vad gott det blev. Stekte lite kyckling till också och så lite grönsaker på det. Fick också användning av timjan som jag sått som jag satte ovanpå gratängen när allt var klart och det var ju gott också. Tummen upp!

Likes

Comments

Över helgen virkade jag ett nyckelband att ha på jobbet som jag inveg idag. Lätt att göra var det och fyllde sin funktion bra. Eventuellt gör jag ett till i en annan färg så man kan byta om lite.

Likes

Comments

Igår började vi midsommarfirandet med Simon och Fredrika innan vi åkte vidare till Marks villa. Där fick vi mat och dryck och hade olika lekar. Efter någon timme kom Petra och då åkte vi vidare till Eskilsö där det var massvis med folk, innan vi avslutade kvällen. En riktigt rolig kväll!

Ikväll ska jag antingen vara chaffis eller bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Idag åkte vi och handlade lite till kvällen och sedan till villan och bjöd mor och far på hotdogs. Riktigt gott var det, det äter man inte allt för ofta.

Ikväll ska vi fira midsommar med vänner och bekanta så det blir kul.

Likes

Comments

En sak jag älskar med skiftesjobb är nog då man får sova vissa morgnar och inte behöva stressa iväg till jobbet. Idag har jag duschat, tvättat, ätit en lång frukost, virkat lite och tittat ett avsnitt OITNB och nu ska jag snart gå iväg till jobbet.

Likes

Comments

Igår åkte jag med Amanda och massa andra för att spela brännboll, som jag inte spelat sedan lågstadiet tror jag.

Jag var inte direkt taggad först men när vi började var det faktiskt himla kul, speciellt när man träffade bollen.

Likes

Comments

Min yngsta syster fyllde år i början av juni. Idag köpte jag lite jordgubbar och hallon, fick hem Linnéas present, tog med lite morotskaka och åkte hem och satte på kaffe med Amanda tills resten av familjen kom hem.

Linnéa blev nog överraskad, hon trodde knappast att hon skulle få någon födelsedagspresent av oss, inte såhär långt efter att hon fyllt i alla fall. Beställde hem Therese Lindgrens body lotion och shower gel för CCS i present, blev nästan avundsjuk och ångrade att jag inte beställde åt mig själv också.

Tummen upp för snabb leverans från Sverige också (beställde bara för ett par dagar sedan).

Likes

Comments

I sommar jobbar jag heltid, senaste år har ja oftast jobbat 78%. Det märks nog att de lediga dagarna är färre nu, men det går bra ändå. I alla fall de dagar då vädret inte är det bästa.

Igår var jag iallafall och träffade Felicia och Petra på kvällen så det var riktigt kul att ses alla tre, det händer inte så ofta längre.

Likes

Comments

Morotskaka är en stor favorit hos mig så igår bestämde jag mig för att göra en före vi åkte till villan på kaffe. Var mycket enklare än vad jag kom ihåg och det blev riktigt lyckad. MUMS. Efter att vi flyttade hit är det mycket roligare att baka då vi har diskmaskin och mikro nu. Förut såg det ju ut som värsta bomdnedslaget efter att man bakat lite innan allt var bortdiskat.

Måste också uppmärksamma min fina rosa ugnsform som jag köpt på LIDL för ett tag sedan, tror den kostade runt 5€ och den är verkligen bra.

Likes

Comments