Min morgon började med ett möte med forskningsgruppen. Blev åter igen förvånad över hur oplanerat någonting kan vara också på universitetsnivå. Förstår inte heller varför allt ska göras så invecklat.

Efteråt gick vi på en välbehövd lunchpaus och sedan bänkade jag mig i datasalen och påbörjade en hemtent. Nu har jag och Julia druckit kaffe och ätit en fastlagsbulle så nu orkar jag nog en stund till.

Trevlig fastlagstisdag!

Likes

Comments

Helgen och tre arbetsskift förbi, och nu är jag tillbaka i Åbo och redo för tre studiedagar.

Imorgon ska jag köra hårt med språkopponering och börja på en hemtent. Kämpakämpa.

Likes

Comments

Amanda fångade vår hund Maija på bild igår då vi gick till mormor och morfar. Snyggo.

Likes

Comments

Jag är vanligen ingen frukost-ätare, men på helgmorgnar är det ju det bästa som finns då man verkligen har tid att äta en ordentlig frukost.

Likes

Comments

"Äntligen" tänkte jag när opponeringsveckan var över. Nu gäller det att finslipa kandin då bara så blir det väl bra. På fredagen åkte jag med Thomas hem mot Närpes och tog det bara lugnt på kvällen.

Idag har jag jobbat morgonskift, varit till mormor och morfar med hela familjen, varit och hälsat på farmor med Amanda och nu på kvällen var jag och Amanda till Petra och tittade på Melodifestivalen med ett öga. Imorgon jobbar jag kväll så det blir skönt med sovmorgon.

Kåtnäs-vyerna.

Likes

Comments

Mums!

I denna smoothie lade jag ty allt jag hade hemma: Banan, färsk spenat, frusna blåbär, hallon och mango, grekisk yoghurt och lite vatten, Och frusna hallon ovanpå.

Likes

Comments

Idag fyller vår lilla Maija hela 10 år. Tänk vad tiden går.

Likes

Comments

I söndags köpte vi färskt spenat eftersom denna Åbo-vistelse är hela 5 dagar lång, det var inte igår. Nu använder jag spenat så mycket det bara går. Igår gjorde jag maletköttsås med mycket spenat och lök. Som tur var så lämnade det lite så idag när jag värmde upp maten tillsatte jag ännu mer spenat. Perfekt.

Likes

Comments

Så himla fin låt.

Idag har jag läst de avhandlingar jag ska läsa tills i morgon och nu tänker jag inte studera mera idag. Med denna låt och massa andra bra låtar ska jag nu ta itu med att städa lägenheten istället.

Likes

Comments

Denna vecka har vi opponering av våra kandidatavhandlingar hela veckan. Igår satt vi hela dagen och jag hade min opponering. Eftersom att prata på standardsvenska framför människor verkligen inte är min starka sida så var jag riktigt nervös men det gick ändå helt bra under "mina" 45 minuter som jag opponerade. Känns som att man bara hackar på andra men det är ju bara positivt för oss alla som skribenter. Verkligen skönt att jag klarade det och inte behöver tänka på det mera nu.

Imorgon blir jag och min avhandling opponerad, så det ska bli roligt att få feedback. Har redan ändrat mycket i den sedan jag lämnade in den och igår insåg jag även "fel" som jag märkt i andras avhandlingar som jag gjort i min egen avhandling men inte märkt. Japp, det blir bra.

Det är även intressant att läsa andras avhandlingar så man lär nog sig mycket under denna vecka.

Och det bästa av allt, det närmar sig slutet!

Likes

Comments