View tracker

Dagen innan skolstart och jag är som minst taggad. Riktigt skönt att få vara äldst på skolan denna gång och att äntligen få känna längtan till att det är jag som tar studenten till sommaren. Kan ej förstå att om fjorton hela dagar så fyller jag arton jäkla år!! Inte nog med det så får jag förhoppningsvis ett efterlängtat körkort i handen inom en snar framtid. Det är så sjukt många grejer som händer runt om kring mig nu och jag har så fruktansvärt mycket att se fram emot.

Nu i kväll har jag endast tagit det lugnt med ett varmt bad, god "mat" och serietittande. Hade egentligen tänkt att plugga till körkortet men har verkligen inte orkat lägga energi på det just idag. Nu behöver jag nog ta och sova om jag ska orka upp i morgon, förutom att det känns tungt bara att skriva det och veta att jag måste gå in och ställa klockan på tidigt så får ni sova så gott. Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​En riktigt mysig hemmakväll var vad som behövdes just nu. Ensam eller ej, spelar ingen roll då Marcus är påväg hit nu och ger mig sällskap här ute på altanen. Med isvattnet i handen, chipsen i munnen och Justin i högtalarna får mig just nu att må otroligt bra. Tänker på att härligt som händer framöver som min 18års dag, körkortet, Justin Bieber konserten och sista året på gymnasiet. Ska jag fortsätta? Nä, jag tror ni fattar.

Likes

Comments

View tracker

Promise? Promise. Att lova är något stort. Att lova att alltid älska någon är fint. Det är just vad min mamma & pappa gjorde. De har varit gifta i 19år & älskar varandra lika mycket då som nu. Deras ringar har länge behövts förnyas då dom inte längre fick av sig dom, samtidigt som de nya ringarna togs på så förnyade de även deras löften, som vi firade med ett glas bubbel. Även jag. Jag fick även äran & fota dessa bilder som sedan ska ramas in & sättas upp i deras sovrum. Fantastiskt.

Likes

Comments

Att förnya garderoben & sminklådan en aning kan behövas ibland. Så som denna gång då jag hittade både saker jag verkligen behövde & även saker jag verkligen fastnade för eller har kikat länge på. Smink från Sleek samt Sephoras egna, bh från Björn Borg, ur snygg men enkel bikini från H&M, osv osv. Allt blev inte med på bild då jag hade på mig en av bh:arna för jag köpte två par, ett par solbrillor &  några smycken då jag verkligen inte orkade ta av mig det. Men grymt nöjd är jag med allt så jag kan klara mig ett tag, haha.

Likes

Comments

Eftersom jag var för lat för att bära med mig min kamera till Stockholm så tänkte jag bjuda på några bilder från min telefon/snapchat istället. Tänkte ikväll lägga upp på vad jag har handlar osv där borta. Någon intressant kanske det blev. Hoppas dessa bilder duger för stunden.

Likes

Comments

Tåget har börjar rulla mot Gävle där vi då byter för att sedan åka vidare mot Stockholm. Det är nämligen så att jag & min mamma har bokat en natt på hotell i Stockholm då det har varit extremt mycket som hänt hemma så vi ville ta en spontan trip någonstans för lite shopping & andra härligheter. När vi kommer fram blir det nog att gå i några affärer tills vi får checka in på hotellet vid tre tiden. Ikväll blir det fin middag för sedan lite bad & vin på hotellets takvåning där dom har en uppvärmd pool med utsikt över fina Stockholm. Är jag nöjd med det? Svar ja. Ibland måste man få lyxa till det lite i vardagen.

Likes

Comments

Sitta ute i solen under ett parasoll & kika in på olika bloggar för att leta inspiration är väl för underbart. Vädret börjar dra ihop sig sakta men säkert men inte är de nå sura miner för de. Kvällen har inga planer än så länge så om inte annat blir jag nog bara hemma med kanske en film igång på datorn & bara tar det lugnt. Ni får ha det himla bra så länge!

Likes

Comments

Det kommer i perioder då bloggandet inte ens finns i min värld men även perioder då motivationen är på topp och jag blir så fruktansvärt motiverad och inspirerad till att blogga. Vart jag är just nu vet jag inte. Har de senaste veckorna känt att bloggning bara är en dum och tråkig sak då jag aldrig har något vettigt att blogga om. Men även dagar som denna idag då jag blir så inspirerad av så många andra till att blogga och verkligen ta tag i det igen. Jag funderar starkt på att köra igång ingen och hoppas på att det håller i sig. 

Wish me good luck.

Likes

Comments

Missen är lika utmattad som jag. Det är tisdag & jag har varit hemma. Har endast solat & tagit det lugnt, målat naglar, kollat youtube & myst ner mig i soffan efter någon timme i solstolen. Det har varit ca 20 grader idag & man börjar äntligen känna doften av sommarlov. Det är endast 5 riktiga skoldagar kvar + en heldag med volleyboll, + till sist dagen då själva skolavslutningen/studenten är. Så sju skol-vardagar kvar i skolan eller hur man ska säga, helt sjukt. Nu längtar jag nå enormt.

Kram.

Likes

Comments