Föräldrar fritt hemma i en vecka & jag får passa på att umgås med Marcus lite mer då vi & min bror får ta hand om huset haha. Passar fortfarande på att ha lite sommarlov nu när man är arbetslös & passar på att njuta lite extra av ledigheterna. Vecka 33 har jag förmodligen jobb & då börjar allvaret på riktigt.

Dessa dagar med sena nätter, bubbelbad, go dricka & trevligt umgänge är något man verkligen får ta vara på. Under senaste tiden har vi varit uppe till cirka 4 på natten & sovit till sent på dagarna. Både underbart & drygt.
Har även umgåtts en del med Marcus systerdotter som är så otroligt go. Förutom det har de varma dagarna tillbringats en hel del på husbåtar, flotte & blivit en del fiskning, dock inte fiskning för min egna del. Kan vara kul att stå bredvid ibland också!

Nu vill jag bara ha morgon dagen som får spenderas med två fina vänner med bad & bubbel. Såå mysigt!

Likes

Comments

Äntligen sovit en riktigt skön natt. Sovit riktigt djupt, ingen hosta över huvudtaget & inte drömt nå skit som jag kommer ihåg när jag vaknar dagen efter.

Har nämligen haft hosta/ont i halsen i snart fyra veckor och den senaste veckan har jag haft sådan fruktansvärd hosta att jag endast sovit någon enstaka timme om natten. Vaknar till av nån dryg hostattack & känns som jag tappar andan en kortis.... usch.

Vet inte än riktigt vad denna dag har att erbjuda mer än att jag behöver rensa min garderob. Men det tar vi senare då sängen var så otroligt skön! Snart blir det frukost i alla fall.

Ha en bra tisdag alla!

Likes

Comments

Youtube, flyttvloggar, nånting gott att äta, ny badad, kvällssolen genom fönstret, hur mysigt är inte detta??

Ikväll är en kväll då jag bara vill må. Göra det jag mår bra utav & bara njuta en stund. Slippa all stress. Slippa tänkta på alla andra. Endast tänka & göra det jag känner för. Nu sitter jag & kikat på massa flyttvloggar & drömmer mig bort. Ska snart fixa nånting att käka, nån liten kvällsmacka osv. Ska försöka att inte vara uppe allt för länge inatt då jag inte vill vända på dygnet helt nu när jag är hemma om dagarna. Imorgon har jag en del att göra då jag verkligen behöver rensa min garderob & få lite ordning på allt i rummet. Som vissa redan vet så älskar jag verkligen att ha ordning på saker. Ett stökigt rum finns inte i min värld. En icke organiserad garderob är något jag måste göra nånting åt. Har haft det så stökigt i den länge nu & kände idag att det får vara nog haha. Uffa.

Likes

Comments

Hur min midsommar var? Ja det har jag svårt att svara på själv. Egentligen var den någorlunda kaos. Åtminstone närmare natten. Allting började bra, som vilken midsommar som helst. Men framåt 22 tiden började saker spåra lite, det var bråk om olika grejer, ångest, avundsjuka osv osv. Egentligen så som de flesta fester brukar sluta vad jag vet, men det var på en annan nivå denna gång.

Nog om de... det är måndag igen. Jag är arbetslös än & vet inte alls vad jag vill med livet. Lättare sagt än gjort så är det enda jag vill är att flytta hemifrån & flytta ihop med min kille. Vi har väl snackat om det ett tag nu att vi vill det men man ska ju ha pengarna också. Alltså ett jobb först & främst. Vi ser vad framtiden har att ge!

Hoppas alla har haft en bra midsommar i alla fall.

Likes

Comments