Header

Vart sååå skönt att ha fått bort de gula tonerna i håret! Känner mig så mycket fräschare! Så nu ska jag köra med en platinum blond hårbomb för att behålla den kalla tonen o inte gå tillbaks till den gula tonen!

Shoutout till Louise på Nikita hair på Erikslund!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej!

Kände för att slänga upp ett inlägg nu! Har inte haft så jätte bra o positiv inställning till att orka blogga. Men men de kommer lite då o då jag känner att jag har orken! Hoppas ni hänger med mig iallafall!

Denna body butter från Petal Fresh - Mango & Mandarin är nog bland de bästa body butters jag testat! Jag har riktigt torra ben men absolut inte efter jag använt denna! Den luktar super super gott och är super super bra! Ni måste testa!!

Likes

Comments

Okej nu sista september kommer jag färga mitt hår och ska göra mig blond och mer kall i håret! Vill få bort de gula tonerna i mitt hår och fixa min utväxt!

Har funderar på att antingen göra ombre, alltså min naturliga hårfärg upptill och sen blond nertill!

Eller

Köra på blond hela vägen de beror lite på!

Här är mitt hår just nu och jag är blond men de syns inte eftersom dem andra bilderna är extremt blonda!

Likes

Comments

Heej !

Nu vet jag att det har vart en usel uppdatering men har haft så mycket med skolan, praktiken och bloggandet har bara hamnat åt sidan tyvärr..

Men hörrni jag tror jag vet vad jag vill bli eller jag har i alla fall en liten aning om vilket område jag skulle vilja jobba inom. Helst skulle jag vilja bli fastighetsmäklare för det verkar så sjukt kul, dels tycker jag det är kul att komma på bostäder som är till salu och sen tycker jag det verkar intressant och kul att få vara med och sälja och påverka kunderna.

Men jag har även en liten aning att bli homestagningkonsult vilket är personer som inreder bostäder m.m och dessa personer kan hjälpa till fastighetsmäklarna genom att ljus-sätta, färgsätta, inreda, plocka fram möbler innan visningarna på bostaden. Och jag älskar verkligen allt som har med inredning att göra, att få göra om mitt rum, plocka fram de viktigaste och bara "leka" runt lite är såå kul.

Så jag har lite att tänka på nu vad jag vill bli och plugga till. Vad jag läst är det mer plugg till fastighetsmäklare "såklart" och ska jag läsa till fastighetsmäklare behöver jag grundläggande behörighet + Matematik C, Samhällskunskap A och Engelska B eller Matematik 3b/3c, Samhällskunskap 1b/1a1+1a2. Medans jag inte behöver något av dessa för att plugga vidare till homestagningkonsult.

Så sjukt svårt!

Likes

Comments

Vaknade idag och mådde bättre än många andra morgons. Eller vad man nu säger..
Jag låg kvar i sängen en stund och kollade på en serie och senare tog jag mig ut i skogen i ca. 1h med lilla Ozzy!

Likes

Comments