Header

Nu har vi landat hemma i Sverige och Sitter i bilen påväg hem till vårt lilla underbara hem! Hela resan har vart så sjukt häftig, rolig och bra! Från San Fransisco till Los Angeles till Las Vegas med bra sällskap! Det har verkligen vart super kul!

En av dem allra sista upplevelserna vi gjorde var att åka till Grand Canyon med helikopter.. jag som är höjdrädd och hatar saker som flyger hade jag såklart panik.. det tog oss 40min dit och det var lite turbulens så det var inte alls kul, jag sagt spänd som en pinne vågade knappt kolla ut, ville bara att de skulle vara över.
När vi kom fram skulle vi gå ut på SkyWalken men f*n heller de gjorde jag inte.. eller vågade gå ut ca. 1-2m men sen lät de som glaset skulle gå sönder så gick rakt in igen och satt där medans dem andra stod där och tog bilder.

Likes

Comments

I tisdags åkte vi till Universal Studios Hollywood vilket var en sjukt cool upplevelse! När vi kom dit började vi med att gå in i Harry Potter "landet"! Det var så sjukt häftigt! Vi fick komma in 8.00 för vi köpt "Front of Line" biljetter så vi slapp stå i alla köer till attraktionerna och det är jag sjukt glad över att hi gjorde! Vi började med att åka Harry Potter karusellen som gick inne i slottet. Det var nog den bästa jag åkt, man åkte runt som man var med i filmen! Men man blev sjukt illamående ut!
Hela Harry Potter landet såg så verkligt ut och var verkligen häftigt att gå i! Det såg ut som det gjorde på filmerna!

Efter att vi vart inne på Harry Potter gick vi vidare till The Simpsons där vi stannade till på Krusty Burger och åt lunch! Sen gick vi o kollade lite på The Simpsons "landet"!

Vi gick sedan vidare till en busstur som skulle ta oss runt där dem spelade in massa olika filmer i Hollywood. Vi fick veta vart ddm spelade in den filmen och hur det såg ut, att dem hade olika teman och land! Det var sjukt coolt det med! Vi fick även se korta korta 3D filmer från Jurassic Park och The Fast and the Furious! Dem var även sjukt coola!

Efter vi sätt vart dem filmade in gick vi vidare och kollade på alla olika attraktioner vilka var sjukt häftiga att åka, allt gick fram och tillbaka, upp och ner så man blev väldigt åksjuk men det var häftigt att åka dem! Vi kollade även på en "live film" som handlade om djur, den var sjukt mysig och rolig, man fick se alla möjliga olika djur som hund, katt, ugglor, möss, hamstrar, fåglar osv.. djuren var så duktiga och fina!
Vi kom till Universal Studios Hollywood 08.00 och åkte därifrån runt 19.00

Likes

Comments

Vi var på en hockeymatch för nån dag sen i Los Angeles då vi kollade på Anaheim Ducks som mötte Philadelphia Flyers!
Det var en sån sjukt häftig match, matchen hann inte ens börja innan det blev en fight, en av spelarna i flyers blev av med sin tröja och utrustning helt vid fighten. Det hände så sjukt mycket under matchen, den var spännande det blev mål på mål. Matchen slutade 3-3 så det blev förlängning med 3mot3 och det blev inga mål under förökningen så det blev straffar vilket slutade 3-2 och Ducks vann!

Det var ett plus i kanten att det spelade 3 svenska killar i laget! Det var så sjukt häftigt och en otroligt bra match!

Likes

Comments

Idag började vi dagen med att åka ner till Citadell Outlet som låg en liten bit ifrån hotellet! Det var en fin outlet med många olika bra butiker! Det fanns allt möjligt, kläder, skor, smycken, mat, barnkläder osv! Vi var där i ca. 4h och såklart fann jag lite men tillslut blev det alldeles föd mycket folk i butikerna det var köer ända ut till dörrarna och på vissa butiker fick kön runt hela butiken i en linje, det var sjukt hur mycket folk det var!

Efter shoppingen åkte vi vidare till Griffit Observatory. Vi kom dit när det var ljust och man ska vara där på kvällen för att få bra och fina bilder och få en sån sjuk utsikt! Det var verkligen fint och det är verkligen sjukt stort! Vi fick med i dagsljus, när solen gått ner och det blev rosa på himlen och när det var mörkt! Bilderna blev sådär men men det får duka det var sjukt fint iallafall!

Likes

Comments

Heej!

Nu var det ett tag sen vi var på Alcatraz här i Kalifornien men det var så sjukt coolt såt tyckte faktiskt det förtjänade ett eget inlägg! Vi var där i måndags då vi var i San Fransisco, man åkte båt dit som tog ca. 10min! Jag förväntade mig inte att det skulle se ut som de gjorde, jag trodde det skulle vara lite "finare" man det var små hus som hade rasat och det var massa växter som hade växt upp mellan plattorna men det vad ändå skit coolt!


Det som var mest intressant och roligt att se var cellerna, men man trodde att cellerna skulle vara större än vad dem var. Det fick bara plats en liten liten säng, en toalett och ett handfat sen var det endast en liten bit kvar av cellen..

Jag såg deras film "Flykten från Alcatraz" natten innan vi skulle åka till Alcatraz så jag skulle förstå lite när vi kom dit! Och det är jag är sjukt glad över att jag gjorde! Jag förstod det mesta när jag väl var där, det vart mer kul att gå runt sär och kolla och det blev lite "ja men det var där dem kröp ut, där gjorde dem det där osv"!

Likes

Comments