Header

Jag är så glad att vicky och Carro kom hit och firade midsommar med oss, då jag inte känner att jag kan åka någonstans heller. Så tacksam att jag har er i mitt liv alltså ❤️

Helt fantastisk midsommarafton har jag haft och idag är man glad att man inte drack så mycket☺️och en himla tur med vädret så de kunde ju inte bli bättre!

Nu👇🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

..sällskapet👆🏻🙏🏻 Isabelle och Elsa har varit med oss idag tills nu på kvällskvisten, och det var inte igår SÅ mysigt!❤️❤️ Syster och Alex kom åxå hit, massa surr,bus och såklart mat.

Jag och syrran passade på att måla naglarna också, med de nya nagellacken jag fyndade på Birsta! Nu måste man bättra på brännan så de turkosa nagellacket får visa sin bästa sida! 😉 men imorgon blir det förhoppningsvis sol så man kan pressa lite!

Likes

Comments

Igår åkte jag och syrran till Birsta för att prova "folkmassa" hur mina nerver klarade det.. satt 30 min i bilen utanför innan jag ens kunde gå in 😂 men jag var där inne iallafall en stund med ångest men det gick ju iallafall.
Sedan köpte jag massa blommor som jag skulle sätta ute, såklart hjälpte Pierre mig med det (han med gröna fingrarna)✌🏻sedan blev det grillat å mys hemma bara.

Idag for jag och syrran till Carro eftersom vi inte grattade henne i fredags då hon fyllde år. Hon bjöd på en mycket god sommartårta 😍👌🏻 också fick hon två (som skulle vara rödvins glas från Orrefors) men när hon öppnade paketet var det ett rödvinsglas som inte var den serien vi ville ha och det andra glaset var från den serien vi ville men var ett vittvins glas, hur tänkte hon som jobbade känner jag 😂😂 haha.

Nu står städning på schemat, på återseende 😘

Likes

Comments

Jag städar VARJE dag, dammsugaren ligger alltid framme (är ju ingen idé att ställa undan den, nån som känner igen sig?)

Likes

Comments

Vilken härlig dag vi haft idag, jag och Sally. Hela förmiddagen spenderade vi hemma hos mamma i solen. Gick även en promme med sallan så hon somnade, fick man lite soltid tills molnen kom..suck!
Är det blå himmel och strålande sol så blåser det, är det varmt så är solen i moln och de är mulet. Eller så är det alla årstider på en och samma gång? Kan det inte bara vara fint väder hela dagen utan moln och utan blåst, jag ber till vädergudarna! 🙄☀️🌸

Nu ligger man som en säl i soffan och smaskar på fredagsgottat, dock har jag fredag varje dag och måste omedelbart sluta med detta för nu är man ploffsig igen.. men jag startar med det på måndag 🤥 måste iallafall bli duktigare på att röra på mig, som jag var innan.

Likes

Comments