Header

Hej fina underbara lördag, NOT.

Här hemma är det sjukstuga, då Sally smittat oss.
Jag har feber och snoret bara sprutar när man nyser, ja de är fint med dagisbaciller..
Har legat vaken typ helat natten pga av rethosta också, livet på en pinne känner jag speciellt när man måste underhålla Sally även fast jag känner att det ända jag skulle vela göra är att sova. 💆🏼😴

Jag har iallafall plockat undan och dammsugit, man måste ju sysselsätta sig med nånting så man inte somnar av dessa låtar som Sally lyssnar på, tex blinka lilla stjärna 🙄

Igentligen skulle jag till syrran och hennes kille för att gratta honom idag, men icke..det får bli en annan dag.

Jaja nu ska jag plocka i disken sedan blir det ryggläge i soffan.

På återseende 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det blev en riktig överraskning när Peters pappa och Ewa kom hit i söndags, med en ny vagn (då vi har våran på förskolan). Hur snälla får man vara? 😍 och såklart har jag redan gått med den två gånger och älskar den, Sally sitter som en kung i den också. P e r f e k t, stort tack återigen!

Nu är Sally på förskolan och syrran är här och myser med mig över en kaffe. Jag tänkte som vanligt försöka städa om jag pallar det dvs, detta väder tar ju död på en typ.

Likes

Comments

Goddag 👋🏻

Som rubriken lyder, spa Torsboda. Eftersom jag har sån känslig hud och inte tål alla saker jag får i mina glossyboxar så får Peter ta del av det istället 😂 så idag fick han en ansiktsmask som suger ut talg och döda hudceller samt minimerar porerna.. inte fy skam för honom kan jag tycka.

Igår iallafall så tog jag mig till rusta med mamma både vägen dit och hem var ett rent helvete då jag hade sån sjuk panikångest och såklart klarade jag inte av att gå in heller..jaja bara hoppa upp på hästen igen och fortsätta kämpa även fast det är så grymt jobbigt.

Likes

Comments

..färdighet?
Ja jag vet inte jag. Det här med min ångest, känns som om ju mer folk jag träffar desto värre blir det med panikångest. Jag försöker utmana mig själv, men det är så tungt när jag upplever att jag får panikattacker så jag drar mig så långt det bara går innan jag måste göra något, typ.
För er som lider av detta eller har gjort vet hur sjukt påfrestande det är och att bara behöva gå in på Ica fram och tillbaka, jag blir helt slut i hjärnan och skulle behöva ta en powernap. Det är svårt att förklara för dem som inte upplevt det, jag känner mig lixom fjantig som inte ens kan gå in på Ica knappt men ja det tar emot.
Jag tänkte iallafall försöka utmana mig själv idag, och hjälpa mamma min att köpa färg och tapeter... jag vill inte ens fundera hur mycket folk det är i Birsta 🔫💆🏼 men det måste göras flera gånger om, om jag ska bli fri från panikångest.

Om det är någon som tittar in här i min blogg och själva går igenom/ har gått igenom samma sak som jag så kom gärna med tips om hur ni hanterar det och vad ni tycker funkar att tänka/göra för att det ska kännas bättre samt hur era nära hjälper till ☺️det skulle uppskattas.Likes

Comments

1. Jag kollar alltid hur snabbt det andra bilarna har sina vindrutetorkare på när det regnar så inte jag har mina för snabbt.
2. Svär alltid över hur andra folk tänker i trafiken, samt hur dem kör.
3. När jag åker bil själv, sjunger jag ALLTID svin högt (hoppas ingen ser mig).
4. När jag kör om någon eller blir omkörd glor jag alltid in i den andra bilen för att se vem som kör, bara för att.
5. Varje gång det ligger en Volvo xc70 bakom mig tror jag alltid att det är civilpolisen av någon dum anledning och kör då extra sakta.
6. När det är mörkt sitter jag alltid så nära ratten det bara går, lika dant när jag fryser.
7. Skruvar alltid ner volymen när jag är nära min destination, varför?
8. Jag kollar alltid döda vinkeln.


Ja vad ska man säga, någon som känner igen sig eller är det bara jag?😂

Jag har precis intagit första koppen kaffe som jag får dricka i lugn och ro då Sally fortfarande sover..det är skönt att få vakna till liv innan hon vaknar. 

Titt på na👆🏻😍 så duktig. Igår tog hon (inte sina första steg då hon gått mellan mig och typ mamma nångång) men hon gick av sig själv för att hon ville, för första gången. Dock bara den svängen sen kröp hon igen 😂 men nu är det på g iallafall och det känns skönt eftersom alla på förskolan går ju så hade varit toppen om Sally kunde hänga på också.

Jaja, nu vaknar barnet i huset så vi hörs 😘

Likes

Comments