Header

Hela morgonen låg vi på soffan tills att Anders och Ewa kom förbi en sväng, efter det gick vi ut på promenad (välbehövligt för min del) sedan blev det middag och nu ligger vi här i soffan.. igen. Men vilken mysig dag det har varit, inga måsten och vi har fått rå om varandra 💖 en lördag helt i min smak.

Likes

Comments

Jag känner mig som en tickande bomb, jag grinar jag skrattar jag blir stressad trött jag vet inte vad som händer med mig, känner mig maktlös och otillräcklig.
Jag bara längtar tills jag får kontroll över mig själv och mina känslor igen, när jag kan kliva upp på morgonen med ett leende på läpparna, röjja livet med Sally och orka göra middag till min fina sambo efter hans långa jobbdag och skåla in helgen med ett glas vin lixom. Saknar mina morgonpromenader där man renar tankar och peppar livet med musik högt i öronen, och känna uppskattningen till det man har. Pratade med Kimmy tidigare och vi sa de att ja, det är faktiskt svårt att uppskatta sakerna runt omkring sig när man enbart fokuserar på saker som är sämre som just det här. Men jag är lyckligt lottad som har Sally och Peter samt familj och vänner, de bästa tänkbara ❤
Usch vilket tråkigt fredagsinlägg men så blir det, skönt att skriva av sig! Vi har iallafall kollat på fångarna på fortet med en varsin glass i handen och lillgumman på filten mittemellan oss ❤

Hoppas ni har en bra fredag 😘

På återseende

Likes

Comments

Dålig uppdatering här i bloggen, men man har ju varken motivationen eller ens något att skriva om i denna mörka perioden jag är i.
Jag och syster åkte in till akuten igår då jag inte får någon som helst hjälp från vårdcentralen, det ända jag gör är att betalar mina läkarbesök och mediciner som INTE hjälper för att dem "gissar" vad det är för fel typ.
Väl där inne fick vi komma in på pvj direkt (hur ofta händer det) eftersom akuten bara nu för tiden är till för akut lixom, men hon som hjälpte mig sa att dem Inget kunde göra men att min läkare får skicka en remiss till En special läkare på sjukhuset för att gå magen röntgad. Ah så där är jag nu, på måndag har jag telefontid med läkaren så vi får se vad som händer. Hon tyckte iallafall jag skulle byta vc för dem där är tydligen ej bra... nä de har man nog märkt.

Annars då? Ja, det är fredag och äntligen 2 hela dagar med mina älsklingar ❤ på söndag ville Peter åka och kolla på skotercross när Anton och Persson kör, hoppas jag åxå är bättre så vi kan följa! Annars blir det nog bara cool lugnt i helgen som alla andra helger nu för tiden.

Asså mitt liv förut, jag var alltid ute och flängde! Träffade vänner, hittade på saker alltid!! Jag hatar att sitta hemma och vara rastlös! Jag bara läääängtar tills jag är pigg å kry igen, jag vill ha mitt liv tillbaka!

Likes

Comments

Ja, det har jag minsann! Jag bara älskar vädret, man blir ju på sånt otroligt bra humör, och jag är den som hatar vintern och älskar vår/sommar så när det är sånt här väder så skiner inte bara solen utan min själ också 😍

Jag gick en sväng med Sally, passade på nu när hon ändå var trött så nu sover hon ute i vagnen och jag sitter på fällen brevid och njuter av min activizer 🙏🏻

Likes

Comments

Jag har orkat med att plockat undan lite, så nu sitter vi bara och ta det piano och lyssnar på dessa sånger på youtube, ständigt påslagen och ja, jag känner mig typ hjärntvättad av dessa typ 😏 ska invänta syster och Peter för middag sedan.

Likes

Comments