Header

Igår så fixade syster in löshår på mig ju, jag är mycket nöjd med långt hår! Sedan klippte jag henne (kändes inte okej) syrran är ju iallafall utbildad frisör och jag är ju inte det och för vicky är ju hennes hår typ allt så att hon ens våga låta mig klippa det 😂🙏🏻 men de blev bra tyckte hon så de är ju lugnt haha!
Mamma kom förbi också med en fet bukett med rosor, rosa rosor! Sååååå fina 😍 älskar blommor!

Också hade vi fått brev 👆🏻 inbjudan till elsas två års kalas, hur sött?? 😍hoppas vi kan gå, att jag slipper få panikångest 😅

Nu: jag ligger i soffan och pratar FaceTime med syrran medans Sally leker på golvet, Peter är och åker fyrhjuling med grabbarna så vi är ensamma här idag minsann!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen löshår, man känner sig så himla mycket fräschare och jag tänkte att jag unnar mig de nu när jag ändå fick pengar när jag fyllde år 😍
Medans vi håller på med håret ligger hundarna och Sally o tittar på babblarna, mysisarna!

Likes

Comments

Igår åkte jag till Carro, syrran kom också.. vi fikade och surrade på sedan började jag må fruktansvärt dåligt så fick åka gamla vägen hem ifall jag skulle spy och så mådde jag resten av dagen, lika så idag! Så eftersom vi skulle till copperhill i helgen så är det nu avbokat och ombokat till om en månad. När ska detta skiten gå över? Jag är så less less less. Längtar tills jag kan lämna huset utan att må dåligt och vara stressad och få ångest. Men vi hade det väldigt mysigt hos Carro så länge det varade ☺️❤ pappa och Kong kom förbi också, nyss hemkommen från Thailand! Och såklart hade dem köpt massa söta kläder till sallan, det är så roligt att få något annorlunda plagg som ingen annan har lixom. Hon blir bortskämd våran älskade unge!!

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, varit ut på en promenad och städat undan lite typ.. det är ju lixom mina dagar alltid, så surt!

Nu ligger jag och kollar på babblarna med Sally, väntar på att tvätten ska bli klar. Längtar tills imorgon, då kommer syrran hit och fixar håret på mig 🙏🏻😍 ni får se imorgon.

På återseende 😘

Likes

Comments

I söndags fick vi främmande av familjen Hamrin, drack kaffe och surrade på. Då dem bestämde att japp ikväll går vi på bio och ser fast and the furious 8 (ingen blev gladare än Peter eftersom han tjatat sedan premiären) och jag försökte men Fick gå ut efter halva filmen då jag fick panikångest. Men jag försökte 🙏🏻 och dem verkade väldigt bra! Haha

Igår fyllde jag hela 27 år, fixade mina fransar sedan kom det besök och stort tack till alla som uppvaktat mig och för alla fina presenter.. får man ens presenter när man fyller 27?? Jag har sjukt fina människor omkring mig, hemskt glad för det!
Peters pappa och Ewa kom hem från Venedig igår, och hade såklart köpt kläder till Sally därifrån sååååå söta 😍 Hon blir bortskämd, det kan man inte sticka under stolen med iallafall. Ja åter igen, jag är så tacksam! ❤

Roligaste var ju att Peter köpt regnställ till mig 👆🏻😂 jag tycker han är så jävla gullig ❤gubben.

Idag blir det städdag, eftersom vädret säger så!! Urk, surväder!!

Likes

Comments