Header

Vilken härlig helg jag haft.

Kanske inte den bästa starten på helgen, då det var begravning för älskade farmor i fredags😭❤️ men det var så himla fint. Hon kommer alltid vara saknad,fina rara farmor! Saknar hennes telefonsamtal klockan 10 varje dag, tomt utan dig här.

Bortsett från fredagen så har jag haft jätte mysiga dagar, lördagen startade med pannkakslunch hos bäste Carro.. vi äter ju aldrig pannkaka då Peter tycker det är efterrätt (whaat?!) så de var sjukt uppskattat. När jag kom hem därifrån så kom Kimmy till mig och hälsade på, han tog hojen han eftersom de va så fint väder.. jag vill också ha mc kort. Sedan på kvällskvisten blev det grillat hos mamma i det fina vädret, kortspel och kubb SÅ mysigt.❤️

På söndagen bjöd mamma på frukost också så vi åkte dit och åt (som vanligt nu för tiden😂) och hängde ute, sedan blev det en sväng till syrran för att umgås lite med dem och Peter skulle klippa sig, men blev dock ingen långvisit då Isabelle, Tyson och lille Elsa var på ingång så vi for hem och umgicks med dem resten av kvällen med mat, bad för barnen och spel så att denna helgen tänker jag inte klaga på ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er, det var ett tag sedan!

Har varken haft tid eller ork att skriva här, eftersom jag haft en jobbig period i mitt liv som ni vet ni som följt med och läst här.
Jag är verkligen på bättringsvägen men har en lång bit kvar innan jag är "normal" i mitt mående.. har iallafall försökt tagit mig ut lite granna, och trotsa ångesten vissa gånger går det jätte bra andra gånger mindre bra men det är mina försök som räknas.

Bildbomb som vanligt när jag inte bloggat på länge, men detta har iallafall hänt sedan sist jag skrev här. Inte jätte mycket men mer än vad som skulle hänt för 3 månader sedan typ.

Är det någon mer av er som är inne och läser min blogg som lider av utmattningssyndrom och panikångest? Dela gärna med er om tips hur man kan tänka osv ☺️

Idag tog vi oss an en tripp till Ida och Viggo, den pojken växer så det knakar jag blir helt matt 😍 dem tyckte iallafall att det var kul att "vara med varandra", båda lite blyga i början men sen så! Har saknat dem i massor!

Nu står bara tvättning och städning på schemat. Vi får se när jag tittar in här nästa gång, ha det kanon tills dess fina ni 😘

Likes

Comments

Jag är så glad att vicky och Carro kom hit och firade midsommar med oss, då jag inte känner att jag kan åka någonstans heller. Så tacksam att jag har er i mitt liv alltså ❤️

Helt fantastisk midsommarafton har jag haft och idag är man glad att man inte drack så mycket☺️och en himla tur med vädret så de kunde ju inte bli bättre!

Nu👇🏻

Likes

Comments

..sällskapet👆🏻🙏🏻 Isabelle och Elsa har varit med oss idag tills nu på kvällskvisten, och det var inte igår SÅ mysigt!❤️❤️ Syster och Alex kom åxå hit, massa surr,bus och såklart mat.

Jag och syrran passade på att måla naglarna också, med de nya nagellacken jag fyndade på Birsta! Nu måste man bättra på brännan så de turkosa nagellacket får visa sin bästa sida! 😉 men imorgon blir det förhoppningsvis sol så man kan pressa lite!

Likes

Comments

Igår åkte jag och syrran till Birsta för att prova "folkmassa" hur mina nerver klarade det.. satt 30 min i bilen utanför innan jag ens kunde gå in 😂 men jag var där inne iallafall en stund med ångest men det gick ju iallafall.
Sedan köpte jag massa blommor som jag skulle sätta ute, såklart hjälpte Pierre mig med det (han med gröna fingrarna)✌🏻sedan blev det grillat å mys hemma bara.

Idag for jag och syrran till Carro eftersom vi inte grattade henne i fredags då hon fyllde år. Hon bjöd på en mycket god sommartårta 😍👌🏻 också fick hon två (som skulle vara rödvins glas från Orrefors) men när hon öppnade paketet var det ett rödvinsglas som inte var den serien vi ville ha och det andra glaset var från den serien vi ville men var ett vittvins glas, hur tänkte hon som jobbade känner jag 😂😂 haha.

Nu står städning på schemat, på återseende 😘

Likes

Comments