Som rubriken lyder så ska vi städa idag... jag hatar och städa men jag älskar att se resultatet efter. Men vi ska faktist städa till en rolig grej, för att på imorgon (söndag) så är det Världscupen i hoppning för oss hästmänniskor. Så då ska hela vårt stall (7 st personer) komma hem till oss + några fler och titta på Världscupen tillsammans med oss. Det ska bli jätte roligt!

Men som vanligt så ska jag till stallet idag. Men jag vet inte riktigt vilken tid vi ska dit. Det beror på vilket väder det blir runt lunch. Men då står konditions träning för Frank på schemat så då brukar jag rida till en jätte bra åker och träna där.
Men nu måste jag fortsätta städa, jag kommer ett till inlägg ikväll om hur det gick i stallet och så.
Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

Älskar honom!! <3

Likes

Comments

Idag var jag och mamma ganska länge i stallet. Det var jätte mysigt.
Vi åkte till stallet kvart över sex och det stod barbacka uteritt på schemat idag. Mamma och jag tänkte att vi skulle vara ganska snabba men att göra i ordning Frank för det var solnedgång, vilket vi ÄLSKAR!!
Men vår plan var förstörd redan när vi såg vart Frank var... längst bort i sin hage. (det tar då ca 20 min att hämta honom.) Så mamma ställde sig och mocka medan jag fick äran att gå och hämta Frank. Men det gick ganska fort ändå för när jag hade gått halvvägs så såg hästarna mig och började trava mot mig.
Efter att vi hade fått in Frank så följde mamma och jag vår plan, för vi borstade och tränsade på ca 7 min. Vi hann precis rida iväg innan solen gick ner för mycket. Vi skrittade ut en liten sväng på 20 min och sen red jag lite på banan också. Vi tränade på öppnor, slutor och en liten hemläxa jag fick utav min tränare.

När jag precis hade ridit klart så kom mina två andra tränare som vi står uppstallade hos. Dom är verkligen jätte roliga och man vet aldrig vad som händer den dagen när dom är där.
Vi hjälptes åt att ta in hö, tränade på att stå på ett ben medan vi blundade, stod i 90 grader och busade med varandra i höet. Vilket menades med att jag och Sofie begravde Lollo i höet. Haha det var sjukt roligt iallafall. :)

En bild på mig och Frank när vi testar ett nytt hinder på ridbanan.

Likes

Comments