Hej!
Jag är just nu uppe i Hälsingland hos min familj och har nästan fullt schema, men ändå tid att vila. När vi kom upp i söndags så började jag med att först hinna åka på dans! (Bugg och fox)
På måndagen vid lunch åkte vi till skogen och klättrade, och igår var jag och Makena med mormor i skogen och plockade blåbär!! Precis såna dagar som jag behövde.

Idag gjorde jag först ett besök hos min frisör och färgade håret, då jag vill fräscha upp mig lite extra till helgen då min moster gifter sig 😍 har då fått äran att göra hennes hår och makeup. Ser verkligen framemot det! Så har planerat lite inför lördagen och söndagen, då det är filmvisning från senaste teatern jag var med på som maskassistent.

Jag tar verkligen vara på de dagar jag har energi, ibland lite för mycket energi. Men det betyder så mycket. Förra veckan låg jag i stort sett inne nästan varje dag, förutom när jag tränar och rastar Makena såklart.

xoxo S & M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Nu har jag samlat mig i soffan och fått i mig mat. Min morgon blev lite annorlunda idag.
Vaknade runt 07, och låg i sängen till 09. Då först reagerade jag på att min lilla tjej är och har varit ovanligt trött hela veckan.. vad står på?
Så jag började läsa av henne och hur hon varit denna vecka efter att vi kommit hem från Hälsingland.
Helgen har ju toppen, kanon träning och hon var pigg.
Sedan på måndagen när vi kom hem till Stockholm så la hon sig direkt, och varit liggande alla dessa dagar.
Här vet jag också att hon har inte varit kontakt sökande, eller ens klivit upp och sagt åt mig att de är dags att gå ut. Hon vill inte ta godis, inte leka.
Rätt tydligt att hunden inte mår bra..
Började ringa olika samtal och vi fick åka in till Bagarmossen djursjukhus.
Där blir hon oerhört stressad och "vild" som dom beskrev henne, haha. Vild det är hon, men stressad brukar hon inte vara.
Dom kollade av henne, tog tempen och vi fick åka hem.
Förmodligen så är det daga för tjejens första löp snart. Vilket känns väldigt lugnande.
Hon ligger nu i sin säng och denna vecka går endast åt till att hon ska få vara. Vilket är skönt, även jag känner mig just nu väldigt låg.

Jag är så glad för att jag har lärt mig att läsa av henne så bra, och att hon ändå kan berätta för mig i tystnad att något är jobbigt. Det känns nästan i luften, ibland så pass att man nästan kan känna att man skulle kunna greppa det "obehagliga".

💎

Likes

Comments

Jag har funderat och tänkt. Jag vill dra bloggen i en annan riktning. Vill skriva om det jag kan något om, och bli mer aktiv. Självklart med allt vardagen har att erbjuda, att som för i mitt fall, komma tillbaka till livet. Att landa i acceptans för psykisk ohälsa och att bli mig själv.
Mitt i allt detta, så ska jag ta hand om min hund, min bästa vän. Att dela våra ögonblick och vårat jobb ihop.
Min Makena är snart 9 månader gammal & en blandning mellan Sankt Bernard/ dogue de Bordeaux. En helt fantastisk tjej.
Vi fick för även hennes del en tuff start då hon redan efter 1.5 månad (cirka) hos mig blev sjuk och de visade sig att hon har problem med sina höfter. Hur hanterar man något sådant? En så ung hund, min andra hund dessutom och vart finner man hoppet, styrkan.

Jag hoppas så många som möjligt vill följa oss på en resa genom tid, träning, styrka och tålamod.

xx Sandra & Makena

Likes

Comments