View tracker
View tracker

Fick detta snygga sett i julklapp, det är ifrån Angelica blicks kollketion med bikbok. Så snyggt och skönt!!

Likes

Comments

View tracker

Dagens frulle innan jag drog iväg på jobb på vandrarhemmet. Nu sitter Ellen här och vi dricker glögg. Såå gott!!! Blir nog en tur till gymma senare.

Likes

Comments

Igår åkte jag och hämtade Sanna för jag ville fota lite. Vi åkte ner till vattnet och jag kan säga att det blåste inte lite, men men sånt får man ta om man vill ha lite bilder. Var hos Sanna hela dagen igår och vi bara chilla hela dagen och drack massa kaffe.

Likes

Comments

I lördags åkte vi hem direkt till Therese där vi gjorde oss i ordning innan vi drog vidare till Pinchos. Såå god mat!! Vi gick vidare till Sandgrund där de sköt raketer och vi möte även upp några. Det har varit ett bra nyår och nu hoppas jag att 2017 blir ett bra år.

Likes

Comments

View tracker

Min outfit på julafton

Imorgon bär det av till Karlstad för att fira nyår. Ska äta ute på resturang och fira nyår med två girls. Hur sjukt att det snart är ett nytt år?? Tiden har gått såå fort som sagt. Nästa år ska jag försöka bli bättre med denna blogg. Gott Nytt År på er!!!

Likes

Comments

Jag och kusin Ellen

Dagen igår var hur bra som helst med halva släkten. Massa god mat och allt annat gott. Så glad att jag har så fina människor runt om kring mig. Nu ska jag och familjen dra vidare till Torsby där vi ska fira jul med samma pers som igår plus min morbors sambo som bor där och några till.

Likes

Comments

Imorgon är det julafton, och hur fort har tiden inte gått?? Skulle gärna vilja ha lite snö nu, men här ligger ingen snö på backen än. Nu ska jag åka iväg till mormor och spela bingolotto på uppestittarkväll, så mysigt. Och imorn ska vi fira jul hos mormor, med massa mat och annat gott. God Jul på er alla!!!

Likes

Comments