Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterad här, men har varit väldigt mycket det sensate både med jobb och allmänt. Nu har det börjat lugna ner sig lite. Så nu ska jag försöka uppdatera bättre..

I söndag åkte jag och Ellen iväg till Munkfors gamla bruk och fotade lite. En outfit ovanför som jag fotade där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagens frukost innan jag åkte iväg till Karlstad med mamma för lite shopping. Möte även upp Sanna där som går på Universitetet för en fika.

Likes

Comments

Igår hade jag, Sanna och Ellen kräftskiva. Min första för i år. Hängde där hela kvällen, satt ute på Sannas altan och mådde. Så skönt att man kan fortfarande sitta ute på kvällen.

Likes

Comments

De senaste veckorna har gått i ett, med både jobb och annat. Men nu börjar det lugna ner säg lite och jag är back on track.

I torsdags åkte jag och mamma till Stockholm för några dagar ledigt, vi bodde hos mammas kusin som vi brukar göra när vi är där. Hon bor mitt i stan så det är perfekt, nära till allt. Vi var även med i årets Fotomaraton för fjärde året i rad jag och mamma. Börjar bli en lite tradition att göra det. Man är vaken i ett dygn och tar 24 bilder med 24 olika teman som man får. Igår kväll kom vi hem. Idag har jag varit ledig men imorgon väntas jobb i några timmar på morgon sen blir det lunch häng med Sanna.

Likes

Comments

Min fina underbara mormor <3

Mammi <3

Igår tog jag mamma och mormor en tur till Värmskogs cafe och åt mumsiga räksmörgåsar!! Lite kvalitetstid med dessa va välbehövligt.. Brukar alltid vara här en gång varje sommar och nu är det avklarat.

Nu ska jag strax dra iväg till några girls innan vi drar vidare till Fryksdalsdansen som är här i Sunne denna helg.

Likes

Comments

Min frukost häromdagen innan jag gick iväg på jobb

Har varit en hel del jobb både på Tetra Pak och vandrarhemmet det senaste. Imorgon ska jag jobba på Tetra Pak, även tisdag och onsdag också. Efter jag har slutat imorgon ska jag, Sanna och hennes bf till Mormors glasscafé i Lysvik. mumss!!

Likes

Comments

Köpt mig nya skor från Nelly. Kan aldrig ha för mycket skor.

​​Denna helg kommer bara nästan bestå av jobb. Nästa helg ska jag försöka dra mig iväg till Hamnfesten i Arvika. Så kanske bra med en jobb helg. 

Likes

Comments