Idag åt jag gröt till frukost, supergott!! Förkylningen är tillbaka igen, vill bara bli frisk nu. Men har jobbat lite under veckan och ska göra frukost imorgon och bädda på vandrarhemmet. Till veckan ska jag också jobba men sen på fredag åker jag och hälsar på Sofie nere i Tranås. Hon bor där och går på universitetet i Jönköping. Ska vara där tills måndag. Ska bli såå kul att träffa henne igen, senast hon var hemma var vid jul.

Likes

Comments

Skulle egentligen fotat förra veckan. Men jag började känna mig sjuk och när jag va på jobbet i tors morse va jag tvungen att åka hem för då bröt förkylning ut. Jag blev säng/soffliggande i två dygn och pallade ej gör nånting. Hade över 40 graders feber. I måndags börja jag känna mig frisk äntligen och nu är jag frisk!!! Uschh, har nog inte varit så här sjuk på hur länge som helst.

I onsdags och torsdags hoppa jag in och jobba i matsalen på Tetra och igår jobba jag på vandrarhemmet ska nog jobba där imorgon också och bädda sängarna. Vandrarhemmet ligger jämt här vid mig. Tar typ två min att gå dit, så det är skönt. Idag har jag bara chillat med Sanna hela dag och vi har prata massa. Har inte sett Sanna på jättelänge så det va mycket att prata igenom. Snart kommer Ellen och Moa hit innan vi ska drar vidare på fest.

Likes

Comments

Tog lite mellis efter jag kom hem från jobb idag. Har varit i två olika matsalar som är på två olika företag. Har varit vikarie för dom som jobbar där och kommer även jobba där imorgon också. Ska bli skönt med helg!!

Likes

Comments

Fick detta snygga sett i julklapp, det är ifrån Angelica blicks kollketion med bikbok. Så snyggt och skönt!!

Likes

Comments

Dagens frulle innan jag drog iväg på jobb på vandrarhemmet. Nu sitter Ellen här och vi dricker glögg. Såå gott!!! Blir nog en tur till gymma senare.

Likes

Comments

Igår åkte jag och hämtade Sanna för jag ville fota lite. Vi åkte ner till vattnet och jag kan säga att det blåste inte lite, men men sånt får man ta om man vill ha lite bilder. Var hos Sanna hela dagen igår och vi bara chilla hela dagen och drack massa kaffe.

Likes

Comments

I lördags åkte vi hem direkt till Therese där vi gjorde oss i ordning innan vi drog vidare till Pinchos. Såå god mat!! Vi gick vidare till Sandgrund där de sköt raketer och vi möte även upp några. Det har varit ett bra nyår och nu hoppas jag att 2017 blir ett bra år.

Likes

Comments