Min fina underbara mormor <3

Mammi <3

Igår tog jag mamma och mormor en tur till Värmskogs cafe och åt mumsiga räksmörgåsar!! Lite kvalitetstid med dessa va välbehövligt.. Brukar alltid vara här en gång varje sommar och nu är det avklarat.

Nu ska jag strax dra iväg till några girls innan vi drar vidare till Fryksdalsdansen som är här i Sunne denna helg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min frukost häromdagen innan jag gick iväg på jobb

Har varit en hel del jobb både på Tetra Pak och vandrarhemmet det senaste. Imorgon ska jag jobba på Tetra Pak, även tisdag och onsdag också. Efter jag har slutat imorgon ska jag, Sanna och hennes bf till Mormors glasscafé i Lysvik. mumss!!

Likes

Comments

Köpt mig nya skor från Nelly. Kan aldrig ha för mycket skor.

​​Denna helg kommer bara nästan bestå av jobb. Nästa helg ska jag försöka dra mig iväg till Hamnfesten i Arvika. Så kanske bra med en jobb helg. 

Likes

Comments

Outfit från Smögen

Vädret är på topp. Äntligen känns det som att sommaren är här. Nu ska jag gör mig iordning för snart kommer fyra tjejkompisar hem till mig och vi ska grilla och ha en mysig kväll tillsammmans. Ska bara fixa iordning det sista innan dom kommer.

Likes

Comments

Lite bilder från fina Smögen, ätit massa gott och bara mått gött

Igår kväll kom jag hem från kusten. Så skönt med några lediga dagar med familjen på kusten. Och direkt i morse vid sju började jag jobba på vandrarhemmet och slutade vid halv två. Sedan dess har jag tagit vara på solen och solat. Hoppas vädret håller i sig såhär.

Likes

Comments

Min outfit igår, jobbade från halv åtta till halv tre. efter jobbet åkte jag till Ellen och vi drog iväg och köpte jordgubbar och massa annat gott. Idag har jag också jobbat, dagen har gått i ett och strax ska jag åka iväg till gymmet med Sanna och Ellen. Imorgon ska jag äntligen få träffa Hannis, som det var hur längesedan som helst jag träffade, vi har jobbat omvartannat. Blir även lite jobb imorgon också. Längtar till söndag då jag tar semester i fyra dagar, yees. Åker med familjen ner till Smögen.

Likes

Comments

Min frukost i morse

Nu ska jag strax gå iväg till vandrarhemmet och jobba lite. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på.. På söndag ska jag och Sanna i alla fall åka till Ullared på en lite roadtrip, yeesss. Sover där tills måndag, i en liten stuga som vi hyrt.

Likes

Comments

Firade med dessa sköningar ovan

Min midsommar va bäst på alla sätt och viss. Synd bara att vädret inte ville va med oss...

Likes

Comments