Idag tog jag och Hanna en sväng ner till Sunne för att käka lunch, så gott!! Sen gick vi vidare och köpte fika och åkte hemma till Hanna för att bara ha det gött.  

Likes

Comments

Igår kom Ellen, Sanna och Hanna hem till mig för att fira att jag fyller 20 på onsdag. Vi gjorde i ordning massa mat och annat gott. Hade det gött hela kvällen med massa skratt. Tack för denna kväll girls!!

Likes

Comments

Nu blir jag strax upphämtad av Sanna, som precis fått KÖRKORT. Grattis grattis Sannis!!!!! Vi ska ner en sväng på Sunne och bara ta en fika och snacka massa. 

Likes

Comments

Igår tog jag och min kusin Ellen bilen till Munkfors för att fota. Blev en hel del bilder på oss. Jag har varit där förut och fotat men det var en tag sen. Så sjuuukt coolt är det att fota här. Nu ska jag strax gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt och jobba. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kom jag hem i från Stockholm där jag har varit under helgen. Jag har varit där på Stockholms fotomaraton med mamma och min kusin. Det blev tredje året för mig och mamma. Fick lite lugnt från jobb och allt annat, eller hahhah lugnt..... Fotomaratonet höll på i 24 timmar, man ska ta 24 olika kort med teman till. Men det var lika roligt som det har varit de andra åren. Nu har jag packa upp mina grejer och ska strax packa om igen. För på torsdag åker jag och Hanna till Göteborg där vi ska vara över helgen. Det blir en chill helg med massa shopping och Liseberg.

Likes

Comments