Firade med dessa sköningar ovan

Min midsommar va bäst på alla sätt och viss. Synd bara att vädret inte ville va med oss...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min outfit jag hade igår på midsommar, en superfin jumpsuit från affingo

Igår var jag, Ellen och Helena hemma och Sofie och åt massa god mat och hade det supermysigt. Tråkigt bara med sånt dåligt väder, men det blev ett litet uppehåll så vi hann och spela lite roliga spel ute. Bilder från gårdagen och idag kommer imorgon eller måndag. Nu ska jag fixa mig ordning för snart kommer det några gäster hit och vi ska grilla, mums!!! Vädret är mycket bättre idag också.

Likes

Comments

Helgen har varit toppen. Började med en ledig helg, det va ett tag sedan och det va behövligt. I fredags möte jag upp Ellen och vi grillade sen på kväll hos mig. I lördags var jag på studentmottagning till Elna, tacos och fika blev vi bjudna på. Blev även lite kubb och annat skoj på kvällen. Igår var jag och Sanna och Habib till Mormor Glasscafé i Lysvik. Bästaa glassen, såå gott!! Efter vi hade ätit upp glassen åkte vi till Sannas pappa med familj och grillade. Han bor ut på landet. Så mysigt slut på helgen.

Likes

Comments

I torsdags var jag iväg och kollad på studenten till dom som hade bal i måndags. Finisar, Sannisen har nu tagit studenten!!! Det firade vi hemma hos henne först med mottagningen sen vidare på kvällen till en studentfest. Åh hade gärna gjort om detta tusen gånger själv. SÅ glad att jag fick vara med på Sannas student. 

Likes

Comments

Några av alla fina stundenter som hade sin studentbal igår. Alla va såå finaa. Lite avis på dom, skulle gärna vilja göra om hela studentveckan. Nått av det bästaa. Och på torsdag har tar dom studenten då blir det en sväng upp och kolla på när de springer ut och åker runt i sina flak. 

Likes

Comments

Nu var det för längesedan jag bloggade. Men det senast har det vairt väldigt mycket med jobb och allt annat. Och sen blev jag sjuk igen. Men nu ska jag verkligen försöka att uppdatera regelbundet igen. Det är redan juni, detta år har gått så fort. Det ska bli SÅÅ sköönt med sommar. Ska jobba en hel del på vandrarhemmet och även lite i köket på Tetra Pak och Bruket. Ullared är i alla fall bokat med Sanna två dagar i juli och mer grejer ska jag boka upp. Västkusten är ett måste.


Förut idag drog jag med Sanna på en liten fotosession. Införskaffat ett par nya brills, vet ej om jag gillar dom än eller inte. Vi åkte sen hem och fikade hemma hos mig innan Sannis åkte hem. Nu ska jag försöka gå och lägga mig strax för imorgon väntas det jobb i några timmar.

Likes

Comments

Detta fick bli dagens frukost, gröt med massa gott på. Innan jag gick iväg till första jobbet på vandrarhemmet och bäddade några sängar. Direkt när jag var klar åkte jag iväg till Tetrapack och jobbade i matsalen. Nu har jag precis gjort mig iordning och ska hämta upp Ellen strax för lite mat i hennes nya lya med Moa. Ska käka grillad kyckling och massa annat gott, mums!!! Perfekt start på denna helg.

Likes

Comments

Outfit från härliga Stockholm förra veckan

Vädret just nu är ju hur grymt som helst. Äntligen!! Har suttit ute hela vecka och solat. Jobbat lite, har varit en ganska lugn vecka och det va välbehövligt! Igår va jag och Ellen och ett gäng och grillade. Vädret var perfekt och härliga människor. Sen gick vi vidare på partay.

Likes

Comments