Gårdages frukost fick bli detta ovanför. mums så gott!! Har varit en ganska lugn helg, jobbat så mycket i veckan så kändes välbehövligt. Idag jobbar jag även på vandrarhemmet och har varit där sen 8.00 och hjälpt till med frukosten. Sen ska vi även bäddade och städa massa rum.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag hoppa in och jobba några timmar på vandrarhemmet. Ganska skönt ändå för har nästan inte gjort nånting alls denna helg, i försäg så har det varit skönt att ba chilla men hah. Efter att jag hade bäddat ur sängarna och städat på jobbet så gick jag till mormor och fikade. bästa!! Till vecka vankas det en hel del jobb, börjar imorgon med vikarie jobb på en förskola. Så kul att jobba med dessa små.

Likes

Comments

Det blev en sen lunch med mamma idag, en varsin sallad. mums!! Räksallad är nog det bästa. Efter vi hade ätit åkte vi och hämtade Ellen. Sen vidare hem till mig och åt lite fruktsallad och annat gott. Nu ska jag bara chilla i soffan för imorgon blir de jobb från 7.00-14.30. Imorgon kväll blir det nog gymmet också, äntligen!!!! efter typ två veckor som jag inte varit där pågrund av förkylningen. yes!!

Likes

Comments

Idag åt jag gröt till frukost, supergott!! Förkylningen är tillbaka igen, vill bara bli frisk nu. Men har jobbat lite under veckan och ska göra frukost imorgon och bädda på vandrarhemmet. Till veckan ska jag också jobba men sen på fredag åker jag och hälsar på Sofie nere i Tranås. Hon bor där och går på universitetet i Jönköping. Ska vara där tills måndag. Ska bli såå kul att träffa henne igen, senast hon var hemma var vid jul.

Likes

Comments

Skulle egentligen fotat förra veckan. Men jag började känna mig sjuk och när jag va på jobbet i tors morse va jag tvungen att åka hem för då bröt förkylning ut. Jag blev säng/soffliggande i två dygn och pallade ej gör nånting. Hade över 40 graders feber. I måndags börja jag känna mig frisk äntligen och nu är jag frisk!!! Uschh, har nog inte varit så här sjuk på hur länge som helst.

I onsdags och torsdags hoppa jag in och jobba i matsalen på Tetra och igår jobba jag på vandrarhemmet ska nog jobba där imorgon också och bädda sängarna. Vandrarhemmet ligger jämt här vid mig. Tar typ två min att gå dit, så det är skönt. Idag har jag bara chillat med Sanna hela dag och vi har prata massa. Har inte sett Sanna på jättelänge så det va mycket att prata igenom. Snart kommer Ellen och Moa hit innan vi ska drar vidare på fest.

Likes

Comments

Tog lite mellis efter jag kom hem från jobb idag. Har varit i två olika matsalar som är på två olika företag. Har varit vikarie för dom som jobbar där och kommer även jobba där imorgon också. Ska bli skönt med helg!!

Likes

Comments

Fick detta snygga set i julklapp, det är ifrån Angelica blicks kollketion med bikbok. Så snyggt och skönt!!

Likes

Comments