Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen frukost i sängen, mums!! Nu ska jag strax möta upp Ellen och vi ska och hälsa på min andra kusin Erika och hennes barn. Sen får vi se vad vi hittar på. Imorgon ska jag äntligen åka till Karlstad och se på Sannas nya lägis. Hon går på Universitetet i Karlstad. Kommer nog bli en hel del turer dit nu när hon bor där.

Likes

Comments

Helgen är här!! Varit ledig idag och kommer även vara ledig imorgon. Sen blir det jobb på vandrarhemmet på söndag. Snart ska jag dra iväg till gymmet med Ellen och Sanna. Goo start på helgen.

Likes

Comments

Gårdagens frulle innan jag åkte iväg på några timmars jobb. Nu ska jag strax möta upp Sanna och vi ska handla inför Halloween som vi ska fira imorgon med några.

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterad här, men har varit väldigt mycket det sensate både med jobb och allmänt. Nu har det börjat lugna ner sig lite. Så nu ska jag försöka uppdatera bättre..

I söndag åkte jag och Ellen iväg till Munkfors gamla bruk och fotade lite. En outfit ovanför som jag fotade där.

Likes

Comments

Gårdagens frukost innan jag åkte iväg till Karlstad med mamma för lite shopping. Möte även upp Sanna där som går på Universitetet för en fika.

Likes

Comments

Igår hade jag, Sanna och Ellen kräftskiva. Min första för i år. Hängde där hela kvällen, satt ute på Sannas altan och mådde. Så skönt att man kan fortfarande sitta ute på kvällen.

Likes

Comments