Allt från Nelly.se

Likes

Comments

Jag har alltid varit en person som har gillat att skriva och läsa. Svenska var mitt favoritämne genom alla skolår.

Redan som liten skrev jag nån slags dagbok och läste bok efter bok. Nu för tiden känner jag att jag har inte samma tid att stänga in mig i böckernas förtrollande värld. Dagboksskrivandet övergick så småningom till att blogga, med blandat resultat. Har alltid varit tävlingsinriktad och ville få en så stor blogg som möjligt, vilket gjorde så att pressen blev så stor så att jag fick skrivkramp och det roliga med det hela var inte alls roligt. Har haft ett blogguppehåll nu i flera år och nu med denna blogg så tänker jag inte pressa mig själv till en massa underdateringar varje dag. Jag skriver för min egen skull så blir det ingen uppdatering på fler veckor, ja, då blir det så.

Anledningen till att jag har börjat blogga igen, förutom att jag gillar att skriva, är för att jag är hemma, sjukskriven. För en månad sen så kraschade jag knät i slalombacken och har gått gipsad sen dess. Kommer gå hemma några veckor till så för att ha någonting att göra under tiden så kom jag på idén att börja blogga. Min blogg kommer att handla om vardagslivet, alltifrån inredningsinspiration till vägen tillbaka från knäskadan.

Hoppas ni hänger med på min resa!

Likes

Comments

Vem är jag?

Dom flesta i min närhet skullen beskriva mig som glad, sprallig och nyfiken. Tror uttrycket "stor i orden, liten på jorden" passar mig ypperligt. Men förutom det så är jag en tjej på 28 år, som lever med sambo och 2 st katter. Nyinflyttad, om man fortfarande får säga så efter 7 månader, i ett riktigt drömhus. Jobbar heltid inom brödindustrin och trivs för oftast som fisken i vattnet. Min fritid fyller jag till bredden av allt möjligt, lite beroende av årstid. Någonting som följer mig året runt och fyllt nästintill hela mitt liv är hästar och ridning. Äger för tillfället ingen egen häst men är stolt medryttare till 2 st underbara individer. Förutom hästarna så tar utförsåkningen upp en hel del av min tid, vintertid.

Sommartid tillbringar jag gärna dagarna på stranden eller promenerar i skogen. Det läggs även tid på inredning, umgås med vänner och familj och nått litet träningspass ibland. Händer också att jag sätter mig framför tvn och ser nån film eller spelar cs. Som ni kanske förstår är jag en person som gillar när det händer saker och har svårt att ta det lugnt.

Tror ni har fått en rätt bra bild på vem jag är nu :)

/Sandra

Likes

Comments