Lol orkar inte blogga längre </3 Finns så mycket annars som lockad. De senaste dagarna har vi gjort väldigt mycket kliniska övningar i skolan vilket på ett sätt har varit roligt men samtidigt så har jag blivit lite snurrig av alltid vi har gjort. Det har blivit sååå mycket. Vi har bland annat kollat salivflödet, gjort tandavtryck (vi fick agera tandtekniker också) och fyllning. Nästa vecka börjar kemin.... kill meeeee. Ska försöka plugga från dag ett så att det inte blir allt för jobbigt veckorna innan tenta. Jag har varit på utbildningsutskottets möte och näringslivsutskottets möte. Tyckte nog mer om närU men det kanske var för att på deras möte fick vi sittplats till skillnad från utbildningsutskottets möte där vi var tvungna att stå. Imorgon väntar inspark iallafall (som jag har betalat 300kr för....) och temat är barnkalas. Jag har gått ihop med några för att bilda en familj, jag är givetvis (?) farsan.

Fina ketty

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skrev ett jättelångt inlägg men råkade ta bort allting. Så kom ihåg att jag försökte men allt blev bara fel. Senaste dagarna har jag pluggat, fått en fadder, varit på nollfinal eller vad det nu kallades och idag bara legat hemma (förutom att jag var tränare en timme imorse). Morgondagen bjuder på träning och.... plugg tror jag. Måste skriva klart en essä

Adios

Likes

Comments

Igår hade jag sista dagen på mitt sommarjobb på gröna Lund. Jag lämnade gröna Lund med en känsla av lättnad. Denna sommar har varit annorlunda. Har ju typ varenda sommar jag kan minnas varit på massa konståkningsläger men detta år så jobbade ganska mycket. Att jobba på gröna Lund var inte som jag trodde att det skulle vara. Jag vet inte varför men jag trodde att det skulle vara ett ganska roligt arbete. Sen när man dock sätter igång och jobbar 12 timmar på insane där man bara får springa fram och tillbaka hela tiden så är det faktiskt inte så roligt. Men å andra sidan så har man fått träffa så många roliga gäster och framförallt lärt känna massa härliga kollegor. Möjligheten att utöka sitt kontaktnät har ju alltid funnits.

Utöver det så kunde det faktiskt vara ganska roligt ibland att sitta i körhytten på insane och kolla så att ingen tar upp någon telefon/knäpper upp bältet när de åker upp i kedjan. Man kände sig lite viktig då lixom. Också roligt var det att få kontakt med gästerna genom glasrutan u form av att prata i mikrofonen och göra gester...men vissa dagar kunde de där långa, monotona passen vara så extremt jobbiga och allt kändes bara dåligt. Man hade varken energi eller tid i slutet av dagen. Däremot så finns det faktiskt de som älskar att jobba på gröna Lund och kommer tillbaka år efter år. Vissa jobbar där i typ åtta år i rad! Däremot tror jag inte att jag är en av de personerna som skulle göra det. Skulle kunna skriva sååå mycket om hur det var att jobba på gröna Lund men vet inte riktigt om jag borde göra det. Som sagt, för vissa passar arbetet jättebra, för andra inte.

Likes

Comments

Idag i skolan fick vi testa klinikkläder!!! Så kul!!! Självklart var vi tvungna att ha en liten photoshoot också så att alla ni mina kära läsare kan se vad vi får ha på oss i skolan <3333

Innan/efter (?) klädprovandet satt jag, ketty, Joy, Maria och Aileen och pluggade tillsammans i "staden". Fick inte så supermycket gjort men det lilla vi gjorde gjorde nytta iallafall. Efter lite plugg åkte jag in till stan och träffade Klara och Cora som gick i min klass på gymnasiet. Vi skulle på "aw" hahha vi gick till fridays och åt och sen promenerade vi lite. Supermysigt iallafall och maten var f1 god

Juste idag fick jag äntligen en MacBook air. Wohoo väldigt nice. Hoppas den är bra och att jag kommer förstå hur man använder den. Nu är jag iallafall alldeles för trött för att blogga vidare så god natt

Mina fina polare

Likes

Comments

Tjenamors! Här är det Maria som gästbloggar. Ni vet en av de 6 personer som varit med på bilderna från KI de senaste dagarna. Wohoo! Här kommer lite fakta om mig, cause lists are cooooool..

1. Är halvrysk och halvkubansk.
2. Dricker bara kokat vatten (Ew baciller).
3. Tycker Sandras nya smeknamn borde vara Ullis<3
4. Parvin hälsar (insider). Hon vet inte vem ni är men hon älskar er. Puuuuuusss
5. Sandra föreslog punkten om kokat vatten.

Bye bye and thank you for existing all my fans;)

Likes

Comments

Igår samlades alla nya studenter på Karolinska institutet i aula medica (?) i Solna. Där hölls basic föreläsningar om basic saker. En snubbe som hette björn liljeqvist snackade om studietekniker och sånt vilket var ganska spännande. Jag ska försöka ta åt mig det han sa och vara mindre av en prokrastinerarare än vad jag var på gymnasiet. Tror inte att det i längden håller att prokrastinera när man pluggar på uni. På gymnasiet går det ibland men även där blev det för mycket en period.

Efter att vi hade varit i Solna så åkte jag, Parvin, ketty, Maria och Joy till espresso house i Odenplan. Vågade mig på en frapino banana split. Den var supergod faktisk. Därefter begav vi oss till flemingsberg där nollningen för Tandläkar- och tandhygieniststudenterna drog igång. Den bestod av att vi delades in i grupper och sen körde vi femkamp. Femkampen innebar några pinsamma men lite roliga tävlingar som tex att skicka en apelsin mellan varandra med bara hals och huvud som hjälpmedel. Jag höll på att förstöra för hela gruppen på det delmomentet... pin men det gick ok iallafall.

Likes

Comments

Only 90s kids understand 😤💯💦

(Soulja boy)

WHATEVER. Idag har jag jobbat och tränat. Jobbet gick bra och jag var på radiobilarna. På kvällen hade jag "pensionärsträning" med alla OGs. Vi hade ingen tränare men tränade på som vanligt ;)

Likes

Comments

Tjeba! Igår hade vi våra första seriösa föreläsningar på KI och de var ytterst spännande! Eller iallafall den första. Jag kollade igenom mina anteckningar från den första föreläsningen och de var lite svåra att tyda för allting jag skrev blev så rörigt. Förhoppningsvis blir man bättre på det lite senare haha. På lunchen gick jag och några (SHOUT OUT TILL MARIA, JOY, KETTY, PARVIN OCH KEVIN) till allé 11 och åt. Råkade ta det dyraste så jag betalade 95kr för lite fisk 😳😳😳 som för övrigt var supersmarrig men ändå.

På kvällen hade jag träning. Gick sådär. Är inte riktigt i form och inte så supertaggad heller. Kanske kommer tillbaka, kanske inte. Kul att träffa alla små kompisar iallafall

Dagens planer är att hänga på gröna Lund från gryning till skymning.. jobbar nämligen 09.45-22.00 tror jag. Pray for me!! Misstänker att jag jobbar på radiobilarna så det är ju ganska chill iallafall. Imorgon jobbar jag också :((((

Likes

Comments

Jag började i måndags men då åkte vi ju iväg på kollo så egentligen var idag första dagen på KI. Dagen bestod iallafall av olika föreläsningar varav den ena lurade mig totalt. Det var en snubbe som hette Esteban som höll i den föreläsningen och snackade om försäljning. Han sa bland annat "jag är varken tandläkare, tandhygienist eller forskare, jag är försäljare" eller något sånt. Han berättade att om någon kommer in med karies, tandsten eller vad han nu sa ska man inte behandla med billigaste och enklaste metod utan man ska köra på implantat för det kostar 12 000kr så då tjänar man massa para. Hahaha han sa massa konstiga saker och man märkte att folk blev riktigt irriterade. I slutet sa han "jag heter egentligen Artur och pluggar femte terminen på tandläkarprogrammet". Ahhaha jag var sååå lurad. Satt på riktigt och antecknade allt bs han sa lol. Sen hade vi föreläsningar om skolans gym och bibliotek. De var inte så jätteroliga men nödvändiga I guess.

Likes

Comments

Nu är jag hemkommen efter ett par dagar på KIs introkollo. Det har varit tre intensiva dagar och jag orkar inte skriva om allting som har hänt men vi har tävlat, haft sittningar och festat. Superkul! Det roligaste var nog sittningarna och spexen. Båda kvällarna hade vi sittning men den sndra sittningen var lite finare och vi hade bordsplacering. Jag hamnade bland annat med två stycken från collo crew och de var jättehärliga. Alla i collo crew var extremt välkomnande och snälla vilket gjorde hela kollot mycket lättare att ta sig igenom. Måste erkänna att jag inte tyckte om att tävla men jag förstår varför vi gjorde det.

Slänger in några bilder jag tog (som vanligt tog jag alldeles för få bilder)

Likes

Comments