Kolla vilka fina tjejer?!

Idag kom som sagt Elin hem från Linköping, vilket firades med konsert på grönan!! Saknar ju människan som satan nu när hon har flyttat så det är men än mysigt att ha henne hemma i helgen. Hon och jag och Linnea trotsade septemberkylan med var sitt glas på södra teatern innan middag :)) Vi åt crepes på en gullig liten restaurang på söder där alla servitriser bröt på franska. HELT rätt på en crepe-restaurang haha. Sen båt över till Gröna Lund.


Här står vi och är "spontana"


Konserten var GRYM! Inte så mkt folk men bra stämning ändå. Dessutom sjöng Linnea Henriksson om möjligt ännu bättre live än på sina album, och bjöd både på troschock och dans ute i publiken.

- S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens lunch! Tycker ju verkligen om att laga mat men ibland är det skönt att göra något enkelt, så idag blev det lite sötpotatis i ugn och spenat typ. Mumma!

- S

Likes

Comments

God morgon gänget!! Hoppas allt är bra med er? Förmiddagen har spenderats med säkerhetsutbildning inför jobbet på SAS. Det känns mer och mer på riktigt nu. Fick hem uniformen för två veckor sedan också. Ni kan ju gissa om jag gått runt hemma och larvat mig i den (bild). Jag trodde att den skulle innefatta EN kavaj och EN kjol typ, men jag fick hem en hel jävla garderob. Jacka, poncho, byxor, kjolar, kavajer, massa koftor och tröjor, osv. Hur kul som helst!

Dagens planer är först att ta en liten prommis och körlektion, sen ska jag möta upp min fina kusin som är hemma från Linköping!! Vi ska gå på Linnea Henriksson på grönan, vilket kommer bli GRYMT! Hörs senare, puss

- S

Likes

Comments

- S

Likes

Comments

Lille jag från dagens balettklass! :))

Hej på er!! Hur har kvällen varit? Min har varit helt toppen :) Började med balettklasser vid 17 och körde 5h non stop, så jäkla kul!! Kroppen (för att inte tala om fötterna) känns helt mörbultade men det är så det ska vara.

Jag har ju dansat balett sedan tre års ålder och det är absolut det roligaste jag vet. Jag menar det verkligen! Det kräver så jävla mycket fokus, så när jag dansar försvinner ALLT annat. Vilket är så skönt! När jag har tid snittar jag på fyra timmar om dagen, vilket är nödvändigt om man ska hålla all teknik och alla kombinationer i huvudet. Framför allt eftersom jag dansar med lärare från Toronto National Ballet i år (!!!), och SATAN vad de kör med oss haha.

Jag önskar verkligen att jag kunde fota lite mer på klasserna för det vore så kul att ha bilder, men risken finns på riktigt att bli utskickad om man bara kollar på mobilen. Så tyvärr blir det väldigt sällan. De ni ser här fick jag be vääääldigt snällt för att få ta.

- S

Likes

Comments

Ut i natten. I mina finaste kläder, för att hitta hög musik och blinkande lampor som du kanske också sökt dig till. Du som inte känner mig men ändå väntar på mig. Jag som väntar på dig.

Helg efter helg, natt efter natt, tror jag att jag ser en skymt av dig i ett samtal med en främling. I någons skratt. I någons blick när den möter min.

Det är aldrig du.

Så jag fortsätter att klä upp mig i mina finaste kläder. Sätter på mig mitt bästa leende. Söker mig till musiken, och hoppas att ikväll är kvällen du också är där.

- S

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Onsdag. Jag hör pappas hjärta krossas när mamma yttrar orden. Jag klandrar ingen för det finns inget att klandra någon för. Men jag trodde att min familj, kunde klara allt för att vi klarat så mycket. Nu är vi slut för att kärlek kan ta slut.

Jag får iväg lillebror till mormor och morfar, sen rafsar jag ner saker i en väska och lämnar huset som nu är hem åt en trasig familj. Sitter på busshållsplantsen tills fötterna domnar av kyla och inser att jag måste sova någon stans.

Gräver i väskan och ser att det enda jag fick med mig var ett par strumpbyxor, mitt pennskrin, och en mattebok. Inte mycket till första hjälpen-kit. Det snöar. Får upp numret som alltid legat som favorit i telefonen. Hon svarar på första tonen och kommer och hämtar mig. I två dagar håller hon om mig och torkar mina tårar. Tack fina du.

Tillslut måste jag tillbaka till min familj, men samtidigt som jag kommer hem flyttar hälften ut. Jag och pappa nu. Jag får torka tårar och hålla om. Tills jag inte orkar. Så jag flyttar också, för jag klarar inte att bo i det hus som går från att vara glädje och trygghet, till tomma rum och ensamhet. Skulden skär men nu får jag tid att vara själv. Ta hand om mig.

Sen kommer våren och studenten. Jag flyttar hem till pappa igen. Men under ytan på det som ska vara min bästa tid skaver det i mig. Så därför lämnar jag allt så fort studenten är över. Reser runt hela sommaren för att komma bort, men jag kan inte komma bort.

Nu är det september och resorna är slut. Mitt hus är inte längre mitt familjehem men det är fortfarande mitt hem ett tag till. Sen får jag två nya och det känns faktiskt helt okej. Under ytan skaver det fortfarande men inte lika mycket. Jag har börjat tro på orden som alla har sagt så många gånger att jag först trodde jag skulle drunkna i dem. Det blir bättre. För det blir det.

- S

Likes

Comments

Icha Icha och Wienercafeet med min favorit! 

- S

Likes

Comments