Heeej hjärtan! Hur har ni spenderat er fredag? Det här gjorde jag haha. :)))

Vi var ute och simulerade en flygplanskrasch. Scenariot drog först uppe i Boeing737-600 (vilken för övrigt kallas lillgrisen haha). Sedan kördes vi ut i en sjö för att träna på hur man tar sig ut ur plan och upp i livflotte osv. Brandförsvaret övervakade så att allt gick säkert till, men jag fick ändå någon sorts panikkänsla eftersom det här skulle kunna hända under en arbetsdag för mig. Oddsen att råka ut för en ditching är så klart minimal. Det finns så fruktansvärt mycket mer säkerhet än man någonsin kan ana på flyg, i rutiner, procedurer osv. Så jag känner mig otroligt trygg, det gör jag verkligen. Men med 5 flygningar om dagen är ju risken iaf liiite större?

Bortsett från den lilla insikten var det bara jävligt kul! Länge sen jag skrattade så mkt som när vi satte på oss torrdräkt (vilken fick mig att se ut som en lillgris), eller guppade runt i vattnet. Kommer garva länge åt dessa bilder haha. Nu ska jag bara sova typ, kolla lite på film med mamma och fredagsmysa om jag kan hålla mig vaken. :))

- S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 1. Jag har inga fobier. Kan inte komma på någon faktisk sak som skrämmer mig, som spindlar eller höga höjder.
 2. Jag hatar att vara sen, men är livets tidsoptimist.
 3. Jag svarar sällan på sms. Inte för att vara otrevlig alls! Tycker bara aldrig att jag får sagt vad jag vill på sms. Så jag ringer i stället.
 4. Jag är fruktansvärt värdelös på alla bollsporter. Alltså vi snackar att folk brukar skratta åt mig.
 5. Jag har spelat huvudroll som Alice i Alice i Underlandet, musikalen.
 6. Min största dröm när jag var liten var att bli författare.
 7. Jag gråter lätt till filmer eller videor. Men nästan aldrig i "riktiga" livet.
 8. Jag hatar mina tänder och har ett sparkonto för sån där tandställning man har på nätterna.
 9. Jag älskar att laga mat!
 10. Jag gillar inte animerad film, Frozen är undantaget typ. Ingen aning om varför haha :)

- S

Likes

Comments

 • Mitt flygschema för december! Får mina destinationer i veckan och ska bli så kul att se vart jag kommer få resa.
 • Julen?! Jul är den bästa högtiden (efter midsommar hehe, älskar midsommar). Ska äta så mkt lussebullar att jag SPRICKER.
 • Paris med Hanna! Ett bra tag kvar men ändå. Sagt det förut men har alltid velat besöka den staden!
 • Bio-kväll med mina barnvaktsbarn. Älskar mina ungar massor, så nu när jag inte längre kan passa dem ska vi hitta på lite roliga saker ist. Next up är Bio-kväll :))
 • Helgens mysmiddag med tjejerna! Mikaela bjuder på italienskt så jag ser fram emot massa skitsnack tillsammans med god mat. Kan det bli bättre?

- S

Likes

Comments

Är kär i den här grejen med ”puffer jackets”. Gärna matchad till byxor med ränder (hej adidas 2012 haha), eller med knappar på sidorna. Sen tycker jag att rött är en färg som man ser överallt. Tänk er typ en helröd outfit, hur snyggt? Eller röda detaljer som bild 2 ovan? Och sammetskostymer!! Såg världens finaste i Elle från Massimo Dutti. Om jag inte jobbar på nyår ska jag nog beställa en tills dess :))

- S

Likes

Comments

- S

Likes

Comments

Låser upp. Inget svar. Vänder telefonen med skärmen neråt. Går mot sovrummet. Sen tillbaka. Låser upp. Inget svar. Snart en timma och inget svar. Bryr mig ändå inte. Skiter i om du svarar. Går tillbaka mot sovrummet. Vad var det ens jag skulle hämta här inne?

Kollar telefonen igen. En notis. Bara ett mail. Besvikelsen. Så ett nytt pling. Ett meddelande från dig. Hjärtat slår ett extra slag. Erkänner mig besegrad. För du är ju allt jag tänker på. Egentligen. 

- S

Likes

Comments

Jag och Hanna har precis bestämt att vi ska åka till Paris! Är så jäkla glad för har alltid velat åka dit, sitta på Café de Flore, leka intellektuell på Louvre Museum, strosa runt på gatorna och i parken till Versille, äta croissanter på en fransk balkong. Ja ni hör ju?! Kommer bli livets resa.

- S

Likes

Comments

Fram till att jag var 15 hatade jag min kropp då jag var väldigt underviktig. Trots special-diet, kunde jag inte gå upp i vikt. När alla tjejer fick bröst och mens gick jag runt och kände mig som en utomjording. Konstig, oattraktiv och omogen. Baletten räddade mitt självförtroende. Där var min smala, pojkaktiga kropp i alla fall bra.

Men så gav dietisternas kostråd effekt. Jag minns hur glad jag var, min tillväxtkurva låg där den skulle. Så att jag kunde se ut som alla andra. Men nu kom jag inte längre i mina jeans, eller var lättast på balettklasserna. Folk kommenterade min viktuppgång, vilken egentligen var efterlängtad. Det är bara det att man som tjej tidigt lär sig, att kommentarer om viktuppgång aldrig är något positivt.

Jag började hata mina lår, och de där brösten jag ändå aldrig fick. När nån kille slängde ur sig "kolla du börjar få gäddhäng", ja då kom armarna med på listan. Någonstans här blev jag plötsligt medveten om vad jag åt. En stor måltid kunde nu få mig att känna mig äcklig. Jag har aldrig haft ätstörningar, men jag har alltid haft hjärnspöken. Jag har alltid kunnat stå framför spegeln och hitta tusen fel med mig själv.

Det är livsfarligt med åsikter om sin eller andras kroppar, oavsett hur man ser ut. Hjärnspökena som man så lätt får, späds lika lätt på. De självkritiska tankarna kan få för mycket plats och ta över. Min kropp är ju fantastisk, den dansar balett och har gått till Kebnekajse. Den kan sticka ut och springa och promenera. Den kan lära sig saker, skratta och vara glad. Den tar sig upp ur sängen varje morgon och det är fan i mig bedrift nog. Varför måste utseendet spela sån jävla roll då?

- S

Likes

Comments


Snubblade över de här bilderna i min dator och blev lite nostalgisk haha. Resan till Visby med mina tjejer i somras var så jävla kul! Vill lätt dit igen och trängas på gutekällaren eller dansa på Kallis tills man får skavsår. Vara brun med solblekt hår och bara så där glad man blir på sommaren. Saknar!

- S

Likes

Comments