Oj vilken kväll, den roligaste på väldigt länge! Det började med att jag och anna stängde in oss i skrubben med ett piano och tränade in två olika stämmor till ena låten som skulle framföras. Men vissa hade stora öron på jobbet och öppnade dörren för att tjuv lyssna. Sen kom maten från droskan, jätte god mat! Och sedan stod vi där uppe och sjöng allsång, karaoke och även piano spel, tack till alla som gjorde denna kväll, filippa, anna, ruth, efwa och alla som var med 😊 nu står pianot och micken på avdelningen så kanske får passa på när rösten  kommer tillbaka 😊​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Torsdag och solen känns nära trots det mulna vädret. Jag känner på mig att detta kommer att bli en mysig dag. Ikväll ska vi äta mat från droskan på jobbet och då kommer pianot och sång från jag och filippa även att framföras 🎤 bara att värma upp rösten och hoppas den håller till ikväll, känner mig lite hes.

Jag har sjungt så länge jag kan minnas och har passat på på bröllop, dop och begravningar. Sjöng även på min dotters dop, lite väl känslosamt men lyckades hålla mig till sista meningen i sången. Så ikväll blir det lite nytt för mig, att sjunga på fest! Men jag håller tummarna att det inte blir för nervöst! 😄

Likes

Comments

Ni vet den där känslan av att känna att man har vunnit och förlorat samtidigt? Ibland känner jag att man riskerar lite väl mycket och tar beslut man sen en dag börjar att reflektera över. Jag känner mig lite där just nu, över beslut som både känns rätt och fel på samma gång. 

Men hur mycket man än tänker så spelar det man känner i hjärtat mest. Och det kan man tyvärr oftast inte komma ifrån. Visst kan man trycka undan känslor men dom dyker upp på ett eller annat sätt ändå.

Jag har nog alltid varit en sådan person som reflekterar över mina beslut och handlingar och det är klart att ibland blir det förmycket att hålla reda på. Bästa vore om jag skrev upp allt, placerade in det i pärmar med olika rubriker så jag kunde ha lite mer koll. 

Ja att vara kluven är en vardag för mig, jag tänker alldeles förmycket och tillslut får jag en krypande känsla av ångest. Det blir för mycket. Men då är det tur att jag faktiskt har lärt mig att lägga energi på sånt jag faktiskt får energi av ist för det som tar energi. Där ligger mycket av boven i mig, jag har lagt energi på fel saker som sedan får mig att tappa greppet av trötthet. 

Det finns en vissen blomma i mig som nog aldrig riktigt kommer att läka, men med rutiner och struktur gör att det ändå går att gå vidare. Vi alla har sår i oss som alltid finns kvar, men man lär sig med tiden att iaf vända blad och försöka att inte grubbla på kapitlet som var innan. Det är nog a och o. 

Lev i nuet och umgås med människor som ger er energi, inte tar eran ❤💋

Likes

Comments

En underbar helg med min fina dotter! Tänk att hon blir 3 år i oktober, det är nästan så att mamma hjärtat blöder lite, om man kunde stanna tiden för en liten stund bara. Hon var ju just i min famn och kunde varken tjata eller testa en 😉 men ändå är det på något vis väldigt skönt att hon kan prata och utvecklas till en egen individ också, hitta på grejer hon själv vill göra och få en kontakt man inte hade då hon var nyfödd. Det är något fint i alla åldrar med barnen, men det roligaste måste ju vara att se deras otroliga utveckling i längd, tal, utseende, personlighet och att få följa den fantastiska resan! Det är inte alltid lätt, helst inte när trotsen och tjatet kommer, det blir en lika stor omställning för föräldrarna som för barnet. Samtidigt börjar man att spekulera i vad som verkligen är ett NEJ och dom små saker man kanske kan ignorera att säga nej till utan ist försöka prata om. För är det något som är jobbigt att höra så är det alla nej och alla förbjud. Det är som att säga nej till allt barnet gör. Ibland (ibland) tror jag det är bra att få sig en sådan tankeställare, att byta ut ord som nej till något annat. Bara en reflektion sådär på söndags eftermiddagen ☺

Likes

Comments

En mysig och lugn dag, ingen stress och inget jäkt. En dotter som är nöjd = mamma nöjd ☺ tänkte på det när jag tidigare var ute och gick hur otroligt viktigt det är att kunna stå upp för sig själv, både på jobb, i hemmet och vars man än är. Hörde några tjejer på bussen idag som stod och pratade + en tjej som stod lite utanför deras ring och mest bara höll med. Det var så tydligt att den tjejen som mest stod tyst inte alls egentligen höll med. Hon sa väl det dom förväntade sig att hon skulle säga. 


Så är det med allt egentligen,  folk förväntar sig så mycket. Dom tar förgivet, dom klandrar, dom nedvärderar, lyssnar på en version av två. Dom dömer och kritiserar. Och det värsta är om man har en helt annan åsikt, jag förstår tjejens handling på bussen till en viss del, för ibland är det så jobbigt att behöva förklara varför man inte håller med eller Har en annan syn. 


Det är väldigt tragiskt att människor orkar lägga sig i andras liv och handlingar som sedan ska spridas som rykten, då i vuxen ålder. Varför bara inte önska varandra lycka och välgång? Varför inte bara glädjas åt dom som ändå försöker, eller le tillbaka åt någon som känner sig glad. Varför dra ned andra och vara så fördomsfull? Likes

Comments

En sån där tisdag då man känner solens strålar mot kinderna och rycker lite lätt på axlarna och tänker " en bättre dag helt enkelt " samtidigt som en bubblande känsla börjar ta fart i magen i vetskap om att vi flyttar om 1 månad. Så otroligt spännande! Freja får ett eget rum, två toaletter, ett öppet vardagsrum och två altaner! Som vi har längtat. Nu sitter jag med en stor kopp kaffe för att få lite energi, Freja vaknade kvart i 6 på morgonen, då hörde jag hennes ljusa hesa röst säga " mama mojjon ". Ska passa på att ta en lång härlig promenad med Freja och vovven tindra sen, kanske Freja somnar i vagnen och får lite energi tillbaka 😉​

Likes

Comments

​Freja är nu klar med inskolningen på dagis och jag är så lycklig att hon trivs där. Nu har jag ingen bäbis längre, nu är hon en stor tjej som springer runt och säger vovv vovv, hej, mamma, pappa, pi pi, mjaaaaaaao och nej hehe. Min älskade freja, vad du växer och utvecklas, stolt mamma 😊 nu börjar det bli dags för jobb igen, lite splittrad då hon endast sett mig vara hemma under hennes 1.3 år, men så känns det väl för dom flesta från början? Spännande men lite vemodigt!

Likes

Comments

Min dotter inskolas just nu på dagis och det går förvånansvärt bra, nästa vecka är sista veckan innan jag ska lämna på riktigt. Men nu kommer jag att få tiden att gå helhjärtat in för träningen, har satt upp mål som jag vill klara till sommaren och det handlar mycket om balans och styrka, vill utmana mig själv och visa andra att man genom yoga kan uppnå så mycket mer än bara harmoni. Jag vill visa att ​

Likes

Comments