Header

Jag har tänkt att jag ska skriva här i flera dagar nu men av någon anledning kommer annat i vägen och det prioriteras istället. Senaste veckan har jag känt mig sådär pigg, på ett sätt jag inte gjort på väldigt länge. Kanske äntligen förkylningen släppt ordentligt eller så har jag kanske kommit in på riktigt i jobblivet. Sedan finns det såklart stunder på dagen jag kan känna mig trött men har ändå kommit hem från jobbet med bra energi. Kul!
Imorgon är det dags för uppföljning/utvecklingssamtal för Maja på förskolan. Ska bli spännande! Sedan åker vi hemåt och myser hon och jag.
Jag märker att sedan jag började jobba och Maja går på förskolan så tar jag inte direkt några bilder längre. Så himla trist! Vilket också är en anledning till att det ekar här inne.
Jag fick dock hem Majas julklänning idag så funderar på om jag ska fota henne lite i helgen, om hon tillåter.

En gammal bild på mina älsklingar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagarna bara flyger förbi och när jag precis tyckte det var måndag ska jag alltså vakna upp till söndag imorgon. Den här helgen är så oplanerad, vilket är skönt. Det har tagits tag i mycket måsten idag och det känns skönt att många är avklarade. Imorgon ska det dammsugas och moppas i huset. Är prio.

Julklänning är fixad till Maja, frågan är bara vad en själv ska ha på sig? Majas julklapp är även den fixad. Jag är på hugget måste jag säga.

Nu vill jag bara sova, är fruktansvärt trött då Maja sov väldigt oroligt i natt.

Likes

Comments

Vilken härlig dag det varit hörni!
Jag var på jobbet redan 7.30 imorse och förberedde lite smått inför eftermiddagens utvecklingssamtal. Och jag måste bara säga att wow, jag är så stolt över mig själv. Jag hade idag mitt allra första utvecklingssamtal någonsin. Det gick bra också. Över förväntan.
Hela dagen har jag känt mig på väldigt bra humör och tog det även med mig hem när jag slutade. Kramade om mitt kära barn och vi busade på direkt. Kände sedan bara, nej, jag åker nog och tränar. Sambon skulle ändå stå för nattningen idag så jag drog iväg. Easyline 30 minuter. Skit jobbigt, skit svettigt och skit skönt. Mycket skit nu. Men var så bra. Jag är nöjd med dagen.

Hur har ni haft det idag?

Likes

Comments

Lördagen startade redan runt 5.45 idag. Jag kände mig trött när jag väl vaknade men det gick faktiskt snabbt över. Tog mig faktiskt till gymmet idag. Kändes så himla skönt. Dock insåg jag hur klen jag är i kroppen. Var sådär kul, haha. Men kan bara bli bättre. Jag körde väldigt lätt idag, försökte känna vad kroppen orkade och inte. Gick & sprang på löpbandet. Bra start på lördagen!

Till lunch vankas det troligtvis buffé på Esa. Beror lite på hur länge Maja sover nu. Annars ordnar vi någonting här hemma istället.
Ikväll ska det bubblas hemma hos Malin! Så skönt!!

Likes

Comments

När jag slog upp mina ögon idag kände jag på en gång att någonting inte stod rätt till. Visste inte vad men jag kände mig trött. Nästan utmattad. Maja skulle inte lämnas på förskolan förrän 10.30 och en alldeles för trött mamma gjorde en liten tjej mycket ledsen. Jag har inte direkt samlat mammapoäng idag om man säger så. Dåliga samvetet följde med mig hela dagen, likt huvudvärken som infann sig från att man öppnade ögonen tills man kom hem och äntligen fick i sig en Ipren. Maja somnade redan 18.30 idag för både hon och jag var så trött. Nu ligger jag i sängen med en skål choklad och tittar på wahlgrens värld.

Likes

Comments

Att spendera tio timmar på jobbet gör en väldigt trött i både kropp och huvud. Att dessutom börja 6.45 dagen efter gör inte livet lättare. Tack och lov somnade Maja snabbt idag så jag ska redan nu krypa ner i sängen och se något på youtube eller liknande.

Resterande vecka ser ut som följande.
Imorgon, tisdag, jobbar jag 6.45-15. Sedan snabbt besök nere på stan. Onsdag, 8-16.30. Torsdag 6.45-13.45 och fredag 8-16.30. Emellan allt jobb ska jag försöka klämma in något träningspass också nu när jag äntligen skaffat kort igen.

Hoppas ni får en toppen vecka!

Likes

Comments

Här om dagen när jag vattnade blommorna så började jag fundera angående mitt beteende och sätt att handla. Inte bara saker utan vad mina handlingar baseras på. Impulser. Vilket även min sambo sa till mig igår när jag kom hem med nya blommor. Jag handlade dem utan att reflektera över vart de skulle få plats i mitt hem.
Att vara impulsiv i mitt fall kanske inte alltid är det bästa. De flesta av mina köp sker aldrig planerat. Ser jag något jag gillar, då köper jag det. Genom att jag är impulsiv när det kommer till att köpa saker gör att jag inte ser något större värde i pengar. Jag är den personen som inte gillar att spara. Samtidigt som mitt tänk ändrats sedan jag fick barn så känner jag fortfarande att mitt synsätt på pengar är väldigt dåligt. För mig kommer de in igen och jag kan börja spara nästa månad. Eller nästa. Ni vet hur baletten fungerar.
Utöver materiella ting kan mina impulser göra att planerar jag något kan det även hända att det ställs in pga något annat jag kom på för stunden. Jag vet inte riktigt egentligen varför det är på det här viset. Och stör det mig? Jo men lite, absolut.
Det här är egentligen första gången jag själv kommit på och reflekterat över detta vilket gör att jag kanske någonstans inser att det inte håller i det långa loppet. Vad vet jag.
Jag är bara människa. Lever och lär av mina misstag.

Puss.

Likes

Comments

Likt varje helg, känns det som, tog jag en tur till Valbo. Skulle fixa en överraskning, vilket jag inte kan visa här i bloggen.
Var även tvungen att köpa nytt schampo och balsam. Min hårbotten är så torr och kliar nå fruktansvärt. Hoppas innerligt att detta ska hjälpa!

Från Maria Nila. Använt produkter därifrån förut så vet att dom är grymma. Tror jag betalade runt 400kr för dem tillsammans.

Ett par nya byxor fick hänga med hem också. Lite lackvariant på dem. Så sköna och snygga. Från Vero Moda och kostade 399kr!

Likes

Comments

Igår tog vi äntligen tag i det. Sätta upp gardinstång i sovrummet och en kruka i taket. Ser för många kanske märkligt ut men för min smak blev det oerhört bra. Även lite trevligare känsla med gardiner som går i en mörkare, dåv rosa färg. Härligt.

Likes

Comments

Godmorgon kan vi verkligen använda oss av nu. Jag är så trött och slut som människa. Sedan typ, 4 veckor tillbaka har jag haft en förkylning som bara ligger och gnager. Jag är konstant täppt i näsan, tung i huvudet och allmänt trött i kroppen. Känner spontant att det måste gå över snart. Toppen på det så har Maja sovit rätt dåligt nästan hela veckan vilket gör att jag inte direkt är piggare. Plus att jag senaste veckan haft så problem med min mage... Detta är dock inget klagoinlägg. Det hör livet till.

Idag ska vi inte vara på förskolan förrän 8.45, jag börjar en timme senare idag än planerat. Måste börja plocka ut min övertid.

Likes

Comments