Header

En av de bästa sakerna när en jobbar är helgen. Den andra saken är att då får jag möjlighet att bara ligga och gosa med Maja.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tycker just nu att det känns som om helgerna går lite för snabbt. Även fast den varit toppen trots förkylning på alla familjemedlemmar så har det varit så härligt att få bara vara med familjen.

I lördags på förmiddagen tog vi bilen till Högbo för att Maja skulle få leka lite i lekparken. Vädret var sådär men det gav oss tillfälle att testa hennes skalkläder. Fick lätt 5/5. På eftermiddagen tog jag mig iväg på kalas. Celina fyllde 1år!! Helt sjukt! Dom växer så snabbt barnen. Malin gav även förslag på om vi inte skulle bubbla efteråt. Jodå, det gjorde vi och var så behövligt!

Söndagen, det vill säga idag, visade sig att det var strålande sol ute. Sambon nämnde att han ville ut i skogen och plocka lingon. Fine, sa jag. Så gav vi oss iväg och letade och hittade även rätt mycket. Han blev så himla nöjd. Maja verkade trivas bra också!

Eftermiddagen spenderade vi på leklandet tillsammans med Malin, Linus och Celina. Himla trevligt!

Maja fick även inviga sina nya kläder från mini rodini. Älskar dom!! Dock lite stora än men då har hon att växa i ett tag.

Likes

Comments

Den minsta i familjen tyckte det var lägligt att vakna vid 06 idag. En annan kände väl sådär i och med att jag inte ska vara på jobbet förrän 09. Vi fick i alla fall tid att äta frukost tillsammans och nu måste jag börja göra mig klar för jobb. Lite smink ska på och borsta håret, typ. Jobbar till 16.30 idag och när jag kommer hem hoppas jag sambon fixar käket så jag bara kan mysa med Maja.

"Vadå mamma, jag har inte hällt ut grötförpackningen och ätit lite?"

Likes

Comments

Halva jobbveckan är gjord och jag kan med handen på hjärtat säga att jag lite längtar efter helg. I måndags gjorde jag elva timmar på jobbet, vilket kändes på kvällen och även dagen efter. Livet rullar liksom bara på och trots att jag älskar mitt jobb så saknar jag Maja så himla mycket. Det är liksom inte riktigt samma sak. Även fast hon pussar och kramar mig massor när jag kommer hem så är det med sorg i hjärtat att veta att livet kommer se ut såhär. Vi kommer ses så lite om dagarna. Jag vet inte om jag tycker det är okej. Vi får se. Snart börjar förskolan även för hennes del så vi får se hur livet blir då. Mycket funderingar.

Direkt efter jobbet plockade jag upp sambon och åkte till Malin & hennes familj. Bjöds på middag och männen kollade något med elen, typ.

Nu blir det ph. Puss.

Maja har fått någon idé. Hon gör så här såååå ofta. Bara sätter sig ner för att sedan lägga sig. Haha.

Likes

Comments

Dagen har rullat på i vanlig ordning och jag inser nu att helgen har gått lite för snabbt. Jobbångest är ingenting som jag känner men hade ändå önskat en dag till på helgen, just på grund av att jag imorgon jobbar 08-19. Jag kommer inte träffa Maja imorgon ens, knappt. Kanske 1h om jag har tur. Men så är livet ibland och någonstans kommer en lära sig att kombinera jobb och familj.

På eftermiddagen/kvällen ställde jag mig och lagade mat till Maja. Köttfärssås & spagetti samt korvstroganoff med ris. Maträtter som hon gillar. Ska försöka fixa någon kyckling och fiskrätt till veckan också.

Nu tar jag kvällen och lägger mig i sängen och kollar ett avsnitt av wahlgrens värld. Så kul!!

Likes

Comments

Just nu sitter vi på Ica maxis parkering och väntar på sambon som är inne och handlar korv med bröd. Vi ska nämligen ge oss iväg till någon typ av hydda eller vad man säger för att göra kolbullar (och jag ska grilla korv). Vädret är lite sådär men det regnar inte och är ungefär femton grader. Kan bli en mysig dag tror jag. Maja sover i baksätet och jag hoppas hon fortsätter sova en stund i vagnen när vi kommer fram också.

Likes

Comments

Lördagen börjar minst sagt lida mot sitt slut och även jag är helt slut. Maja somnade för ungefär 20 minuter sedan och jag ska passa på att slappa lite med iPaden. Blir dock en tidig kväll för jag känner redan nu i skrivande stund att ögonen är tunga.
Dagen har i alla fall spenderats väldigt bra. Vi åkte till Valbo till öppning ungefär för att spendera några slantar på tröjor till Maja. Hittade väl inte riktigt det vi sökte tyvärr. Åkte sedan hemåt för lunch och vila för att sedan göra ett besök hos Malin och hennes familj. Fika tog vi med oss som egentligen var sådär gott. Vi stannade kanske lite för länge för vi åt även middag där. Hamburgare stod på menyn så det var bara för papporna att sätta sig i bilen att hämta.

Vi hörs imorgon.

Majis fick inviga sin nya blåa fina jacka! Jag älskar blått, på riktigt.

Likes

Comments

Eftersom jag kom på att jag varit lite dålig med att visa bilder från Majas ettårskalas kommer några nu. Jag gick inte all in med att pynta och fixa för jag kände bara nej jag struntar i det. Även fast jag gärna ville. Ni kan ju även se att fordon var lite av ett genomgående tema bland presenterna, skämt och sido. Men hon fick en bobbycar och den rosa sparkbilen. Fler fina och bra presenter togs emot och vi är så tacksamma för att det var så många som ville fira hennes dag. Betydde så mycket för oss.

Likes

Comments

Under rasten idag på jobbet så såg jag att mini rodini gjort ett nytt släpp på en liten kollektion. Vanligtvis scrollar jag igenom och tänker "det där vill jag beställa." Jag gjorde lika idag bara att jag faktiskt också beställde. Tanken att jag nu börjat jobba och kommer få bra med pengar varje månad så kände jag fuck it. Jag köper. Sluta snåla liksom. Maja kommer få fyra fina plagg på posten om några dagar. Att beställa till Maja är att unna sig för mig. Galet.
Imorgon är det utvecklingsdag vilket betyder att förskolan jag jobbar på är stängd och personalen gör lite andra saker. Ny på jobbet och inte riktigt koll på vad som sker om jag ska vara ärlig. Men det blir bra.
Nu ska jag kolla på paradise hotel, haha. När jag blev föräldraledig i för ca ett år sedan startade det i samma veva. Jag började då kolla och känner nu igen att jag måste. Sånt jag vanligtvis inte pratar högt om.

Likes

Comments