Header
View tracker

LÖRDAGKVÄLL och Maja sitter i sin babysitter och grejar tag medan jag sitter med en godisskål bredvid och leker med Maja samtidigt som jag skriver inlägget. Vi har haft full rulle hela dagen. Hade besök på förmiddagen till en bit in på eftermiddagen, tog sedan en promenad med Maja i vagnen och efteråt behövde jag vila, haha.

Jag har haft lite problem med att ha Maja i vagnen på sista tiden. Hon har börjat avsky liggdelen, fick idag låna en inovi dyna av Maria för att testa Maja i sittdelen. Well, låt oss säga att hon var nöjd. Glad mamma! Och framförallt glad bebis! Det vikigaste. Nu kan vi förhoppningsvis ta promenader igen!

Likes

Comments

Precis som tidigare kvällar ligger jag nu i sängen och skriver det här inlägget. Maja har precis somnat och jag hör hur hon sussar i sängen bredvid. Mysigt. Jag kan på något vis känna ett lugn i hela kroppen, för nu vet jag att hon kommit till ro och förhoppningsvis kan sova några timmar. Det är lite pyssligt att natta henne i egen säng och de nätter jag flyttar över henne eller alternativt låter henne sova med mig hela natten, känns det som vi börjar om från ruta ett kvällen därpå. Men vi kämpar på.

Imorgon får vi finbesök från Gimo. Maria, Arvid och deras Malte kommer och hälsar på. Heja, vad kul! Jag ska även försöka gå på en promenad imorgon.

Nu ska jag försöka somna och få lite sömn också.
Kram xx.

Såhär kan det se ut när Maja sover. Hon är rätt rörlig när hon sover :)

Likes

Comments

VILKEN DAG. Torsdagen börjades med att vi vaknade strax efter halv åtta, lillan tyckte vi skulle gå upp då. Vi lekte lite & sedan kom Majas farmor förbi en stund och tog hand om henne medan jag var på mammaträning på badhuset - vilket var toppen! Är så svag i bål & rygg efter graviditeten, så det var perfekt för mig! Ska försöka komma iväg fler gånger. Det bästa är ju att man faktiskt får ta med sig sina barn till träningen också, om man vill.

Hur som. Jag måste skriva av mig lite. Maja är 4,5 månad och sedan ca 2 veckor tillbaka har hon varit såå gnällig och allmänt missnöjd. Innan var hon sällan ledsen, nu känns de som det är HELA tiden. Jag antar att hon är i en utvecklingsfas och att mycket är jobbigt nu, vilket gör det lättare att hantera situationen. Ledsen när hon ska sova, oavsett tid på dygnet. Ledsen av att ligga i vagnen. Ledsen om man lämnar rummet lite snabbt. Osv osv. Det är påfrestande. Jag vill bara att lilla Maja ska bli sig själv igen. Snuttis.

Likes

Comments

IDAG ÄR DET TISDAG. Vid åtta tiden vaknade Maja upp och kände att det var dags att starta dagen. Kunde väl hålla med lite. Haft lite svårt att sova inatt faktiskt, tror Maja också haft det. Känts så i alla fall. Men det kommer bli en bra dag ändå :)

Just nu tar Maja sin förmiddagsvila och så väntar vi på att Malin ska komma hit med sin dotter Celina, kul! Kanske ger oss ut på en promenad eller så får kidsen bara spana in varandra, haha!

Just ja. Efter gårdagens träning har jag faktiskt lite träningsvärk måste jag erkänna. Men vore konstigt annars, haha. Inte tränat på ett år ju!

Liten gofis som gjorde sällskap när man åt frukost :) Kommer bli så mysigt när hon också får äta lite gröt till frukost eller nått hihi!

Likes

Comments

DAGEN ÄR KOMMEN. Nu kanske ni tänker "eh vad menar hon?" Det ska jag förklara för er. Idag är dagen då jag ska börja träna och förhoppningsvis skapa någon ny rutin i framtiden angående detta.
Börjar med 4 veckors fit camp där träningen är tabata inspirerad kan man säga. Toppen!


UPDATE; Träningen gick toppen! Tog det lugnt och försökte känna efter vad kroppen ville och orkade. Men så skönt det känns nu!

Likes

Comments

View tracker

GODMORGON. Vi har dock haft morgon sedan halv åtta ungefär idag, kände mig inte alls särskilt utvilad men så är det ibland.
Maja ligger just nu och tar en vila i sin säng, Woho! Framsteg alltså, jag tänker inte ge upp! Haha! Hon fick dock sova halva natten med mig i sängen för hon böka runt och vaknade och var ledsen så mycket.

Snart kommer troligtvis en kompis och hälsar på, vi ska äta frukost och bara mysa :)
Resten av veckan har vi ingenting planerat, vi tar de som det kommer :)

Vi fixade sänggavel under förra veckan, var så bra!

Likes

Comments

LÖRDAGKVÄLL. Jag tycker helgerna bara försvinner, eller rättare sagt, går lite för fort. Fast och andra sidan gör hela veckorna det. Vet inte riktigt vart tiden tar vägen.

Tänkte uppdatera er för hur det går angående med att låta Maja sova i egen säng. Det går bättre än jag förväntat mig. Troligtvis är det jobbigare för mig, ni vet, kollar flera gånger så hon andas osv. Men vi kämpar på och snart har hon sovit där en hel vecka!

Idag åkte vår lilla familj in till Valbo för jag behövde köpa nya underkläder samt att jag ville på Ikea och köpa ramar till en del bilder jag framkallat. Hela vårt hem kommer krylla av bilder på Maja snart, haha.

Imorgon är det söndag och jag hoppas vi får lika fina väder då som vi haft idag. Ska ta en långpromenad med Maja då och på kvällen kanske Maria kommer och hälsar på, som jag saknar henne!

Jag & Maja idag samt en härlig bild från när vi tog en liten promenad på eftermiddagen :)

Likes

Comments

Sedan jag fick barn och är ute i butiker med barnvagnen så tänker jag alltid samma sak. Butiker är inte anpassade för att gå med barnvagn i.
Det är tydligt att man vill ha så mycket prylar som möjligt på en sån liten yta, vilket gör att barnvagnen knappt tar sig fram. Vissa butiker får man strunta gå in i för att man kan inte ta sig längst in i affären. Trist tycker jag.
Är det bara jag som tänkt på detta?

Vet egentligen inte riktigt vart jag vill komma med inlägget men, kände bara för att lyfta frågan och om jag är ensam om att tänka/känna så?

Likes

Comments

GODMORGON. Alltså, detta med att få Maja sova i egen säng var betydligt svårare än jag tänkt. Hon ligger i sin säng från ca 21.30-08 men vaknar typ HELA TIDEN! Jag vet inte varför men vi kämpar på. Snuttis.

Idag ska det bara slappas och städas lite. På kvällen ska jag på ett informationsmöte angående ett "fit camp" - ska börja träna!! Längtar sååå!

Har ni några planer för dagen? :)

Bild från igår när vi var hos Malin & Celina :)

Likes

Comments

Måndagskväll. Sambon började jobba idag vilket kändes trist men såklart nödvändigt. Själv var jag på en arbetsintervju idag - spännande!

Jag skrev ju för några dagar sedan om tips för att få Maja att sova i egen säng. Vet ni? Jag prövade för två dagar sedan att vagga henne och sedan lägga ner henne. Det funka! Hon har sovit i egen säng i två nätter nu. Man ska väl inte ropa hej ännu men ändå :)

Veckans planer då?
Tisdag: Promenad med Malin och hennes dotter Celina
Onsdag: Ida & hennes dotter Juni kommer och hälsar på
Torsdag: Babymassage
Fredag: Elin & hennes son Albin kommer och hälsar på

Så denna vecka blir rolig, någonstans ska jag försöka få sambon att åka och köpa en ny sänggavel till oss också, hehe :)

En bild jag tog på Maja häromdagen.

Likes

Comments