Hej på er allesammans!

Idag har veeeerkligen jag kört på full fart. Vid 9:30 åkte jag ut till Shurgaard för att skriva hyresavtal med dem då jag ska ha mina saker därute tills jag hittat ett boende för mig och Bella. Det gick hur bra som helst, så efter det gick jag hem till syrran och hennes kille. Vi åkte då till Mörarp för att hämta släp och sen blev det att köra till lägenheten och börja lasta.

Blev två vändor till soptippen, två vändor till förrådet för att lasta in mina saker jag ska ha kvar, 1 vända till syrran & hennes kille och sen hem till mina föräldrar med lite saker. Så nu står i stort sett hela lägenheten tom. Bara den gamla barnvagnen kvar som jag ska sälja. Sen är det målning och städ som återstår. Har mindre än en vecka på mig så stressen i mig är inte och leka med haha.

Har också fått många frågor angående flytten - varför skriver du att du gör allting själv?
Jo, för jag gör verkligen allting själv. Det är jag som rensar, kastar, flyttar och kommande är ju målning och städ. Fick dock otroligt mycket hjälp idag från syrran, hennes kille & min pappa. Som dem slet. Som vi slet! Otroligt tacksam för all den fina hjälpen.

Resten av kvällen kommer jag iallafall spendera hemma, i soffan. Ska käka någon god mat, kolla lite tv, sen hoppa i duschen och sist men inte minst lägga mig i sängen och bara va. Jag har så jäkla ont i kroppen och främst i knäet eftersom jag råka slå i det idag ganska ordentligt. Blir bara vila vila vila resten av kvällen iallafall. Nu är det värsta äntligen över.

Hoppas ni alla har haft en underbar lördag & att ni får en supermysig kväll!

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer

Bild från i somras när vi tog en fika med Moa

Hej på er allesammans!
Idag är det fredag och det innebär full rulle för min del. Nu vid 10 skulle där komma en och köpa barnvagnen som inte blev av. Vid 12 kommer Moa och ska hjälpa mig lite och vi ska ta en update om livet haha.

Vid 15 ska en komma och hämta soffbord och tv-bänk. Vid 16 kommer en person och ska hämta spjälsäng och vid 18 kommer en och ska hämta fåtöljen. Som sagt, full rulle men sååå skönt!!

Hoppas ni får en fin dag!

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer

5 månader vs 11 månader
Kan inte fatta att hon varit så liten som hon har varit. Mitt lilla hjärta!!

Idag är det skola som gäller. Går till kl 16 sen blir det att skynda sig hem och fixa i lägenheten. På lördag flyttas alla sakerna så ALLT måste vara iordning imorgon. Har inte jättemycket kvar så jag hoppas jag hinner idag.

Resten av kvällen ska jag plugga. Har fyra inlämningsuppgifter nu varav 2 är gruppvis och 2 är individuella, så tänkte att jag ska plugga på det jag kan göra själv helt enkelt.

Hoppas ni alla får en fin dag!

XO, Sandra

Gillar

Kommentarer