Det verkar som dethär med att blogga är ett sommarnöje för mig, kanske för att kvällarna känns längre, jag sitter gärna uppe lite senare än vanligt. Vardagen har tuffat på sedan senast. Hösten, vintern och våren har swishat förbi. Lilleman har börjat på förskolan tillsammans med storebror och jag har börjat jobba igen. Nu står sommaren för dörren igen och vi har faktiskt redan haft nästan 3 veckors semester. Nyss hemkomna efter en riktig drömresa runt om i Florida. Vi har vart både i Orlando, Key West och självaste Miami. Så mycket upplevelser, som vi kan leva på ett bra tag framöver.


Borta bra, men hemma bäst! Nu ser vi fram emot strandhäng, ljumna sommarkvällar och inte minst midsommar om bara en vecka.


Underbart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alfred,

vår älskade första lilla stora kille. Tiden rusar som bekant förbi med rasande fart. Du har blivit så stor. Pratar och förklarar, leker och busar. För att inte tala om alla hyss du hittar på. Ett riktigt energiknippe, med så mycket fantasi. Helt tokig och knasig.
Du är allt, du är fantastisk!

Likes

Comments

Fredag morgon och bad. Så startar vi de flesta helger. Tvätta bort alla dagisbaciller och bli rena och fina. Så härligt och barnen älskar det! Ett stort badkar står högt på önskelistan alltså.

Likes

Comments

Jag har varit inne i en riktig pysselperiod, nappband framför allt. Det har blivit några stycken till vänner och bekanta. Det är så roligt att få sitta och pyssla ihop dem här, alla fina färger och oändliga kombinationer.
Jag önskar dygnet hade haft ännu fler timmar!

Likes

Comments

Den underbara semestern kom och den gick. Vardagen är tillbaka, löven har börjat falla och hösten är på ingång. Nu ser man gärna tillbaka på alla lediga dagar och allt roligt vi gjort. Sommaren bjöd på en tur ner till Skåne och en vända till Öland. Vi hälsade även på barnens morfar och Pernilla i Olofsbo. Härliga sommar!

Likes

Comments

Två veckor har gått på semestern, vädret har varit minst sagt varierande. Vi fick en eftermiddag nog utav de blåsiga vädret, trotsade det och gick ner till stranden. Tro det eller ej men vinden avtog, solen tittade till och med fram bakom molnen lite grann. Vi fick en väldigt mysig stund tillsammans, lilla familjen. Nu hoppas vi att nästa vecka kan bjuda på lite stadigare väder. Gärna några grader varmare också!

Likes

Comments

I helgen var vi på cirkus för första gången med barnen och deras farmor. Alfred hade höga förväntningar när vi gick dit. Han tyckte det var så spännande med alla djur, höjdpunkten var såklart popcornen! När vi kom hem hade vi riktigt trötta killar som somnade nästan med en gång.

Likes

Comments

I lördags blandade vi egna mojitos, dem blev sådär perfekta. Lagom söta, syrliga och bubbliga. Tänkte dela med mig av receptet

Till två drinkar behövs
- en lime
- mynta efter smak och tycke
- två msk strösocker
- en nypa råsocker
- sex cl Ljus rom
- is
-sockerdricka

Klyfta lime, pressa ur saften och lägg i glasen tillsammans med myntan och sockret. Häll i rommen och lägg i isen. Fyll upp glaset med sockerdricka.
Rör runt och NJUT!

Likes

Comments

Vi har kommit till Varberg, här spenderar vi ett par veckor nu. underbart! Idag mötte vi upp vänner för att äta glass på Tre Toppar, det finns en hel del smaker att välja bland, närmare åttio stycken olika. Himmelriket för glassälskare, värre för mig som har så svårt att bestämma mig.

Det slutade med ett säkert kort för min del, saltlakrits och choklad. Dem bakar dessutom sina rån själva, riktigt smarrigt.

Likes

Comments

Att få starta dagen i en stol hos Sandra och få naglarna fixade, det är lyx. Två timmar på egen hand, andas, prata och bara vara för en stund. de ger så mycket energi.

Idag avslutades behandlingen med en handmassage, hur skönt som helst. Nu är mina händer och naglar riktigt fina.

Likes

Comments