Mina två minsta somnade tidigt ikväll så jag lägger mig också tidigt för att titta på sista säsongen av skam. Har ni också fastnat för den serien?

Trevlig kväll ❤

Likes

Comments

Några av mina november bilder från mitt instagram-konto @sandrasvilla

Idag fick vi sovmorgon då både jag och barnen var lediga, eller sovmorgon är väl kanske att överdriva när dottern vaknade kl 6.30, men vi kunde iallafall ligga kvar i sängen en stund ;)

Vi har bakat pepparkakor och möblerat om på 5-åringens rum, han har fått en ny och större säng. Roligt att se hur nöjd han blev.

🌟Trevlig kväll 🌟

Likes

Comments

Nytt kuddfodral från Design Letters till O 👌🏻💙 Med koden "CYBERMONDAY" får man 25% rabatt hos miniinterior.se 😃 Passa på att fynda julklappar 🎅 gäller endast tom midnatt! Klicka här för att fynda!

Trevlig kväll 🌟

Likes

Comments

Har varit trött och frusen hela dagen så jag ligger redan nedbäddad i sängen med högsta effekten på värmedynan.

Älskar mina fina hörlurar från sudiosweden.se 👌🏻 Bästa ljudet och perfekt med trådlösa, speciellt för mig som alltid lyssnar och somnar till musik eller poddradio via telefonen. Brukade annars vakna med hörlurarna runt halsen eller intrasslade i håret! 😬

Med koden sandrasvilla15 får man 15% rabatt hos sudiosweden.se, klicka HÄR för att beställa ✨

Likes

Comments

När man ska ta den perfekta inredningsbilden och en 2-åring kommer flygandes..

Gick igenom mina kort på telefonen och hittade den här från förra vintern, skulle ta en fin bild till instagram hade jag tänkt! Men precis när jag ska ta kortet kommer dottern flygandes in i bilden 😅

Finaste bloomingville väskorna och de små handgjorda kaninerna kommer från ljuvligastunder.se 🌟 Med koden sandrasvilla får ni 15% rabatt på ett köp! Klicka HÄR för att komma till butiken. Happy shopping 🌟

Trevlig kväll!

Likes

Comments

När vi vaknade imorse var det snö ute och mer har det kommit under dagen. Är väl bara acceptera att vintern kommer även i år.. Barnen blev iallafall glada, dom har plockat fram pulkor, spadar och gjort en snögubbe!

Några av mina oktoberbilder från instagram. Trevlig kväll!

Likes

Comments

Månadens inredningsbox från lillategelbruket har kommit. Innehållet var en ljuslykta från cozy room, en pläd från Ib Laursen, en ljusslinga i koppar från house doctor och kottar som kan användas för att tända en brasa med.

⭐️ Missa inte att beställa novembers Box med temat "jul, jul, strålande jul" ⭐️

Likes

Comments

Barnen älskar sin nya bil från wigglekart, passar både små och lite större barn. För att ta sig framåt på sin Wigglekart vrider man på ratten. Bara en liten kraft från föraren krävs :) Lämplig för barn mellan 3-7 år, men även yngre klarar det oftast bra i vuxens sällskap.

Använd rabattkoden sandrasvilla så får ni 250kr rabatt, gäller till och med 26/10.

Likes

Comments