Härligt väder ute idag ☀️ Dottern hade dukat fram fika till mig tidigt imorse så det var bara att gå upp 😉 Känns dock inte lika jobbigt att gå upp tidigt trots ledig dag när solen skiner ☀️ Sommaren är här för att stanna hoppas jag ✊️

Har plockat fram sommarkläderna till barnen och skulle också behöva köpa lite nytt till dom, Ellos har mycket fint till både tjejer och killar ( som bilden längst ned visar ) 🌸👌Även bordet på dotterns rum kommer från Ellos

Fin tisdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Genom buzzador har vi fått möjlighet att testa panasonic home safety plus.

Vi fick ett Home Safety Plus startpaket att installera och testa hemma. Larmet var enkelt att installera och att parkoppla alla delar var inga problem. Ett stort plus är att det inte tillkommer någon månadsavgift (som de oftast gör med andra larm) Men nackdelen är att larmsignalen är inte så kraftfull som vi hade förväntat. För att få ett komplett skydd för hela huset krävs det att man köper tillbehör.

Alla komponenter är enkla att ansluta till nätverket via en app på din smartphone/surfplatta vilket gör att alla sensorer kan skicka signaler till antingen mobil eller fast telefon och gör det även möjligt att styra larmsirenen på avstånd.

- En hub, en dörr/fönstersensor, en rörelsesensor samt en inomhussiren ingår i startpaketet.

- Räckvidd på upp till 300 meter - perfekt för stora hus!

- Snabb och enkel trådlös installation.

- Smart rörelsesensor med multifunktionalitet. Förutom att varna för inbrottstjuvar kan den användas för andra praktiska funktioner i hemmet, som t.ex. tända en lampa som är kopplad till en s.k. Smart Plug.

- Anslutning genom trådlös ULE-standard (Ultra Low Energy) som är osynlig för vanliga konsumentprodukter, till skillnad från normal och lätthackad WiFi-överföring.


Mer information finns hos panasonic.com

Likes

Comments

Genom buzzador har vi fått testa comviq kontantkort. Valde att sätta sim-kortet i lillebrors GPS-klocka som jag skrev ett inlägg om tidigare. Bra mottagning överallt så vi är nöjda med comviq 👍 Vill du också testa att buzza? Skriv din mejladress i kommentarsfältet så skickar jag en inbjudan!

Likes

Comments

Vi har i samarbete med jollyroom fått testa North 13.5 GPS klocka. Vi laddade tillhörande app till min telefon och kunde lätt programmera och lägga till de nummer som vi ville ha med på klockan. Vi kan både ringa till klockan och han kan enkelt ringa till oss genom att trycka på en knapp. Perfekt för våran blivande 6-åring som ännu inte har någon egen mobiltelefon så han lätt kan nå oss om han är iväg själv någonstans. En trygghet för både föräldrar och barnet. Vi har också koll på vart han är någonstans. Nedan finns mer info om gps klockan.

( På bilderna syns våran andra son, storebror som också ville testa GPS klockan 😄)

North 13.5 GPS klocka ger dig och barnet en trygghet då du kan se var ditt befinner sig med hjälp av en app via en karta i din telefon eller läsplatta. Klockan gör allt från att spåra var ditt barn befinner sig till att man kan ringa upp/skicka meddelande från den. Du kan hålla kontakt på vägen till och från skola, förskola och andra aktiviteter utanför hemmet.

Klockan skickar information till din telefon eller läsplatta via GPS-signaler, vilket gör att räckvidden är obegränsad. Du kan ringa till klockan, och den kan även ringa upp något av de 10 nummer som du själv sparar i den via appen. En SOS-knapp gör det lätt för att ditt barn att ringa ett larmnummer vid eventuellt nödläge.

Klockan har dessutom inbyggd stegräknare och Geofence (möjlighet att ange gränser på en karta – klockan larmar när den kommer utanför gränsen). Klockan kan även skicka ett SMS till din telefon om ditt barn tar av sig eller tappar den.

Klockan behöver inget speciellt abonnemang och fungerar med kontantkort. Tillverkaren rekommenderar Telia eller Tele2/Comviq som operatör för bästa funktion i Sverige. Batteritid är cirka 1–2 dagar beroende på användande. Laddningstiden är ungefär två timmar.

Klockan finns i 4 olika färger; blå, grön, rosa och svart.

Direkt länk 👉🏻 JOLLYROOM

Likes

Comments

God kväll, välbehövligt med en ledig dag efter en lång jobbhelg. Vi har mest varit hemma idag, mina små har varit väldigt kramsjuka med mig ❤ Bjöd hem min mamma och mormor på gofika också, en skön och mysig dag har det varit.

Skåp, stolar och gardiner kommer från Ellos

I samarbete med Ellos får jag dela med mig av detta fina erbjudande:

25% rabatt på din beställning*
Rabattkod: 355737
Giltigt t.o.m. 22. maj 2017

Direkt länk här!

Likes

Comments

Satte upp nya gardiner från Ellos idag, gardinen heter candice och är i 100% lin vilket ger ett fint fall och gav en ombonad känsla. Direkt länk HÄR ❥ Ellos har ett fint erbjudande just nu som ger 20% rabatt på hemtextil. Se villkor nedan!

20% rabatt på hemtextilier*

Rabattkod: 355736 Giltigt t.o.m. 18 maj 2017

Villkor: Nybeställning på hemtextil på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, varor märkta med ”Design by”. Odd Molly Home är undantaget rabatten.

Likes

Comments

Har varit hemma och vilat idag, jag fick ett migränanfall på jobbet igår och det blev så illa att jag inte kunde köra själv utan fick ringa efter skjuts hem. Men nu så börjar jag äntligen känna mig som människa igen!

Det är många som frågat vart skåpet på bilden kommer ifrån. Skåpet kommer från ellos och äntligen finns den på lager igen 🙌🏻 Direkt länk HÄR

Likes

Comments

Godmorgon ♡

Så glad över min nya klocka och armband från DanielWellington.com 🙌🏻 Min klocka heter classic petite 👌🏻 Kika in på hemsidan och kolla vilken som är din favorit! Med koden Sandrasvilla får ni 15% rabatt på ett köp!

Ha en fin tisdag!

Likes

Comments