Header

Har kör på almanacka i flera år i rad nu och åter igen.. fjärde året tror jag det blir nu så har jag ett samarbete med Personligalmanacka.se och i år fick min se ut så här, rosa, guld och simpel. Älskar allt med den och är så nöjd så. Det är supersimpelt att designa sin egna almanacka, finns olika modeller och man kan själv välja omslagsbilder etc. Prova in verktyget HÄR och fixa hem en snygg almanacka ni också nu när år 2017 kommit igång!

Likes

Comments

Stickad tröja - CHIQUELLE // Byxor - CROCKER // Bälte - IVYREVEL (Rabattkod 20% ''STJERNEUS20'')

Åh alltså kan det bli bättre känsla i ett hem än vad det blir av nya fina blommor. Mina fina rosor har verkligen slått ut så himla fint, älskar verkligen att sitta och titta på de om morgnarna till frukosten innan jobbet. Den fina stickade tröjan jag bär på bilden kommer från Chiquelle, jätteskön och perfekt runt denna årstiden eller bara att bära ensam under sommarkvällarna. Imorgon blir det en sväng till Halmstads på kvällen som sagt, kul med lite innebandy!

Likes

Comments

Jag jobbar på som aldrig förr, vilket jag gjort hela månaden som gått nu, är väldigt glad över att jag får så mycket jobb som jag får eftersom jag egentligen bara är timanställd för er som inte visste det. Haft en himla mysig helg här hemma med besök i 2 nätter av F's familj och veckan har bestått av en hel del innebandy. Nu var det äntligen ny vecka och denna veckan kommer vara en hel del innebandy kollade också vilket ska bli kul. På onsdag ska Fabian spela med Åstorp i Halmsta, sedan möter Varberg dessutom Helsingborg på torsdag så då åker viner till Skåne en sväng.

Imorgon blir det såklart gymmet innan jag börjar vid 10 tiden. Vill verkligen ligga i nu innan jag ska försöka mig på en deff inför sommaren så det är så planen ser ut. Måste dock jobba på att försöka spara in så mycket energi jag bara kan eftersom jag har brist på energi och haft det de senaste vckorna vilket är väldigt jobbigt. Längtar även efter veckans körlektioner på torsdag eftersom det var ett tag sedan nu då min körlärare varit hemma med sjukt barn tyvärr..

Likes

Comments

Hahaha alltså bilden ovan, the faces you make when it's pretty damn cold outside. Några bilder F tog på mig inför ett samarbete jag hade med Gainomax.

Så mycket jobb just nu vilket är jättekul, men min energin är på 0 nästan hela tiden och jag är trött i princip hela tiden. Vet inte om det beror på alla olika tider på dygnet som jag jobbar och att det blir omställning för kroppen hela tiden. Det går ju inte så bra för WIC (F's lag) tyvärr, men igår fick de en härlig och jäkligt viktig vinst med sig så det kändes toppen, på söndag är det match hemma igen vilket är kul ju!

Nu ska vi kolla på American History X, sett den några gånger förut, men det var så långe sedan och Fabian har aldrig sett den, film tips!!

Likes

Comments

Min dag startade med en tidig arbetsdag för att sedan direkt ta mig till körskolan och ha lektion, idag var det bara jag som körde och jag tyckte jag gjorde väldigt bra ifrån mig idag. Planen är väl att ta de i April/Maj så får ju hoppas på att jag kan lyckas med det, är också väldigt glad över att jag fått en så himla bra körlärare!

Nu när Fabian tagit körkort och jag är på gång så känner framförallt han, men även jag såklart att det hade ju faktiskt varit riktigt skönt att ha tillgång till bil, t ex. även om vi ska hem till Skåne. Att inte alltid ta tåg utan ibland att faktiskt bara kunna köra hem, eller köra till Göteborg på sommaren etc. Att man villl ha en snygg bil är väl egentligen inget snack om saken, för snygga bilar är ju snygga bilar liksom.. Audi's är mycket fina tycker vi och F hade nog inte tackat nej iallafall, men de är saftiga såklart..

Likes

Comments

Dagen började med en tidig körlektion vid 7:50, därefter åkte jag hem och vila lite för att sedan gå upp och göra en väldigt god och mysig frukost tillsammans med min Fabian. Till lunch lagade vi något nytt, vi provade på att laga Fajitas (tror jag) samt gjorde en egen salsa. Har jobbat stängning idag igen och nu ikväll har vi mumsat på godsaker, jordgubbar och kiwi. Så mysigt med mitt hjärta ❤

Likes

Comments

Byggde fina naglar i Malmö i lördags för att sedan Spraytana mig hos grymma Emelie på Spraytan Lund. Var därefter bjuden på middag hos linnea i hennes lägenhet i Lund, med sista tåget mot Varberg så begav jag mig hemåt. Fabian hade varit iväg på match i Uppsala så han hoppade inte ner bredvid mig i sängen först vid 04 på morgonen hjärtat. Igår tog vi tåget ner mot Skåne eftersom Fabian hade match. Han har alltså dubbellicens med Åstorp (hans gamla klubb) just nu och under deras kommande slutspel. Eftersom jag hade stängning idag så stannade vi i Skåne över natten och åkte hem mot Varberg i förmiddags. Nu ska vi kolla PH i sängen sedan måste jag sova!

Likes

Comments

Instagram@sandrastjerneus