​Igår körde jag armar som bar aden på gymmet för att nu gå runt och ha en himla träningsvärk som jag njuter lite smått av. Annars kom jag hem denna fredagskväll vid kl 9 efter jobb och är ni svintröst och jobbar resten av helgen också vilket inte är så himla frestande. 

Förresten kanske ni sett att jag dragit igång med ritandes igen, det var så länge sedan sist och oj vad jag har saknat det. La ju av under ett bra tag i gymnasiet då jag ej hade ork nå mer men framförallt ingen tid över. Nu finns där ju faktiskt trots allt liiite tid över då och då så jag drog fram mina kära pennor och papper och satt i timmar! Så avslappnande...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jackan kommer HÄR ifrån och är i samarbete med Elly Pistol alltså. Vilken galet snygg färg på innerfodret. Jag kan knappt smälta det. Inte nog med det så måste jag erkänna att det inte var det lättaste att bestämma vilken favoritjackan var, för gud vad snygga alla deras bombers är. Vilka galet fina färger på innerfodret. Ni måste verkligen ta er en titt i resten av deras sortiment samt de andra snygga modellerna på bomberjackorna!

Likes

Comments

Trots att jag endast är ledig en dag under hela denna veckan så försöker jag ändå hålla humöret uppe. Fabian har match imorgon så dit åker jag direkt efter jobb. Annars kommer mormor och morfar på besök på Torsdag vilket ska bli jätteroligt! ❤

Likes

Comments

//Contain adlinks

Kan ni inte få nog av träningskläder så som jag och är förtjusta i NIKE, spana då in plaggen i kollaget nedan. Finns många fler färger på de flesta av plaggen om ni klickar in på respektive!
1. Tights HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. Jacka HÄR / 4. Linne HÄR / 5. Sport-BH HÄR / 6. Tights HÄR / 7. T-shirt HÄR / 8. Tröja HÄR

Likes

Comments

Vi hade verkligen en rolig kväll och natt igår! Jättekul utgång, middag och förfest med Mia samt så kul med Benne på besök här också. Idag har jag bara tagit det så lugnt som möjligt eftersom att jag först inte mådde toppen, vilket sedan gick över tack och lov. Var därför även nere i hallen under dagen/kvällen eftersom att Varberg hade besök av Falun för hemmamatch!

Likes

Comments

Jag hade officiellt sämsta Fredags eftermiddagen på otroligt länge, kan inte ens minnas senast den var sämre än såhär. Jag hade en bra förmiddag, jag gick upp kl 7 och hann med ett tandläkarebesök samt en jobbintervju innan jag skulle åka mot jobb vilket så klart kändes som en hyfsat bra start på dagen. Slutade redan kl 4 igår och skulle då hem och hade planerat vad jag skulle göra när jag väl kom hem.

De planerna kunde jag bara skrota, för tydligen går där en buss mot något skallat ''Älvsered'' på samma plats där jag alltid tar min buss hem, och varför jag ej visste detta kan vara för att den endast går 4 gånger om dagen??

Jag märkte såklart inte att jag satt på fel buss först när det var försent. När jag och mamma lagt på telefonsamtalet. Min buss går 1 gång i timmen och därför var det ju bara att vänta till 17:18, så jag åkte med bussen hela vägen samt tillbaka mot Ullared. Hade 20 min på mig och behövde verkligen gå på toa då jag var så otroligt kissig redan vid 4.
Passade även på att handla hem lite smågrejer som vi behövde hem. Kassörskan skulle såklart byta plats med en annan och ta extra lång tid på sig så att jag fick lite stress. Såg då att bussen var sen vilket var bra ju. Men när jag väl kommer ut i tid till bussen så har den redan kört. Asså allvarligt??? Hur kan man ha så mycket otur på en dag? Frågan är om det verkligen var Fredag den 14de igår och inte den 14de?

Jag grät när detta hände, för det gör jag när det brister för mig, när saker och ting blir för mycket då vägrar jag hålla inne de där tårarna som kommer av ilska. Kom hem efter 7 och somnade halv 10 enligt Fabian, jag var så sjukt trött så det fanns verkligen inte..

Nu hoppas jag att helgen blir bättre åtminstone. Vi får besök av Fabians vän Benjamin idag vilket såklart är skoj, annars kommer även Mia i eftermiddag och förmodligen ska vi äta något och ikväll blir det utgång på Societen för henne och mig! 😃

Likes

Comments

// I samarbete med IcanIwill

Tightsen hittar ni HÄR

Ytterligare träningsmotivation fick jag på posten i samma paket som detta nya paret träningstights i mossgrön. Har varit en massa klydd med mitt gymkort då jag sa upp det innan flytten eftersom jag ej visste hur jag skulle göra med gymmet här i Varberg, fortsatte gymma här efter flytten och glömde helt enkelt bort att jag sagt upp det så en dag funkade det helt enkelt inte och det var precis innan Stockholm. Veckan efter Sthlm var det ej bemannat på gymmet när jag var hemma eller ledig så jag fick inte ordnat det först här om dagen. Äntligen!!!

Likes

Comments

​Igår tog jag ledig så att jag kunde åka ner till helsingborg och kolla Fabians match mot FCH. Vet inte vad jag ska säga om den, men men haha. Jag passade på att göra god frukost på mannagrynsgröt som faktiskt är min favoritgröt, dock inte exakt lika nyttigt som havre. Städade där hemma samt passade på att gymma innan jag skulle åka!

Likes

Comments

Jag dräglar lite över plaggen nedan samt alla plagg i samma stuk...

1. Spets bh - HÄR // 2. Stickad grå tröja - HÄR // 3. Svart topp i spets - HÄR //
4. Grön bh i spets - HÄR // 5. Svart klänning i Satin - HÄR // 6. Beige topp i Satin -
HÄR

Likes

Comments

Instagram @sandrastjerneus