Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 56 Readers

Likes

Comments

Började kolla på spinoff serien av the Walking dead som heter fear the Walking dead och den handlar lite mer om innan själva epidemin bröt ut och hur de gick till osv det är helt nya karaktärer i den vilket man kan förstå lite jobbigt för dem i the Walking dead att göra två serier. Men i alla fall den verkar faktiskt vara bra men den slår inte the Walking dead dock har det bara kommit ut två avsnitt än så länge :) Gillar ni the Walking dead så kolla på spinoffen också :) x.

Likes

Comments

Hej på er avslutade kvällen igår med hemma lagad pizza och en film :) riktigt gött med en chillkväll :) gårdagens outfit jeans från lager 157, tröja köpt på Ullared och skinnjacka från new yorker x.

  • 59 Readers

Likes

Comments

Hej på er har tränat Kayla itsines idag det är träningsprogram på 12 veckor med fokus mage, armar och lår skapat av Kayla Itsines. Passet går ut på att man tränar fyra övningar i ett block under 7 min och sen byter man till block nummer två med 4 andra övningar och kör i 7 minuter sen så vilar man 30-90 sekunder mellan blocken man kör båda blocken två gånger :) riktigt tufft men man får tänka på vilka grymma resultat man kan få. Jag och min kompis har precis avslutat Kayla vecka 6 så nu är det bara 6 veckor kvar känns awesome :) blev även att klippa gräset här hemma så man kan inte säga att jag har latat mig idag nu ska snart äta hemmalagad pizza och sen bara slänga mig i soffan framför en film kom gärna med tips x.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på snart 22år som älskar att träna och att fota här i min blogg kommer ni att få läsa om bland annat träning, foto och vardag jag bloggar även på min gamla blogg sandrasplacee.bloggplatsen.se men är sugen på att testa nouw så hoppas att ni kommer att gilla denna bloggen x.​

Likes

Comments