View tracker

Jag pratar alltså om lägenheten. Jimmy ringde mig igår och bad mig hämta nycklarna! Det kändes så himla bra att hålla dem i min hand på vägen till lägenheten! Jag och Jimmy möttes där för att kika lite, alltså är så nöjd!

Idag kommer Jimmy hem till mig med bil och släp. Vi ska lasta in alla mina saker och sen sover vi här! Jag åker till skolan som vanligt imorgon och sen möts vi vid lägenheten för att bära upp allt och hämta hans saker!

Ikväll är alltså sista natten jag sover hemma. Igår var det sista natten jag sov själv. Jag har väldigt mycket känslor och tankar kring det här! Det är hur kul som helst att få eget, flytta ihop med min älskling och flytta till en (enligt mig) bättre stad. Men samtidigt är det så klart lite jobbigt att flytta ifrån min familj! Det är ju klart att jag kommer träffa dem och prata med dem men det är ändå inte på samma sätt. Nu får de komma och hälsa på hos mig och jag hos dem istället för att vi båda bor under samma tak! Det har även varit väldigt mycket som ska fixas och allt. Vilket har gjort att jag har varit väldigt stressad och pendlat i humör. Men snart är vi på plats och då får jag börja bo in mig och hitta mina egna rutiner!

Det roliga och bra känslorna väger upp de tråkigt utan tvekan och det här är något som jag länge drömt om! Äntligen bli drömmen sann!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Igår hade jag bara en lektion! Den här veckan är lite speciell pga att tvåorna har koncentrationsvecka. Så idag är jag ledig! Skönt! Jag har mest legat i sängen och myst, ätit risgrynsgröt och packat inför fredag! Julmusiken spelas och julkänslan är på topp! Det kanske är lite tidigt men nee, det tycker inte jag! Jag vill ha allt som kommer med julen nu!

Likes

Comments

Det blev lite extra lyx igår kväll! Det är ju som sagt min sista helg hemma innan flytten och vi kände för att lyxa till det! Vi gjorde plankstek och skålade med bubbel! En riktigt bra och mysig kväll med mycket prat och skratt! Ni är bäst! Och maten var sååå god!! 

Idag ska jag bara packa och fixa inför nästa vecka! Hela mitt rum hos pappa ska vara färdigpackat idag! Iiiih!

Likes

Comments

Det här åt jag i fredags när vi va ute och åt med fina vänner! Riktigt gott!

Det var en mysig kväll! Jag va lite off först med det gick över och vi hade kul! Åkte sedan tåget hem och myste hemma!

Likes

Comments

Det blev en liten spontan shoppingdag i Norrköping med finaste mamma! Snart åker dock tåget hem och ikväll står mys och pyssel inför december på schemat!

Likes

Comments

Igår köpte jag en väldigt tidig julklapp till mig själv! Såg den av en slump inne på Mio och blev kär... Så jag åkte tillbaka dit igår och köpte den! För den var nedsatt också vilket är super! Jag kan knappt vänta tills jag får öppna den och ställa den i lägenheten!

Idag har det varit en mindre bra dag i skolan... Så efter skolan gick jag och ett par kompisar till stan och jag tröstshoppade en pyjamas och ett par strumpbyxor! Lägger upp bild imorgon! Just nu ligger jag i soffan och slöar. Ikväll ska jag och Jimmy ut och äta för att fira en kompis! Mysigt!

Likes

Comments

Idag, torsdag är det bara en vecka kvar?! En vecka kvar tills vi får nyckeln till vår första lägenhet! Det är helt sjukt och det känns så overkligt. Jag kan inte riktigt fatta det samtidigt som jag längtar som tusan! Imorgon är det en vecka kvar tills flyttbilen åker från mina rum hos mina föräldrar till mitt första egna boende!

Det ska bli helt underbart att få dela min vardag med min älskling. Jag ska få skapa egna rutiner och välja själv. Jag kommer gå från att bo i min väska till att få allt på samma ställe! Jag kommer få så mycket tid över som jag nu lägger på resande!

Jag hoppas att ni vill följa med på min resa som börjar när som helst!

Om ni har några frågor angående allt är det bara att fråga i kommentarerna så kan jag svara i ett nytt inlägg!

Likes

Comments