En väldigt bra helg med bra människor har varit! Just nu ligger jag dock i matkoma i soffan efter en asiatisk buffé med allt gott! Det va lite av en spontansak som vi gjorde, jag, Jimmy och Kim!
Ikväll, när koman lagt sig lite, ska jag ta en promenad med fina Agnes!

Likes

Comments

Outfiten för dagen och jag älskar mina nya byxor!

Idag gjorde jag sista Nationella provet någonsin i mitt liv! Det känns så sjukt bra och jag är så taggad på vad framtiden har att ge!
Igår beställde jag en balklänning igen, nya tag och om den inte passar och är fin nu ger jag upp.... haha...
Resten av dagen består av Netflix och att kanske skicka iväg lite inbjudningar till studenten! Vi får se. Men trött och matt är vad jag är efter provet iaf! Så i soffan kommer jag sitta oavsett!

Likes

Comments

Bild från första dagen i London när vi njöt av solen i Hyde Park!

Idag börjar skolan igen efter ett skönt och väldigt roligt påsklov! Jag får en lugn start med en väldigt kort lektion på eftermiddagen! Skönt som tusan! Men jag sätter ändå igång att plugga när jag ändå har tid, så slipper jag stressa sen liksom. Ska även ut och springa och sen bädda rent ikväll! Älskar känslan av att vara nyduschad, nystädat lägenhet (hade städdag igår) och helt nyduschad!

Likes

Comments

Kom ju hem från London sent på fredagskvällen och shit, vill redan åka tillbaka! Jag verkligen älskade att vara där! Vi va ju även där så kort tid och endast för att shoppa så jag vill åka dit igen och se massor av sevärdheter och roliga saker!

Vi hade i alla fall en underbar resa med mycket shopping, mat och skratt! Tack babes för resan!

Igår va vi ute och dansade! Idag ska jag njuta av lovet och bara ligga i sängen och kolla på youtube, skam och annat kul! Och mumsa i mig mitt påskägg jag fick av finaste älsklingen!!

Likes

Comments

I måndags läste jag ut den här boken och jag kan inte säga annat än "läs den"! Det handlar om en tjej som har kärleksproblem med både gamla och nya flickvänner, Transsexuella vänner och allmäna tankar i vardagen.
Men det jag gillar mest i boken är språket! Hon använder ordet hen och har ett väldigt genomtänkt och nytt språk och genussyn!

Likes

Comments