Det blir nog inte något av vad jag skrev igår på schemat idag. Var uppe alldeles för länge så är jättetrött idag. Får se vad jag hittar på..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Få sommarvikariat. I see dollarsigns 💵 att tjäna pengar är verkligen något jag vill. Och att jobba med något så roligt som med äldre gör ju allting så mycket bättre!!
2. Åka till Stockholm. Jag har aldrig varit i Stockholm. Och just därför skulle jag vilja åka dit. Typ över en helg och bara strosa runt i stockholmsstressen som alla verkar upplevt utom jag :(
3. Åka runt till fina turistplatser i Sverige och se något nytt som får en att känna att man kanske inte måste åka utomlands för att se fina platser? Vet någon ett fint ställe att bada på tillexempel? :)


Likes

Comments

Ja... Mitt senaste inlägg så berättade jag ju att jag skulle gå och lägga mig och försöka somna till det avsnittet av CSI eller vad det heter. Och nu bara någon/några timmar senare kommer samma avsnitt igen. Så får väll göra som jag sa nu... Och verkligen försöka somna till avsnittet ;) haha.


Edit: jag insåg mini efterhand att detta händer rätt ofta och har hänt mig många gånger. Men jag var övertrött...

Likes

Comments

Just nu sover Jerry, han börjar ju jobbet imorgon. Jag ska snart sätta ner mobilen och försöka sova för klockan står ställd på 07:00 imorgon. Varför? Ingen anledning. Om jag kommer upp tidigt så blir jag ju tröttare på kvällen så då somnar jag tidigt och är inte lika trött på torsdag då allvaret börjar.

Jag är en människa som inte kan skilja på CSI program på tvn men just nu går ett av de på femman.

Imorgon tänkte jag köra lite me-time. Möjligtvis städa iordning kläder osv där jag vill ha det för nu är allt kaos. Men man vet aldrig vad jag gör imorgon. Kanske sover vidare, kanske kollar tv hela dagen? Eller, ja. Ska förbi Apoteket möjligtvis också. Åh hatar att jag sparar allt tills dagen innan skolstart...

Likes

Comments

Åh, är så grymt glad för julklappen jag fick av Erica, en C3 mix&go. Alltså en liten mixer. Har en stor hemma, men liksom ska man bara göra lite till sig själv så är det rätt onödigt med en som rymmer typ 2 liter och diska den ;) så ikväll har jag gjort smoothie (igen), gjorde likadan igår. Med lite vaniljkvarg, mjölk och frysta hallon och mango. Jag dör för just den kombon. Och det är så gott på kvällen och man blir ändå mätt på det. MUMS!!


Likes

Comments

Att vara 17 och bo hemifrån är inte det lättaste. Jag var 16 när jag flyttade hemifrån. Och det är absolut inte för att jag har det dåligt hemma eller liknande. Utan jag bor tillsammans med min pojkvän. Ville bara klargöra det.

Eftersom min mamma och pappa är skilda så får jag underhållet utav båda. I och med att jag inte bor hos någon utav dem. Så jag har 2600/ månad. Studiebidraget ligger på 1050 som min mamma har. Jag har väll ganska bra pengar jämfört med andra i min ålder, men skulle inte skada med ett kvälls/helgs jobb.

Det är skönt att ha "ett eget liv" eller "ett vuxet liv" men ibland vill man inte bli behandlad som vuxen. Ibland vill jag inte få en massa skit från andra för saker jag gör eller säger, för ibland kan jag inte hjälpa att vara barn. Ibland vill jag bara ligga i sängen hela dagen. Ibland vill jag inte städa osv. Och det gör jag inte ofta, heller. För jag är alldeles för lat, och barnslig för det. Jag kan inte laga mat, jag vet inte ens hur man kokar ris/pasta. Och ibland vill jag lära mig, ibland inte.

Ibland vill jag köpa kläder eller smink för mina pengar. Men jag köper nästan ALDRIG saker till mig själv, för jag måste alltid tänka på allt annat hemma först. Och djuren. Ibland saknar jag att bo hemma så otroligt mycket. Ibland vill jag bara åka hem och vara där i en vecka, bli omhändertagen av min älskade mamma. Men samtidigt vill jag vara med min pojkvän och djuren här hemma. Flytta inte hemifrån för tidigt.

Likes

Comments

Hur många sov länge idag? Jag sov till typ 15, haha. Vad ska man göra? Har precis varit ute sista rundan med Figo. Jerry har somnat redan, han var ju uppe redan vid 11 så klart han är trött. Jag kommer nog somna sent inatt :( vi ska på 3 års kalas imorgon men som tur är så börjar inte det förrän klockan 15, så man behöver inte gå upp jättetidigt! Nästa vecka någon gång ska jag och mamma åka och klippa mig, jag har fortfarande 500 kr kvar av julklappen, fast vi får se hur ekonomin är resten av månaden, kanske får strunta i det för det finns ju viktigare saker att ha, tex mat och till djuren. Ska snart göra ett till försök att sluta röka. Kanske efter detta paketet, så kanske man inte är jättesugen när skolan börjar? Alla i min klass röker typ så det är jobbigt när det luktar rök hela tiden 😥 nu ska jag fortsätta kolla på scrubs sen ska jag lägga mig brevid Jerry och försöka sova!


Likes

Comments

Hallå alla bakistroll! Igår hade Jag, Jerry, Patrik och Johanna absolut inget att göra så vi stack till min ena bror och va på hans förfest och spelade sån Beer Pong, sen var vi inte välkomna till själv nyårsfesten. Men sen stack vi en bit ifrån och började smälla smällare och då vart vi välkomna? :) haha okej? Nej men vi var där rätt länge och vissa människor där var bara helt fuckade. Jag fick typ ryck och ville ha ut en tjej som strulade med nästan alla där, kastade dricka över folk och öste dricka på högtalaren. Men ändå ville vissa ha kvar henne? Helt sick.

Sen efter hon åkt så blev det ännu mera bråk mellan andra och då bestämde vi oss för att det räckte, haha. Klockan blev 4 på morgonen när vi kom hem, så gick jag en runda med vovven och somnade typ vid halv 5. Så jag vaknade nu vid 15. Är fortfarande trött :(

Jerry är i garaget och pillar, men har ringt honom och han sa att han skulle komma snart iallafall :) hur var ditt nyår?


Likes

Comments

Ja, så snabbt som snön kom, så kom min ångest också. Vet inte varför, men varje år bara mår jag skit i början på vintern.. Jerry lämnade mig själv här och åkte till garaget. Han tyckte nog jag behövde ensamtid. Nu har jag precis tvättat ansiktet och använt min älskade skrubb, hällt upp ett glas vin och tänt lite ljus och tittar på shrek. Vad gör du när du har en dålig dag?


Likes

Comments