Det blev en tur till Ryttarstugan idag, inhandlade mycket snyggt! Två fleecetröjor en från HvPolo och en från Harcour, två andra tröjor från Kingsland, ridbyxor med grip Pikeur, ett snyggt schabrak från Christina sport, en väst från Harcour och ett par ridvantar från Roekl. Fick även med mig en snyggt schabrak hem med Ryttarstuganbrodyr. Kommer bli snyggt på hästarna 😊

Imorse blev det skrittjobb med Clintan och mamma promenerade Sisca. Imorgon blir det ridhuset för trim.

  • 7 readers

Likes

Comments

Nu har jag länge velat om jag ska börja skriva här eller fortsätta i min gamla blogg. Nu blir det en nystart och jag kommer att skriva här i fortsättningen. Bloggen kommer ta upp min vardag, mestadels hästarna och även lite gym. Dagarna är ju först fyllda med jobb och sedan hästarna. Den lilla tiden som blir över spenderas hemma med sambo eller med honom på gymmet.

De senaste veckorna har varit väldigt upp och ner med ridningen, jag har varit förkyld i omgångar och inte haft någon ork. Det har alltså varit till och från. Nu tänker jag inte låta förkylningen dra ner mer så från och med imorgon blir det iallafall skrittjobb och eventuellt lite trav med hästarna tills jag är frisk.

  • 8 readers

Likes

Comments