Igår efter att vi tittat på Emmie's skolavslutning som hölls i kyrkan firade vi med att äta Thai buffé som är både min och Emmie's favoritmat. Därefter åkte vi hem, fikade lite och barnen fick varsitt sommarlovs-paket :)

Nu är resväskorna packade för imorgon ska vi gå upp tidigt och bege oss till flygplatsen, ser fram emot en underbar vecka med mycket sol och bad tillsammans med familjen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen skolavslutning och det är nästan sommarlov för barnen! Nu är vi lediga en vecka tillsammans allihopa och den veckan ska vi spendera på bästa sätt i Spanien. Där efter har de några enstaka dagar kvar på dagis/fritids utspritt under tre veckor innan de går på låååång efterlängtat sommarlov tillsammans med pappa :)

Likes

Comments

Vädret visar sig tyvärr inte från sin bästa sida så efter skola och dagis bakade vi en jättegod kaka som barnen fick ta med till mormor och morfar. Dom skulle passa dem under kvällen medans jag och Hampus gick på den senaste Pirates of the Caribbean bion, den var SÅ bra!

Likes

Comments

När man äntligen kan räkna ner sista dagarna till utlandsresan som vi har längtat efter så länge! Den som längtar mest är nog Emmie, älskar att se hur glad hon blir och hur spännande hon tycker det ska bli att få åka!

Så här såg det ut förra året när vi var i Spanien!

Likes

Comments