Header

Idag har jag och min mormor, alltså Millas gammelmormor, varit en tur i Lund. Vi hämtade hem en dopklänning som Milla ska ha på dopet. Den har legat hos mina kusiner och de bor i Lund. Det var en super mysig dag med min mormor, vi har inte spenderat en hel dag tillsammans på år och dar. Kan inte ens minnas när.

Vi strosa lite i Lund och fikade på mormors bageri. Super mysigt ställe och god mat! Måste åka till Lund lite oftare, så härligt där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SÅ roligt det var att komma iväg på babysim idag med Milla. Det var första gången för oss och det var super roligt. Tyvärr fotade vi bara mot slutet när Milla hade tröttnat. Men hon gillade verkligen det i en början tills hon blev trött å grinig.

Nu är hon helt slut efter dagens aktivitet så hon sover. Jag ska kolla på unga mammor och ta det lugnt i soffan nu tänkte jag innan vi ska natta Milla.

Likes

Comments

Här om dagen somnade Milla en timme på dagen, vilket är väldigt ovanligt då hon brukar sova max 20-30 minuter. Men det var väldigt skönt då jag hann med en ansiktsmask! Jag kan inte minnas när jag hade det sist så det var en sån magi för huden!

Masken jag hade var kylande med rosenolja bl.a. Kände mig så pigg efteråt och huden var så mjuk å fin. Behöver verkligen fler sånna dagar. Fast jag får sova hela nätterna så blir jag sjukt trött då Milla är aktiv och vaken i stort sätt hela dagarna. Hon sover inte några längre perioder på dagarna som många andra bebisar. Det gjorde hon bara första veckorna å nu är det bara korta sovpauser på dagen. Full rulle hela tiden! Världens bästa bebis är hon ändå då hon låter mig sova hela nätter. För och nackdelar med allt!

Men att ha ansiktsmask å en helt timmes lugn och ro mitt på dagen kändes helt underbart! Det var så avslappnande och uppiggande!

Likes

Comments

Idag hämta jag hem Millas första häst, en gunghäst såklart då hon absolut inte just nu kan få en levande häst.. hehe! Milla får rida lite då och då på Hailey istället.

Nä men denna gunghästen har jag haft när jag var liten och den är dags för Milla att ärva denna nu. Den är ju lite stor än så länge men hon kommer nog ha lika mycket kul med denna som jag haft. Tänkte jag ska försöka sy lite täcken och sånt till den så hon kan leka med det när hon blir äldre.

Kolla så söt, va ju tvungen att prova rida lite.

Likes

Comments

Denna nappflaskan är den bästa jag använt. Då jag kombinerar amning med flaskmatning så fungerar denna så bra för oss. Den är bröstlik i formen och ge inget spill. Milla tar dessa flaskorna absolut bäst. Så glad jag hittade dessa flaskorna. De är även anti-kolik vilket Milla aldrig drabbats utav som tur är. Så glad för det! Men vill verkligen rekommendera dessa flaskorna till er.

Nappflaskan kommer ifrån Herobility.

Detta är inget samarbete utan en produkt jag använde dagligen som jag personligen älskar att använda och vill rekommendera till er. Kanske finns en mamma som läser som inte hittar en bra flaska att kombinera sin amning med eller helt enkelt en mamma som flaskmatar.

Likes

Comments

Instagram@sandrasgse