Header

God morgon på er! Igår blev det inte mer bloggning då jag låg sovandes från eftermiddagen till kvällen. Var uppe ett litet tag för kvällsmat och sen vila/sov jag igen.

Idag är en något bättre dag för mig. Jag är mega förkyld så jag har lock för öronen och har lite värk kvar också men jag har inte haft feber sen i förr igår natt. Köpte oss en feber termometer igår så nu har jag kollat av lite då och då när jag känt att hela huvudet kokat, men ingen feber igen i alla fall. Så skönt att slippa febern för det är så hemskt. Låg dock med frossa igår eftermiddag som sen övergick till att jag låg och svettades otroligt mycket och fick typ öppna alla fönster här hemma.. Så helt kry är jag ju inte men det blir jag förhoppningsvis snart. Näsan kliar hela tiden och jag nyser minst 200 gånger på en dag känns det som. Jag har till och med vaknat inatt för det kliat i näsan och fått nysa. Det har jag aldrig varit med om, tänk om jag utvecklat någon allergi? Men tror mest på att det är förkylningen!

Min mamma är guld idag och hjälper mig med Hailey. Det är strålande väder och hon ska faktiskt åka iväg till en strand idag med Pernilla ifrån stallet. Hoppas de kommer få det roligt och mysigt! Mamma är bäst som kan hjälpa mig så mycket hon gjort den senaste tiden. Jag har varit verkligen mega sjuk dessa två gångerna jag legat sjuk i februari och utan mammas hjälp hade jag aldrig kunna vila mig i form igen. När man blir sjuk är ju vila viktigt och kroppen ansträngs väldigt lätt för minsta lilla. Jag hatar att vara sjuk och har nog aldrig varit sjuk såhär ofta förr. Två gånger i en och samma månad, och så längre tider också.. Hoppas jag kan krya på mig tills på tisdag när jag har jobb!

Orkar inte ta fram kameran för att fotografera så ni får en söt bild på Smulan som jag fotograferade här om dagen. Hon ville vara med på bild när jag skulle fotografera fönsterdekorationerna!

Likes

Comments

Igår blev det inte mer bloggning då jag åkt på feber, frossa och en otrolig värk i kroppen. Nu är panodilen kvar i kroppen och värken känns inte så jävlig som igår, huvudvärken har släppt och Marcus tyckte jag hade feber trotts värktablett. Igår kunde jag knappt röra mig, hade ont ifrån tårna ut i ryggen, höfter å ända till fingrarna. Över helt kroppen var värken, nu sitter den kvar i ländrygg och höfter tillsammans med feber då..

Mega förkylning har jag också dragit på mig (igen!) och har ont i halsen och kan bara andas genom munnen. Mega jobbigt att inte kunna vara frisk en hel vecka ens, var sjuk för ungefär 1-1,5 vecka sedan, kommer inte riktigt ihåg vilken dag jag blev frisk förra gången eller så blev jag inte helt frisk och drabbas därför igen? Öh!

Vill gärna slänga upp något roligare för er men jag kan inte tyvärr. Mår piss och det går inte att vara så positiv eller glad.. Jag har aldrig haft något värk i min kropp förut så denna värken är som en chock för mig. Men lika bra att vänja kroppen, det blir ju värre fram till förlossningen sen..

Hoppas ni får en bättre dag, vi hörs senare.

Hade inte varit fel och stanna hemma hela dagen och pyssla om sig själv med ansiktsmask å hemma spa. Hade varit guld att fixa ansikte fötter och peela kroppen lite.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Åh jag undrar så om du är en pojke eller flicka som utvecklas i min mage just nu! Vi ville gärna veta men tyvärr kunde de inte se något när vi var på ultraljudet. Så tråkigt men det kommer ändå inte spela någon roll vilket kön som kommer ut. Det är ju dock ändå spännande att veta! Hitta namn är så svårt också när man letar både flick- och pojknamn. Lättare att kunna begränsa letandet. Har ni några tips på både flick- och pojknamn så lämna gärna förslag till oss. Vi är så spända på vilket kön den lilla bebisen har!

Under tiden man väntar så kollar jag runt på massa söta babysaker. Alla kläder vi köper behöver ju vara väldigt köns neutrala. Eller jag vill i alla fall inte ha något gulligt å flickigt på en pojke och så tvärt om. Men jag är ju lite sådan att jag vill ha över flickigt eller över pojkigt. Alltså det ska verkligen synas på kläderna men nu får vi helt enkelt gå på neutralt.

Märket newbie har jag verkligen fastnat för. Så himla söta kläder och accessoarer. Så svårt att kunna välja ut vad man vill ha. Tror det blir något lättare sen när lilla bebis kommit ut till oss!

Likes

Comments

Känns som någon drar mig baklänges idag.. Himla seg och gick upp ur sängen försent så jag inte hann med frukosten. Fick ta "to-go" idag med en frukt. Känner mig helt slut i kroppen idag och min hals gör ont en gång till nu, jag som precis låg sjuk..

Idag är det jobb till 15.30 och sen ut till Hailey som gäller. Idag måste hon ridas eftersom hon inte gick något igår pga vädret. Idag känns det något bättre nu på morgonen i alla fall men allt kan ju hända fram tills ikväll.

Nu ska jag kicka igång denna dagen!

Min älskade pärla i den lilla snön vi fick!

Likes

Comments

Ikväll blåser det typ storm i Höganäs/Helsingborg och Hailey fick vila, hon är en sån som ser spöken när det blåser så vill inte chansa med att rida. Sen är det väldigt kallt när det blåser på detta viset. Väntar just nu på bussen som ska ta mig nästan hela vägen hem. Jag ska cykla en bit hem så vi får se om jag ens kommer hem. Hoppas på medvind! Jag, mamma och Pernilla hade i alla fall en mysig kväll i stallet och pysslade om våra älskade hästar.

Bild 1 Hailey Bild 2 Baltazar

Likes

Comments

  • Super väder!

    "Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt. När starta jag …"

  • Tuffa beslut

    "Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med …"

  • Sämre än igår!

    "Hej på er allihop! Idag har jag städat och pyntat inför jul. Städningen blev inte helt klar idag då…"

Bilderna på bloggen får ej kopieras utan tillstånd! - SAMARBETEN: blogg.sandrasg@gmail.com - Sprid glädje istället för hat!