Header

Jag har blivit helt besatt av viafrees serie Unga mammor! Kan knappt tänka mig att jag sitter här och snart ska bli mamma, 23 år och ska bli mamma snart. Tycker verkligen det är kul att kolla på dessa program som visar hur unga föräldrar klarar sin vardag. Finns inget jag längtar efter mer nu än vår lilla bebis. Jag vill snart bara dra ut bebis så jag kan få se hur bebis ser ut och vilket kön å hur livet med bebis blir.

Nä nu ska jag kolla vidare på unga mammor serien. Så himla kul att se! Besatt.. har snart kollat klart på hela säsongen å då börja jag kolla idag..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår toppen. Varit extremt trött idag så sovit mesta tiden men ändå hunnit fixa lite. Lämna bilen på service kl 9 idag och är på väg att hämta den nu. Har även varit en tur i stallet med mamma och hälsat på våra hästar. De har fått sommarlov och äter bara sig tjocka på massa gräs nu 😊

Innan idag va det väldigt kalla vindar och inte så mycket sol, men nu när jag gick ut var det kanon väder. Soligt och fläktar gott med lagom vind. Man kan gå med kort ärm på klänningen!

Nu ska bilen hämtas och sen ska jag köra å hämta upp Marcus som varit och gjort halkan med körskolan idag. Han är snart i hamn och är så duktig som kämpar så med körkortet!

Bulan på tur i solen !

Likes

Comments

Allt är så himla mysigt och fint att vara gravid känns det som man hör mycket om, men det är vidrigt vissa dagar. Magen är såklart solens hjärta och är strålande fin, alltid, meen ikväll ligger jag med nästäppa delux, en halsbränna/ sura uppstötningar som känns som de ska bränna bort min hals och på de någon form av molande mens liknande värk och tusen toa besök på hela kvällen.. sååå mysigt att bara gravid, eller?

Nu önskar jag att allt var klart så jag kunde legat här med min lilla bebis istället. Snart sååå

Tänk att vi snart blir tre. Du, jag + bebis.

Likes

Comments

Jag har nyligen kommit hem ifrån simhallen där pass 3/11 idag är klart! Simmade som vanligt mina 45 minuter. Idag gick tiden så fort i bassängen så jag trodde knappt jag var klar när jag steg upp. Hade kunnat simma mycket längre men jag håller mig på 45 minuter då jag simmar för att bli lugn, harmonisk med min andning och kanske få något bättre kondition. Men det viktigaste just nu är att jag ska hitta ett lugn och få in den där lugnande avslappnande andningen i kroppen. Allt för att kunna hitta till det lugnet under den värsta tiden utav förlossningen. Det känns klokt och förberedande.

Har fixat mig lite mellis. Vattenmelon med kesella vanilj. Lagom mellis, man vill ju inte äta för mycket men man dör nästan utan ett mellis så hungrig man blir som gravid.

Likes

Comments

God morgon! Idag är det endast 28 dagar till beräknad förlossning och bebis är hela 90% färdig i magen. Vi är så spända och nyfikna på dig så snälla kom ut snart! Jag är så rädd inför förlossningen så det knappt är sant, önskar jag kunde hoppa över den biten men det går ju tyvärr inte. Det lär säkert bli en fantastisk upplevelse tillsammans med en jäkla smärta och rädsla, men som de föräldrar jag hört ifrån: "det är så värt det, när ni väl få se ert lilla mirakel så blir den smärtan som glömd". Och många människor väljer ju faktiskt att föda två barn eller fler så tänker mig att det verkligen måste vara värt smärtan!

Längtar som bara den nu alltså. Det går knappt att beskriva. Vill ha ut bebis nu! Vill se hur du ser ut, vem du liknar mest av oss, vilket kön du har och vilken människa du är. <3 Är redan så kär i vår lilla buse i magen <3

Likes

Comments

Hej på er! Midsommar i år var underbart. Himla roligt och sista midsommar utan barn. Kan knappt tänka mig det nästa år kommer finnas med en liten bebis. Vi har ju en månad kvar till beräknad förlossning nu så det är magiskt och så spännande. Men väldigt nervöst inför kommande förlossning.

Idag har jag och Marcus haft världens slapp söndag. Inte gjort något. Myst hela dagen i sängen och framför tvn. Så himla mysigt men känns som vi varit världens lataste personer idag. Skönt ibland att slappa haha.

Bilder ifrån midsommar

Likes

Comments

Instagram@sandrasgse