Header

Hej på er!

Jag har helt glömt bort att uppdatera om min förra invägning hos viktväktarna. Jag var där i torsdags och det gick inte riktigt så bra. Min vecka hade varit kass då jag fuskat lite för mycket och inte hade skrivit in i appen så många dagar. Så det får jag skylla mig själv för. Men sen kom jag på att jag inte hade ammat heller, jag hade inte ammat sen morgonen vad 8 då Milla hade ätit ersättning under hela dagen. Vet inte alls hur mycket bröstmjölken kan väga när det gått en hel dag och mina bröst läcker inte heller så de var ju helt propp fulla. Så tänkte mig att de spela in lite också. Men ja, nu köra jag stenhårt igen och ska absolut inte fuska så igen. Man lär sig utav sina egna slarvfel.

Till resultatet då. Först mätte jag mig hemma på morgonen som jag berättat innan för er. Då hade jag minskat en helt centimeter till runt magen så jag gick och hade goda förhoppningar inför kvällens vägning. (Vi har alltid invägning samma tid på kvällen). Men sen när vi väl kom till invägningen så hade jag gått upp 1,5 kg! Blev super besviken på mig själv men det gör inget för då sporrar jag mig själv och blir lite extra hård. Det var himla tråkigt att jag hade gått upp så men nu vet jag att jag inte kommer fuska eller strunta i att skriva in vad jag äter i appen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi fick hem en hoppgunga som jag och Marcus handlat på rea hos jollyroom. Vi fick testa den lite och Milla verkade gilla den. Hon kom på hur man snurra runt och hoppa lite med benen. Kommer bli roligt när hon fattar hur hon ska göra. Sen är hon lite för liten än men det är nog inte lång tid kvar tills hon kan sitta bra i den.

Likes

Comments

Ikväll kör vi mys. Milla är verkligen på mys humör just nu och det får man ta vara på. Snart ska vi natta Milla och då blir det mys med Marcus i soffan. Förmodligen blir det någon bra julfilm på tvn!

Kolla så mysigt

Likes

Comments

Hej på er!

Vi har varit på vårdcentralen med Milla idag. Hon har fått en hosta med mkt slem och låter som en gammal rosslig tant när hon hostar. Men näsan är mycket bättre idag men var inte bra inatt så det kommer nog och går lite. Denna rossliga hostan hade hon inte igår så den kom inatt.

Enligt läkaren på vårdcentralen var det ingen fara med henne. Han ansåg också att hon inte smittar! Skönt att veta att det är okej med henne. Lite rosslig och så är igen fara sa läkaren. Men det känns hemskt för hon låter verkligen inte bra. Men han lyssna och kollade på henne osv.

Skönt men nu får vi lösa nätterna bara. Fått lite tips både här och på min instagram! Hoppas hon kan få sova i lugn och ro inatt!

Likes

Comments

Milla har blivit lite förkyld. Hon är ganska täppt i näsan. Vi har köpt en nässug och använt men vi får inte ut något så hon är nog inte så jätte täppt som det låter? Hon har med förkylningen börjat sova väldigt dåligt. Hon sover inte hela nätterna som hon bruka och hon kan knappt sova något på dagen. Tycker så synd om henne för hon är trött. På dagen får hon bara små korts sov stunder och på natten vaknar hon lite då och då i panik och låter himla täppt i näsan. Det är så synd om henne tycker jag.

Vi har köpt näsdroppar också (typ koksaltlösning?) men jag upplever att de inte fungerar.. vi har använt dem i några veckor nu då hon har varit lite snuvig till och från ibland. Hoppas hon kan bli bättre snart så hon kan få sova ordentligt igen. Hon är så grinig och trött hela dagarna men hon verkar inte vara hängig och är glad de stunder hon typ precis sovit. Vi har BVC besök i nästa vecka så tänkte se hur hon blir tills dess och så fall snacka med vår BVC sköterska hur vi ska göra.

Har ni tips på hur man kan underlätta täppt näsa på dessa små barn så skriv gärna en kommentar! Vi har även provat att duscha. Ångorna ska tydligen underlätta att rensa näsan.

Likes

Comments

Contains affiliate links

// Detta inlägget innehåller länkar som jag får betalt för när ni trycker på länkarna//

Hej på er!

Jag har hittat lite inspiration på barnkläder. Milla har börjat använda lite kläder utav stl 68 nu och just 68 har vi inte mycket kläder i. Kollar även runt på stl 74 för att ligga steget före i garderoben. Jag har inte handlat något på Zara innan men nu när jag tittat på nätet har de massor med fina kläder till baby. Jag har aldrig upplevt att de har så bra utbud när jag varit i butik men på nätet tycker jag de hade många fina set. Jag älskar att klä Milla i olika set eller matchande mamma- och dotter kläder. Det är så himla roligt.

Men kolla in dessa fina set ifrån Zara. Dessa får jag lägga på önskelistan.

Likes

Comments