Header
View tracker

God morgon och Välkomna tillbaka! Efter allt jobbigt som hänt släpper jag nu det och går vidare. Ibland tar det bara lite tid innan man hinner smälta allt som händer i livet och det får det lov. Man får lov att ta den tiden man behöver utan att någon ska pusha på dig. Man måste kunna bestämma över sitt egna liv och våga bearbeta saker på sitt sätt.

Hailey mår fint för er som har undrat lite hur det går med henne. Vi rider i den mån vi kan nu när det har varit sten fruset i marken. Hon är ju världens goaste häst så jag kunde inte gjort ett bättre köp. Hon har verkligen hjälpt mig att bli hel igen. Är så glad att jag har möjligheten att äga henne.

Nä nu ska vi sätta igång bloggen på riktigt igen och öppna det nya året här på bloggen!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Jag har fått en del frågor om hur lång paus jag tänkte ta, mår jag bra och kommer jag ens komma tillbaka till bloggen?

Jag har haft en väldigt tuff tid i livet som krävde fokus på annat är bloggen. Finns grejer jag inte är redo för att ta upp här än och andra saker som att min familjs hund fått somna in och att min pojkväns farmor precis lämnat oss för att bli en av alla vackra änglar som vakar över oss. Det har tagit hårt på oss och det finns liksom inte mycket lust i luften just nu.

Jag har fått tillbaka lusten för att blogga i alla fall och kommer sätta mig ner ikväll och starta upp bloggen igen för 2017. Jag har en stor bomb att släppa inom några veckor tror jag det kommer upp. Det är otroligt men det kommer släppas när det är rätt tid!

Nu kör vi igång bloggen för ett nytt år, Bloggen har ju funnits sen juli 2013 så nu kör vi igång ännu ett nytt år!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med att besvara..

Jag kommer ta en paus på några dagar här, har märkt att jag inte kan ge allt fokus på bloggen och ett stort tufft beslut jag just nu har i livet. Ber om ursäkt att jag puttar er åt sidan men vissa beslut i det privata kräver mer uppmärksamhet ibland.

Vi hörs om några dagar när jag känner mig redo att ge 100% igen. Tufft nu..

Tänk om man kunde fylla en skottkärra med alla problem, tankar, oro osv och sen bara tömma ut skiten och vara av med allt!

Likes

Comments

Hej på er allihop! Idag har jag städat och pyntat inför jul. Städningen blev inte helt klar idag då man ivrigt började pynta istället. Men det tog nästan hela dagen och jag hade ingen tid till att blogga. Jag har även varit iväg och shoppat lite på black weekend. Har inte hunnit med att fotografera det jag köpte så kommer visa det för er imorgon.

Nu på kvällen har jag varit i stallet. Det blåser jätte mycket ute idag igen och mamma mådde inte helt hundra bra så vi red inte idag heller. Två vilodagar på rad nu, imorgon måste jag rida och jag ska försöka komma till stallet i tid så jag hinner rida ut en runda när det är ljust. Hade varit skönt att komma ut på en ridtur och håll nu tummar och tår att det inte blåser typ storm ute imorgon också.

Nu blir det förbereda bloggen inför imorgon. Jag ska även ta tag i en annan viktigt grej med bloggen som bara måste göras!

Likes

Comments

View tracker

God första advent morgon! <3 så mysigt att det idag är första advent. Det är dock strålande sol ute och känns mer som en tidig vårdag. Men första advent Välkommen!

Idag kör jag och Marcus julstädning och ska pynta efter det. Vi skulle hunnit med det igår men det blev inget av de. Istället springer vi runt och städar snabbt nu innan Marcus börjar jobba, jag får äran att julpynta själv detta året! Så kul jag älskar att pynta.

Nä nu ska jag hjälpa till med städningen så jag kan få pynta snart.

Likes

Comments

  • Super väder!

    "Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt. När starta jag …"

  • Hela 8 cm minskning!

    "Idag mätte jag mig runt magen igen. Som jag gjort sedan i slutet av juli 2015. Jag har ett mål att …"

  • Benhinneinflammation

    "Hej! Vart ett bra tag sedan vi hördes här. Just nu suger mitt liv då jag fått benhinneinflammation …"

Bilderna på bloggen får ej kopieras utan tillstånd! - SAMARBETEN: blogg.sandrasg@gmail.com - Sprid glädje istället för hat!