Header

Nu är bollen i rullning och jag har igår varit på mitt första möte med min nya personliga tränare. Det han ska hjälpa mig med är min kost då jag inte får in mer träning i vardagen då jag har hästen och rider hårda träningspass. Det som nu händer är att jag ska fylla i en aktivitetslogg. Den ska fyllas i vart femte minut i tre dagar. Det ska jag börja med imorgon söndag- tisdag och sen skicka till min PT Filip på onsdag morgon.

Jag är otroligt spänd över detta. Förändra kosten till det sundare och förhoppningsvis se vågens siffra ändra sig ännu mer. Men jag har inte bråttom! Det får ta den tiden som behövs. Men jag har lyckats tappa 11 kilo utan att någon speciell kost de senaste 11 månaderna så vi får se hur det förändras med en striktare kost. Jag kommer berätta mer för er när jag lämnat in min aktivitetslogg och varit på mitt andra möte.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen vaken. Sovit lite för länge då jag glömde sätta larm igår natt. Vi var ute på middag för att fira Marcus då han fyller 26 år imorgon. Vi hade det super trevligt tillsammans med ett annat par. Vi åt på Marcus favoritställe Pinchos vilket var mycket uppskattat. Sen gick vi vidare och tog lite drinkar och hade det mysigt och jätte trevligt. Det var en super härlig kväll! <3

Nu ska vi upp och ner till stan. Vi ska shoppa lite inför ikväll då vi ska på ett party. Det är ett tema party så det ska bli roligt. Temat är twin alltså tvilling, så vi ska se lika dana ut. Så vi klär oss lika tänkte vi, men måste iväg och fixa kläder. Nu måste vi skynda oss! Vi hörs senare idag!

Jag hade tyvärr ingen ordentlig kamera med igår så bjuder på bilder ifrån min mobil idag. Hoppas ni står ut <3

Likes

Comments

Här på nouw finns det ju en bloggtopplista med bloggarna som finns på nouw. Idag såg jag att min blogg har tagit sig upp på topp 3 för bloggar i Skåne under kategorin hästar och ridsport. Det var jätte roligt att se och ser framemot att kamma hem första platsen sen någon gång. Det är roligt att se bloggen utvecklas och komma till nya höjder. 

Jag har även bloggen registrerad på bloggportalen. Där har bloggen också kommit upp sig på topplistorna. Där ligger min blogg på plats 34 i Mest besökta privata bloggarna i kategori djur. Det var också otroligt roligt att se. Finns ju flera hundra bloggar registrerade där så kul att ligga med på plats 34! 

Jag vill skicka ett tack till er då det är ni som hjälper bloggen att komma till nya höjder! 

Likes

Comments

Det här med att passa hund får både mig och Marcus att bli något mer aktiva. Nu har vi precis kommit in från en morgon runda med Elliot på va 40 minuter. Det är ju jätte bra att börja dagen med en 40 minuters runda. Startar kroppen ordentligt.

Nu ska jag snart vara iväg då jag ska till en person som ska hjälpa mig få bukt på min kost. Vi ska snacka och diskutera lite å sen får vi se vad som händer!

Likes

Comments

Du kanske också gillar