I dag er pigerne inviteret til middag hjemme hos mig. Det er første gang de skal se lejligheden - eller, det passer ikke helt, den ene af dem har nemlig været hjemme hos mig, lige da omflytnings rodet var på sit højeste og der stod en reol og et ek…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

NEWEST POSTS

Fall Cleaning Your Beauty Stash

" Hvis man siger ordene rengøring og oprydning, bliver de flestes tanker nok ledt hen imod støvsugeren, duften af rengøringsmiddel og hvis m…"

Take a Walk

" I fredags startede min 10 dages ferie og dermed har jeg endelig tid til at slappe bare lidt af. Alligevel har jeg dog været "tidligt" oppe…"

VIP Shopping at H&M

" I morges afholdte vi VIP shopping event i butikken, så jeg har været tidligt oppe! Det er mig der har stået for eventet, så al planlægning…"

Nelly Sale Picks

" Godmorgen piger! Bare lige et hurtigt tip herfra; Har i set at nelly.com holder kæmpe VIP udsalg netop nu? Brug koden GONUTS for at få adg…"

Ginger Beer & Wraps

" God eftermiddag de damer! Jeg har fri i dag, så jeg tillod mig selv at sove "helt" til klokken 9 - ja I know, haha. For de fleste lyder de…"

Oktober Wishes

" Indeholder reklamelinks | Er jeg den eneste der synes det er lidt en underlig fornemmelse at der nu kun er 3 måneder tilbage af året? Jeg …"

Den smukkeste vase fra Bloomingville

" | English translation below | ​ Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen; så er indretningen så småt ved at være på plads i lejligheden…"

Revitalash Giveaway Vinder

" ​Sponsoreret |  God aften piger!  Puha for en weekend! Jeg har været på arbejde, og vi blev fuldstændig væltet af kunder, så jeg er helt s…"

5 (nye) tips der kan hjælpe dig og din blog

" | English translation below | For en lille måneds tid siden udgav jeg indlægget 15 tips der kan hjælpe dig og din blog og det fik jævnt ma…"

MY FAVORITES

Blogging

5 (nye) tips der kan hjælpe dig og din blog

" | English translation below | For en lille måneds tid siden udgav jeg indlægget 15 tips der kan hjælpe dig og din blog og det fik jævnt ma…"

15 tips that will help you and your blog

" Hey piger! Vi nærmer os bloggens 1 års fødselsdag (hurra!) og i den forbindelse tænkte jeg at jeg ville dele ud af nogle af de tips der ha…"

Lifestyle

How To Stop Procrastinating And Get Shit Done

" En af mine gode veninder har for nyligt afleveret sin bachelor, hvilket inspirerede mig til dette indlæg. Jeg har aldrig selv skrevet så s…"

When one door closes

" God eftermiddag babes! Det her er nok et af de mest personlige indlæg jeg endnu har skrevet, men jeg følte lidt at jeg havde behov for at …"

Danish Blog Favorites

" Lige nu følger jeg intet mindre end 174 blogs på bloglovin. Det er en hel del - og puha hvor kan jeg bruge mange timer på at sidde bagved …"

Taking time off and enjoying your own company

" Det næste lange stykke tid er min kalender booket, som i; virkelig meget over booket. Ud over arbejde og bloggen, så har jeg en masse begi…"

Food & Drinks

Dinner at Blue Taco

" I sidste uge var jeg ude og spise med nogle veninder og nyde at det for en gang skyld var nogenlunde sommervejr, for selvom det blæste var…"

Vegan Brunchin At Souls Cph

" For noget tid siden var jeg ude og spise brunch med nogle veninder som jeg ikke ser så tit. Den ene af pigerne er veganer, så valget af ca…"

Frozen Strawberry Daiquiri

" In collaboration with Cocktail Studio Så blev det endelig fredag igen! Puha, jeg har nok haft jordens travleste uge længe og jeg er lidt k…"

Friyay Cocktail | Bramble

" In collaboration with Cocktail Studio Hej sweets og glædelig fredag! Jeg ved godt at jeg lovede at de drinks opskrifter jeg lægger op kun …"

Friyay cocktail | Frozen Margarita

" In collaboration with Cocktail Studio Not so long ago I was invited to a Mexican themed birthday party, and the welcome cocktail of choice…"

Behov Pizza

" . Efter så lang en arbejdsdag som jeg har haft i dag så er det meget rart ikke selv at skulle lave mad. Så på vejen hjem tog jeg lige et s…"

Beauty

Fall Cleaning Your Beauty Stash

" Hvis man siger ordene rengøring og oprydning, bliver de flestes tanker nok ledt hen imod støvsugeren, duften af rengøringsmiddel og hvis m…"

Birthday Giveaway

" Sponsoreret Sponsoreret | Som jeg nævnte i går, så kan bloggen faktisk fejre 1 års fødselsdag i dag (hurra!) Og så må det jo næsten være p…"

True Soft Hair With Maria Nila

" This post contains affiliate links - but is not sponsored I've bought these products myself and I'm only recommending them because I think…"

Goodiebox | Maria Nila

" It's been a while since I got this package that Goodiebox made in collaboration with Maria Nila, but I've had some camera troubles, so I h…"

Natural World

" Shampoo from Nicehair | Conditioner from Nicehair Shampoo from Luxplus | Conditioner from Luxplu s ​ Jeg synes lige jeg ville dele med jer…"

Interior

Den smukkeste vase fra Bloomingville

" | English translation below | ​ Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen; så er indretningen så småt ved at være på plads i lejligheden…"

My bed"room"

" Jeg har ikke helt tal på hvor mange gange jeg efterhånden har sagt at jeg næsten er ved at være på plads i lejligheden, og det imponerer m…"

Shopping

Suede Sneakers From &Other Stories

" Igår modtog jeg disse helt fantastisk flotte nye sneakers fra &Other Stories og som i nok kan fornemme på billed spammen så er jeg helt vi…"

Gucci Double GG

" Er jeg den eneste der tænker Snoop Dogg hver gang jeg hører sætninger indeholdende "double g"? Haha 😅 Som et par af jer allerede havde gæ…"

A little something from Gucci

" Nogle gange skal der altså bare noget selvforkælelse til og denne gang kommer det i form af en lille ting fra Gucci. De af jer der har ful…"

New bag from Zara

" Okay, jeg er godt klar over at jeg er gået mere eller mindre shop amok her indenfor de sidste måneders tid. Både når det kommer til møbler…"

Leo Love

" God morgen babes og glædelig mandag! Et lille hurtigt morgentip til de af jer der er lige så glade for leopard ting som jeg er! Jeg erhver…"

Hello Karl

" As I mentioned last wednesday, I have been doing quite a bit of online shopping lately. I have been doing some spring cleaning in my wardr…"

Travel

Michelangelo

" Sidste år da jeg var på Kos i to måneder besøgte min roomate og jeg også Michelangelo et par gange. Den udsigt er simpelthen så fantastisk…"

Jumping from a boat

" I går var vi en lille tur ude med en båd der sejler et stykke væk fra Kos. Undervejs lægger man til forskellige steder, hvor man så kan ho…"

Heaven Beach

" Har tilbragt det meste af dagen i dag på Heaven Beach - et godt stykke fra vores hotel. Det er den fineste strand, meget flottere end nogl…"

Apartment with a view

" Selve den lejlighed vi bor i er måske ikke så meget at råbe hurra for, men det er udsigten tilgengæld! Vi har den flotteste udsigt over ha…"

Yesterday was beautiful

" . Så det her er så stedet jeg tilbragte dagen i går. Michelangelo Resort & Spa må uden tvivl være et af de smukkeste stedet på Kos. Det li…"

Buggie Riding

" Første dag på øen besluttede vi os for at leje en buggy og en cabriolet så vi kunne køre på opdagelse. Selvom jeg tilbragte 2 hele måneder…"

© 2017 SANDRASCHJERNING - ALL RIGHTS RESERVED - WEB DESIGN BY SANDRASCHJERNING