Header

Phillips Steamer
Knot T-shirt
Tigh-high Boots
Shampoo
Nike Top
Taske
Frakke
Hårkur
Tights

Nu er der lige præcis en uge til min fødselsdag og jeg glæder mig!

Det har altid føltes lidt underligt at have fødseldag i januar, for hver gang jeg bliver spurgt hvad jeg så ønsker mig, tænker jeg altid at det ved jeg da ikke, jeg har jo lige fået gaver for mindre end en måned siden og nu skal jeg til at finde på ønsker en gang til, haha!

Men jeg har alligevel fundet et par ting eller ni som jeg da ikke ville have noget imod at pakke op, specielt de fine støvler fra Daisy Street eller Steameren fra Phillips! Jeg har læst rigtig meget om den og den skulle være super god! Jeg har en masse tøj derhjemme som aldrig bliver brugt fordi at så skal jeg jo ha fat i strygejernet, og det er ikke altid der lige er tid til det, så sådan en ville være virkelig handy!


Likes

Comments

View tracker
View tracker


Hey guys! Jeg tænkte at jeg ville give jer et lille indblik i nogle af de produkter som jeg bruger dagligt når det kommer til min hudpleje rutine - og som oven i købet er ganske budget venlige, hvilket jo altid er et plus!

Lige så længe jeg kan huske har jeg brugt produkter fra Matas egen linje Plaisir. Mine aller første hudpleje produkter var fra et mærke jeg ikke kan huske navnet på, og de var virkelig barske - både fyldt med parfume og alt muligt andet og de var hårde for huden og det kunne ses! Efter jeg opdagede Plaisir, som hverken indeholder parfume eller parabener er min hud blevet meget bedre, selvom den er stadig lidt dum til tider!

Jeg har en virkelig besværlig hud! Der skal ingenting til før den er enten for fedtet eller for tør, for kedelig at se på, med lidt for tydelige porer eller slår ud - og det er super irriterende! Jeg gør hvad jeg kan for at bekæmpe det, og til det bruger jeg blandt andet disse produkter i hverdagen, som jeg personligt synes passer super godt til min hud:


3 in 1 Cleanser

Er et multiprodukt til den travle (ligesom mig!) og det er super effektivt! Jeg bruger den til at fjerne min makeup om aftenen og igen om morgenen, og det er faktisk den eneste makeupfjerner jeg har prøvet som ikke irriterer mine øjne. Alt andet jeg har prøvet svier og får mine øjene til at løbe i vand, og det holder jo ikke! Men denne her er altså mega god og jeg har ikke oplevet nogle problemer med følsomme øjne ved brug af denne her

3 in 1 Serum og Face Oil

Selvom der står at dem begge to at de skal bruges morgen og aften så bruger jeg kun serum om morgenen og face oil om aften, jeg synes ikke det er nødvendigt med begge. Man skal også passe på med hvor mange ting man pakker sin hud ind i - den skal jo trods alt stadig kunne trække vejret

Serummen er super god om morgenen under dagcremen, den fedter ikke og den giver lige huden det ekstra der gør at makeuppen lægger sig lidt flottere. Desuden så reducerer den rynker og strammer huden op - og det skal man jo også tænke på når man er 25, haha!

Face olien fedter lidt mere end serummen gør, hvilket også er derfor at jeg bruger den om aftenen i stedet for, efterfulgt af en god natcreme. Den forbedrer hudens elasticitet og fugtindholdet, hvilket jo er specielt vigtigt her i vintermånederne hvor kulden er ret hård mod huden!

Body oil

Indeholder macademia olie, og så dufter den vildt godt! Jeg bruger den altid efter badet om aftenen, den tørrer hurtigt ind og er ikke lige så fedtet som cremer kan være, så man skal ikke gå rundt i evigheder og vente på at den tørrer. Den efterlader huden virkelig lækker og blød!

Ud over disse er jeg begyndt at teste nogle andre produkter som jeg nok skal fortælle mere om senere, når jeg har brugt dem i lidt længere tid - men det ser lovende ud!


Alle ovenstående produkter kan købes i Matas og så vidt jeg ved er de faktisk på tilbud lige nu!Likes

Comments


Det er nok ikke gået nogens næse forbi at det i dag er Black Friday, haha! Jeg skal i dagens anledning møde tidligt, for H&M åbner allerede kl 8, puha! Så har jeg til gengæld fri tidligt og er en af de "heldige" der i det mindste ikke skal blive hele aftenen. Hvilket betyder at jeg stadig har tid til noget shopping! Hurra!

Jeg har en del ting bookmarket på min computer som jeg gerne har villet ha fingrene i længe, og jeg håber virkelig af en ting eller to er at finde på tilbud i dag, så min pause kommer nok til at gå med online shopping og efter arbejde skal jeg da lige en tur rundt i Fields og lure om butikkerne overhovedet stadig har nogle varer på hylderne!

Jeg krydser fingre!Likes

Comments

.

Efter så lang en arbejdsdag som jeg har haft i dag så er det meget rart ikke selv at skulle lave mad. Så på vejen hjem tog jeg lige et smut forbi Behov Pizza der ligger i Nord Vest. Er der nogle af jer der har været der?

De har nogle af de bedste pizzaer jeg længe har smag og så har de sådan et "byg selv" koncept hvor man selv vælger alt fra bund og "sovs" til toppings og grønt, og de har rigtig mange valgmuligheder også en glutenfri, som faktisk er virkelig lækker!

De har lige udvidet deres restaurant fordi de blev super populære vildt hurtigt, så den er bestemt et besøg værd også, men lige i dag bliver pizzaen dog nydt på sofaen mens jeg lader op til Black friday i morgen!


Likes

Comments