I samarbejde med SodaStream Kan i huske at jeg for noget tid siden skrev at jeg havde fået lov til at teste en SodaStream og at jeg var meget begejstret over det? Nu, mere end en måned senere er jeg stadig rigtig glad for den og den hjælper dagligt…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

NEWEST POSTS

GIVEAWAY | 2. Søndag I Advent

" Så blev det 2. søndag i advent og dermed også tid til endnu en giveaway. Det er vist ikke gået nogens næse forbi at jeg har en kæmpe kærli…"

Budgetvenlige Beauty Favoritter

" For lidt over en måned siden tippede jeg jer om nogle nye favoritter der var flyttet ind på min badeværelseshylde. Dem bruger jeg stadigvæ…"

GIVEAWAY | 1. Søndag i advent

" Så blev det 1. søndag i advent og dermed også tid til at tage hul på dette års adventskalender, juhuu! Jeg har samlet nogle af mine favori…"

En stilfuld julegave + en rabatkode og andre gode tilbud

" Sponsoreret | Så blev det 1. december, hvilket vil sige at gaveræset nu officielt er begyndt. Nogle har garanteret været i god tid og alle…"

Insta Lately | 21

" "

Cyber Monday Watchlist

" English translation below Jeg må ærligt indrømme at jeg faktisk var en lille smule skuffet over black friday i år. Jeg havde som sædvanlig…"

Den store Black Friday Rabat Oversigt

" Puha! Det er nok rimelig safe to say at jeg genbruger den her igen næste år haha, for den har godt nok trukket tænder ud at få sammensat! …"

Endnu flere tips til dig og din blog

" De sidste to indlæg jeg skrev i denne kategori var jævnt populære, så nu er jeg begyndt at skrive det ned hver gang jeg kommer i tanke om …"

MY FAVORITES

Blogging

Endnu flere tips til dig og din blog

" De sidste to indlæg jeg skrev i denne kategori var jævnt populære, så nu er jeg begyndt at skrive det ned hver gang jeg kommer i tanke om …"

Ikea Hack | Har du også svært ved at tage gode billeder i efterårsmørket?

" Man kan som bekendt redigere sig ud af mange ting hvis man ved hvad man laver, men der er alligevel grænser for hvad photoshop kan gøre fo…"

5 (nye) tips der kan hjælpe dig og din blog

" | English translation below | For en lille måneds tid siden udgav jeg indlægget 15 tips der kan hjælpe dig og din blog og det fik jævnt ma…"

15 tips that will help you and your blog

" Hey piger! Vi nærmer os bloggens 1 års fødselsdag (hurra!) og i den forbindelse tænkte jeg at jeg ville dele ud af nogle af de tips der ha…"

Lifestyle

Søndags tanker - Drikker du nok vand?

" Indlæg udgivet i samarbejde med SodaStream Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg altid har været ualmindelig dårlig til at over…"

How To Stop Procrastinating And Get Shit Done

" En af mine gode veninder har for nyligt afleveret sin bachelor, hvilket inspirerede mig til dette indlæg. Jeg har aldrig selv skrevet så s…"

When one door closes

" God eftermiddag babes! Det her er nok et af de mest personlige indlæg jeg endnu har skrevet, men jeg følte lidt at jeg havde behov for at …"

Danish Blog Favorites

" Lige nu følger jeg intet mindre end 174 blogs på bloglovin. Det er en hel del - og puha hvor kan jeg bruge mange timer på at sidde bagved …"

Taking time off and enjoying your own company

" Det næste lange stykke tid er min kalender booket, som i; virkelig meget over booket. Ud over arbejde og bloggen, så har jeg en masse begi…"

Food & Drinks

Dinner at Blue Taco

" I sidste uge var jeg ude og spise med nogle veninder og nyde at det for en gang skyld var nogenlunde sommervejr, for selvom det blæste var…"

Vegan Brunchin At Souls Cph

" For noget tid siden var jeg ude og spise brunch med nogle veninder som jeg ikke ser så tit. Den ene af pigerne er veganer, så valget af ca…"

Frozen Strawberry Daiquiri

" In collaboration with Cocktail Studio Så blev det endelig fredag igen! Puha, jeg har nok haft jordens travleste uge længe og jeg er lidt k…"

Friyay Cocktail | Bramble

" In collaboration with Cocktail Studio Hej sweets og glædelig fredag! Jeg ved godt at jeg lovede at de drinks opskrifter jeg lægger op kun …"

Friyay cocktail | Frozen Margarita

" In collaboration with Cocktail Studio Not so long ago I was invited to a Mexican themed birthday party, and the welcome cocktail of choice…"

Behov Pizza

" . Efter så lang en arbejdsdag som jeg har haft i dag så er det meget rart ikke selv at skulle lave mad. Så på vejen hjem tog jeg lige et s…"

Beauty

Budgetvenlige Beauty Favoritter

" For lidt over en måned siden tippede jeg jer om nogle nye favoritter der var flyttet ind på min badeværelseshylde. Dem bruger jeg stadigvæ…"

Favoritter fra badeværelses hylden

" Jeg har tidligere skrevet om min temmelig omfattende hudpleje rutine med produkterne fra Nip+Fab , som jeg i øvrigt stadig sværger til (!)…"

Fall Cleaning Your Beauty Stash

" Hvis man siger ordene rengøring og oprydning, bliver de flestes tanker nok ledt hen imod støvsugeren, duften af rengøringsmiddel og hvis m…"

Birthday Giveaway

" Sponsoreret Sponsoreret | Som jeg nævnte i går, så kan bloggen faktisk fejre 1 års fødselsdag i dag (hurra!) Og så må det jo næsten være p…"

True Soft Hair With Maria Nila

" This post contains affiliate links - but is not sponsored I've bought these products myself and I'm only recommending them because I think…"

Goodiebox | Maria Nila

" It's been a while since I got this package that Goodiebox made in collaboration with Maria Nila, but I've had some camera troubles, so I h…"

Interior

Ikea Hack | Har du også svært ved at tage gode billeder i efterårsmørket?

" Man kan som bekendt redigere sig ud af mange ting hvis man ved hvad man laver, men der er alligevel grænser for hvad photoshop kan gøre fo…"

Den smukkeste vase fra Bloomingville

" | English translation below | ​ Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen; så er indretningen så småt ved at være på plads i lejligheden…"

My bed"room"

" Jeg har ikke helt tal på hvor mange gange jeg efterhånden har sagt at jeg næsten er ved at være på plads i lejligheden, og det imponerer m…"

Shopping

Suede Sneakers From &Other Stories

" Igår modtog jeg disse helt fantastisk flotte nye sneakers fra &Other Stories og som i nok kan fornemme på billed spammen så er jeg helt vi…"

Gucci Double GG

" Er jeg den eneste der tænker Snoop Dogg hver gang jeg hører sætninger indeholdende "double g"? Haha 😅 Som et par af jer allerede havde gæ…"

A little something from Gucci

" Nogle gange skal der altså bare noget selvforkælelse til og denne gang kommer det i form af en lille ting fra Gucci. De af jer der har ful…"

New bag from Zara

" Okay, jeg er godt klar over at jeg er gået mere eller mindre shop amok her indenfor de sidste måneders tid. Både når det kommer til møbler…"

Leo Love

" God morgen babes og glædelig mandag! Et lille hurtigt morgentip til de af jer der er lige så glade for leopard ting som jeg er! Jeg erhver…"

Hello Karl

" As I mentioned last wednesday, I have been doing quite a bit of online shopping lately. I have been doing some spring cleaning in my wardr…"

Travel

Michelangelo

" Sidste år da jeg var på Kos i to måneder besøgte min roomate og jeg også Michelangelo et par gange. Den udsigt er simpelthen så fantastisk…"

Jumping from a boat

" I går var vi en lille tur ude med en båd der sejler et stykke væk fra Kos. Undervejs lægger man til forskellige steder, hvor man så kan ho…"

Heaven Beach

" Har tilbragt det meste af dagen i dag på Heaven Beach - et godt stykke fra vores hotel. Det er den fineste strand, meget flottere end nogl…"

Udsigten fra vores lejlighed

" Selve den lejlighed vi bor i er måske ikke så meget at råbe hurra for, men det er udsigten tilgengæld! Vi har den flotteste udsigt over ha…"

Det smukkeste sted på Kos

" . Så det her er så stedet jeg tilbragte dagen i går. Michelangelo Resort & Spa må uden tvivl være et af de smukkeste stedet på Kos. Det li…"

Jeg har tilbragt dagen i paradis!

"   Her får i lige en lille forsmag på hvad jeg har brugt min dag på __________ ​Just a little preview on where I've been spending my day "

© 2017 SANDRASCHJERNING - ALL RIGHTS RESERVED - WEB DESIGN BY SANDRASCHJERNING