• Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw


I dag har min mor fødselsdag, så vi valgte at fejre hende her til morgen med det helt store brunch bord og selvfølgelig flag og gaver.

Resten af dagen skal bare stå på hygge og en masse gode måltider - så jeg vil smutte igen så vi kan få fejret min mor ordentligt. Vi blogges! :)


english

Today is my mom's birthday, so this morning we celebrated her with a big brunch table and lots of presents.

The rest of the day will be spend with a lot of chill and good meals, so I'll go so I can celebrate my mom properly - see ya! :)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments


Puha, det var alligevel lige lidt hårdere at starte op på arbejde igen end jeg sådan lige havde regnet med. Butikken er meget større end jeg har været vandt til, der er så meget personale man skal lære af kende, en masse rutiner man lige skal have genopfrisket og så står og går man en del mere end jeg har gjort de sidste par måneder, så man kan vist godt sige at jeg har været mere end smadret når jeg har haft fri - og det er jo så også grunden til at der har været så stille på bloggen, jeg har lige skulle finde en ny hverdagsrytme og finde tid og plads til at få det hele til at køre rundt. Men det er godt at være tilbage, jeg har savnet det og jeg er så glad for at komme i gang igen - så det skal nok blive godt det her!


english

Wauw, getting started again was way harder than I imagined. This store is a lot bigger than the one I was used to, there is so many more employees to get to know, a lot of routines I have to get refreshed and I stand and walk a lot more than I've been used to lately, so its safe to say that I've been totally beaten everyday when I got off - which is also why theres been so quiet at the blog. I needed to get used to a whole new everyday routine and find the time to make everything go around. But it's good to be back, I've missed it and I'm so happy to get started again!

Likes

Comments


Dem der har læst med fra starten ved at jeg faktisk startede bloggen her som en rejseblog. Planen var, at da jeg tog afsted dengang i juni, så var det først meningen at jeg skulle komme hjem et år senere. Den plan holdt imidlertid ikke da jeg ikke følte at det var mig at rejse rundt på den måde som EBS kunne tilbyde, så jeg tog en beslutning om at komme hjem igen, en beslutning jeg overhovedet ikke har fortrudt!

Før jeg tog afsted var jeg igang med en elevplads som Visual Merchandiser i Hennes og Mauritz, et job som jeg virkelig brænder for og som jeg har kunnet mærke at jeg virkelig har savnet. Derfor føler jeg mig også utrolig heldig, ved at jeg efter et møde med min gamle chef i sidste uge, har fået tilbudt en stilling i hendes butik. Denne gang i et job som både involverer ledelses ansvar, men samtidig mulighed for visuelt arbejde og hold nu op hvor jeg glæder mig!

Jeg starter i dag og jeg er så spændt! Jeg glæder mig virkelig til at komme igang igen, så ønsk mig held og lykke - og hvis i kommer forbi Fields og ser en medarbejder rendende forvirret rundt, så er det nok bare mig der prøver at finde rundt i den store butik, haha!


english

Those who have been reading along from the start knows that I originally intended this blog to be a travelblog. The plan was that when I left in june, I wasn't supposed to be home again for a whole year. That plan didn't last, since I didn't feel that it was me, traveling around the way EBS offers, so I made a decision to come home, and I haven't regretted it at all.

Before I left, I was in the middle of an internship as Visual Merchandiser in Hennes & Mauritz, a job that I'm really passionate about and that I've missed a lot lately. Therefore I also feel so blessed that I, after a short meeting with my old boss last week, was offered a new position in her store. This time it involves both visual merchandising and a lot more responsibility and I'm so excited about it!

I start today - so wish me luck!


Likes

Comments