Header

Det er efterhånden ved at være noget tid siden jeg modtog denne lækre pakke som Goodiebox har lavet i samarbejde med Maria Nila, men jeg har haft kamera problemer, så har ikke kunne overføre billeder OG jeg har måtte gå tilbage til mit gamle kamera, så kvaliteten af billederne er ikke ligefrem i top. Men her har i dem alligevel, for jeg synes simpelthen at boksen er så fin at den fortjener at blive vist frem!

Jeg har længe været stor fan af Maria Nilas produkter og har det sidste stykke tid brugt deres "True Soft" serie, som VIRKELIG har gjort underværker for mit hår - der skal nok komme et seperat post omkring den serie senere, for den er virkelig fantastisk!

Denne gang har Goodiebox virkelig overgået sig selv og man får intet mindre end 5 lækre fullsize produkter med, bestående af;

Head & hair Heal Shampoo + Balsam Travel Size

Lumnious Color Hair Lotion

Limnious Color Hairmasque

Salty Mist Saltvandsspray

Jeg har kun brugt produkterne i en lille uges tid, så jeg kan ikke udtale mig så meget om dem, men hvis de er anything like de andre jeg har prøvet fra Maria Nila så er de intet mindre end fantastiske!

Likes

Comments


For langt de fleste mennesker, mig selv inklusive, er mandag lidt en dum dag. Det er første dag på ugen, man har lige haft weekend (som sikkert var ALT for kort), man kan se frem til endnu en lang uge og vejret er som regel gråt. I dag er ingen undtagelse. Generelt er mandage bare ikke sjove, men måske er de egentlig bare hvad man gør dem til?

Min søster har denne her lidt for geniale bog "14.000 things to be happy about." liggene, og den er fyldt med en masse små ting som man kan være glad over. Så inspireret af den har jeg den sidste uges tid gået og lavet min egen liste over de små ting i hverdagen, som man sikkert ikke lægger så meget mærke til, men som faktisk har været med til at gøre ugen lidt bedre og som man burde glæde sig lidt mere over, og måske kan være med til at gøre mandagen lidt bedre også og give en god start på ugen, so here goes;


- Varme sko der har ligget på radiatoren natten over (det bliver bare ikke bedre!)

- Når alle togene på vej til arbejde (jeg skal skifte 3 gange) kører til tiden

- Den søde kollega der kom forbi arbejdet med en onsdags snegl, selvom hun havde fri - det var bare overskud og det reddede hele min eftermiddag! (der skal ikke meget til ;-) )

- Når man vinder en konkurrence og kan glæde sig til at modtage en fed taske (skal jeg nok komme mere ind på senere)

- Komplimenter fra søde veninder omkring designet på bloggen

- Nutella madder til morgenmad


Det behøver ikke være de helt store ting som i kan se, men de har da bestemt været med til at gøre min forrige uge bedre - så kom gerne med jeres bud på hvad der har gjort jeres dage bedre, så kan vi glæde os sammen! :)


Likes

Comments


Jeg har indtil videre brugt min søndag på sofaen og eftersom der overhovedet ikke har været noget godt i flimmeren, har min dag foregået med computeren på skødet.

Så jeg har været på tilbudsjagt og fundet en masse fine ting, som jeg overvejer om jeg skal købe eller ej.

Sweateren fra Vila har jeg kigget på rigtig længe og nu når den er sat ned med 40% så er det med at slå til! Det fremgår vist ret tydeligt af collagen af jeg hovedsageligt har kigget på striktrøjer og sweatshirts, selvom jeg faktisk mere har brug for nye bukser, haha. Men der er bare så mange fine strik for tiden, og det er bare ikke lige så spændende at shoppe jeans! Jeg overvejer meget seriøst at bestille alt hvad der er vist her, og jeg prøver lidt at retfærdiggøre det for mig selv ved at det meste af det er på tilbud og at man har lov til at gå lidt amok engang imellem, meen alligevel.

Hvad bruger i jeres søndag på?


Likes

Comments