In collaboration with Cocktail StudioNot so long ago I was invited to a Mexican themed birthday party, and the welcome cocktail of choice? Margarita!

When I first came across this cocktail (many years ago) I didn't like it. At all. Too much tequila! But now, I'm actually starting to lean more and more towards it, perhaps because I no longer associate tequila with shot glasses and headache and perhaps because I switched the cheap-red-party-hat-tequila out with something a little more tasty and started using it for delicious drinks instead of just a piece of lime.

All in all I think that this is gonna be one of my go-to's this summer, especially the frozen version!

So let¨s get started!


You're gonna need:

A blender & ice (crushed)

4cl Tequila

2cl Cointreau

3cl fresh limejuice

1cl suger syrup*

Lime fruit as garnish


And this is how we do it:

Mix all of the ingredients in the blender and add your ice - a little at a time in order to get the right consistency

Remember to taste is as you go - you can always add more sugar if the drink is tasteless.

Put a salt rim on the glas (make it stick by using a little lime juice on the edge of the glass)

Voila and now we're done - add a slice of lime as garnish and serve* Sugar syrup is made easily by boiling one cup of water and mixing it with one cup of white sugar - cool it an keep it in a sealed bottle


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


So, this was somewhat of an awkward experience haha! Last time I had a blog was in 2010 or something, and most of my outfit shots was done with a tripod, either in my room at home or at a really deserted location. BUT today my sister and I decided that now was the time! So we grabbed the camera and went for it at a location that we thought would be somewhat deserted, but which actually turned out to be quite visited - not embarrassing at all, especially since my parents live in a small town where this is not really something that people do.

Anyways, we got over it, took the pictures, did some poses, went home to look at it - and had a really good laugh. It's very clear that we both need to work a lot on our poses and especially our faces, but practice makes perfect as they say!

Now if you'll have me excused - I'm gonna go stand in front of a mirror and practice my "professional blogger face" 😂


Likes

Comments

Right now I'm following just about 174 blogs on bloglovin. That's a whole lot and oh my - I can spend hour and hours just sitting behind my computer! Especially now, that I have a low fewer hours in the day than I did when I was on unemployed, I can really get behind on the reading.

Luckily for me, it's far from all of the blog that I follow, that I actually read, most of them are swedish or norwegian (those girls know their shit!) and I don't understand a word of what they're writing, so I'm mostly in it for the pictures and inspiration.

I do however follow a small handful of danish bloggers, that I spend a little more time actually reading, and I thought that I would share those with my danish readers, so here goes:


Christina Dueholm

Christinas blog var faktisk en af de første blogs jeg begyndte at følge. Hun har blogget siden 2009 - dengang hvor det hele startede og outfit billeder blev taget med webcam op af en væg og der ikke blev tænkt videre over kvalitet og vinkler på f.eks mad billeder på diverse blogs. Jeg synes det er lidt vildt at se hvor langt hun er kommet siden dengang og hendes blog er en af de få hvor jeg rent faktisk klikker ind for at læse teksten og ikke kun kigge på billeder. Hun er så dejlig naturlig - både i sit udseende og i den måde hun skriver på, og man føler virkelig at hun blogger fordi hun gerne vil dele ud af sin hverdag og ikke for at det hele skal gå op i sponsoreret indhold ligesom man kan føle med andre blogs. Det er ligesom at følge med i en venindes hverdag og da hun annoncerede sin forlovelse blev jeg faktisk lige så glad som hvis en af mine faktiske veninder havde gjort det samme. Det er sjovt med det forhold man får til nogle bloggere selvom man aldrig har mødt dem.


Jeg har af gode grunde ikke nogle billeder at vise herfra, da bloggeren bag "Den Søde Kløe" er anonym. Hvordan er det muligt tænker man nok, men bloggen her går ikke ud på at vise en masse smarte outfit eller mad eller lignende frem, bloggen er 99% tekst og bloggeren "Frk Kløe" som hun kalder sig, skriver om sit liv - hovedsageligt om mændene i hendes liv. Alle personerne der optræder på bloggen har fået deres eget alias og så følger man ellers med i hverdag, arbejde, dates, følelser, fuldemands sex, kærlighed og heartbreaks. Frk Kløe skriver utrolig godt og man føler nærmest at man kender hende, og er med igennem hele følelseregistreret når hun går gennem op og nedture. Hvis man er sart skal man nok ikke følge med, for man får alle detaljerne, men det også en af de ting der gør bloggen så interessant for man er med hele vejen og det er ligesom at se en film hvor man bare føler med hovedpersonen, det er lige før man kniber en tåre når det ikke går som det skal!


Ilirida Krasniqi

Så. Fantastisk. Smuk! Iliridas blog er en af de seneste jeg er begyndt at følge, men jeg indrømmer gerne at jeg allerede har været hele bloggen igennem fra ende til anden. Hun har den fedeste stil, hun er så pæn at man ikke kan lade være med at blive misundelig og så virker hun bare så naturlig og helt nede på jorden. Hendes videoer er mine yndlings, for der skinner hendes personlighed virkelig igennem og man kan altså ikke andet end blive lidt glad når hun danser sig igennem en outfit haul video og det ikke er så seriøst hele tiden! Hvis man søger outfit inspitation så skal bestemt et smut forbi Iliridas blog og instagram! Det undrer mig faktisk at hun ikke har flere følgere, ikke at 11,9k ikke er mange, men hun burde ha mindst en million hvis man spørger mig!


Miriams Blok

Og ja, det er altså blok med K! Jeg har så mange gode grunde til hvorfor man skal følge Miriam, men de bedste af dem må klart være: SHH, Frank, velformulerede tekster, sarkasme på højt niveau og en blogger der er helt igennem sig selv.

Jeg har fulgt Miriam rigtig længe og jeg elsker hendes måde at skrive på. Hun er sarkastisk, ligefrem og har en 0-tolerence for folk der ikke kan deres grammatik - og jeg er vild med det. Derudover er der Frank - og han er også bare fantastisk, og selvom jeg nok mest er et hundemenneske (shh) så synes jeg stadig at alle burde ha en Frank! Jeg er specielt vild med "Frank chiller" indlæggene, de er simpelthen geniale!

En af mine absolut yndlingsting ved bloggen er "Shh" og "WTF" sektionen, hvor Miriams læsere anonymt kan indsende enten hemmeligheder eller en WTF relateret oplevelse alt efter hvad emnet er den uge - og det er bare fantastisk læsning, hvis i ikke allerede følger Miriam så er det bare afsted!


Stone Muse

Hvis man er glad for mad, mangler tips til alt mellem himmel og jord, vil inspireres til fede outfits og går op i lækkert blog design så er det Michelle Nielsens blog man skal forbi. Hun er så inspirerende i alt hvad hun laver og hun deler hellere end gerne ud af alle de fantastiske tips hun har oppe i ærmet, til alt mellem himmel og jord. Hun er helt klart et "follow" værd! Hun har lært mig om alt fra billede redigering til hvordan man laver jordens bedste suppe, og hvis der er noget jeg skal bruge inspiration til er hendes blog det første sted jeg søger. Hun tager de mest fantastiske billeder og så er hendes blogs layout bare noget af det flotteste der nogensinde har eksisteret!Likes

Comments