Idag stod det 10-12 km distanseøkt på hastighet 4.45-5min km. Egentlig skulle jeg løpe ute, men ettersom det bøttet ned denne morningen ble økten gjennomført på tredemøllen. De to første kilometrane var litt tunge etter gårsdagens inn#rvaller , men så fort man er varm og over "kneika" gikk de resterende lett.

Kanskje jeg får til en liten joggetur i skogen i kveld også? 😄

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dagens trening var tøff! Jeg har fått et program som er tilpasset at jeg skal bli raskere og derfor må en del lange intervaller til og idag var dagens økt ganske tøff.

15 min jogg , 10*4 minutters intervaller (1 minutt aktiv pause mellom hver intervall) også 10 min jogg som avslutting.

På den ene intervallen hadde jeg puls opp mot 182 og det svidde litt en stund kan du si. Var noen sekunder der jeg bare ville gå av møllen...

Men jeg fullførte og for en deilig følelse etterpå :-) Og jeg gleder meg til å se resultatene komme av all denne treningen!

Likes

Comments

Slutten på en ny begynnelse

I helgen løp jeg min aller første ordentlige Maraton. Oslo Maraton. Tiden ble 03.21.04 - En tid jeg er stort sett er veldig fornøyd med. Nå ønsker jeg å satse mer på denne sporten og kommer derfor til å bruke denne bloggen til å skrive om min treningshverdag. Oppturer , nedturer , motivasjon og gode løpe/treningstips.

Jeg kommer til å dokumentere all min trening her inne og alle løp og målsetninger jeg har.

Neste mål: Long Beach Marathon 9.oktober 2016 i Los Angeles

Likes

Comments