Vardag, Ätbart, Foto

Såhär gott hade jag det i onsdags när Emma och J kom hit för att grilla. Innan de kom, njöt jag av ett glas rosé och en skål chips på balkongen. När de sen kom gick vi ner till gården och grillade direkt. Hungriga som vi var, högg vi snabbt in på maten. Vilket sällskap! Som jag skrattade den kvällen. Helt underbart att få spendera kvällen med syster med pojkvän.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inspiration, Foto, Vardag

I onsdags tog jag och mamma en sväng förbi plantagen. Jag hade tidigare köpt en mynta där och bestämde mig då för att köpa några fler kryddor. Gräslök, citronmeliss och den tredje är en gåta. Antingen är det basilika eller grapefruktmynta. Jag får smaka imorgon, men jag tror mer och mer på det sistnämnda.
Denna pall som växterna står på, köpte jag samma dag på Ikea.

Högst upp på pallen står mina växter som jag planterade om samt två av solrosorna som jag fick av pappa. Jag är faktiskt förvånad över hur mycket äpplet har växt. Jag trodde inte alls det skulle ta sig.
På pallen står också två tomatplantor och två chiliplantor. På golvet står tre tomatplantor i en alldeles för liten kruka!

Likes

Comments

Mode, Vardag, Foto

Idag fick jag en ny dejt med Matilda. Hon flyger till Spanien på söndag så detta var sista dagen för oss att umgås på en vecka.

Vi tog bussen till Lager157 och tittade runt. Jag fick med mig två par jeans därifrån, inga skor. Vi tog svängen förbi Ikano där vi spenderade några timmar innan vi skiljdes åt.

Sammanfattningsvis var detta en väldigt bra dag med bästis.

Likes

Comments

Inredning, Inspiration

Jag sitter nu på Ikea och väntar på mamma. Har handlat lite nytt till lägenheten igen samt till balkongen. Detta kommer nog bli bra. Snart ska vi handla på maxi och ikväll kommer Emma och hennes pojkvän hem till mig för att grilla. Hur mysigt?

Såhär ser balkongen ut efter att jag imorse planterade om mina små växter till större krukor. De andra har hittat nya hem!

Likes

Comments

Vardag, Inspiration

Vid 12.30 hämtade pappa upp mig för lite härligt lördagshäng tillsammans med pappa och Susanne vid huset.
Bikinin packades ner och kameran togs med. Oj så härligt det är att spendera dagarna vid poolen. Sista sommaren nu dock.

Vi köpte med oss fryst pizza som vi åt av direkt när jag kom. Solade och badade i timmar innan vi tände grillen. En underbar dag.

Likes

Comments

Vardag

Jag vet inte hur den tjejen lyckas, men 09.30 fick hon med mig ut på 5km promenad, fixa smoothie och sen drog in till stan för att besöka gymmet.
Tyvärr trivdes vi inte alls efter att de nya ägarna tagit över så vi drog hem. Usch, det är ju faktiskt så skönt att gymma men när man blir övervakad och Matilda inte får va på mer än 1kvm för att göra sina övningar känns det lite sådär att gå dit.

Likes

Comments

Foto, Inspiration, Vardag, Ätbart

Matilda. Hon som är den absolut bästa av de bästa, fick jag äran att spendera 24 timmar med torsdag-fredag. Torsdagkvällen började med picknick vid kanalen i ett par timmar innan alla små pollen attackerade mig och vi fick gå hem. Vi satt på balkongen till 20 innan Matilda fick ett superryck och vardagsrummet är nu rent och fint och allt onödigt är imorgon ett minne blott. Tack bästa du Matilda och nej, jag blir inte arg på dig för du vill rensa bort all onödig skit som jag har framme. Aldrig. Jag är bara tacksam. Kvällen avslutades i sängen efter lite häng i soffan. Fick synbortfall på höger öga, något som aldrig hänt förut. När jag tittade på henne såg jag inte hennes vänstra öga. Efter tre migräntabletter sov jag gott.

På onsdag ska jag till Ikea och köpa lite nytt till vardagsrummet, till teven och balkongen. Då lovar jag att visa bild!

Likes

Comments

Ätbart, Vardag, Inspiration, Inredning, Foto

Tjenixen på er! I skrivande stund ligger jag i soffan hemma hos pappa och Susanne. Blev hämtad av honom förut så dagen spenderas här.

I torsdags gick jag till plantagen och köpte denna goding. En mynta och ett måste till Mojito. Jag blev så sugen på att köpa andra kryddor och blommor så på onsdag ska jag dit igen. Då ska jag få spendera några timmar med mammi.

Likes

Comments

Vardag

Vilket väder det är ute! Så underbart. Just nu ska jag erkänna att jag står i skuggan och väntar på bussen. Det blir ju sååå varmt på bussarna så jag har laddat upp med papper som jag kan sitta och fläkta mig med.

Snart får jag äntligen krama om min fina bästa vän!

Likes

Comments

Vardag

Nehepp, om man kanske skulle ta och föra över det sista från datorn till hårddisken innan jag gör mig redo för att ta bussen till stan. Idag ska nämligen Matilda och jag spendera kvällen och morgondagen tillsammans. Det ska bli så mysigt!

När jag läst om cyberattacken, blev jag lite nojig då jag har MASSA bilder på datorn. Letade därför fram min externa hårddisk och jag har nu fört över ALLT dit. Så, även fast risken kanske är liten att det händer just mig, är jag ett steg före och jag har alla mina bilder, arbeten och andra dokument på en extern hårddisk!

Likes

Comments