Header
View tracker

Vill du bli Veckans blogg hos mig? Kommentera då detta inlägg med "jag är med" så är du en av dom som är med och tävlar. Hur enkelt som helst! Vinnaren kommer att synas i min meny till vänster med bild och länk till deras blogg. Tävlingen avslutas på söndag 4/12.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår fick jag mysa och busa med denna kille. Så härlig han är alltså! Gulleplutt <3 Hjälpte Tobias lillasyster med att flytta till deras nya lägenhet som sagt. Eller ja, allt var ju redan inne i lägenheten så det blev att Tobias och Micke hjälpte till att fixa i ordning lite saker och jag agerade lektant. Absolut inte mig emot, jag älskar barn och den glädjen jag känner när jag är i närheten av ett barn är inte som någon annan känsla. En helt underbar, varm känsla ända in i själen. Vi blev bjudna på pizza, drack en massa kaffe och pratade en massa om allt och ingenting. Ett par mysiga timmar hade vi. Hoppas att vi ses snart igen.

Fredag idag igen då och det händer inget speciellt för oss skulle jag säga. Tobbe sitter och spelar och jag slötittar på Det Okända och bloggar. Dock så är det ett avsnitt som jag redan sett. Det är dubbla avsnitt så nästa kanske jag inte sett. Solen har varit framme idag och det har varit vindstilla för en gång skull. Haha! Hoppas att det håller i sig och att vi får lite snö här nere, iallafall till julafton. Det är då det är som mysigast med snö, alla andra dagar så kan det hålla sig borta. Ha en fin fredag!

Likes

Comments

View tracker

Människan som envisas om att vara anonym fortsatte idag. Kalla mig löjligt hur mycket du vill. Kalla mig tönt och pucko bäst fan du vill. Kan du inte skriva vem du är, så tänker jag inte svara på din fråga. Varför är man så jäkla på och vill veta varför jag tagit bort min andra blogg och börjat om på denna? Vad ska personen med den informationen till egentligen? Jag har ingen skyldighet att berätta nånting för någon om inte JAG vill det. Hade personen skrivit vem hen är, då kanske jag hade svarat. Och det är ändå bara kanske. För vad har egentligen den personen med det att göra? Det är fortfarande min blogg och jag gör precis vad jag vill. Vill man inte läsa den så behöver man inte det heller.

Bevisen är ännu starkare nu att det verkligen inte är någon som jag känner. För om det är någon i min närhet som inte har ask så hade dom skrivit sitt namn. Men det är någon som uppenbarligen följer min blogg och som nu är otroligt ledsen för att jag bytt blogg och inte hittat hit till den nya. Det är inte så svårt att ta reda på om man vet vart man ska leta. Tycker det är tragiskt att om människor får chansen att vara anonym, då tar man den före att faktiskt skriva vem man är och stå för det. Det gör jag iallafall. Varför gör man så?

Ja, vad ska man mer säga om detta? Finns inte så mycket mer att säga egentligen förutom att ask.fm är till för fega jävla människor som inte kan stå för vem dom är. Så tragiskt och skrattretande så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Detta är en utav baksidorna med internet. Man kan gömma sig bakom en dator/mobil utan att bli påkommen. Jag tänker nog fortsätta göra såna här inlägg om idioterna som finns på ask. Kan ju alltid vara underhållande för någon att läsa eller hur? Ni där ute, glöm inte bort att stå upp för dig själv och ta ingen skit!

Likes

Comments

Imorgon är det redan 1 december. Helt sjukt vad dagarna, veckorna och månaderna går fort. Man hinner inte med i svängarna alla gånger. Man blinkar ett par gånger och sen är det ny månad helt plötsligt. Missförstå mig rätt, jag vill ha 2017 helst igår så jag är glad på ett sätt att det går snabbt framåt. Men tiden kan ju jogga fram och inte sprinta. Vill lämna detta ångestfyllda året bakom mig och hoppas på att nästa år blir bättre. Allt går alldeles för snabbt tycker jag bara. Kändes som det var igår vi flyttade, men det var snart 7 veckor sedan. Känns som jag blev moster igår, men Livia är redan 3 veckor. Stoppa tiden nu tack! Vill hinna med att andas också.

Denna sista dag i månaden har inte bestått av allt för mycket. Grått, tråkigt, regnigt och blåsigt väser har Skåne bjudit på denna dag. Man ville knappt gå upp ur sängen när man vaknade imorse. Men upp måste man tyvärr... Lyxade till det och gjorde pannkakor till middag denna tråkiga onsdag iallafall. Imorgon blir det en händelserik dag. Vi ska hjälpa Tobias lillasyster med familj att flytta till sin nya lägenhet. Då får jag mysa med bebis och det ska bli så kul att träffa dom igen! Var alldeles för längesen nu tycker jag. Myspys dag kommer det bli och det ser jag framemot. Sov gott alla fina läsare.

Likes

Comments

Fick en fråga som faktiskt var från en annan människa och inte bara en slumpmässig fråga. Sådana frågor får man varje dag och många svarar på dom på ett sätt så det ser ut som om det kommer från en riktigt människa. Rätt genomskinligt när man själv får samma fråga. Eller så skriver man "elaka" frågor/påståenden till sig själv. Mycket skit som pågår på den sidan minst sagt... När jag fick frågan så var min första tanke "vem är detta?" Pga att jag inte har delat med mig av mitt smeknamn på ask någonstans. Gjorde det i min förra blogg, men inte i denna. Min andra tanke var "vem känner behovet av att vara anonym och ställa en sån fråga?" Hade det varit någon av mina vänner så hade dom inte varit anonyma. Har man inget ask-konto så kan man ändå skriva under med sitt namn innan man skickar frågan. Så att det skulle vara några av mina vänner är nog inte troligt.

När jag ifrågasatte vem personen var så fick jag svaret "en som läser din blogg." Det fick mig att tänka att personen inte alls hängt med i svängarna. Om personen läst min förra blogg som jag hade och inte sett att jag skaffat en ny, då förstår jag frågan absolut. Men förstår fortfarande inte varför personen fortsätter att inte säga vem hen är och varför hen måste vara anonym. Jag svarar på alla frågar jag får, varför ska man annars ha ask undrar jag? Personen väntade nog att jag skulle fega ur och inte svara. Men inte är jag en fegis inte.

Och denna sista "fråga" fick mig verkligen att fatta att detta inte var en vän till mig eller ens någon jag känner. För personen slutade skicka frågor efter detta svar som jag gav. Hade det varit en vän till mig så har personen mitt nummer och kan höra av sig till mig personligen. Det folk måste förstå är att detta är MIN blogg och jag gör vad jag vill med den. Varför kan man inte stå för vem man är? Är man så feg så man måste vara anonym? Jag tycker synd om er som måste dölja er bakom datorskärmen/mobilen. Om hen läser detta inlägg, nu har jag börjat uppdatera min blogg igen. Hoppas att du är nöjd nu och kan fortsätta läsa min blogg helt anonymt.

Likes

Comments