Postad i: Bildbomb

Doften av bränt gummi, snygga bilar, vandrande ögongodis och bra sällskap! 😍
Första MoM träffen för iår är avklarad, nu är det officiellt sommar! 😉😎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: livet , Tankar

Klockan är mitt i natten och jag sitter och äter daimglass direkt från paketet 👌 Det är bland det bästa med att bo själv, man får bestämma själv vad man vill göra, när man gör det och hur man gör det!

Egentligen så är jag så rackarns trött och borde sova vid det här laget, men det är alldels för mycket tankar som snurrar i skallen just nu.
Varför vissa människor beter sig som dom gör, och om man förtjänar det eller inte?

Skulle vara hur skönt som helst att skriva av mig om saker o ting, men det är saker som jag verkligen inte kan skriva här, inte alls!..
Men får väl grubbla lite på det o se ifall man kommer fram till något vettigt svar eller inte.

Imorgon är det dags för första MoM träffen för i år! Åker in med Marre ska bli riktigt gött att glo snygga bilar, känna doften av brännt gummi och lägga blicken på ögongodis! 👌

Likes

Comments

Postad i: 30 dagars utmaning - bilder

Frukost idag blev flingor, solrosfrön och mjölk med lite hallonsylt på.. Snabbt enkelt och dessutom gott 👌

Det gamla då, skinnvästen bar jag när jag var en liten plutt. Den är handgjord utav antingen en större skinnväst/ jacka som var mammas eller pappas. Och Den kommer att gå vidare till mina egna barn i framtiden!
Oså har vi studentmössan! 😉

Likes

Comments

Postad i: Frågor/ listor , tatueringar

1. Hur många tatueringar har du och vad föreställer dem? - Jag har 6st tatueringar varav 3st är början på en sleeve som förmodligen aldrig kommer bli klar då tatueraren jag hade flyttade till annan ort.. Slänger upp bilder på alla i slutet av det här inlägget

2. När tatuerade du in tatueringarna och hur gammal var du? - Min allra första tatuering gjorde jag i min syssling Pernilla♡ 's kök i Tibro tror jag att hon bodde i då. Och jag var 14-15 år. Andra tatueringen är gjord i en källare hos en hemmapulare någon dag eller vecka efter att jag fyllde 18 år. Resten är gjorda på studio och då har jag varit mellan 18 och 21 år.

3. Symboliserar tatueringarna något särskilt? - Nae egentligen inte, jag har bara tyckt att dom är snygga, men att tatuerarna har fått gjort en egen tolkning på bilderna jag har hittat och fått inspiration utav. Texten jag har på ryggen "Amicus verus est rara avis" vilket betyder "en sann vän är en sällsynt fågel" har ju sin betydelse rakt av!
Sen har jag en tatuering på underarmen/ handleden med en texten "don't call it a dream, call it a plan" Och det kan man ju förstå rakt av vad jag menar med den texten också..

4. Vad tyckte dina föräldrar om att du ville tatuera dig? - hahah ingen utavdom var ju speciellt glada över att jag fått idén utav att tatuera mig. Stjärnan jag har på höger handled är ju min första som somsagt. Efter ett antal sms och telefonsamtal med både mamma och pappa, så gav sig mamma tillslut. Men pappa stod fortfarande fast vid ett stenhårt NEJ "DU får vänta tills den dagen du fyller 18" Men eftersom mamma hade vårdnaden om mig, som så gick jag på hennes svar att jag fick göra en, OM DEN ÄR LITEN. Den blev inte så jätte liten dock, men jämför man mot dom jag har nu, så är det den minsta tatueringen jag har idag!

5. Vad inspirerade dig till att bli tatuerad? - Oj! bra fråga faktiskt.. Nej men jag har alltid tyckt att tatueringar är fina och häftiga om man kan säga det så? Jag är uppväxt med folk som har tatueringar, mamma, morbror, moster, kusiner, vänner och bekanta. Och jag har alltid viljat ha egna, man växer ju upp med Gnuggisar som man köpte och fick när man var liten osv. Så det är ju självklart att man blir "påverkad" utav det också.

6. Vart någonstans tror du att din nästa tatuering kommer att sitta, och vad kommer den att föreställa? - Men vafasen, svår fråga! Jag har så många planerade o klara i mitt huvud, men jag vet inte vilken jag skulle börja med. Antingen blir det att fortsätta på benet med någon mera skalle, eller så blir det att smälla upp något på min pågående sleeve som inte har något direkt tema, eller börja på andra armen med ett jättebra tema som jag har tänkt på lääänge.. Eller så blir det att göra en chest peace med något fräsig. Kan inte bestämma mig riktigt!

​(om du har flera..)

7. Vilken tatuering gillar du mest vs minst, och varför? Den jag gillar allra mest är nog den första tatueringen - stjärnan på handleden! Varför? För att det är ett så starkt minne fortfarande, allt tjatande på mamma och pappa. Pernilla som satt bredvid o heja på, Fredrik som satt o reta mig för mina miner och ljud jag gjorde ifrån mig, Linus som gjorde allt för att vara så försiktig som möjligt. Och Nickelback som spelades i bakgrunden! Allt spelas upp i huvudet på mig så fort jag tänker på den kvällen ❤

Och den jag gillar minst är nog den på ryggen.. Så ojämn och ärrig, den är inte rakt på ryggen heller utan den är sne.. Funderar på att antingen göra en cover på den, eller lasra bort den. har inte riktigt bestämt mig om hur jag vill göra med den ännu.

8. Vilken tatuering var mest smärtsam vs minst smärtsam? Den som gjorde mest ont är nog denunderarmen, den tog längst tid att göra, men det värsta var när man är klar med alla skuggningar osv, och ska gå in med det vita! Den stunden var inte rolig alls! Den som gjorde minst ont är den på överarmen, rosorna. Det var en snabb och hyffsad snabb sittning 👌

Likes

Comments

Postad i: livet , Tankar

Bara tanken av allt gör mig helt snurrig..
Det är ändå skönt att veta att man inte är ensam om allt, så jäkla skönt att kunna prata om det med någon. Och att inte bli dömd eller stämplad som dum i huvudet!

Om vissa saker bara kunde vara lite mer annorlunda, så hade det varit perfekt.

Likes

Comments

Postad i: livet , Resa, Skövde

Ååååh herregud vart ska man börja?!

Har varit i Skövde sen i fredags, kom hit på eftermiddagen vid 16 tiden. Överraskade Linda som har tjatat i över en månads tid att hon ville ha med mig på hennes födelsedag och födelsedagsfest. Kan ta hela den storyn i ett annat inlägg!

Tillbaka till krånglet med tåg..
I lördags eller om det var i söndags så bokade jag tågbiljett till Norrköping. Tåget skulle gå 15.28.
När jag satte mig i bilen som skulle köra mig upp till stationen, så får jag ett sms från SJ om att mitt tåg är inställt pågrund av brand på spåret i Stenstorp.
Ringer upp SJ och får en ny gratis biljett till 17.36 tåget. Går upp till Linda o väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan gå till stationen och vänta in tåget. Pluggar in lurarna och lyssnar på musik hela vägen upp. När jag väl är på perrongen och ska kolla vad mitt tåg har för nummer, så ser jag att jag har fått ett sms av SJ igen....
Då är 17.36 tåget försenat, och ska avgå från Göteborg tidigast 18.15. Så det var ju bara att sätta sig snällt på en bänk och vänta. Klockan gick och dom ropar ut på perrongen att mitt tåg kommer 19.31... Klockan går och en stund senare så ropas det ut att tåget i kommer 19.56.. En stund senare, 19.24.. och en stund efter det 20.11...

Jag är lagom sur vid det här laget, så vid 19 tiden så ringer jag till kundtjänst på sj och kollar när jag är framme i Katrineholm och när tåget från Katrineholm är framme i Norrköping.
Jag skulle alltså vara framme kl 21.05 i Katrineholm, och sista tåget där ifrån skulle gå 20.58..... Nästa skulle börja rulla runt 04 på morgonen!
Så det var ju bara att be människan att boka om biljetten till imorgon istället.. Snälla som han var boka han in mig på 1a klass. Så imorgon kl 14.28 så går tåget från Skövde, och jag är i Norrköping 16.22.. OM det inte blir något mer strul... blire det, så bosätter jag mig här i Skövde på riktigt och stannar här ett bra tag!
Är så trött på allt som har med tåg o göra för stunden..

Likes

Comments

Postad i: livet , Tankar

Hatar dessa sömnlösa nätterna.. Bara massa tankar som snurrar i skallen.

Imorgon 8.30 så ringer min läkare, och jag ska tvinga aset att skicka remiss för utredning för ADHD/ADD. För jag VET att jag har ADD, men jag vill få det svart på vitt, skrivet på ett papper! Saker o ting kommer bli så mycket lättare för min del då. Jag kommer (förmodligen) att bli tagen seriöst framöver..

Likes

Comments

Postad i: livet

Idag fick det vara nog!
Det har kliat i fingrarna på mig jag vet inte hur länge om att få tvätta Bettan - mammas bil.. Och idag blev det äntligen gjort!
Sate vad smuts o äckligt skit det rann av härket! Men nu är hon lite renare än vad den var innan. Dock så skulle det behövas en till tvätt, som är lite mer noggrann..
Men det får bli en annan dag helt enkelt!

Likes

Comments

Postad i: livet , Tankar

När man känt någon istortsätt hela livet, från att ha gått på dagis/ dagmamma med en människa, till att gå på samma skola för att slutligen hamna i samma klass några år senare o träffas dagligen. Till att inte träffas alls o inte ha någon kontakt, förens efter man har gått ut skolan och tagit tag i saker och ting. Men att det näst intill gått käpprätt åt helvete ändå på något vänster..

Visst att man kan ha en viss jargong med olika människor, vi har alltid vetat "vart vi har" varandra i våran jargong emot den andre.
Men ibland är det så rackarns skönt att kunna ha en helt vanlig konversation, utan en massa klåpord och "smutskastning" mot varandra. Skulle någon utanför våran vänskapsrelation läsa det vi diskuterar och skriver, så skulle vi få stämpeln
"SJUKA I HUVUDET PÅ RIKTIGT" och vi skulle förmodligen bli hämtade och få fina vita krama-sig-själv-tröjor.. 😂

Men idag, första gången på väldigt länge faktiskt, så har det varit en helt vanlig och städad konversation. Och det värdesätter jag väldigt högt när det kommer till den här människan.. Jag både hoppas och vill att vi kan umgås med varandra någon dag, utan att gå den andra på nerverna eller att ha ihjäl varandra. Alltid när man har träffats så slutar det med att man står o slår det hårdaste man kan på varandras armar tills den som ger upp går iväg en stund o kommer tillbaka, för att fortsätta verbalt att dumma sig, tills den andre får ett raseriutbrott.. Det är så det alltid har varit..
Även fast vi har en så udda och konstig vänskap, så tycker jag om den och människan något fruktansvärt mycket , faktiskt. 

Likes

Comments