hellu!

Idag har varit en jätteskön och chill dag, jag hade NP i skolan hela morgonen till klockan 11.30. Vi hade idrott i en timme och slutade 13.20, helt perfekt dag. Jag hade en snörnings tröja från Lager 157 och ett par mjukisbyxor från cubus. Jag åt lite mellanmål och det blev bär med filmjölk och min flaska från intersport med texten #life . Solen sken hela dagen och då satte jag mig på träddäcket och läste sista delen av häxan. Kände för att skriva ut och rama in lite inspoopix. Nu på kvällen har jag varit hos min tjejkompis och ba chillat. I kväll ska jag duscha, göra en smothie och bara ta det lugnt.

Är ganska nervös eftersom jag ska sjunga på vår talangshow i skolan imon, det kommer gå bra men är lite nervös.

kram!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För några månader sedan beställde jag en jacka från chiquelle, den heter black motojacket. Jag blev riktigt glad när jag fick hem den eftersom jag längtat efter den. Den har silver detaljer och ribbade armar. Det finns inte så mycket att skriva om den mer än att den kostade 699kr. Här kommer lite bilder.

kram<3


Likes

Comments

Hej!

Jag hade tänkt börja blogga igen, det var nästan ett år sedan jag började men nu kör jag på. Jag tänkte blogga om min vardag, skolan, problem och förhoppningsvis om sammarbeten om jag får något att blogga om. Jag kommer fota lite från system kameran och ibland från mobilen, beror på vart jag är någonstans.

Idag har det varit en helt vanlig dag, chillat, pluggat till NP i matte. Har börjat läsa en ny bok som heter häxan av Camilla Läckberg, den var ganska bra men inte min smak av bok direkt. Det har varit varmt och jag har nästan varit i solen hela dagen. Eftersom jag börjar få ångest snart över skolan så ska jag nog ut och springa en runda, brukar köra 20-30 min löpning och sen lite övningar.

kram<3

Likes

Comments