Godmorgon söndag! Eller för många av er är det ju mitt på dagen. Ska alldeles strax stiga upp, yoga och laga söndagsfrukost. Sedan får vi se vad denna dag har att erbjuda. :)

Här kommer några bilder förra veckan när vi var i Chicago och jag visade Josefin denna underbara stad. Kan väl lugnt säga att jag kan alla turistattraktioner utantill numera. Men det var fullt upp dagarna i ända, mest mat och promenader. Om ni skulle res hit någon gång tycker jag att ni ska ta er ut till Wicker park/Bucktown. Strosa runt och ät tacos på Big tacos. Kan vara den godaste fishtacosen någonsin (trots att den hade en släng av koriander). Som vanligt var dock kameran aningen frånvarande, så har får låna några bilder av min fina vän.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår visade sig Rockford från sin bästa sida med asfint väder. Hur bra, då det var Josses sista dag här. Vi tog en sväng förbi Schamburg innan jag lämnade henne på flygplatsen. Så tråkigt. Har varit så fint att ha henne här! Men nu är jag fylld med energi samtidigt som det inte alls är länge kvar nu alltså. Tiden går så fort!!

Likes

Comments

Ibland behöver man några dagar för att reflektera och landa. Vi lever inte i en perfekt värld. Ett perfekt liv. Vi måste bara lära oss och inse det. Om några veckor är vi på svensk mark igen. Har så mycket att göra och ta tag i då. Ser så mycket fram emot det.

I våra kvarter för några veckor sedan.

Likes

Comments

Såg dessa fina mobilskal från Richmond and Finch och blev så sugen, tycker verkligen att de har lyckas med deras affärsidé. Dessa är mina favoriter i den nya kollektionen, framförallt den till vänster med de gröna bladen. Jag vet inte hur jag ska göra, sist jag beställde köpte från dem gick skalet sönder bara sådär efter ca 2veckor, blev så ledsen. :(

Likes

Comments

Hej vänner! Dagarna rullar på och det går bara så snabbt. Samtidigt som jag hela tiden får nypa mig i armen för jag glömmer att det fortfarande är riktig vinter hemma. I helgen har det varit fullt upp. Mycket tid gick åt till att fixa våra korgar som auktionerades ut på matchen i Lördags. Därefter blev det middag på ett mysigt ställe med ett stort gäng och sedan fortsatte det i söndags med en heldag med brunch, laser quest och sedan hamburgergrillning hos oss och ännu mer spel.

Likes

Comments