Hej kompisar, hoppas ni haft en fin söndag. Själv kom jag just in från en superhärlig promenad. Var absolut inte ensamen på den, kändes som att halva stan var ute idag. Har faktiskt varit fruktansvärt dålig på att röra mig senaste tiden men nu hoppas jag på en vändning. Lever just nu med en dundrande träningsvärk, så välbehövligt var det ändå kan vi konstatera.

För övrigt har jag ju varit utan telefon under några veckor här kring jul så har inte riktigt kommit igång att fota igen. Glömmer bort att jag faktiskt har en telefon. Så detta är vad jag har fångat under veckan.

Ganska nöjd tjej för att någon annan lagade maten. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nyårsafton blev så lyckat. Precis sådär lagom. Tycker det ofta har en tendens att bli så överhajpat med nyår och i slutändan blir allt bara stressigt. Men vi firade i alla fall med ett gäng i laget där vi hjälptes åt med maten(där fokuset låg såklart) och efter mycket surr var sedan klockan plötsligt tolv, vi firade tolvslaget och därefter avslutades kvällen med pingisturnering och spel inpå småtimmarna.

Likes

Comments

Fortsätter summeringen av året som gått. Har precis kommit genom dörren från Vida där vi åkt lite skridskor, väldigt ringrostigt hahah. Men det är ju något sorts tradition att åka på nyårsafton? Dock insåg vi här i veckan att det ju inte finns någon "uteis" här nere vilket man ju annars ser som en självklarhet. Som tur hade vi tillgång till hallen. :) Nu till andra halvan av 2017.

Juli rivstartade med en snabbvisit till Stockholm. Det blev två dop på två dagar för sötaste Melvin och Leah. Därefter blev det såklart en hel del härliga kvällar med alla vänner som också var hemma. Surströmming-, drink- och skaldjurskvällar.

Augusti kom och hockeylivet började åter kalla och vi flyttade till Växjö. Martin åkte redan i slutet av juli, jag och Bob flög ner i mitten av augusti. Första flygningen för lillen och han var så himla duktig hjärtat<3. Började en ny utbildning som jag är så himla glad för. Har läst snart ett halvår och lär mig nya intressanta grejer varje dag.

September fortsatte med att upptäcka och lära känna vår nya stad, testa nya restauranger och mycket promenader. Vi fick också ett kortare uppehåll innan seriestarten då vi passade på att göra en helg i ett mysigt Köpenhamn. M&M kom ner och hälsade på och vi gjorde diverse utflykter till olika glasbruk. Oktober gick av bara farten då vi båda börjat komma in i en vardag igen med mycket jobb, vi fick besök av mammsen, åt god mat och drack gott.

Novembers största händelse var helt klart resan upp till Stockholm och första provningen av klänningar. Tusen olika intryck, svårt och så overkligt bara. Hade en sån mysig helg med mycket skratt och kärlek.

December slutligen har varit en ganska tuff månad personligen då det har varit väldigt mycket i huvudet. Jag är tacksam att jag har världens bästa människa bredvid mig, tillsammans är vi ett bra team och vi vet vid det här laget att vi klarar det mesta. Sammanfattningsvis har det varit ett sjukt bra år. Wow vad man hinner uppleva mycket ändå. Känns som att jag inte har rest något men inser nu när jag går igenom att det var ändå mer än jag trodde. Jag tycker om att få göra bokslut och börja om på ett nytt kapitel. Det ger mig energi. Så ser ödmjukt fram emot 2018. Det kommer bli ett bra år. ✨

Likes

Comments

Det är ju snart ett nytt år och tänkte därför börja summera 2017. Tar det i två delar eftersom att det annars blir så stora inlägg. Men oj vad mycket det är som händer på 1år. Det är så kul när man går tillbaka och kollar på bilder för då får man tillbaka så mycket fina minnen.

I Januari så åkte vi alltså till Mexico. Är fortfarande så glad att vi fick några dagars uppehåll från hockeyn och att vi tog chansen att åka iväg. Mexico är bland det finaste jag sett och vi hann uppleva så mycket på få dagar.

Februari började med Super Bowl. Amerikanarna är ju helt galna i det och det var kul att få uppleva det. Sedan började besöken trilla in. Vi fick vi besök av M:s mamma. Såg NBA för första gången i United och hade en hel del välgörenhet med laget. Bland annat puckwrapping och så fick vi göra iordning en korg med grejer som skulle auktioneras ut. Vi tjejer fick hjälpa till mycket mer där borta vilket var roligt tycker jag.

I Mars började solen göra oss medvetna om att det var vår. SÅ HÄRLIGT!! Josse flög in från Sverige och sedan hade några magiskt härliga dagar i Chicago.

April kom och då var det i princip sommar hos oss. Moa och Marcus kom och hälsade på och det blev många gillmiddagar i kvällssolen. I slutet av april tog hockeyn slut, vi lämnade USA och åkte hem till ett vintrigt Sverige.

I maj efter några dagar på hemmaplan då vi hunnit träffa vänner och familj så drog vi till Paris. Hela resan var jag i en sån bubbla, chockad och lyckligast i världen. Bilden ovanför är tagen efter det att Martin friade. Helt klart bästa resan hittills i livet. <3

Hela juni känns typ som en fest. Firade min syster i Uppsala som blev klar med sin utbildning, åkte sen till Stockholm, blev överraskad och firade allt möjligt med mina saknade vänner. Var i Umeå och såg Håkan och hade en magiskt fin kväll. Sen blev det midsommar som vi firade i sedvanlig ordning på Renön. Har haft många fina midsommaraftnar där och denna som förmodligen var den sista blev så lyckad, tack vare alla fina människor som var där. <3

Och som grädde på moset så fyllde jag ju också 25dagen till ära. Hade verkligen inte kunnat haft en bättre dag.

Likes

Comments


Så var julen passerad och det går i rask takt mot ett nytt år. Vår julafton blev så mysig trots att vi inte hade vår familj nära. Uppesittarkvällen spenderade vi med Arvid och Amanda och massa gott. På julafton steg jag upp och kokade gröt. Var faktiskt första gången i år som jag kokar gröten själv från grunden. Sen blev det FaceTime och öppning av några julklappar från familjen. Vi tog en lång promenad i ett naturreservat innan lunch, sedan förberedde vi mat innan Kalle började. Även fast det bara var vi två fick vi ihop ett litet julbord. Eftermiddagen och kvällen fortsatte med att varva mat, med FaceTime innan vi kröp upp i soffan med ett glas vin och en julfilm.

Han som alltid är mest lyrisk över paketen men framförallt papper och snören. <3

Vårat lilla minijulbord.

Likes

Comments