View tracker

Idag vaknade jag med en sån där känsla där man känner sig lite lost. Att det känns som att man inte gör/ åstadkommer något. Man börjar ifrågasätta sig själv. Speciellt tror jag att många tjejer som lever med en hockeyspelare ibland kan känna igen sig. Nu har ju vi som är i Usa inte möjlighet att jobba vilket är den stora anledningen till att allt är som det är. Oftast går det bra, men ibland kan känslan tränga sig på. Jag har mina metoder för att komma ur det, man måste ta hela sanningen i beaktning innan man drar några slutsatser.

För det andra så är jag så himla sugen på vår nu. I lördags hade vi så fint väder och man fick riktiga vårkänslor. Man blir ju bara så laddad på att uppdatera garderoben!! (bilder från pinterest)

Likes

Comments

Eftersom att killarna är borta så beslutade vi tjejer att åka in till Chicago och sova en natt. Lite shopping, god mat, vin och sen en lång frukost och promenad kring vattnet i söndags. Jag är så fascinerad av färgen på vattnet här, det är verkligen isblått och det är så fint!!! Alltid lika kul att komma in dit för det är verkligen en mysig stad, stor men ändå liten på något sätt.

Likes

Comments

Igår var vi och testade en ny restaurang här i Rockan. Så glad att vi fick följa med Emelie och Viktor dit. En annars rätt grå torsdag blev betydligt mycket bättre med god mat och mycket skratt.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp med träningsvärken från helvetet. Jag antar att det är det som inträffar när man inte har tränat på sisådär ett halvår och sedan rivstartar. Borde man ju vara medveten om vid det här laget. Idag blir det en lång promenad istället, förhoppningsvis blir kroppen lite mjukare så att man inte behöver så ut som en överkörd 80åring då man går. Annars rullar livet på rätt bra, saknar alla där hemma men har typ aldrig pratat så mycket med dem i telefon tidigare, de är bra då får jag min dagliga dos. Väntar också på ett paket som borde ha kommit för länge sedan. Eftersom att jag var så korkad och struntade i att ta med mig badkläder när jag åkte så fick jag lov att beställa nya, hoppas bara att de kommmer snart och att de passar, börjar känna mig lite stressad eftersom att det snart bara är en vecka tills vi åker..

Från när vi var i Kroatien för några år sedan.

Likes

Comments

Ny vecka nya möjligheter! Inleder denna vecka utan studier. Känns lite konstigt men ändå bra. Har en hel del annat på g därför är jag inte speciellt oroad. På morgonen har jag suttit och skrivit ner en lista på veckans måsten, det är så bra för i den nya almanackan jag fick är det förberett för detta, älskar den! Idag är en helgdag här i USA så mycket är stängt och killarna har match. Dessutom är det regn och nollgradigt vilket resulterar i att det är fruktansvärt halt. Har därför blivit beordrad att ta en Uber till matchen, fick inte köra bilen. Han är så rädd om en, det är fint! <3 Dessutom åker killarna iväg på roadtrip imorgon och blir borta ett bra tag. Såklart är det tråkigt samtidigt som jag då till 100% kan fokusera på mig själv och allt det där, ni vet. Jag är så peppad inför det :)

Likes

Comments

View tracker