​Igår natt kom grabbarna hem från en kortare road trip. Vaknade dock innan på grund av att det var världens oväder. Det lät som att hela huset skulle braka ihop när åskan gick. Något av det värsta oväder jag varit med om. Annars blev det mest pyssel hemma och på kvällen lagade vi mat hela stora familjen, idag blir den också ännu större!! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er. Nu börjar jag verkligen komma i ordning. Ni ser ju min frukost, haha precis som vanligt. Inatt har jag också fått sova med riktiga täcken och fräscha vita lakan. Ni fattar vad jag menar!!

Likes

Comments

Godkväll på er! Eller godmorgon snart för er. Fredag idag, denna vecka har gått så fort. Gjorde bort lite skola på förmiddagen, var så skönt att få det avklarat! Därefter har jag och Hannah varit på Ikea. Vi var riktigt effektiva och det gick snabbt ändå. Passade på att handla lite svensk mat också, sjukt hur glad man kan bli alltså av att hitta svenska grejer.

Likes

Comments

Igår fick vi som sagt tillgång till huset som vi ska bo i. Så vi fixade ihop en riktigt svensk tacos för att fira. Idag for grabbarna iväg på morgonen därefter har jag och Hanna försökt fixa till i huset. Städat och börja sortera.

Likes

Comments

Började min gårdag med att plugga till dess att grabbarna var klara med träningen. Därefter åt vi lunch, kollade lite i ett mall som låg bredvid(inte överflödigt mycket att se). Det fanns i alla fall HM, sjukt att dom har så mycket butiker överallt? Amerikanarna tror tydligen att det är amerikanskt, givetvis. Vi var också och kollade på ett hus som vi troligtvis flyttar in i idag? Därefter åt vi middag med dom andra svenskarna innan det sen blev tack och godnatt för min del. Tycker ändå tidsomställningen har gått ganska bra, enda är att jag varit sjukt trött på kvällarna. 

Likes

Comments