Har gått och kärat ner mig i rosa toner. Min sambo tycker nog att det är ganska tur att vi inte håller på att inreda ett hus för tillfället för det hade mycket möjligt kunnat bli rosa dörrar eller slinka in en rosa möbel i sammet.

Bilder från pinterest.

Likes

Comments

Hej mina vänner! Hade tänkt göra en uppdatering igår men råkade helt glömma det eftersom att jag har så fruktansvärt mycket att göra, skoja. Ni fattar inte hur lycklig jag är. Mitt liv just nu går ut på att njuta av alla solstrålar som finns. Vågar inte ens tänka på när bakslaget kommer!! För det är ju, (hatar att säga det) bara en tidsfråga.

Det är mycket långa promenader nu för min del, svintråkigt att läsa om men desto roligare att gå på. Framförallt eftersom att jag nästintill hoppar fram då jag har så mycket vårkänslor i kroppen. Min norrländska kropp är inte van detta och flippar ju ur!! Grannarna måste på riktigt undra hur det står till där uppe.

Fick sådana starka känslor att jag dukade upp detta i vårsolen till mig och svärmor. Skulle kunna leva på detta under sommartid!!

För några dagar sedan var vi också på en "dine in" bio. Ja det finns ju allt här i Amerikat och återigen kan jag inte fatta att det inte finns i Sverige! Är ju en supersmart affärsidé och jag tycker absolut det borde öppnas där jag bor. Hade kanske valt lite annat på menyn dock, men ändå, kan tänka mig att förslaget säkert har kommit upp någon gång hemma men att man mest ser problem? Men så vinner man inte framgång, faktiskt.

Likes

Comments

Igår när killarna hade värmning så hjälpte vi tjejer till att slå in signerade puckar. Vid ett senare tillfälle kommer dessa att säljas och pengarna kommer sänkas till program för barn med autism. Detta är en del av de saker vi flickvänner får göra. Eftersom att många av oss ändå inte har möjlighet att jobba här känns det bra att få hjälpa till med en del välgörenhet då man vet att insatsen gör skillnad. :)

Sorry för världens suddigaste bild då, lyckades röra mig precis när jag knäppte!!

Likes

Comments

Basket är aldrig något som har engagerat mig speciellt mycket. Trodde innan kvällens match att detta var min absolut första, hade helt förträngt att man som liten fick följa och se Plannja några gånger. Vet dock inte om det räknas? Hahah Rent publikmässigt går det väl inte jämföra 5000 (ren gissning) mot 20000 pers! Hur som helst var det en superkul upplevelse. Kul omväxling att se en boll flyga omkring istället för en puck, även om jag måste medge att jag mest fokuserade på allt som försegick runt omkring. Det är så mycket pausunderhållning som många gånger drar mer uppmärksamhet än själva matchen.

Likes

Comments

I måndags hade vi en ledig dag så vi passade på att åka in till Chicago. Strosade runt i butiker samt gjorde några ärenden innan vi hämtade upp Ms mamma på flyget. Fick massor av vårinspiration och även om det inte blev så mycket shopping för min del var blev mitt sug ändå lite stillat. Vi testade också en ny ekologiskt lunchrestaurang. Det är så kul här i USA för direkt man kommer in i storstadskärnorna blir allt så mycket mer internationellt.

Älskar att vandra runt inne på Suit Supply! Så mycket fint!

Lunch på True Food Kitchen, bra ställe om man vill ha en snabb och fräsch lunch.

Likes

Comments