Helgen började men en fest i Skellefteå. Därefter begav vi oss till Piteå. Kan inte beskriva känslan att vakna upp i sin egen säng!! Därefter fortsatte packandet, varvat med att äta (Såklart, livet kretsar ju kring det). På kvällen blev det några drinkar på tages och gårdagen bjöd på en härlig utflykt och sightseeing runt stan. Hamnade bland annat på en gårdsbutik på landet. Bland annat blev det ett nytt fårskinn som jag har velat införskaffa länge. Vi handlade också lite mat och ägg. Alltså hur härligt och lyxigt är det inte att handla direkt från bonden??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ljuvliga lördagsfrukosten. Alltså älskar att äta frukost här så ni anar inte!!

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Moa och tog en promenad runt broarna. Alltså mysiga, fina människa!! Moa och hennes kille ska gifta sig nästa år och det är så himla skönt och härligt att prata med någon som är i precis samma tankar. Det är ju så mycket beslut som ska fattas och sedan att man måste förhålla sig till hockeyn är nästan det värsta. Det är så mycket om och men, man vet inte var man är osv. Ibland hade det bara varit så skönt om man hade haft ett vanligt liv och bott på ett och samma ställe alltså!!

Likes

Comments

Gick igenom en del bilder och fastande på Parisresan igen, haha. Alltså den absolut finaste resan ever. Jag fattar inte hur den ska kunna toppas. Allt bara för att man inte har förväntningar, tror de är det. Var på moln hela resan, sån himla fin stämning. Absolut förälskad i den staden.

❤️❤️

Likes

Comments

Var helt slut igår så kvällen blev väldigt lugn och skön. Fick lite egentid så passade på att städa och rensa lite. Åkte sedan till Boviken och hämtade killarna innan det var dags att sluta ögonen. Nu är det ny dag och nya möjligheter. Trött såklart, men hoppas det ska ge med sig efter lite morgonkaffe, alltså är det psykiskt eller? Ha en fin dag!☀️

Likes

Comments