Som sagt tyckte jag att det var svårt att göra research innan Köpenhamn. Trots att det är många som rekommenderar osv så var det svårare än jag trodde. Tacka vet jag google maps där man kan kolla allt som är populärt och bra inom det närmsta området. Så bra!!! Mat är typ det viktigaste när jag är ute och reser, haha.

Vi åt frukost på ett ställe som hette fars's dreng. Verkade vara ganska populärt och ja det var helt okej. Gillar dock inte när de snålar och har is i färskpressad juice. Om jag beställer råsaft vill jag att det ska vara det till 100% och gärna ganska starkt så att det smakar.

Vi åt sedan middag på ett ställe som låg vid ett gammalt industriområde. Fattade inte det till en början och kände mig så sjukt obekväm i området, haha. Gorilla var namnet på restaurangen, maten var sådär. Beror såklart vad man jämför med även om jag egentligen inte ska uttala mig eftersom jag var dödsförkyld just den kvällen och kände inte mycket av smakerna alls, far åt fanders och inte kunna känna sådant.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tittade upp från datorn och herregud vad tiden har runnit iväg. Har suttit hela förmiddagen med föreläsning och jobb. Ny vecka som innebär nytt område och såklart massor av nya utmaningar. I helgen har vi haft besök så vi passade på att testa ett nytt ställe och äta på och så har vi gjort utflykt till olika glasbruk. Tänkte att det passade alldeles ypperligt när min mormor själv är konstnär och jobbar med glas även om det inte är just blåsning. Så kul att få inspiration och se hur det går till, som alltid med hantverk är det svårt att förstå hur mycket arbete som ligger bakom. Lärde mig att det är verkligen skillnad på bruken och hyttorna. Önskar verkligen att folk kunde förstå och lägga pengar på det som är hantverk där det ligger kärlek och eftertanke bakom produkten. Kan bli så arg på hur folk konsumerar ibland.

Likes

Comments

Såklart när man åker bort vill man ju testa nya spännande restauranger. Eftersom vi sent omsider bokade vår resa så var det lite svårt att hitta bord på en del restauranger vi hade velat prova. Men oavsett tycker jag alltid det är lika kul att testa nytt. Roligast är det när de kanske inte är superbra på engelska så att man får smaka sig till vad rätterna innehåller. Det jag också lägger mycket vikt vid är inredning, hur servitriserna är och hur maten presenteras.

I fredags testade vi ett ställe som heter Höst. Menyerna ändras kontinuerligt efter säsonger och serveras bara ett antal veckor. Det som var spännande med den restaurangen var att de inte hade valt de annars klassiska råvarorna, vilket jag tycker är kul. Helt klart värt ett besök. Men det jag kanske kommer minnas mest är ändå tvålen på toaletterna för den luktade så gott och jag MÅSTE bara försöka hitta igen den sen, haha.

Likes

Comments

Inlägget skulle egentligen ha publicerats igår men något kom i vägen. Hade fullt upp precis som alltid när man börjar på ett nytt område. När M kom hem på eftermiddagen tog vi oss ut till ett naturreservat och tog en promenad bland lummig skog och kossor. Har precis skickat iväg mr, sitter med en kaffe och ska börja ta tag i dagen. Har en hel den denna vecka också eftersom att vi får besök till helgen. Ska bli så mysigt!!

Likes

Comments

För första gången på många söndagar har jag haft en riktig ta hand om mig kväll. Rengjort, peelat och kört ansiktsmask. Dock börjar jag bli sugen på nya produkter. Är bland annat sugen på att prova produkter med syror. Blir dock alltid väldig feg och prova något nytt när man har produkter som man vet fungerar... Hittade bland annat detta set och mycket mer på skincity och blev lite sugen att prova. Men som sagt blir alltid så feg om det inte är så att hudterapeuten har sagt eller använt haha. Nu ska jag dricka upp mitt te sedan krypa ner i en nybäddad säng!

Likes

Comments