Igår hamnade jag och se denna fina dokumentär med Ingemar Kamprad. Missade såklart när den gick på tv men sån tur att det mesta går att se i efterhand nuförtiden. Kan det här vara Sveriges om inte världens finaste människa. Såklart sprutade tårarna efteråt. Vilken förebild och inspiration han är Ingemar!!! Både som entreprenör och affärsman men framförallt som människa. Alla MÅSTE se denna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åh vad härligt det är att vara ute ändå!! Det är något visst med luften vid havet som inte går att få någon annanstans. Igår var jag och fixade mat hos min mormor och morfar. Det är härligt när de är så nära för tillfället och bjuder ofta på mat. Så igår passade jag på att laga mat till dem, alltid lite svårt med nya smaker och man kanske inte vill ta ut svängarna för mycket. Men blev en baconlindad fläskfilé och blomkålspuré, och det verkade gå hem i stugan. :)

Likes

Comments

Älskar denna gamla fina galleria. Tycker absolut ni ska gå dit om ni besöker Paris. Speciellt deras bar på taket. Superfin utsikt över staden. Perfekt för ett svalkande glas och för att vila fötterna lite.

Likes

Comments

Helgen har som vanligt passerat i ett rasande tempo. Som vanligt nuförtiden blir det mycket bilåkande. Vi började med att ha ett möte med guldsmeden i Skellefteå. Så himla kul och mycket svårare än jag trodde att välja ring. Men det kändes väldigt bra när vi var klara och längtar så mycket tills den är klar!!! :)) I fredags blev vi firade både med lunch och sedan middag på Tages. Känner mig så bortskämd och tacksam över allt firande. Fortsatte sedan i firandes tema hela helgen med födelsedagar och kalas både Lördag och söndag, skjutsade även M till flyget som åker och tränar. Tur att det inte är så länge innan vi ses igen.

Faktist väldigt bra mat på Tages. Bästa gången hittills, herregud vad jag längtar efter att ha ett kök att laga mat i!!

Likes

Comments

Jag känner mig verkligen som världens lyckligaste just nu. Vill passa på att tacka för alla gratulationer, det värmer så i hjärtat! ❤️

Här kommer en början av en sammanfattning av vår fantastiska resa där jag hade sett fram emot några dagar med avkoppling där vi bara skulle njuta och mysa i denna helt underbara stad. Helt ovetandes om att den söndagen skulle bli den finaste dagen jag någonsin upplevt när M gick ner på knä och frågade om jag ville spendera resten av mitt liv med honom. De är det absolut finaste ögonblick jag någonsin varit med om, vid självaste Eiffeltornet och det kändes verkligen som en film!! Det är helt omöjligt att förbereda sig på hur man kommer reagera och jag är fortfarande så förvånad över hur jag som världens största kontrollfreak inte kunde ana någonting. Herregud!!

Vi hade världens mysigaste dag där vi började med frukost på detta ställe, otroligt mysigt! Vi hade tur som kom i rätt tid för när vi var klara var det kö utanför.

Världens bästa människa, Älskar dig mer än allt!! <3

Sedan strosade vi genom gatorna. Vi passerade Pont Neuf och fortsatte sedan mot Notre Dame

Alltså finaste Louvren!!

På kvällen åt vi middag i en gammal ombyggd tågstation. Även fast jag visste om det reflekterade jag inte över att det var det förrän en bit in i middagen när vi kom att prata om det.

Tog kort på Eiffeltornet just innan frieriet! Helt ovetandes om vad som snart skulle hända. Skrattar typ åt mig själv för att jag tyckte det var så bra idé att ta en fin bild osv haha!!

Likes

Comments