View tracker

Det är alltså den första December idag, hur sjukt känns inte det? Vår granne klippte gräset igår.... Jag har precis slutfört en tenta och nu börjar sista kursen för denna termin. Även om jag gillar att plugga och hålla igång måste jag erkänna att det ska bli lite skönt att man ändå börjar se ett ljus i tunneln. Har också knåpat ihop en julkalender åt Martin. Funderade först att ge en sån med choklad men insåg ganska snabbt att det inte skulle fungera då den skulle ta slut direkt. Nu blev bilden tyvärr sämst men halva grejen är ju att pyssla, så kul!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Både Thanksgiving och första advent har hunnit passera. På Thanksgiving var vi bjudna till Emelie och Viktor med alla andra från "Skandinavien" för att göra det lätt, haha. Supertrevligt och vi hade hjälpts åt att göra mat, så det blev en lite försvenskad variant av maten men kalkonen stod i alla fall på bordet. Första gången här i USA på denna högtid och jag hade inte väntat mig att det skulle vara så stort. Allt är stängt (vilket jag verkligen fick erfara, dålig tajming av mig...) och sedan följs det av black friday och en adventshelg. Var helt slut när helgen var över för det kändes som att det varit så mycket. Ni som känner mig vet att jag är sämst på rea så höll mig så långt bort jag bara kunde från alla affärer. Helgen följdes sedan av adventsmys. Passade på att baka farmors pepparkakor. Herregud så gott!! Så nu är det pepparkakor frukost, lunch och middag som gäller för mig fram till jul, haha. De bästa och det jobbigaste med julen, att det är så mycket gott så man går och småäter hela tiden!!!

Likes

Comments

View tracker

Ännu en vecka har passerat. I fredags blev vi bjudna på tacos hos Lasse och Marika med alla andra svenskar. Vi är ju som sagt ett helt gäng och herregud så glad och bortskämda vi är över det. I lördags var det match, blev en vinst tillslut även om den satt hårt inne. Igår var grabbarna lediga och för första gången sen jag kom så var vi bara hemma och tog det lugnt en hel dag.

Likes

Comments

Idag drog vi tjejer en sväng till Ikea för lite julhandling. Passade på att köpa lite nödvändigheter. Dom tyckte vi var aningen puckade i huvudet när vi plockade kartor med julmust och bryggkaffe. När vi kom hem var jag helt slut och då min sambo inte hade lust att göra mat så fick det bli sushi idag, mums!!

Likes

Comments